|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2013
9.4.2013 7:50:13   
mmmv
Pozdravljene,

Ker sem bila sama marčevka in vem koliko je bilo povpraševanja za morje in kje blizu vam sporočam, da vem za ugoden apartma na Krku-Malinska. Lepo mesto, veliko naravne sence, sprehajalnih poti za vozičkat,….

Če katero zanima naj mi pošlje zs.

Se opravičujem, ker sem vstopila v to temo samo mogoče bi katero zanimalo. Julija je vem, da je še frej.

Lep pozdrav!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
   RE: Aprilčice 2013
9.4.2013 9:12:11   
izalina
San super da ste doma user posted image .

Vrednost bilirubina nevem, mi je niso povedali. Je pa šel pozno pod lučko, šele 4.dan, ker je bil bilirubin na meji in se niso mogli odločit kaj in kako. So nama že obljubili, da bova lahko šla domov, če bo vrednost ok, ampak se je potem spet povečala. Po 8 urah pod lučko je vrednost spet padla, a je naslednji dan spet narasla in takrat so ga potem dali za dalj časa pod lučko. Vse skupaj je bil nekaj več kot 30ur. Je imel pa tudi zelo gosto kri, kar je posledica zlatenice. meni so potem ko se je prvič stanje izboljšalo dali na izbiro ali grem domov in ga naslednji dan pripeljem nazaj na pregled ali pa da počakava v P. Je pa res da je bil Svit toliko prej rojen in se pri nedonošenih zlatenica lahko pojavi tudi do 8. dne, ko pri donošenih otrocih se pojavi tja do 4. dne. Tako mi je razložila pediatrinja v P.
Meni so pa v P rekli, da ni dobro, da ga samo dojim, ker tako dobi še bilirubin od mene. Odrasli ga imamo lahko večjo vrednost. babica v porodni mi je pa rekla, da ga naj čim več dojim, da ne dobi zlatenice.....user posted image ....Zdaj pa vedi kaj je resuser posted image

Mi smo pa imeli pestro noč....vsaka je slabša. Malo se podoji, takoj zaspi na joški, ko ga pa odložim pa čez 5 minut jovo na novo. Pa ga imam pri sebi, ga ne dajem v njegovo posteljo. Čez dan pa lepo spi...2-3 urce user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
   RE: Aprilčice 2013
9.4.2013 9:13:32   
Mamaja
San in Sarcy čestitke za Pavlino Sofijo in Žana user posted image . San na koncu ste izbrali zelo lepo ime, sploh prvi del mi je izredno všeč.

Vesnica80 najlepša hvala za razlago, kako pomiriš jokajočega dojenčka. Pri nas imamo tudi ob večerih nekaj težav s krči, tistimi , ki se pojavjo pol ure po hranjenju, zato sem si že ogledala video. Bo prišlo še kako prav. Poročam, ali pri naši tudi deluje user posted image

Ninibo tebi pa hvala za idejo s toplo posteljico. Sem opazila, da je Ivi bolj všeč, če gre na toplo, pa vedno zelo zleze pod odejico, ko jo daš spat, tako da ji bom res v posteljico dajala termofor ali tiste tople vrečke z luščinami, ki jih pogreješ in delujejo enako. mislim, da bo navdušena, ker ima rada toplo.

Pa tudi mi smo izkoristili včerjašnji sonček in šli na prvi sprehod. Super je bilo, mala je sicer vse prespala, meni je pa res zelo pasalo. Edino opažam, da sem še malo slabotna. Po 40 minutah sprehoda in potem še pripravi kosila sem bila tako utrujena, da me je moj nagnal počivat in sem eno uro spala kot polh. Pa sem bila pred porodom v dobri kondiciji, veliko sem hodila na sprehode in telovadila. Se še kateri to dogaj?se je zgodilo kdaj prej?

A je še kateri otrok zamenjal dan in noč? Naša bi dopoldne spala, zvečer pa postane strašno živahna in ko je čas za spat, ima ona žure. Sicer ob ugasnjeni luči ne joka in naju pusti spati celo noč, a opazila sva, da je ona budna in da se igra s prsti, pa z dudo, pa nekaj mrmra, pa leze pod odejo in spet ven... V glavnem, je bolj sova, tale naša bejba. Čez dan jo kljub zaspanosti previjam in dojim na dve uri (če se niti malo ne zdrami, jo pustim malo dlje), da se ne bi čisto obrnilo in bi ponoči hotela jest in bi delala galamo, a vseeno mi ni všeč, da je tako. Je pa že odkar jo imam bolj nočna ptička kot jutranja (po tatiju).

Tiste, ki vas še čaka pot v Rim, srečno, ostale pa lepo crkljajte svoje štručke!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
   RE: Aprilčice 2013
9.4.2013 10:12:02   
katniss
Hojla nosecke in mamice user posted image
Cestitke vsem, ki ste ze rodileuser posted image , bebicam pa cimvec lepega v zivljenju!user posted image
Tiste, ki se cakate pa.. vso sreco in pogum user posted image

Midva greva danes spet v posvetovalnico, da preverimo koliko se je poredil. So mi svetovali, da naj spremljam te prve tedne, ker je bil pac taki drobizek. Me sicer sploh ne skrbi, ker zadnja dva dni imam obcutek, da se spreminja v res konkretnega dojencka (ok verjetno se res nima 3kg ampak je pa cisto drugacni obcutek ga prijet kot pa dva tedna nazaj!). Pa tudi petdesetka je ze tesnauser posted image .


Mamaja:
Tale 'slabotnost' je cisto normalna. Vceraj sem sla na sprehod v mesto s kolegico in po eni uri sem doma dol padla. No, oba sva dol padla haha. Sva lepo za dve urci zaspala. Traja nekaj casa, da telo pride nazaj v staro stanje oziroma dobi energijo nazaj. Itak priporocajo da do 6 tednov po porodu ne dvigujes nicesar drugega kot dojencka (pa maxi cosi se recimo) in da predvsem pocivas in pustis drugim vecino opravil. Jaz si pocasi nalagam vec in vec. Recimo vsak dan malce daljsi sprehod ali pa mini izlet v trgovino.. ali pa povabim koga na obisk. Tudi obiski me utrudijo, v soboto imava kar dva napovedana ampak pol se bojo verjetno koncal. user posted image
Nas se ponoci tudi rad 'pogovarja' tako da vcasih jaz malce dlje potegnem po dojenju in se skupaj pogovarjava. Odvisno koliko spocita se pocutim. Imam pa vedno v mislih, da se bova zjutraj itak cartala do ene 9h, 10h v postelji, tako da ni problema.

Tudi nas decko je bil blago rumen ampak ni bilo nic resnega. Je na sreco hitro zacel veliko kakat in lulat, tam nekje po osmem dnevu se je pa tudi barva umirila.

Evo, posiljam vam soncek, tukaj smo ga spet delezni in mislim, da bom danes kar teniske iz omare potegnila za najin sprehoduser posted image

(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
   RE: Aprilčice 2013
9.4.2013 11:04:36   
ROXY_
Ojla, skrajni čas, da se malo javim  user posted image

Čestitke obema novopečenima mamicama  user posted image user posted image user posted image user posted image , naj vas spremlja sreča user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš pikec je imel ob rojstvu kr hudo zlatenico pa ni nihče omenjal, da ga ne bi dojila..user posted image
Sem bila prvič po porodu, ki je bil maratonski in izredno izčrpljujoč zelooo dolgo časa utrujena, slabokrvna, se spomnim da sem rabla sigurn 3 mesece da sem se začela počutit boljše in z več energije...je pa res, da sva bila z malim škratom takoj sama, brez velike pomoči in sem prehitro začela vse normalno delat, brez počivanja čez dan...seveda se je nabralo in zato tako dolgo trajalo,da sem pršla k sebi...če se bo le dalo zdej take napake ne bom več ponavljala...po porodu čim več počivat, da si telo opomore, sej ni treba da je vse postorjeno..

vesnica80 hvala za nasvete dr. Karpa-  glede kolik sva tudi midva skoraj diplomirala, ker je blo zelo hudouser posted image najbolj pa je pomagalo "štručkanje", nošenje in zibanje...
če bo tudi tokrat isto poskusimo še z glasnim ŠŠŠŠŠjem ...je bil pa naš piki nasploh tak cartavček, rabil je veliko bližine, topline, spal  je pri meni v postelji, ker je blo tako lažje pregurat nočuser posted image ..me res zanima kakšna bo izkušnja s punčko, ki prihaja user posted image ..vsekakor se psihično pripravljam na veliko neprespanih noč in zahtevnega dojenčka, takšnega kakor je bil sine prve mesece user posted image


takole, js sem na splošno kak dan čist super, kak dan pa povožena na smrt in ne uspem drugega kot poležavat...dans sem že pridno počistila, bla na sprehodu, zdej počitek, potem skuhat in po sineta v vrtec..seveda sledi cel cirkus še popoldne user posted image
bomo videli, kaj bo v čet na pregledu ....nestrpna že user posted image

kje ste ostale? tudi že cartate? neli81 si še 2v1?





(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
   RE: Aprilčice 2013
9.4.2013 16:51:49   
san
Pozdravljene user posted image

najprej še zahvala vsem za čestitke user posted image , sem se včeraj pozabila zahvalit user posted image

oh, ti krčki. upam, da bomo imeli srečo in bodo šli tudi tokrat mimo nas. zadnje dva jih nista imela in to je res milina. tretji je bil še najbolj bogi, ga je čez ves dan matralo do 6 meseca, potem pa kot bi odrezal. še najbolj je pomagalo štručkanje in lahno tresenje, pa zunaj sem ga nosila v traku. tudi koža na kožo smo izvajali - to sem predvsem pri prvih dveh uporabljala, ker sta imela krče ob večernih urah, vedno isti čas en mesec. pri drugem je zelo pomagala tudi glasba, sem ga vsak večer, ko se je začelo povila v štručko in stisnla k sebi in z njim plesala na Patetico in se je čisto umiril user posted image . sem pa že čisto pozabila sedaj na dr. Karpa, sem si enkrat že ogledala ta filmček.

jaz imam trenutno vse vrtičkarje doma, sem jih vzela iz vrtca za ene mesec, potem bom pa videla. ta večje dva bosta šla verjetno nazaj, tamiceno leto in pol staro bom pa imela verjetno doma še dlje. je imela revica pljučnico med tem, ko sem bila v porodnišnici in sta bila z očijem tri dni v bolnici. mene je čisto podrlo. ampak je bila na srečo hitro bolje, ker je ab prijel in je tudi oči zadostoval. res hvala bogu za babico, ki je pazila na ostale doma in vse rihtala.. je pa sedaj bolj jokava revica in bi bila rada veliko po rokah. jaz sem jo do konca nosečnosti okoli nosila in dvigovala, pa se mi sploh ni zdela težka, zdej sem pa čist fertik, ko jo dvignem. no, upam, da bo po kakšnem tednu spet stari ritem. drugače so pa Pavlino vsi zelo lepo sprejeli, sploh me je naša micena presenetila. tudi k meni je takoj šla, sem bila prepričana, da bom potrebovala kak dan ali dva. no, še dobro...

roxy, res je glede počitka, jaz se moram prav nazaj držat, da ne pretiravam. sicer je ta teden še mož doma, od drugega tedna bom pa sama. sicer sem že aktivna, ker je treba skuhat, pa pospravit, ampak ponavadi veliko bolj skačem okoli, tako da se sedaj res šparam. po eni strani mi je ta teden porodnišnice prav prišel, ker drugače bi že od drugega dne dalje skakala po stanovnaju.

mamaja, ta slabotnost je res čisto normalana, tam po treh mesecih zagotovo mine, prvi mesec je sploh zelo utrujajoč. vsaj jaz sem bila prvi mesec vedno povožena, potem je bilo pa vsak dan bolje.

drugače pa naša Pavlina lepo spančka, verjetno ker je zlatenčna, spi čez dan in ponoči ko bubica. Jo pa zbujam in dojim na dve uri, ker je bolj drobna, potem bova pa ritem spremenili, ko malo več pridobi. danes je bila pri naju že patronaža in je šla od včeraj lepo gor. tudi v P je zelo lepo pridobilvala, tam od 40 do 100 g dnevno, kar je za zlatenčka super. patronaža jo je v glavnem pohvalila in tudi rekla, da se njej ne zdi več pretirano rumena, ampak da bi mogoče bilo vseeno dobro se it pokazat v četrtek, za vsak slučaj.

spanje. jaz jo imam tudi vedno v plenički zavito in jo v plenički tudi nazaj položim spat na flisasto odejico, ker je ta bolj topla in potem fino pokrijem z drugo flisasto odejico in kovtrčkom, ker ji zelo paše toplo. se drugače hitro ohladi, sploh rokice in nogice. ponoči je pa še pri meni.

izalina, potem je verjetno imel okoli 250 - to je meja. ja sej je meni tudi ena rekla, ker so ji merili bil že drugi dan, pa je imela 239, da bi jo ona zihr že drugi dan dala pod lučko in ne bi čakala, da je potem toliko naraslo. mah mnenja s različna, tako da... jaz sem dobila napotek, da se morava veliko dojit, da bo veliko lulala in kakala. dojila se je veliko in tudi lulala in kakala je precej in še sedaj. tako upam, da bo vse ok...

no, toliko na hitro. grem se zdej k puncama stisnit, ker obe spita. fantje so šli pa malo na zrak.

če gre katera v Rim, srečnouser posted image

jaz bom šla z njo ven v četrtek, ker je napovedan sonček. ponavadi sem šla vedno že prvič za pol urce do urco, če je bilo sonce. tudi meni paše it mal na zrak.

< Sporočilo je popravil san -- 9.4.2013 17:01:30 >

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
   RE: Aprilčice 2013
9.4.2013 19:32:25   
izalina
Hej,

mi je dolgčas, ker mali že cel dan spi. Ga zbudim na 2,5 urce da se vsaj podojiva. Ker drugače pa tako golta, da se mu noro zaleti in potem lovi sapo...se mi prav smili. Dopoldne je prišla patronažna in ga skopala....ga je to tako utrudilo. Je prespal obisk dedija in babi, sta bila kar malo užaljena.
Smo ujeli malo sončka danes in bili zunaj na sprehodu...prav paše.

San ste pa imeli pestro. Naj se sedaj lepo umiri, da začnete uživat. Tudi meni je po eni strani kar pasalo biti en teden v P in se odpočit. Doma nikoli tako ne počivaš....če ne drugega si moraš pripravit nekaj za jest.

Aja...danes ga je patronažna stehtala in je težak že 4080g user posted image . Se je v 14 dneh zredil za celih 500g. Sem bila ful vesela, da nama je dojenje tako fino steklo in je dovolj mleka.

Uživajte v cartanju, ostale pa lepo božajte bušije.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
   RE: Aprilčice 2013
9.4.2013 22:17:30   
NiNiBo
san wow si pa dobra user posted image , jaz imam samo enega pa mi je naporno. Pri nas je Neo sredo in cetrtek doma, tako da me prav zanima kako bo slo. Ime sta pa krasno izbrala mi je zelo vsec!

krcki jaz tudi upam, da jih ne bomo dobili ceprav danasnji dan je prav sumljiv. Upam, da je izjema, ker je Njal totalno nemiren, zvecer je pa bila kar kriza je prvic res konkretno jokal.user posted image

vesnica si super napisala, jaz imam anglesko knjigo tako da niti nisem vedela kako se vsem rece v slovenscini.

..no tako, jaz upam da noc ne bo prevec naporna!

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 9.4.2013 22:25:49 >

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
   RE: Aprilčice 2013
10.4.2013 9:34:51   
Vesnica80
Dobro jutro nosečke in mamice. Čestitke San in Sarcy za vajini štručki user posted image .
Zanima me, kako je kaj z zatekanjem pri vas. Ima kartera te probleme zdaj čisto na koncu? Jaz imam namreč rok 12.4. in se mi zdi, da imam vsak dan bolj zatečene gležnje, danes pa sem se zbudila tudi z otečenimi prsti na rokah user posted image . Sej ne, da me kaj boli, ampak je sila neprijetno gledat take roke. Upam, da mi bo jutri na akupunkturi sprostilo to napetost. Joj, jaz pa že komaj čakam, da grem rodit. Tako si že želim stisnit k sebi našega dojenčka user posted image . Pa ne vem, če se bo do konca tega tedna začelo kaj dogajati. Je pa res, da je že od včeraj tak na pol aktiven..ni več takih hudih brc in gibov. Mislite, da se kaj pripravlja?
No, želim vam lep, sončen dan. Izkoristite ga za kak sprehod...sigurno bo koristil user posted image . Seveda, meni tudi user posted image .
papa

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
   RE: Aprilčice 2013
10.4.2013 14:27:43   
_CiCika_
Čestitke vsem novopečenim mamicam, otročkom pa želim čimveč zdravja in otroških radosti! user posted image user posted image
Kako lepo je brat vse vas, ki ste že rodile, sem kar malo ljubosumna, sploh ker na telem forumu čedalje več pišete o dojenčkih. Me, ki smo pa še vedno 2 v 1 pa samo prebiramo, kaj se dogaja pri vas in upamo, da bomo tudi me kmalu prišle do svojih zakladkov user posted image
Ja jaz sem tudi še v enem kosu. Jutri, bom 10 dni čez rok in naj bi mi sprožili, ker se samo od sebe zelo očitno ne bo nič začelo dogajati.

Vesnica80, jaz zatekam že od januarja, v zadnjem mesecu pa je sploh grozno.... Bomo pač morale potrpeti do rojstva otročka, potem bo pa takoj boljše. Glede aktivnosti otroka,pa naj bi se na koncu malo umirili ja, samo jaz lahko o tem samo sanjam user posted image . Če se pa tebi že umirja je pa res mogoče, da se ti že pripravlja na porod.

Mamice uživajte v cartanju vaših sončkov, bodoče mamice oz. nosečke, pa božajte bušije, saj bote tudi ve kmalu prišle na vrsto, ko bote stisnile svoje bejbije v objem, pa bote pogrešale trebuščke user posted image

_____________________________

Everything is possible.. if you just believe!

(odgovor članu Vesnica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
   RE: Aprilčice 2013
10.4.2013 14:50:16   
PikicaStonoga
drage mamice. in nosecke ...
jah zdaj je res tko, da ene ze crkljamo, ene se ne .. no se akksne tri tedne, pa bi mogli bit vsi aprilcki Zunaj!!!:)))

vesnica, jaz nikoli nisem zatekala, sem imela pa druge tezave, sem bruhala do konca v povprecju 2x na teden ...se na sredo pred porodom, v nedeljo pa rodila, vsaka ima svoje, je pa kakrsnokoli zatekanje zal normalno v nosecnosti ...
in t hvala za link, super metoda za umirjanje dojenckov, knigo sem pa tudi ze rezervirala v knjiZnici, je nisem poznala ....

ninibo, super bo, cetudi bo neo doma ...res je mlajsi od moje punce, samo vseeno.vkljuci ga, kolikor mores, ko pa njal spi, se mu pa posveti 100procentno in je uspeh zagotovljen! jaz imam mojo strejso doma ze od 15. fwbruarja, ker sem jo izpisala iiz vrst a in bo z mano in dojencico doma celo leto ...rvno danes sva se z mozem pogovarjala, da nama ni zal in je bila to super poteza ...pride kak tezek dan, ura, ampak je super in koncno se lahko posvetim svoji druzini!!!

danes je tako lep dan da ze dve uri lezim na terasi na lezalniku, dojencica je tudi kako uro spala v kosari na erasi, ta starejsa se pa tudi igra ...mater prav fajn je imet spomladanskega otroka!!! ;)))

zdaj pa grem pogledat, kako se kuhajo spageti, pa omakco cez in bo kosilo narejeno ...nic ne kompliciramo zdaj, ko je priporocljivo se pocivat ...

pozdrvckI!!!


_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
   RE: Aprilčice 2013
10.4.2013 14:53:53   
pisanica
Iskrene čestitke vsem novim mamicam! user posted image user posted image user posted image

Jaz sem tako vesela, da je končno lepo vreme. In tudi veliko lažje "čakam" na dan d, do katerega je sicer še kar nekaj časa. Ampak nikoli ne veš kdaj te preseneti.user posted image

_CiCika_ ti pa že 10 dni čez rok? Upam, da ti ni prehudo in da boš čim lažje in mirno prenesla še ta čas, ko boš končno v rokah držala svoj zaklad. user posted image

Sicer vas je pa res lepo brat tako tiste, ki ste že rodile kot tudi tiste, ki še čakate (čakamo). Super, da že od vsega začetka obstaja ta skupinica, ker je res (bila) v pomoč pri nosečnosti-tako glede delitve prijetnih trenutkov kot tudi malo manj prijetnih, naših jamranj, vprašanj,... user posted image

Uživajte!

(odgovor članu _CiCika_)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
   RE: Aprilčice 2013
10.4.2013 16:15:11   
Neli81
Pozdravljene souser posted image in tudi mamice,

Najprej čestitke vsem, ki ste že rodile in pridno cartlate svoje malčke. user posted image Moram reči da vam kar malo zavidam, da je porod že za vami. user posted image

Drugače pa sem jaz še vedno 2v1. user posted image Sem bil te dni tako zatopljena v branje knjig, da kr nisem mogla stran. user posted image Pa še obiske smo skoz imeli, ker je imel mož rojstni dan.

Moje počutje - hm ... Tko tko, različno iz dneva v dan. Nasplošno komaj čakam da grem rodit, ker se mi ne da nič več. Zatekanje, okornost, boleča sramna kost ... No comment ... Upam da naslednji teden že rodim (pa četudi na svoj rojstni dan).

Sem danes klicala dr. Jošta da bi se pozanimala glede ultive in me je kr skenslal, ker je bil v operativni ... No upam da se uspem dogovoriti preden grem rodit.

Tole vreme je pa danes res aprilsko, muhasto. Sem šla prej po tamalo v vrtec in sva pol tak šibale (kolikor je pri tej moji gmoti to sploh mogoče user posted image ) domov, da naju dež ne bi zmočil. No sedaj se pa spet sonček kaže...user posted image

No toliko od mene za enkrat. Se še slišimo.

Lepo bodite.

Pa pa

(odgovor članu pisanica)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
   RE: Aprilčice 2013
10.4.2013 19:24:11   
ursika1
drage aprilčice :)

za vas imam veselo novicoo.....po 9 tednih in 3eh dneh je moj mali borec Lovro zapustil intenzivni oddelek in odšel domov.....z težo 2950g in 50cm... :) pa smo misli da ne bomo dočakali tega dne pa smo ga :)
no seveda pa se za nas šele začenja, terapije kontrole, čimveč kar se bo dalo :)

vsem novim mamicam pa iskrene čestitke in velik cartanja :)

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
   RE: Aprilčice 2013
11.4.2013 4:17:04   
pika89
Draga Ursika1 user posted image user posted image user posted image sem junijka ampak sem slisala za tvojo zgodbo. Potočila krokodilje solze user posted image Res sem vesela za vas, da je veliki borec Lovro končno domauser posted image Prav tako pa si tudi ti, mamica, ena velika borka,(in oči,...) ker si vseh teh 9 tednov zdržala in nisi izgubila upanja user posted image

Lepo se cartajte in čim lepše trenutke z malim korenjakom user posted image veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
   RE: Aprilčice 2013
11.4.2013 8:14:22   
Mamaja
Oooo, Ursika, to je pa res lepa novica, da je tvoj mali borec končno doma! user posted image Zdaj pa le uživajte v crkljanju še malo za nazaj.


(odgovor članu pika89)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
   RE: Aprilčice 2013
11.4.2013 9:36:12   
soncek78
Pozdravljene souser posted image in mamice...

Kako lepo je brati tako lepe novičke.

Ursika1 - kako lepo je , da ste končno dočakali dan, ko se lahko cartate v domačem okolju user posted image Malemu Lovrotu pošiljam en velik cmok, pogumnima staršema pa en velik user posted image .

user posted image user posted image user posted image vsem mamicam aprilčicam in njihovim korenjakom... Res je lepo, da že veselo cartate vaše male sončke. user posted image

No sedaj se je končno začela kazati pomlad in sem prav vesela... Dobra volja je najbolja...

No jaz sem še v enem kosu. Imam pa napovedam carski rez naslednji teden, saj je moj ginekolog napovedal velikega otročka in ker sem imela CR že v prvo - sicer ta ni bil napovedam, se je odločil, da me ne bo mučil.

Doma mi dela družbo moja hčerkica, saj sem jo vzela za 1 mesec ven iz vrtca... in se imava prav lepo. user posted image

Zatekanje - tudi jaz imam gležnje in roke zatekle... ma ni tako hudo... drugače sem pa OK user posted image

Dekleta lepo se imejte in božajte svoje bušije... ali pa seveda vaše sončke.

En velik user posted image vsem.

_____________________________

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D


(odgovor članu Mamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
   RE: Aprilčice 2013
11.4.2013 11:06:13   
katniss
Ursika:Joj kako lepa novicka! user posted image Vas Lovro je pa zdaj toliko velik kot nas Aleksej haha, meni se zdi nas pubec se micken, tebi pa Lovro verjetno ze pravi velikan ane? user posted image
Sicer pa itak rastejo kot gobice...
Zelim vama veliko uspeha s terapijami in seveda veliko cartanja doma. To bo itak najbolj pomagalo.user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
   RE: Aprilčice 2013
11.4.2013 13:38:39   
PikicaStonoga
Kukuc, kako ste nosečke in kako mamice? :)

Mide sva trenutno sami doma, je ati vzel ta starejšo in sta šla malo na teren (trgovina, igralnica ...)
Ko prideta domov, pojemo kosilo in gremo malo skupaj na zrak ... za kosilo bo danes kar pica, jo bosta prinesla s sabo, da nič ne kuhamo, ker sem jaz ta čas ko njiju ni bilo, morala naredit eno nujno delo ;)
Lep sonček je, se bomo martinčkali, pa vmes malo pripravili teraso (včeraj smo iz garaže privlekli stole in mizo in ležalnik in otvorili sezono!) :)

MIdve se fajn rihtava, Ana pridno je in spi, zajoka, ko je lačna, pridna dojenčica je, jo morm pohvalit. Tijana jo ima tok rada, da je to nekaj neverjetnega, nić ljubosumja, nesebična ljubezen do nje ;)

Zdja pa šibam , da pripravim mizo za kosilo, potem pa na sonček! ;)

Bodite v cvetju! ;)

_____________________________

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu katniss)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
   RE: Aprilčice 2013
11.4.2013 16:46:18   
Neli81
Pozdravljene vse skupaj,

Uršika1 user posted image z vašega borca. Sedaj pa le izkoristite izgubljeni čas. user posted image

No jaz sem danes imela CTG. Vse ok. Malo imam vodo slabšo, tako da me je vaginalno pregledal - beli tok rahlo povečan, ostalo vse dobro. Se pa moram pohvaliti, da sem zgubila kg v enem tedenu. user posted image Me je še G vprašal, če je to mogoče. user posted image Sem kar boljše volje zaradi tega. user posted image

Naslednji pregled imam čez en teden - 18.4.

To je to zaenkrat.

Lepo bodite v tm lepem vremenu (končno). user posted image

Čaw

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
   RE: Aprilčice 2013
11.4.2013 18:13:37   
Vesnica80
Ojla, pravkar sem prišla iz akupunkture...precej zdelana. Upam, da je to dober znak,da se bo porod kmalu začel. Jutri imam sicer dan D, ampak na akupunkturi mi je rekla, da bi se lahko kaj zgodilo čez 2 ali 3 dni. Upam, da res, ker že res komaj, komaj čakam, da se naš sonček rodi user posted image . Ker imam jutri PDP, moram poklicat v porodnišnico, da me naročijo na pregled..ta bo baje v ponedeljek ali torek.
Lp user posted image

(odgovor članu Neli81)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
   RE: Aprilčice 2013
11.4.2013 20:25:59   
izalina
Ursika user posted image user posted image za malega borca. Uživajte sedaj skupaj kot družinica. Veliko crklanja vam želim.

(odgovor članu Vesnica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
   RE: Aprilčice 2013
11.4.2013 21:01:46   
kuverta
evo, pa se mi je le uspelo prijaviti...
rodili smo na 1.aprila, en dan prej sem imela cel dan menstrualne krce, sicer neredne a skoz mocnejse, porod je trajal cirka 6 ur, vendar mi je ostal v lepem spominu, po solsko sem se odpirala-1 cm na uro, imela najboljsega babicarja, tako da se zdaj dojimo doma s se kar pridno puncko.
kar pogosto hoce jesti, vcasih ji dam tudi na eno uro...
vsem novopecenum mamicam cestitam, Ursiki za tezko docakan dan...!

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
   RE: Aprilčice 2013
12.4.2013 9:33:45   
Vesnica80
Kuverta čestitam za dojenčico. Lepo se cartajte. A si rodila v mariborski porodnišnici? Tukaj vem, da imajo babičarja Bojana, ki je menda zelooo fajn user posted image .
Kako so zgledali ti menstrualni krči? Jaz sem imela zvečer, ko sem šla spat tudi neke vrste menstrualne krče, ki pa so povzročali take hude gibe in pritiske našega bebija, da do kakih 2h ponoči nisem mogla zaspat. No, zdaj je vse mirno, nič se ne dogaja..bomo videli, kako bo čez dan. Lepo, da si imela taka "šolski" porod. To si verjetno želi vsaka izmed nas user posted image .
Lep dan želim vsem...zdaj pa skočim še malo ven na sonček, dokler se spet ne skrije za oblake.

(odgovor članu kuverta)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
   RE: Aprilčice 2013
12.4.2013 12:00:08   
ROXY_
Oj, na hitrco se javim...

čestitke ursiki, da ste končno doma...veliko cartanja in vse dobro v prihodnje želim!!!!!

Kuverta user posted image user posted image user posted image user posted image za hčerkico user posted image user posted image

Js sem bla na ctg in pregledu že v sredo, zaenkrat vse ok, le blago vnetje mam- dobila dalacin..naslednji pregled spet v sredo...
Drgač nič posebnega, izmenjujem dobre in slabe dneve- v smislu energije user posted image ..medenične in sramne kosti me bolijo pa spodnji del križa user posted image user posted image , trebuh otrdeva...tudi  sitnoba na pohodu user posted image ...zadnji vzdihljaji user posted image user posted image

imam danes sineta doma- pestro dopoldne user posted image , nikakor nismo uspeli zjutraj vstat zaspaneti  user posted image , je bla spet burna noč- vsaj zame...

Imejte lep vikend, vsekakor pričakujem novičke o novih rojstvih aprilskih user posted image !!!!!


(odgovor članu Vesnica80)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?