Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
živjo! še ena gorenjska nosečka se vam javlja..sicer čakam prvi pregled ki bo potrdil da je vse ok, tako da se vam drug teden sigurno pridružim. do takrat pa lep pozdrav!
v glavnem pdp imam 4.8. ampak mam občutek da bom že konec julija rodila ker je 1. pa se po konizaciji sem :) Mogoče se pa res srečamo v porodnišnici :P (v kranju so ful prijazne sestre pa ful dobra hrana :D )
v glavnem pdp imam 4.8. ampak mam občutek da bom že konec julija rodila ker je 1. pa se po konizaciji sem :) Mogoče se pa res srečamo v porodnišnici :P (v kranju so ful prijazne sestre pa ful dobra hrana :D )
se strinjam popolnoma. Ko sem imela po porodu neke težave, sem bila kar malo vesela, da grem spet notri, ker sem sanjala njihove sladice ob obrokih. Res je dobra hrana in prijazno osebje. No, glede na moj pdp 31.7., me pa le pocukaj takrat, ko prideš notri, pa bova na hodniku kakšno rekli
Pozdravljene! Se opravičijem ker vdiram v temo... pišem diplomsko nalogo in bi rabila pomoč nosečnic, ki imajo nosečniško sladkorno bolezen. Če jo katera med vami ima, bi bila hvaležna, če bi rešila anketo.
Mi morda lahko katera namigne kje na Gorenjskem bi se dalo kkšne fajne cunje za nasečnice kupit? Oziroma kje ste jih vi največ dobile? Nekaj sem videla, se da dobiti tudi v H&M?
Pozdrav še od mene , PDP imam 1.2., tako da upam, da bo zdaj zdaj . Kar se pa tiče oblačil za nosečke sem pa jaz nekaj nabavila v H&M na Rudniku, kavbojke pa v C&A.... Nisem pa pretiravala, saj mi je vecina "običajnih" oblačil ves cas prav prisla.... Zdej zadnji mesec pa sem zagovornica pajkic in trenirke
joj čez kransko P se jih je pa že tolko pritožil...no nekaj jo tudi pohvali...ampak vedno resneje razmišlam o jesenicah...ker če je res taka tombola glede osebja...
BellaElla, kaj pa je blo? Jst sm bla sicer zelo zadovoljna z osebjem, z izjemo tega, da mi je po porodu ostal del placente not, ker očitno niso dovolj natančno pregledali in sem morala po 11 dneh ponovno v bolnico. To je sicer bila napaka, sem bila pa v globalu zelo zadovoljna in bi šla spet tja. Slišim pa vedno več pritožb, to je pa res Sploh ena Dr. zmaga tam v svojih zgodbicah