|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poročno darilo
6.9.2005 2:59:41   
Anonimen
Kaj ste dobile za poročno darilo?

Kaj se vam zdi najprimernejše za poročno darilo?

Kaj bi ve podarile (oz. kaj ste)?

Kaj si želite, da bi dobile?

Zbiram ideje zase...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Poročno darilo
6.9.2005 5:26:10   
kapica
Dobila: - masino za rezanje salam, kruha.., toaster, pekac za grilanje, kozarce, salcke za kavico, jedilni pribor, denar

Najprimernejse se mi zdijo kaksni krozniki ali pa posteljina, ceprav ne mores vedet kaksne barve in vzorce bi kdo imel rad. Po mojem je najboljse podariti bon v vrednosti x v eni trgovini in potem si porocenca sama nekaj izbereta.

Jaz sem podarila bratrancu eno knjigo, ceprav naslova vec ne vem, bilo pa je v zvezi z zakonom, oz. o odnosu med partnerjema. Meni se je zdela dobra ideja, sploh ker se malokdo tega spomni .

Jaz bi si zelela mogoce nove garniture odej in povstrov, kroznike, kaksno primerno sliko, ceprav sem po eni strani vesela da nisem tega dobila, ker mi tako ne bi bilo vsec verjetno.
Ampak knjiga se mi ne zdi slaba ideja, jaz zal nisem nobene dobila .

Sva pa dobila precej denarja, oz. pac od nekaterih, pa bi si zelela da bi bilo raje darilo, nekaj kar ti ostane v spomin, ker denar sva drugje potrosila .
     

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Poročno darilo
6.9.2005 7:21:48   
Anonimen
odvisn od tega al sta mladoporočenca že dolg skupi živela in vse mata - pol je najprimernejši denar ali kak bon, drugače pa kaj za dom lahko pa tut kaj za samo njiju...no ker zbiraš zase mislm da ste že en čas skupaj tko k sva bla midva in noben nama ni hotu dat dnarja sva naredla en spisek in po njem dobila...
kolesa (od mojih staršev), škarje za rezanje žive maje, tovster, mikrovalovko, prtljažnike za kolesa, čelade za na kolo, mini sesalec, neki modernega kristala ker klasičnega ne prenašam , likalno desko + likalnik na paro (od tašče in priče skupaj), bon za 100 jurjov za poročno potovanje od mojga brata - priče, pa plastičnga palčka za na vrt zravn , ja mislm da sva dobla še ene 50 jurjov od tete moje, pa vok z vso opremo . ki je že crknu, visokotlačni čistilec, ... pa še kej pa se zdele ne spomnem?

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Poročno darilo
6.9.2005 8:14:51   
janapan
....poleg ene praktične stvari sem mojima cimroma, ki sta se poročila pred 3 leti, zapela na njuni poroki. nihče ni nič vedel in ko je matičar razglasil da sta poročena sem jima zapela ave mario.....in bila sta presrečna, tega ne bosta nikoli pozabila. se mi zdi da take malenkosti dajo dušo dnevu, jaz bi si tudi želela, da bi se kdo tako potrudil zame....lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Poročno darilo
6.9.2005 8:22:42   
CUKRČEK
Za tiste, ki so hoteli kupit kaj materjalnega, sva povedala, česa še nimava(salamoreznica, likalnik, lik.miza...) Drugače so dajali denar, kar je najlažje za vse. Dajo pač toliko, koker so pripravljeni dat pa še problemov nimajo z izbiro daril. Zato se mi zdi denar najprimernejši in sem ga tudi sama podarila(seveda lepo v kuvertici s kako lepo vazico ali kako drugo malenkostjo).

Je pa zelo zoprno, če dobiš ful istih stvari.....ljudje blazno radi kupujejo palične mešalnike(poceni pa še veliko zgleda), odeje, zavese... Samo to je res delikatno kupovat, ker imamo različne okuse in je škoda, da darilo potem v omari leži, ker paru apč ni všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Poročno darilo
6.9.2005 8:23:22   
CUKRČEK
Aja, pa lepo darilo je tudi, če vsi skupaj vržejo denar na kup in kupijo poročno potovanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Poročno darilo
6.9.2005 8:27:29   
klavdijas
Porocila sva se kot koruznika in sva imela prakticno vse. Zlahta se je kar sama od sebe zmenila, da je najbolj uporabno darilo denar. Sva pa dobila se veliko drugih uporabnih stvari: vok, brisace, posteljnino, kozarce, fonde ...in velkio drobnih stvari, ki so nama v lep spomin. Sva pa dobila zanimivo darilo izlet s katamaranom v Benetke, ki pa ga v skoraj 5 letih se nisva izkoristila. Tako, da se je za tako darilo bolje posvetovati z obdarovancem, ce ga bo sploh izkoristil.
Jaz osebno bi tudi rajsi dala denar in kakasno malenkost, kot nekaj kar ne vem, ce bo nevesti in zeninu vsec.

Lp,

           Klavdija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Poročno darilo
6.9.2005 8:42:17   
puncica
Denar, pa kup rož v loncih , ker sva rekla da naj nama kr dnar dajo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Poročno darilo
6.9.2005 8:43:24   
k1
midva sva tudi že imela vse. največ sva dobila denarja, potem od tašče posteljnino in odeje, ker je pač vsem otrokom dala isto, pa nekaj bonov merkur kranja, ker zidama. ampak jih nisva porabila za gradnjo, ampak sva si privoščila in kupila kamero. drugače bogve, kdaj bi bil denar zanjo. aja, pa od ene priče darilni bon za 120 jurčkov za poročno potovanje. ostalo sva dale denar poleg in letela v egipt. no, nazaj smo prišli s trajnim spominčkom -našo malo !!!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Poročno darilo
6.9.2005 8:59:27   
tinkatonka
Midva sicer še nisva poročena (še dobra dva tedna do poroke)in sva že dobila nekaj daril. Vglavnem so nama dali denar ali pa darilne bone v izbrani trgovini. Najbolj priemrno se mi zdi, da svatje vprašajo kaj mladoporčenca potrebujeta oz. da podarita denar in pa kakšno malenkost ob tem. Jaz bi bližnjemu sorodniku ali zelo dobri prijateljici podarila denar, ker bi podarila večjo vsoto. Kakšnemu ne tako bližnjemu sorodniku ali prijateljem pa kakšno darilo v manjši vrednosti, bolj kot pozornost. Bi pa vprašala kaj mladoporočenca potrebujeta. Glede na to, da bomva kar nekaj daril še dobila si najbolj želim da bi podarili denar, ker zdaj zidamo hišo in ga krvavo potrebujemo. Sem se pa zelo razveselila tudi lepih brisač, krožnikov in ostalih daril. Upam samo da se darila ne bodo podvajala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Poročno darilo
6.9.2005 14:06:46   
koala
Midva sva dobila jedilni pribor 2x, aparat za hot dog, jedilni servis, kristalne kozarce, mikser, gospodinjsko tehnico, kamero in denar.

Ker imava stanovanje urejeno, nama je nejbolj prav prišel denar.

Sama sva paru podarila denar, ker sta tako želela, meni se zdi, da je dobro vprašat, kaj spolh potrebujejo.

Zanimivo darilo pa je tudi kakšno potovanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Poročno darilo
7.9.2005 16:22:25   
mojcapr
Po koliko denaja pa dajo v kuverto. Jaz grem namreč na poroko in mi je kolegica že rekla da bi najraje imela denar sedaj pa ne vem koliko dajejo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Poročno darilo
7.9.2005 16:56:06   
tinkatonka
To je čisto odvisno od tega koliko si pripravljena dati oz. koliko si lahko privoščiš da daš. Midva sva od dveh tet dobila 200 tisoč, ampak to je že res ogromno denarja. Spet od drugih pa tam 50, 60 tisoč na družino. Samo če gre pa za prijateljico pa najbrž ne daš tako veliko. Večja darila se daje bolj bližnjim sorodnikom, razen če nisi s to kolegico v zelo zelo dobrih odnosih. Jaz grem zdaj v soboto na poroko od bratranca v 2 kolenu in ne bom dala za darilo prav dosti. Zelo malo smo v stikih, vidimo se 1× letno (čudno da smo sploh povabljeni).


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Poročno darilo
7.9.2005 19:05:40   
Anonimen
Dobila:
-denar (od žlahte v kuverti - neobdavčeno)
-poročno potovanje (prijatelji so nakazovali denar na račun pri TA Sonček)
Podarim:
-najprej vprašam, če je kje kaka knjiga želja, pol pa v nabavo
-če ni knjige direkt vprašam kaj hoče imet, pa ponavadi se nas več skupaj spravi in zbere denar - daš manj, kupiš več

Dobila sem točno tisto kar sem želela. Kljub protestom staršev, da se tako ne dela in da bi morala odpreti knjigo želja pri **** firmi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Poročno darilo
7.9.2005 22:39:39   
k1
koliko denarja - vse je odvisno, v kakem "krogu" si, kako je folk sposoben dat denar. midva sva ponavadi dobila po 20tisoč na družino. ene par jih je bil s 50 tisočaki. vem pa za eno, ki se kar niso mogli kosat, kdo da več... šlo je v milijon cifro. grozno!!! meni bi bilo na taki poroki nelagodno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Poročno darilo
10.9.2005 22:11:24   
M i s h k a
Dobila: večinoma denar( zneski so bili zelo različni enako valute od 20.000-100.000), nekaj slik, nekaj steklenih malenkosti, nekaj loncev za kuhinjo.
Podarila: vedno sva vprašala kaj si želijo in ker že vsi imajo stanovanja so želeli denar. Potem sva pa kupila kako vazo ali kako drugo malenkost in zaranžirala noter denar...težko je podariti denar ne da bi vse skupaj izgledalo vulgarno
Obilo sreče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Poročno darilo
13.9.2005 22:27:04   
LARIKA
dobila sva denar,ker sva to tudi izrazila kot željo. Potem pa sva dobila en okvir za sliko, pa eno knjižico z ljubezenskimi verzi in en komplet kozarcev-točno takega kot mi ga je podarila babica pred 3 leti. In kaj naj sedaj z njimi.

Na živce mi gre,če svatje najprej vprašajo mladoporočenca kaj si želita,potem pa tega ne upoštevajo .TO se mi zdi res grdo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?