Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
samo še nekaj podatkov z moje strani - moja druga nosečnost, doma pa že imamo eno miško, ki kooomaj čaka, da ne bo več sama - je bila prva, ki je izvedela - ostali bojo morali še počakati pravo priložnost. starost 33. za pregled pa še ne vem, kdaj bo, čakam, da mi javijo termin. 
in maximalno luštno
ti želim.
pa še ni od nikoder...
. to špikanje meni tudi nikoli ni bilo najbolj jasno - je pa res, da sem tokrat čutila malo drugače kot pri menstruacijah. pitje vode pa vpliva na test, seveda. držim pesti!!!
je 20.07. tako, da bi se mogoče lahko še med aprilčice kvalificirala, ampak glede na nerednost ciklov, predvidevam, da ne bomo zibali pred majem. 1. pregled pa 02.10. tako, da bo takrat več jasnega. Aja, je pa meni Baby Check mini sporočil dobro novico (oz. kar trije
- ker najprej itak nisem mogla verjet), čeprav tega testa res nisem marala. Mi je že tokrat javil slabo novico - sem bla že prepričana da je en šip šap:))). No potem pa končno
.
, prvi pregled 2.10, rodila v ljubljani, pdp 14.5.
Počutje je...čudno, kaj vem...vsi moji pravijo da zelo slabo izgledam...no, se tudi počutim tako. TT je še vedno 37,1-37,2...