|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2013
20.6.2012 8:57:57   
amii
Ta zaspanost na začetku ja, ufffffff..... Samo to mine in v 2. tromesečju dobiš ful energijo.

Glih danes sva se z možem dogovorila, da se bom vsak dan, ko pridem iz službe, za 1 uro vlegla. Pa če se naš 2 letni sinek obesi na kljuko od vrat in tuli eno uro mamamamamamama...., ga bo že moral mož malce bolj animirati user posted image .
To sem delala v 1. nosečnosti ful napako. Nisem si vzela niti minute za počitek, do zadnjega dne ne. Ponoči sem imela nespečnost. In jzdaj sem prepričana, da je zato sinek že od rojstva nespeč in non stop na nogah - če pa mu je tak kazala mama ko je bil še v trebuščku.

Sem prej zmeraj kritizirala noseče ženske, ki so, po takratnem mojem mnjenju, lenarle in čez dan spale in počivale. Za mene so bile lenuhinje. Povzela sem mišljenje, saj nosečnost ni bolezen, vse je isto kot je bilo Ma ja...... Če mi kdo to zdaj reče, lahko z njim debatiram, dokler ne pridem do konca.
Ženske, počivajte, spite, če vam kdo reče da lenarite, pa kaj......... Itak nas čaka po porodu veliko nespanja (no, večino mamic), pa veliko stanja na nogah, utrujenosti...

Lep dan je pred nami, uživajmo ga, pa pazite se vročine!!

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu halči)
Neposredna povezava do sporočila: 101
20.6.2012 9:05:21   
zaspančka
Hej, user posted image !

Kako ste? Jaz odštevam dneve do pregleda. Še 12 dni! user posted image Ampak saj vem, da bo vse ok, ker se ne bi mogla počutit bolj nosečo. Slabo mi je, od utrujenosti bom po moje umrla vsak čas, lačna sem kar naprej, zredila sem se skoraj 3 kg, modrci me pa tud že tiščijo. user posted image Ah ja, nosečniške radosti...

4.6.2009 - Tjaš
12.2.2013 - Tinkara

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 102
20.6.2012 9:23:00   
Tangerina
Hallljooooo vsem novim članicam user posted image

Mi smo dva dni pred prvim pregledom, živčni vsak dan bolj... Seweda še kar v strahu... user posted image
z današnjim dnem se mi je začela uradna nosečniška slabost, vednar še ni popolna user posted image Jutranja slabina, vendar do izbruha vulkana še ni prišlo user posted image user posted image Bomo vidli kaj bo s časom... Sicer pa, tko kot pravte, modrci že vsi tiščijo, prsa s stranni blazno bolijo... ajej :/ pa že zdj mam modrc E, ne vem ki naj dobivam še večje... to bo cela diploma... user posted image

(odgovor članu zaspančka)
Neposredna povezava do sporočila: 103
20.6.2012 9:42:08   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Matejkaa

ucit se pa morem

Sam ta zaspanost pa...

kako ste vi user posted image ? a ste ze kej okrogle ;))))

Jst se tud moram učit, stari grehi so mi ostal in sem se jih zdej lotla - to je stres št. 1 user posted image

Zaspanost - kar počivat, tko k je rekla amii, nič pametovat, to mine v drugem tromesečju... Jaz sem prvič kar lepo vsakič po šihtu zadremala in mali je tud kr priden zaspanuh user posted image

Okrogla ja - še od prejšnje runde, tko da upam, da se ne bom preveč redila user posted image

(odgovor članu Matejkaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
20.6.2012 9:50:14   
amii
Pa jaz sem tut že okrogla. V 1. nosečnosti v 8 tednu še nisem bila. V službi še nisem povedla, bom počakala na 1. pregled, pa imam občutek da se mi nosečnost itak že vidi.
Moderci ja - si moram po novega ker že tiščijo.

Anonimna - pa 100% je tak, da če pridno počivaš, da je potem tudi otrok miren in rad počiva.

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 105
20.6.2012 9:52:47   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: amii

Pa jaz sem tut že okrogla. V 1. nosečnosti v 8 tednu še nisem bila. V službi še nisem povedla, bom počakala na 1. pregled, pa imam občutek da se mi nosečnost itak že vidi.
Moderci ja - si moram po novega ker že tiščijo.

Anonimna - pa 100% je tak, da če pridno počivaš, da je potem tudi otrok miren in rad počiva.

Jaz v 1. nosečnosti nisem dobila nič do 5. meseca, pol pa vse za nazaj v šusu user posted image

Jaz bom v službi povedala kmalu - stres št. 2 user posted image

Moje zize so pa še čist mlahave user posted image

Ah 100% ni, sam se pa fajn sliši, tko da kr počivaj user posted image

(odgovor članu amii)
  Neposredna povezava do sporočila: 106
20.6.2012 10:21:25   
Anonimen
Bubamaraa: mislim, da se ne poznave ampak vidim da se ti odštevajo dnevi do Danajinega roj. dne user posted image

Jaz bom v službi povedala po prvem pregledu, zato ker že zdaj v pisarni sedim z odpetim gumbom na hlačah user posted image

lep pozdrav vsem nosečkam, Anonimna5

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
20.6.2012 12:20:51   
Matejkaa
vas bom pridno ubogala in grem kar zadremat zdej user posted image user posted image
knjige pa naj mal pocakajo ;)
ene vidim, da daje slabost user posted image boge revce..upam, da vam bo hitr minila! pri meni pa upam, da se ne pojavi:) se tipkamo, ko se prebudim iz nosecniskega spanca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
20.6.2012 12:57:49   
JasJas
Ja dobrodošle vse nove februarke .... user posted image za user posted image .... Ja tudi mene bolijo prsi, zgaga me peče pa še VROČE MI JE!!!!! user posted image Jutri dobim klimo.... upam da bo boljše. Sem v 8. tednu, pojutrišnjem grem na 1. pregled, upam, da bo vse OK-to bo najlepše rojstnodnevno darilo.....user posted image

Ja nič, uživajte in mirkajte se.... Lep pozdrav do petka, ko se vam spet oglasim....

(odgovor članu Matejkaa)
Neposredna povezava do sporočila: 109
20.6.2012 13:56:14   
amii
Kličem spet sestro za ta nesrečni 1. pregled, itak reče da me pokliče nazaj (kot že 4. do sedaj). Eh, spakam stvari in upoštevam vaš nasvet, pa peški do ambulante (jo imam blizu službe)
A veste kdaj sem bila napisana na seznamu? Jutri dopoldan!
Jaz pa od jutri do pon. na morju.
Ja nič, dopoldan na pregled, pol pa via morje........

Sem pa vprašala sestro kdaj me je mislila poklicat - sploh ni imela namreč napisane moje telefonske! Pa kaj bi se jezila.........

Pa imamo svoj sonček

(odgovor članu JasJas)
Neposredna povezava do sporočila: 110
20.6.2012 14:54:26   
belicof
Pozdravljene user posted image .

Evo tudi jaz pričakujem februarja, določili smo mi 16. Pregled sem imela že v ponedeljek, vendar imam ponovno v petek, ker je bilo še prezgodaj, samo potrdila je nosečnost.
Imamo že enega fantka doma, skoraj 2 leti je star.
V prvi nosečnosti sem imela nekaj težav in so me že sedaj fejst prestrašili, a se ne damo user posted image
Seveda moram veliko počivati in v petek mi bo določila za naprej, a že bolniška ali malo še dopust... Upamo samo, da bo z otročkom ok.

Sem pa iz Savinjske, če je še mogoče katera user posted image

Prijetno se hladite.
LP

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 111
20.6.2012 15:18:32   
Anonimen
amii - bi jih v luft vrgla, ampak neeee, ne smemo se zdej razburjat, mirno kri ohranjat a ne user posted image

belicof dobrodošla user posted image

Joj jaz bom do nadaljnjega tečna tule gor, ker bova do NS skrivala, tko da vas že vnaprej opozorim user posted image

(odgovor članu belicof)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
20.6.2012 15:19:45   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

amii - bi jih v luft vrgla, ampak neeee, ne smemo se zdej razburjat, mirno kri ohranjat a ne user posted image

belicof dobrodošla user posted image

Joj jaz bom do nadaljnjega tečna tule gor, ker bova do NS skrivala, tko da vas že vnaprej opozorim user posted image

Aja, se bom podpisovala z Anonimna6

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 113
20.6.2012 18:03:31   
atena777
Malo sem prebrala vaše poste. Joj kar veselje jih je brati.
Pa kako živahne ste že, celih 5 strani popisanih.user posted image
No jaz sem menda v 6.tednu, če prav računam, PDP po mojih izračunih bi moral biti 18.2.2013.
Na pregled sem naročena šele 19.7., prej zaradi dopustov ni šlo. Vidim, da imate vse že kar hitro preglede.
Jaz pa še skoraj mesec dni ničuser posted image . To je moja druga nosečnost in sem mnogo manj nestrpna kot prvo.
Imam pa podobne težave kot ve, gor sem šla že za 3kg, prsa ko Pamela Anderson, razpoloženjska nihanja huhu, bruhanje je tudi že bilo, sicer pa slabosti na srečo praktično ni. Ne še, v prejšnji nosečnosti so bile slabosti prisotne šele po 7.tednu.
Sicer pa prsi bolijo, občutek imam , da vsi kar vejo, čeprav uradno še nič ne povem, do nuhalne svetline, nekeko se držim načela, da je previdnost je mati modrosti pri teh zadevah...Vsi me gledajo v treuh, ker čakajo ko tempirano bombo user posted image
Vidim, da bom imela dobro družbo. No se še kaj javim,ko kaj več izvem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 114
20.6.2012 18:50:11   
Matejkaa
atena777, naj te potolazim, da imam tudi jst prvi pregled sele 18.7 user posted image tako, da se bova se nacakale ;))
tiste, ki imaste pa kmalu pregled, pa le porocajte kako je bilo :) *

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 115
20.6.2012 22:48:21   
ava_sa
evo, še malo glasu od mene. na veliko sem utrujena, dneve ko ne delam, hodim z mojim lumpom 2xdnevno spat. trenutno naju oba najbolj ubija vročina. bomo tudi verjetno klimo montirali, ker tako ne gre več. lani smo 3 mesece vročine preživeli brez klime - z novorojenčkom in je bilo za znoret.
malo me matra tudi nizki pritisk. prejšnji teden sem šla celo predčasno iz službe, ker se mi je tako vrtelo, meglilo pred očmi in ko so mi začele drveneti roke in obraz, sem rekla zdaj pa dosti. in nič, pritisk sicer nizek, sladkor ok, tako da sem dobila neko injekcijo proti slabostim ipd.
prvi pregled imam pa šele v torek.
bo še katera imela tako majhno razliko med otročki? pri nas bo 19 mesecev.

(odgovor članu amii)
Neposredna povezava do sporočila: 116
21.6.2012 8:49:59   
zmedena...
Dobro jutro nosečke...

...no, pa bi se vam tudi jaz pridružila, če lahko user posted image

Včeraj sva tudi midva z dragim zagledala user posted image . V prejšnjem mesecu sem se sicer že javila januarkam, ker so bili znaki, zame precej očitni, vendar ni bilo kot kaže na koncu nič iz tega. Gre za to, da mi je že M aprila zamujala, sicer samo 1 dan, vendar so bile prisotne občasne slabosti in pa boleče prsi ves čas. Bila sem prepričana, da je to to, nakar dobim M. Sicer je tudi ta trajala le dva dni, ponavadi je 4, no tokrat pa je sploh več ni bilo . user posted image . Danes zjutraj sem klicala h G. in glede na to, da sem imela že prejšnji mesec neke 'znake' me je na UZ naročila že takoj jutri zjutraj, da vidimo kje in kako daleč smo user posted image .
No, jaz sem se priključila kar k vam, saj imamo doma že enega februarčka in mi je to že lepo domače user posted image

(odgovor članu ava_sa)
Neposredna povezava do sporočila: 117
21.6.2012 8:57:00   
Bubamaraa
dobrodošleeeee vse noveee... kollk je tole lepo videt, da se tkole fočkate.. več nas bo, bolj bo luštno pa čvekanja....hihiihih

jst sm včeri ostala doma, sem se ful slabo počutila..in sem prespala ceu dan skor....user posted image user posted image

dons pa že veselo v službi... :)

lep pozdrav vsem iz vroče Ljubljane :)

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu zmedena...)
Neposredna povezava do sporočila: 118
21.6.2012 9:22:21   
Tangerina
Tudi od mene še enkrat lep pozdrav vsem novim članicam!! user posted image user posted image
user posted image
Jaaaaa, nas je že kar nekaj, upam da se bomo tudi s obdržale do konca in da bomo februarja svoje user posted image že veselo cartkale user posted image

Mi še enkrat spimo, in imamo pregled, jupiiiiiiii user posted image user posted image user posted image
Komaj čakamo :) Zjutraj pregled, popoldan pa razgovor za službo, to bo še pestro jutri... :D

Lepo se imejte pa držte se v senčki punce user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 119
21.6.2012 21:13:06   
Anonimen
Živjo punce, kot kaže, se vam bom tudi jaz kmalu pridružila  user posted image  prvi test sem naredila in je bil +, ponovim čez kakšen dan še enkrat, potem pa veselo na pregled user posted image  PDP po mojih izračun je 27.2. user posted image

(odgovor članu Tangerina)
  Neposredna povezava do sporočila: 120
21.6.2012 21:15:10   
Tangerina
Anonimna, čestttittttaaaaaam za user posted image in seveda dobrodošla med nami user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
21.6.2012 21:22:56   
SaMaa
v

< Sporočilo je popravil SaMaa -- 21.6.2012 21:23:15 >

Neposredna povezava do sporočila: 122
21.6.2012 21:24:26   
Tangerina
Držim peščičke da bo vse ok user posted image user posted image
Mi mao pa jutri prvi pregled, in sm tut šele skoraj v 6.tednu... upamd a bo vse ok, straha se kar ne morem znebiti... user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 123
21.6.2012 21:53:06   
K_a_t_j_a
Dobrodošle vse nove! Več nas bo, bolj fajn bo klepetat. user posted image
Jaz imam pa še en teden do pregleda. Že res komaj čakam, čeprav bom šla s strahom na pregled. Tale vročina ubija+slabost zravenuser posted image pa še zaspanost... Ma naj bo, sam da bo dete zdravo.  Jaz sem pa danes dopolnila 7t po ZM. Štartamo 8. user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 124
21.6.2012 21:55:50   
Tangerina
Katja, super, res je, najbolje se je držt v senci, a kaj ko imam še v stanovanju 29°... user posted image sicer mam pržgan ventilator, vendar v mejah normale, da se ne bi še kajprehladil... sicer pa ta itak sam zrak meša user posted image

Utrujenost - ne govori... včas sm kul včas pa tko kot da me je vlak povozo...user posted image ampak kot praviš, za naše user posted image vse!! user posted image

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.