Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zelenjavni vrt na balkonu 21.5.2012 10:59:23
|
|
|
|
livia
|
Za drugo leto razmišljam, da bi na balkonu vzgajala začimbe, solato, paradižnik, bučke, kumare, redkvice,... Tega ne bi rada imela v koritih, ker jih bo preveč in ni lično, ampak iščem kako večjo posodo, recimo meter x meter. Kdo ve kje se kaj takega nabavi?
|
|
|
|
|
RE: zelenjavni vrt na balkonu 21.5.2012 11:59:18
|
|
|
|
MioBambino
|
Jaz imam zelenjavni vrt na terasi letos prvič, v loncih- so vsi iste barve, usklajeni- vrtnice so že v razcvetu, jagode že rdeče, maline in borovnice cvetijo, solato smo včeraj prvič jedli, redkvice zobamo že dolgo, paprika se pripravlja na cvetenje,... ja, tako pestro je na našem vrtu!:) Imamo skoraj vse- češnje, mandarine, fige, rože, zelenjavo, maline-borovnice-kosmulje- robide, dišavnice, sivko,... Zelo je lepo in omamno dišiii! Zakaj ne bi česa zasadila že letos? Jaz sem iz radovednosti posadila vrtnice v lonce, zdaj pa je že vse v zelenem. Kar ne neham. No, spraševala si o loncih... te, kot ti iščeš, imam jaz samo dvoje- za paradižnik in solato. So plastični, mislim, da sem jih kupila v Baumaxu(ne vem, katera znamka so). Večino loncev imam Elho, da imam usklajeno- da je vrt tudi lep. Če imaš kakšno vprašanje, me lahko kontaktiraš na ZS. Mislim, da imam zdaj že malo izkušenj.
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.5.2012 12:07:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
"Pazi"LinLinAli ste zanosile kjub "pazenju"?Da (
28%)

Ne (
72%)
Število vseh glasov: 266Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!