|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2013
12.3.2013 19:35:29   
Mamaja
Ojla!

Mogoče pa za neodzivnost marčevk ni kriva luna, ampak ringaraja. Madona kako nagaja user posted image .

Michelle ne izzivaj z vstajanjem iz postelje user posted image . Pa luštno, da se že sprehajate, najmanj čez en mesec se bomo že vse lahko.

Kile - jaz sem bila prejšnji teden na +14, ta teden se še nisem tehtala. Mi je pa trebuh v zadnjem tednu strašno zrasel.

Beba noric in tega ti pa res prav ne zavidam. Upam, da jih čim prej prebolite. Kar se tiče mame pa tako: vsaj veš, pri čem si. Je pa bedno, da se še na lastno mamo ne moreš zanest. Jaz se sicer na moje lahko, in to na oba starša, so pa zato od mojega dragega toliko bolj nezanesljivi, da res upam, da jih nikoli ne bom rabila.

Jaz danes imela CTG. Vse OK, odprta za en prst, kar menda ni nič kritičnega. Če do ponedeljka ne bo nič, moram prit na amnioskopijo in to je to. Očitno še ne kaže na kako akcijo...
Včeraj se je dete sicer spustilo nižje, a mislim, da bom vsaj še nekaj dni 2v1. Mogoče do naslednje lunine mene user posted image .

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
   RE: Marčevke 2013
12.3.2013 20:44:31   
drejcisu
Končno se mi je uspelo prebit...in nekaj napisat...šteka ta ringaraja..da je kr groza user posted image

Mamaja sm že misla da te je mlaj peljal v Kr pa vidm da sm se motla :-) Mogoče se pa ob naslednji polni luni še srečava tam ;-)

Tud mene jutr čaka pregled in CTG...pa da vidimo če se že kaj dogaja....obutka nimam da bi se kaj..
Sobica skoraj da pripravljena...no pa saj je bil že čas...za v P pa ne mislim ne vem kaj pripravljat...toal.torbico, šlape in to je to...če bodo pa še kake potrebe mi bo pa že moj prinesu..
Mal je smotan kaj pripravit za user posted image kaj oblečt glede na to smešno vreme...
Jst nisem nobenega načrta pisala...bo kar bo...
Vstajanje iz postelje je tud pr meni kar velik podvig sploh ponoči ko se mudi za na Wc, pa dihanje med spanjem...ma moj kr čepke v ušesih revček kadar je preveč ;-)

Fajn bodite pa naj vas to čudno vreme preveč ne spravi v slabo voljo...user posted image

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
   RE: Marčevke 2013
13.3.2013 10:08:56   
spelamohar
Pozdravljene,

včeraj sem imela ctg, nič še ne kaže da bo kmal prišla naša princeska. Zataknilo se je pri pritisku, imela sem zelo povišanega 144/95, ene 5x mi ga je zmerila, je bil zmeraj visok, pol me je ginekologinja poslala dat urin, je bil 1. Je rekla da naj si večkrat na dan merim pritisk, včeraj sem si vsako uro merila in je bil zmeraj okoli 150/100, je rekla, če bom imela še kr visokega, da naj jutri pridem(v četrtek) nazaj, drugače mam pa v petek spet ctg.
Ali je imela kera tudi od povišan krvni tlak? Sm govorila z drugimi nosečnicami, ki so ga imele, da so jih prej sprožili porod, ker je nevarno za otroka.



(odgovor članu drejcisu)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
   RE: Marčevke 2013
13.3.2013 10:09:36   
Senait
Ojla!
Pa mi je le uspelo prit na rr. Običajno nimam časa..hranjenje, previjanje, sprehodi, tudi skuhat in pospravit je treba, ko pa že imam tistih par minutk časa pa je nemogoče kaj napisati tu goruser posted image

Michelle čestitke za fantka. Tudi vi že vozičkate, a ne? naš mali v vozičku uživa na polno, bolj ga ruka bolj je fajnuser posted image
Natka tudi tebi iskrene čestitke in le pogumno..tvoja beba bo čist vse nadoknadila.

Prav ne morem verjeti, da je moj pikec star že mesec dni. Joj da čas beži..

Vstajanja iz postelje vam prav nič ne zavidam..in tudi obiskov wc-ja ne. Zdaj je prav fajnuser posted image

Za kile se nič ne sekirajte, jaz sem imela tik pred porodom 14 kil več, zdaj mi je ostala samo še kila in pol, pa nisem še niti mignila s prstom razen sprehodov..dojenje res nese doluser posted image

Moram iti...tako kot je rekla Michelle..sirenauser posted image Huda lakota, čeprav sva jedla pred dvema uramauser posted image

Leo preživite še teh nekaj nekaj dni s trebuščki, čim lažji porod vam želim in seveda zdrave in vesele bebice..se že veselim da bomo lahko kasneje čvekale o napredku naših malihuser posted image

(odgovor članu drejcisu)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
   RE: Marčevke 2013
13.3.2013 10:24:13   
Senait
Spelamohar-tudi jaz sem imela proti koncu nosečnosti zelo povišan krvni tlak, zato sem dobila napotnico za bolnico, saj je ginekolog sumil tudi na zastoj rasti ploda. Tam naj bi spremljali oz nadzorovali pritisk v mejah normale in v primeru da nebi bilo boljše sprožili porod. No in ravno v noči na ponedeljek, torej takrat ko bo mogla v bolnico, se je naš mali odločil da naju reši negotovosti in sam pride na svet. Očitno posteljica ni več zagotavljala optimalnih pogojev-prav zaradi visokega pritiska,zato je tudi zastal v rasti. Na srečo pa se je vse končalo dobrouser posted image
Nič se ne sekiraj, lepo spremljaj pritisk, pazi tudi pri prehrani in upoštevaj nasvete G pa bo vse ok. Držimo pesti!

(odgovor članu Senait)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
   RE: Marčevke 2013
13.3.2013 10:32:11   
sandry_ca
Hey hey nosečke user posted image
Sporočam da smo rodili, in to kar 3 tedne prekmalu- 37t in 3/7. Na svet je prijokala čudovita in zdrava princeska KIM, težka le 2660g in velika(mala) 49cm. Skratka sem kot majhen škratek.... trenutno je dan noč in noč je dan user posted image
Rodila sem 8.3 ob 1.35, skratka najlepše darilo za 8 marec user posted image .
V ponedeljek smo prišli domov, nismo točno vedeli, če naju bodo odpustili, ker je bila malo rumena in smo čakali na izvide bilirubina...ampak moja punči je močna, in je pokazala da hoče domov user posted image .
Porod je potekal brez posebnosti, zjutraj ob 8.30 mi je odtekla voda, takoj smo šli v porodnišnico, kjer sem bila sprejeta na oddelek, bila sem odprta le 1cm.
No do večera sem se odprla za 4 cm, in tako rodila v kar 4 urah in pol. Seveda bolečina je bila neznosna, zato sem se odločila za Ulitvo...čeprav sem bila preprična da ne bom nič rabila...ampak nikoli ne reci nikoli.
Skratka sedaj je moja sreča popolna. user posted image user posted image
Lepo bodite, in se kmalu slišimo.user posted image

_____________________________



Življenje je kot ogledalo; smeje se ti, če ga gledaš nasmejano.. <3

(odgovor članu Senait)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
   RE: Marčevke 2013
13.3.2013 10:52:05   
pridna_janja
http://www.zps.si/otrok/odpoklici-2013/odpoklic-dva-modela-vozickov-bugaboo.html?Itemid=724

_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Mili*)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
   RE: Marčevke 2013
13.3.2013 10:57:17   
Mamaja
Sandryca še enkrat čestitke za vajino malo princesko user posted image . Sem čakala, da sama sporočiš veselo novico user posted image . Lepo se crkljajte, ko bo topleje bomo pa spet kak gorenjski kofetek/sprehod z našimi user posted image udarile

Senait lepo da si se oglasila. Joj, za vami je že en mesec skupnega življenja, zelo luštno...

Upam, da se oglasi še kaka, ki že pestuje svojo štručko. Ob Senait se vedno spomnim tudi na PinoColado, ki je prav tako imela neke težave, ydaj pa že doolgo ni bilo glasu od nje. PinaColada upam, da nas bereš in da si OK, ne glede na to, ali že stiskaš k sebi svojo bebico ali še čakaš nanjo.

Spelamohar držim pesti za vaju, da visok pritisk ne bo vplival na malo. Sicer pa ne bo nič hudega, tudi če ti sprožijo porod. Itak si že čez PDP, tako da ne bi smelo biti krize.

Drejcisu upam, da res ne bom čakala do mlaja, čeprav ne bi bilo nič nenavadnega...

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
   RE: Marčevke 2013
13.3.2013 13:35:35   
Michelle12
Pozdravljene! :)

Čestitke za KIM! user posted image

Senait tvoj pa že mesec star..ma gre hitro,a ? No, moj ima šele 11 dni pa vseeno ne morem verjet,da sem že rodila.
Vozičkamo ja...bolj malo oz bolj kratki sprehodi ampak pašejo pa fuuuuuuul. Aleksander pa gleda in uživa:)

Včeraj smo šli do mojih, tokrat sem bila 100000000%, da so zdravi. Smo bili gor cel dan..pa vmes smo šli mi štirje na grob od none pa na en sprehod tam po vasi. Spotoma smo nabrali še zvončke..lepo smo se imeli :) Danes je pa mož šel delat...ima sp in če hočemo, da je denar, treba delat :/

Ojoj, že tri ure pišem tole :)

No, imeli smo patronažno, je pogledala popek, je ok.. tehtala ga ni, ga bo naslednji teden. In pol počasi pričakujem, da ga bomo lahko že kopali.

No, v tem času je nehalo deževat pa nekam vedno bolj svetlo postaja, mogoče pa bomo le šli lahko na sprehod :)

_____________________________

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
   RE: Marčevke 2013
14.3.2013 11:07:24   
abc123
Hojla,
kje pa ste vse?
Jaz sem imela včeraj pregled in je ctg zaznal mini popadke, ki jih jaz še ne čutim, je pa baje že vse pripravljeno, MV je zelo kratek oz. ga skoraj ni, vse zmehčano, samo še odpirat se začne (zaenkrat le en cm). Tako da sem morala, glede na to, da sem prvič hitro rodila, popoldne še v porodnišnico na ponovni ctg, ampak ker ni bilo sprememb, sem se odločila da grem lepo domov čakat. Zaenkrat se nič ne dogaja, mogoče bo tako še kakšen teden, lahko pa tudi ne user posted image - pustimo se presenetit.

Uživam na domačem kavču... in čakam novičke drugih marčevk.

(odgovor članu Michelle12)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
   RE: Marčevke 2013
14.3.2013 12:15:46   
Mamaja
Hejhej,

očitno imate marčevke že polne roke dela user posted image , ker je debata malo zamrla.

A je še katera imela včeraj strašno težak dan? Jaz sem bila čisto fuč. Otrok je pritiskal dol, slabo sem se počutila, cel dan sem preležala. Pomoje me je vrgla sprememba vremena... Danes sem pa spet v redu, kot da včeraj ni bilo nič.

Michelle kako luštno, da že uživate.

Tudi jaz čakam, da sporočite kake lepe novičke user posted image .

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
   RE: Marčevke 2013
14.3.2013 12:27:25   
Mamaja


nick, spol otroka (če je znan), starost, lokacija, število user posted image doma, naslednji pregled (NP)

SKUPNO 14 user posted image , 7 user posted image



1.3.2013
aiya, 1user posted image

2.3.2013

3.3.2013

4.3.2013

5.3.2013

6.3.2013

7.3.2013

8.3.2013
Verita, user posted image , 36, Štajerska, 1user posted image

9.3.2013
rotty, 28, Dolenjska

10.3.2013

11.3.2013
spelamohar, user posted image , 22, 0user posted image ,

12.3.2013

13.3.2013

14.3.2013

15.3.2013

16.3.2013
Mamaja, 35, LJ, 0user posted image

17.3.2013

18.3.2013

19.3.2013
tafi, 28, okolica Celja, 1user posted image

20.3.2013
Beba78, user posted image , 34, Lj, 2user posted image
Kayca

21.3.2003
abc123, 32, Lj okolica, 1user posted image

22.3.2013
Didi*, 30, LJ, 1 user posted image
Kleopatra86, user posted image , 26, okolica Celja, 0 user posted image

23.3.2013
PinaColada, 28, okolica Postojne, 0user posted image

24.3.2013

25.3.2013
drejcisu, 32, okolica LJ, 0user posted image

26.3.2013

27.3.2013

28.3.2013

29.3.2013
sara pia, user posted image , 1user posted image

30.3.2013
NiNiBo, user posted image , 34, Nizozemska, 1user posted image

31.3.2013


ŽE RODILE


9. 2. 2013
dogas (PDP 8. 3.),deklica, 48 cm, 2830 g

11. 2. 2013
senait (PDP 1. 3.), Urban, 49 cm, 2600 g

21. 2. 2013
ateya (PDP 19. 3.), Hana, 50 cm, 3270 g

2. 3. 2013
Michelle12 (PDP 3.3.), Aleksander, 56 cm, 3390 g

4. 3. 2013
Mity (PDP 22.3.), Timon, 52 cm, 3460 g

6. 3. 2013
Natka28 (PDP 6.6.), Taj,990g, 35 cm

8. 3. 2013
sandry_ca (PDP 26.3.), Kim, 49 cm, 2660 g

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
   RE: Marčevke 2013
14.3.2013 13:22:28   
Beba78
Ojla!

Mi smo v Celju, cakajoc Godota, haha...no, saj mi ni do smeha. Od 5h zjutraj imam popadke na 10 minut, zato sva se odlocila, da se grem pokazat kar direkt v P. Tam so me priklopili na ctg, 45minut nobenega popadka. OK, lazni preplah! Me posljejo domov, ker tudi odprta nisem bila nic, ceprav je pa vse mehko, nizko in pripravljeno. Ampak spet - lahko bo cez dve uri ali pa 2 tedna. Prideva ven s P, spet popadek in od takrat ponovno na 10 minut.

Lezim doma na kavcu in belezim uro, ce postanejo kaj pogostejsi, vsekakor so mocnejsi. Ne vem, ce se ne bom mogla kar hitro vrniti nazaj v P.

Sploh mi ni vsec to dogajanje, ker mi pusca cisto prevec casa za razmisljanje in potem postanem nervozna zaradi poroda, kot da bi mi bilo prvic, hahah...

Se se javim...ce ne, rojevam...al pa RR strajka ;-).

Bodite lepo.

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
   RE: Marčevke 2013
14.3.2013 14:44:01   
Mamaja
Beba držim pesti, da greš čimprej nazaj v porodnišnico in tam kmalu stisneš k sebi svojo bebico user posted image
Drži se! Srečno!

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
   RE: Marčevke 2013
14.3.2013 21:55:05   
Sonce32
Sandry_ca, najprej čestitke za malo štručko. :)

Omenjala si Ultivo. Kje si rodila in ali mogoče veš ali če katera druga mogoče ve, če je Ultivo mogoče dobiti tudi v lj porodnišnici? Jaz bi jo zelo rada imela, pa ne vem, če je v Lj sploh na voljo. Prosim, če mi odgovori katera, ki je sama rodila v Lj ali pozna koga, ki je pred kratkim rodil v Lj in ve, kako je z Ultivo.

Najlepša hvala za vsak odgovor. Pa držim pesti za vse marčevke, ki še niste rodile, da porod čimhitreje mine in brez zapletov.

Papa user posted image

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
   RE: Marčevke 2013
15.3.2013 7:43:51   
drejcisu
Jutro vsem user posted image ...

Končno me je ta RR spustil blizu da lahko kaj napišem...ne morem verjet kolk včasih šteka...
V glavnem kako ste kaj in vaši bušiji?
Čestitke vsem z novimi štručkami user posted image
Jaz sem mela v sredo pregled in ctg...vse ok...nič se še ne dogaja...mela sem malo višji pritisk samo najbrž zarad čakanja, ker je bil pol doma ok.
Ta mali v mojem trebuhu ....mislm da ga daje spomladanska utrujenost, ker se zadnje dneve bolj malo oglaša...al bo pa po meni bolj zaspane sorte user posted image
Kar ne morem verjet kako hitro gre čas...še malo pa bo en družinski član več....že kommaj čakam..
Pa ostale že vse v pripravljenosti na nizki štart?

Lep dan vsem...pa četudi nam vreme glih ne bo najbolj naklonjeno...

(odgovor članu Sonce32)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
   RE: Marčevke 2013
15.3.2013 12:43:53   
Beba78
Pozdravljene, marcevke!

Jaz sem vceraj ob 14.54 rodila lepega in zdravega fantka, ki sva mu dala ime Sebastjan. Tehtal je 3600g in meril 53cm, obseg glavice 37cm. Nisem bila sivana, zato ze veselo postopam naokoli. Ker imamo doma vodene koze, pa so naju dali v privat sobo, kar sploh ni tako slabo.

Moja porodna zgodba si niti ne zasluzi ime zgodba, glede na dolzino bolj crtica ;-)...jo spisem, ko prideva domov, ker mi gre preko PC hitreje kot iz mobitela.

Bodite lepo, crkljajte se in uzivajte z otrocki ali trebuscki.

Lp.

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
   RE: Marčevke 2013
15.3.2013 16:44:08   
Mamaja
Beba čestitke ob rojstvu Sebastjana user posted image ! Pa čestitke za turbo porod user posted image . Madona, še eno uro preden si stisnila k sebi svojega korenjaka, si tu objavila sporočilo... Je šlo res brzinsko.

Uživajte pa sporoči kako vam kaj gre!

(odgovor članu Beba78)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
   RE: Marčevke 2013
15.3.2013 21:08:20   
Michelle12
Dokler meni ta RR odpre, pozabim kaj ste pisale!

Beba ČESTITKE za sinčka!user posted image

Mi smo bili danes spet na sprehodu, tokrat kar dolgeeem in je tako pasalo :) Imamo res lepo vreme :)

Sej sploh ne vem kaj da napišem. Aleksander se še vedno doji..vedno več je buden. Lepo spančka, seveda z nami. To je to :) Patronažna pride naslednji teden, me prav zanima koliko je šel gor :)

_____________________________

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
   RE: Marčevke 2013
16.3.2013 8:34:59   
abc123
No končno.... preden RR odpre je beba že rodila.........tako da...ČESTITKE. Porod je bil pa res ekspresen in upam da je vse OK.

Jest sem bla včeraj ponovno na CTG - nič novega, čakamo, čeprav je spodaj že vse pripravljeno. V sredo se je stanje po obisku porodnišnice popolnoma umirilo in imam občutek, da še nekaj časa ne bo... no bomo videli.

Pri nas je pa spet zima, zjutraj je slana, vse zmrznjeno, malo višje je sneg.... ne duha ne sluha po pomladi..... pa še slabo vreme napovedujejo v prihodnjih dneh.

A ima katera izkušnjo, da je šla z rešilcem v porodnišnico? Kako to izgleda, kako gre partner, kje se dobita...

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
   RE: Marčevke 2013
16.3.2013 10:56:41   
rotty
Živjo!!!

Samo na hitro se javim, v petek, 8.3. sem s cr rodila zdravo deklico Glorijo, veliko 54cm in težko 3580g. Sva doma, mala je zelo pridna, se dijiva, očka nama ful pogaga. Več pa drugič, ostalim pa čestitke za male sončke, tiste, ki pa še čakate pa SREČNO!

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
   RE: Marčevke 2013
16.3.2013 11:21:30   
Ateya
Pa se vam še jaz malo oglasim, najprej čestitke vsem za user posted image
Sonce32 v lj je ultiva možna, sicer iz lastnih izkušenj ne vem, samo so nam v materinski šoli rekli da je.
Mi smo super, Hana pridno je in spi, v torek se je prvič kopala in patronažna jo je stehtala ima že 3570g. Vsak lep dan in sonček izkoristimo za sprehod, svež zrak vsem zelo koristi, Hana pridno spi v vozičku in potem nadaljuje še doma user posted image Edino noči so še malo naporne, zbudi se sicer samo 1x na noč, samo ima potem težave zaspat nazaj, samo potem pa dopoldan potegnemo user posted image .
Berem, da do sedaj smo vse ki smo rodile kar ekspresno to opravile, no tudi Hana je bila ekspresna in se rodila v 3 urah, oz 5 ur po tistem ko sva z možem začela ugotavljati če je čas za porodnišnico user posted image rodila pa sem povsem naravno, no saj za kakšno protibolečinsko bi blo tko prepozno, še klistirja mi niso delali, ker sem se tako hitro odpirala user posted image



(odgovor članu rotty)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
   RE: Marčevke 2013
16.3.2013 21:13:50   
Tajka
živjo marčevke,

jaz sem sicer aprilčica ampak tudi k vam pofirbcam ker se zna zgodit da bom še marčevkauser posted image

abc123: ti si spraševala za rešilec: jaz sem šla pri ta drugi z rešilcem ko mi je voda doma odtekla........sem poklicala na 112, pač poveš podatke pol pa je zelo hitro prišel ker sem povedala da sem prvo zlo hitro rodilauser posted image ...........no mene so odpelal mojga pa poslal z avtom da se pol v porodnišnici dobimo........prišli smo istočasno, smo se glih pred vhodom dobil.....edin blo je tko da sva medve s tamalo prišle v dveh delih ker smo se mi še mal ustavil in sem jaz vmes še rodilauser posted image

Aja pa vsem novopečenim mamicam čestitke

(odgovor članu abc123)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
   RE: Marčevke 2013
17.3.2013 8:46:41   
Mamaja
Dobro jutro!

Rotty čestitke za Glorijo user posted image ! Upam, da ti lepo okrevaš po CR.

Ateya sem vesela da si se oglasilain da ste se s Hano lepo privadili drug na drugega.

Na splošno opažam, da ste se vse kar fino ujele s svojimi user posted image in da vam je tudi dojenje lepo steklo. Upam, dabo tudi pri nas tako.

Jaz očitno še vedno v enem kosu, nič ne dogaja. Glede na to, da ima dete po obeh gene za zamujanje, to niti ni čudno user posted image . Me pa spet daje gnezdenje in ker je doma vse pospravljeno in pripravljeno, sem se zdaj spravila na moje prejšnje stanovanje, ki jenad garažo mojh staršev in ga uporabljava kot podeželski vikend na robu gozda. Tu so mi ostala še okna za počistit, potem bi pa menda res lahko šla rodit user posted image
Če nič ne bo, sem pa jutri naročena na amnioskopijo...

Lepo se imejte, uživajte s trebuščki ali user posted image

(odgovor članu Tajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
   RE: Marčevke 2013
17.3.2013 10:02:48   
Michelle12
Rotty ČESTITKE!!! user posted image user posted image

Mamaja, da ne bo oven :)

Jaz pijem kavo, komaj gledam...sem budna od sedmih. Od mojega zbujanja okoli enajstih sem se morala poslovit:( No, ma niti ni take panike, ker grem dosti bolj zgodaj spat tako, da mi ure lih ne manjkajo samo navajena nisem. No, bomo imeli vsaj kaj od poletja, bomo hodili lepo zjutraj in zvečer lahko na plažo. Lani smo hodili samo zvečer, ker zjutraj sem spala:)

Mladiči so sveže previti in oblečeni, Aleksander spi, Michelle je zajtrk in klicari fotra. Foter ima v kratkem za prit iz službe in pol gremo na sprehod :) Je tak lep sonček zunaj! Edino mi ni všeč, ki piha ma vseeno to ni ovira za sprehod:) Aleksander je itak v vozičku tako, da ne pride nič do njega,Michelleko če malo prepiha pa tudi ni panike :)

Glede kopanja me zanima, kdaj ste prvič kopale, če ste oz kdaj boste? Mi smo Michelleko, ko je bila skoraj en mesec stara...vidim pa, da nekje po Slo kopajo že dosti prej. Pa mi ni jasno zakaj take razlike...

_____________________________

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?