Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

v nosecnosti so mi tut odkrili diabetes, 5.4,kar zame ni nic,se do predlani je bila meja 6.1..skos so tezil s to prehrano,dieto,me napsihirali da je mali fuuul velik,da prehiteva skos 3t v rasti,da bom prej rodila,da ma busija ogromnega itd..diete se tut jst nism neki pretirano drzala kr se mi je sladkor ful hitr vrnil v normalo.vsakic ko sm bila na kontroli na diabeticni je biu ful nizek da mi je sestra 1x prou rekla kaj sploh pocnem tam tako da je to en bullshit..ne recm,ene majo res zal tezave,ampk pr njih je pa tut sladkor zeeelo visok.no..rodila sem pa mickanga zdravega fantka,3400g in 52cm in se 5dni pred porodom so mi na UZ rekli kok je veliik fantek in da ima ze 4kg,se v materinsko so mi zapisal.haloo?in ja,da se vrnem na vprasanje
ze ko so mi jo odkrili mi je ginek.rekla da diabetkov ne puscajo nikoli cez rok ravno zato kr so otroci veliki in je porod tezji..mene so pustili 6dni cez rok ker ni bilo mestA v Lj?! Sprozili so mi pa z tabletkami..tako da ja,sprozajo porod! Jst sm si sicer ful zelela spontano roditi ampk nism se nc odpirala ..srecnoo in brez skrbi