Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Spet smo v dilemi... Pričakujemo 2. fantka, prvorojenec je 2-letni Martin. Ime je izbral ati, moralo pa je ustrezati mojim "kriterijem". Zdaj v drugo imamo še večjo težavo, saj bi blo fino, če bi imeni nekak pasali skupaj. Tako da rabim čim več predlogov... Kriteriji pa so: - univerzalno ime, - ampak tudi slovensko (da se enako ali vsaj čim bolj podobno piše v slovenščini in npr. angleščini) - brez šumnika - ne prepogosto.
Kriteriji pa so: - univerzalno ime, - ampak tudi slovensko (da se enako ali vsaj čim bolj podobno piše v slovenščini in npr. angleščini) - brez šumnika - ne prepogosto.
Hvala vsem in lp!
Zakaj pa ne sme biti prepogosto? A je pol kej narobe z imenom, če je pogosto? Glih tista so najlepša, zato jih pa ljudje toliko uporabljajo.
David - mi je všeč, ampak imava najmanj 5 kolegov s tem imenom Simon - bo šel v premislek Roman in Johan - se mi sploh ne dopadeta Benjamin - ne upam dragemu sploh omenit, ker smo neki časa imel eno foro "si tak ko kak Benjamin" pač krneki... Matija in Tobija - mi nista všeč, ker se končata na A
Torej zaenkrat sta v ožjem izboru Peter in Jakob, kateri dve imeni sem se tud sama spomnila, ampak moj ni hotu slišat za nobenga od teh Jah, težka bo....
Torej, zaenkrat je "zaresen" predlog SIMON. No, smo že malo bližje
Kriteriji pa so: - univerzalno ime, - ampak tudi slovensko (da se enako ali vsaj čim bolj podobno piše v slovenščini in npr. angleščini) - brez šumnika - ne prepogosto.
Hvala vsem in lp!
Zakaj pa ne sme biti prepogosto? A je pol kej narobe z imenom, če je pogosto? Glih tista so najlepša, zato jih pa ljudje toliko uporabljajo.
No, okej, pa dejmo skenslat zadnjo alinejo. Upam,da se bo število imen kaj povečalo
Aninchy, nič ni treba skenslat zadnje alineje, ker je prav da ni prepogosto. Potem ima pa kamor pride soimenjake. Ni fajn. Martin je tudi meni full lepo ter vedno in povsod aktualno ime, tako da bo verjetno kar težko izbrat enako dobrega.
David mi ni všeč, Simon je zastarelo za naše okolje, Benjamin preveč svetopisemsko, Jakob isto preveč svetopisemsko, Roman zastarelo, Peter pa še kar OK. Kaj pa Filip ali Nick oz Nicklas?
moj dragi je martin, tamau pa marcel..tko da js sm za marcela
Spet smo v dilemi... Pričakujemo 2. fantka, prvorojenec je 2-letni Martin. Ime je izbral ati, moralo pa je ustrezati mojim "kriterijem". Zdaj v drugo imamo še večjo težavo, saj bi blo fino, če bi imeni nekak pasali skupaj. Tako da rabim čim več predlogov... Kriteriji pa so: - univerzalno ime, - ampak tudi slovensko (da se enako ali vsaj čim bolj podobno piše v slovenščini in npr. angleščini) - brez šumnika - ne prepogosto.
Hvala vsem in lp!
Pri nas sta Martin in Tomaž , namesto Tomaža (ki bi lahko bil Tomas ali pa Tomi) sva izbirala še med Matejem in Robertom. Pa je Robi odpadel takoj, ko gumb na gatah
< Sporočilo je popravil Barik@ -- 22.5.2012 20:52:51 >