Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
...
. Prej sem bila sama na tem datumu.
,.... genikologinja je pa dr. Mili Lomsek
, katero imas pa G?
Saj bomo itak imele v prihodnjih mesecih velike izdatke, sploh me, ko smo prvič noseče in moramo vso opremo nabaviti (vseeno ali novo ali rabljeno), potem pa še take cene. Mene je kar na rit vrglo. Da jih ni sram, da tako služijo na nosečnicah. Itak je v MB že kriza karkoli pametnega nabaviti, razen C&A in H&M mislim, da ni neke trgovine, pa še tu ni neke ponudbe. Jaz bom verjetno kar v AT skočila, ko bom šla kaj nabavljat...
, Aha potem bom jaz prej porocala kako je bilo na NS
Zdaj pa ne vem ali so samo pri nas taki zdravniki ali sem samo jaz tako občutljiva ratala?? Me pa jezi, ker je to moja druga bolniška v 10 letih službe. Prvo sem imela letos zaradi ss in ta je bila druga! Me jezi!! Ampak bom že. Ta teden sem res šla samo v službo in popoldne spat, zvečer pod tuš in spat. Nisem zmožna ničesar. Za jesti mi ne gre, sem na minus 4kg pristala. Bom videla kaj bo G v petek (drugi petek