Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in koš pozitivne energije... Srečno!
.
. Sicer pa ji dopovedujem, da mora v svojem trenutnem domovanju ostat še dober mesec, potem pa nič hudega če pride (še raje kakšen teden prej, kot kasneje). Če me bo pa kaj ubogala, bomo pa še videli.
. Vreme je pa tudi cist cudno je danes zjutraj padalo nekaj med toco in snegom
!
in polno pozitivne energije. Držeim pestke, da bo z vajinim sinčkom vse dobro....
veselo brca in nagaja, ampak tako je prav. Jaz sem v službi in se dobro počutim, le včasih me zaboli v križu... Spim pa kar dobro... in včasih tako trdno, da niti na WC ne grem.
.
brca in uživa, vendar me skrbi ker leži v prečni legi in res upam, da se do 34. tedna obrne na glavico... sedaj sem sredi 31. pa čutim, da je še zmeraj v prečni legi, pa nek slab občutek mam oz. nevem če se bo obrnila na glavco... za zunanji obrat nekak nisem, po vsem kar sem slišala...carskega reza, se pa tudi malo bojim... tako da res upam, da se kmal obrne na glavico, ker imajo tile naši
ob 6h zjutraj je nastala prava caga v trebuhu, pa se vrocino od stresa sem fasala... Upam, da bo s tega stalisca danes bolje.