Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.... Mah težko je zdaj nasplošno govoriti, ker po moje al se ujameš ali pa se ne, ne glede na leta. Midva se kar klapava.... Mi paše, da je moder in umirjen, ko sva sam pa čisti otrok.
Skratka kot sta ti že napisali punci ... ni toliko v letih kot v karakterjih ... moj je odgovoren, načelen, delaven in za razliko od takratnih mojih vrstnikov je že imel neke smernice v življenju začrtane, kar je bilo meni sploh všeč, saj so mi bili moji takratni vrstniki še vsi čisto preveč otročji, pa tavali so še v temi. Jaz pa ob sebi potrebujem nekoga, ki me ob mojih "blodnjah", dvomih in cincanjih postavi na realna tla ... Super se razumeva pa včasih tudi konkretno spričkava, ampak to ni zaradi razlike v letih ... to je tako kot pri vseh parih. Je pa res, da je včasih malo pokroviteljski do mene ... sploh ko se gre o financah, kjer sem jaz bolj leva ... ampak spet je to pomoje zaradi tega, ker sem jaz na tam področju čisto leva in ne zaradi tega, ker bi bila mlada in nevedna. Pač toliko na kratko ... če te pa še kaj zanima pa vpraši
je pa zanimivo, da se razlika v letih gleda enostransko v 99%, to je vse..
Mi niti na pamet ne pride, da bi zaradi starostne razlike kdaj dvomila o najinem odnosu ali karkoli. Ljubim ga od 1 dne že 8 let in tako bo tudi ostalo. Tudi ko bo on 70, jaz pa 55
Drugače pa jih preganjam stran te strahove kar se da
....Verjetno je za to krva tudi moja prenizka samopodoba in prepričanje vase. Na žalost imam to ''napako''