Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
NUJNO INF. za zaposlitev za tri ure - skrajša... 19.7.2012 15:15:14
Vanček*
mene pa samo zanima informacija
Sem prijavljena na zavodu za zaposlovanje in sem v marcu končala s porodniško, sedaj sem bila na enem razgovoru in so mi ponudli skrajšan delovnik za 3 ure dnevno...pa me samo zanima a si lahko kljub temu uredim in ali mi pripada za mi na CSD plačajo prispevke še za ostale 4 ure ali ne?
in prosim nujno za odgovore....Hvala lepa....
RE: NUJNO INF. za zaposlitev za tri ure - skr... 19.7.2012 15:22:16
petea
Krajši delovni čas mora obsegati najmanj polovično tedensko delovno obveznost (torej vsaj 20 ur tedensko), da lahko zraven uveljavljaš ''krajši delovnik zaradi starševstva''.
< Sporočilo je popravil petea -- 19.7.2012 15:32:42 >