|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: urnik pri 15-ih mesecih, da ali ne
5.10.2005 20:34:35   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: polona2

...Ona se drži urnika in svojemu otroku na sprehodu ne pusti zaspati, ker potem v vozičku spi pol manj, kot če spi v posteljici. In ko malemu že kinka glavica, ga drami na vse mogoče načine. Vsak dan imajo kosilo ob isti uri in vsak dan ga da spat točno ob isti uri....


Mislim ta je pa močna no, kosilo ob točno določeni uri pri 15-ih mescih user posted image Naša nima nobenga urnika, spi ko spi, je ko je, igra se ko se igra, ne vem zakaj bi jo že zdaj dajala v neke časovne urnike. naj uživa dokler lahko, itak je pozneje vse natempiran, sploh ko otrok začne s šolo.


_____________________________

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: urnik pri 15-ih mesecih, da ali ne
5.10.2005 20:44:23   
Primoza
Urniki so pri nas bolj hecna zadeva. Držimo se generalnega načela da zjutraj vstanemo in da gremo zvečer okrog osme spat s prvim, ob devetih pa z drugo. Vmes čez dan tamau spi, ko mu paše in se hrani v splošnem v običajnem času zajtrka, kosila in večerje. Vmes pa še kaj gloda, pije ali pa kaj izmakne, ker je spreten v iskanju hrane.

Starejša ima svoje skladišče sladkarij, kar je izsek iz permisivne vzgoje. Vendar le občasno poje kakšno sladkarijo, ker ji ne pomenijo ne vem kaj, ker jih ima vedno pri roki. Raje je juho, ričet, fižol in druge jedi na žlico. Pa seveda posladke tipa sladoled, palačinke, praženec.

Se pravi urnika nimamo ne vem kaj posebno razvitega, ampak improviziramo. Težav z motnjami spanca nimamo, odkar so starejši pred 3,5 leti nehali rasti zobje in odkar smo mlajšega pred 1,2 leta začeli hraniti z dodajanjem in ni več jamral zaradi lakote.

(odgovor članu polona2)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?