Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, da mi poveš naslov in bi ti kar po pošti poslala z navadno pošto v mehki koverti. joj sem bumbara. prav veselilo bi me, da bi ti naredila to uslugo, sploh glede na to, da si na bolniški.
Hvala vseeno res!
Mislim, ne boli, nekaj me moti v njem. Pa nimam nič not, samo rdeče se vidi. Kako je pa to grozno nadležno. Komaj sem na šihtu v rač. gledala
gledajo. Pa kaj naj
raste
. Itak nama ni bilo nič jasno....daj raje zmeri trikrat preden kaj rečeš, ne pa da najprej ni ok, potem je ok. Šok za šokom. Itak seme dvoma je bil in sva se vseeno odločila še za 2HT....plačala 130€ (nuhalna, cd, 2HT). Da bo naslednjih 6 mesecev bolj mirnih, čeprav je na koncu bil izvid (brez 2HT) 1:7200. Rezultat je čist ok (v prvi nosečnosti je bil 1:9500), ampak to naj bi bil lep pregled, katerega se boš rad spominjal. Samo mi se ga definitivno ne bomo mogli pa čeprav so rezultati vredu.
, mi tudi na misel ne pride da bi bili lahko rezultati slabi...Čeprav zdaj..Po takšni izkušnji..Mi je dalo kar za msilit...Pa pri mojih ne-rosnih 34 tih so res rezultati lahko slabši....Me je začelo kar skrbet...
ma ne morš verjet to...Očitno bom morala na dopust večkrat ker mi tam ni bilo slabo sploh
Razvajanje v dvoje ima res blagodejne učinke