|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
6.9.2012 10:28:40   
coeur
čestitke novim!
aksi, seznam je super, nič se matrat z njim, raje diplomo pisat ;) joj, vem, kako je to - moje obd., ko smo imeli najbolj zglancano stanovanje user posted image samo še nekaj podatkov z moje strani - moja druga nosečnost, doma pa že imamo eno miško, ki kooomaj čaka, da ne bo več sama - je bila prva, ki je izvedela - ostali bojo morali še počakati pravo priložnost. starost 33. za pregled pa še ne vem, kdaj bo, čakam, da mi javijo termin.
sem pa ves čas takooo zaspana, slabosti so pa minimalne. sem že pozabila, kdaj mi je začelo bit v prvi nosečnosti slabo. je vam že kaj slabo?
lep dan vsem!

(odgovor članu aksi)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Majčice 2013
6.9.2012 12:22:03   
pupika29
*dotika* hvala ti. Enega velikega objemčka nazaj.user posted image in maximalno luštno user posted image ti želim.user posted image

Saj meni ni nič več jasno...
Sem zjutraj še enkrat delala test (sem se malo tolažila, da je bil razlog za minusek morda v tem, da sem test delala zvečer in ne zjutraj...no in potem danes ponovim s FS in mi najprej pokaže zeeelo debelo kontrolno črtico in rahlo vidno črtico za nosečnost...in sem bila že čisto iz sebe...a je po cca.2 min črtica v okenčku za nosečnost izginila....user posted image pa še ni od nikoder...

(odgovor članu coeur)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Majčice 2013
6.9.2012 18:04:41   
natasha19
pupika29 jaz bi še enkrat naredila nov test, po moje je pozitiven, drugače sploh ne bi bilo črtice. jaz sem naredila 4 teste, da sem bla ziher user posted image . pa še zdaj ne morem verjet, nimam nekih hudih simptomov, oziroma čisto malo slabost zjutraj, kake pol urce, pa malo bolečine v maternici. me je včasih že strah da nisem več noseča, samo te bi prišlo do krvavitve.

midva sva se odločla, da boma povedala po prvem pregledu, ko boma mela slike, samo je problem, ker mam prvi pregled čez 5 tednov, ko bm v 12 tednu. nevem kolko se mi bo vidlo do takrat, enim se hitro vidi, enim pa ne, pa še živimo v isti hiši s starši, tak da smo vedno skupaj in mislim da bodo opazli.

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Majčice 2013
6.9.2012 19:16:51   
pupika29
natasha19 si mi kar nasmeh narisala na obraz.user posted image Hvala ti.user posted image
Kaj pa vem, iz ure v uro bolj sem zbegana...o user posted image ni ne duha ne sluha, nimam nobenih tipičnih nosečniških simptomov in zato sem že pred opravljanjem testa dvomila da imam že kepico v sebi...a ta dvom se je z vsakim dnem, ko mi je user posted image zamujala zmanjševal. In potem včeraj zvečer vendarle naredim test in je bil negativen, je pa res, da jaz popijem ogromno tekočine in tudi to deloma vpliva na rezultat testa, če se ne motim? No skratka, sem si zjutraj rekla, da naredim še drugi test, za vsak slučaj...in potem tista rahla črtica, ki pa je, kot sem rekla, izginila.
Ne vem...v spodnjem delu trebuha me boli, občasno krči,...kot pred user posted image . Malo me bega tudi TT, ki je ves čas nekje okoli 37,2. Mislim, da bom jutri ali pojutrišnjem ponovila test, kaj pravite punce?
Sicer pa natasha19, mislim, da se ti pri 12 tednih še ne bo tako zelo poznalo, je pa res odvisno od vsake nosečke posebej. Kakšne malo manj oprijete majčke nosi, pa mislim, da ne bodo opazili.user posted image

(odgovor članu natasha19)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Majčice 2013
6.9.2012 19:34:21   
Anonimen
Pupika 29 pejt po CB in ne bo dvomov, se boljse je krvni test. Pa ne vem zakaj kupujete te poceni teste k so itak dvomljivi. Ce pa ze hoces imet zalogo testov pejt na kako tujo stran in si naredi zalogo (npr. ebay.co.uk)

Lp, anonimna S.

(odgovor članu pupika29)
  Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Majčice 2013
6.9.2012 19:39:12   
coeur
pupika29, naredi jutri ali v soboto zjutraj še en test - pa CB uporabi (je najbolj zanesljiv). meni je že pred izostankom pokazal user posted image . to špikanje meni tudi nikoli ni bilo najbolj jasno - je pa res, da sem tokrat čutila malo drugače kot pri menstruacijah. pitje vode pa vpliva na test, seveda. držim pesti!!!
natasha19- po moje se ti (razen napihnjenosti) še ne bo videlo, je pa drugo vpr., če vsaj mama ne bo opazila. meni je sestra prek skypa par dni po opravljenem testu videla, da je nekaj 'drugače' - je vedela.
še eno vpr. - kako dopolnjujemo seznam - samo kopiram in vnesem svoje podatke? da ga ne bom kaj posračkala.

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Majčice 2013
6.9.2012 20:35:01   
Anonimen
Jst tud ne znam vnašat teh podatkov, mater sem en les.


(odgovor članu coeur)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Majčice 2013
6.9.2012 20:35:39   
maid
tako, naročena na prvi pregled šele 2.10....
kdaj imate vi prvi pregled in prvi ultrazvok?
meni se zdi to ful pozno, sej bom že v desetem tednu?

(odgovor članu coeur)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Majčice 2013
6.9.2012 21:43:26   
Anonimen
meni se zdi najboljše da eno določimo, ki bo skrbela za seznam, drugače bo potem polno zmešnjave user posted image

(odgovor članu coeur)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Majčice 2013
6.9.2012 21:50:19   
coeur

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

meni se zdi najboljše da eno določimo, ki bo skrbela za seznam, drugače bo potem polno zmešnjave user posted image


user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Majčice 2013
7.9.2012 11:14:03   
*cinca*marinca*
Evo še ena majčica. Sicer za enkrat še neuradno. 1. dan zadnje user posted image  je 20.07. tako, da bi se mogoče lahko še med aprilčice kvalificirala, ampak glede na nerednost ciklov, predvidevam, da ne bomo zibali pred majem. 1. pregled pa 02.10. tako, da bo takrat več jasnega. Aja, je pa meni Baby Check mini sporočil dobro novico (oz. kar trijeuser posted image - ker najprej itak nisem mogla verjet), čeprav tega testa res nisem marala. Mi je že tokrat javil slabo novico - sem bla že prepričana da je en šip šap:))). No potem pa končno user posted image .

(odgovor članu coeur)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Majčice 2013
7.9.2012 17:05:31   
zvezdicax
Lep pozdrav vsem novim in čestitke za user posted image
Meni so se počasi začele slabosti, že dva dni sm čisto fuč. Prav čakam ponedeljek, da vidim kako rasemo.
Glede seznama pa se strinjam, da bi samo ena bila zadolžena za to...
Kako se ve počutite?

(odgovor članu *cinca*marinca*)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Majčice 2013
7.9.2012 18:06:15   
Lorna4
hej user posted image

zvezdicax tudi mene matrajo slabosti, ubistvu so me že cel teden preden smo delali test..sicer nič ne bruham, ampak se pa skos počutim kot da bom zdej zdej tko da je kr naporno, sploh v službi. Sem pa tud na splošno kar utrujena.

ste že povedale domačim? jaz samo sestri, staršem še moram, moj pa tud še ni povedal staršem, sestri pa že. razmišljam kako jih nahecat user posted image verjetno bom tamali kakšno majčko naročila z napisom sestrica bom-nekaj v tem stilu user posted image

Pregled imam pa 2.10.
za seznamček je tud meni fino, da ga ena ureja, tista ki pač zna, najbolš da se kar sama javi user posted image jaz priznam da mi to ne gre od rok, tko da bi eno od vas prosila da da moje podatke za seznamček, jih še enkrat objavim, da ne boste iskale:
starost 22, 2user posted image , 1user posted image , prvi pregled 2.10, rodila v ljubljani, pdp 14.5.



(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Majčice 2013
7.9.2012 19:05:39   
pupika29
Punce moje, pozdravljene.user posted image

Moje user posted image še kar ni, pa že 1.9. bi mogla priti, kar je totalno čudno. Danes sem popoldan po vašem nasvetu naredila še CB test, ker nisem mogla čakat do jutri...pa je bil negativen (je pa res da sem do takrat že precej vode spila spet in da CB zazna šele vrednosti hcg nad 50)...po drugi strani sem pa tako napihnjena (sem sicer vedno pred user posted image ampak ne taaaaako močno kot sedaj) da me bo razneslo. Dopoldan še nekako gre, ampak popoldan in zvečer je pa noro.user posted image Počutje je...čudno, kaj vem...vsi moji pravijo da zelo slabo izgledam...no, se tudi počutim tako. TT je še vedno 37,1-37,2...

Vsak dan manj mi je jasno kaj se dogaja...
pozabila sem povedati, da me je pa danes začelo še zeeelo zoprno špikati v maternici in neko topo bolečino čutim...

Kako ste kaj ve srečke moje?

< Sporočilo je popravil pupika29 -- 7.9.2012 19:07:53 >

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Majčice 2013
7.9.2012 19:31:35   
coeur

IZVIRNO SPOROČILO: pupika29

Punce moje, pozdravljene.user posted image

Moje user posted image še kar ni, pa že 1.9. bi mogla priti, kar je totalno čudno. Danes sem popoldan po vašem nasvetu naredila še CB test, ker nisem mogla čakat do jutri...pa je bil negativen (je pa res da sem do takrat že precej vode spila spet in da CB zazna šele vrednosti hcg nad 50)...po drugi strani sem pa tako napihnjena (sem sicer vedno pred user posted image ampak ne taaaaako močno kot sedaj) da me bo razneslo. Dopoldan še nekako gre, ampak popoldan in zvečer je pa noro.user posted image Počutje je...čudno, kaj vem...vsi moji pravijo da zelo slabo izgledam...no, se tudi počutim tako. TT je še vedno 37,1-37,2...

Vsak dan manj mi je jasno kaj se dogaja...
pozabila sem povedati, da me je pa danes začelo še zeeelo zoprno špikati v maternici in neko topo bolečino čutim...

Kako ste kaj ve srečke moje?

pupika29, kaj pa če bi se ti šla k zdravniku pokazat? če bi zelo bolelo tudi med vikendom na urgenco! držim ti pesti.

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Majčice 2013
7.9.2012 19:35:42   
pupika29
Draga coeur, to razmišljam tudi sama...bom počakala do ponedeljka, če slučajno vendarle pride user posted image ...če bodo pa bolečine postale še hujše pa bom šla na urgenco. Ampak ta negotovost iz dneva v dan je tako zoprna.user posted image user posted image

(odgovor članu coeur)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Majčice 2013
7.9.2012 19:48:10   
noseckec23
pupika29, jaz sem sicer februarka 2013 :) ampaaak sem ravno prebrala tvoj problem in ti povem, da sem imela enakega... zadnjo menstruacijo 19aprila, menstruacija mi je zamujala ze ohooho, naredila 3 teste in vsi negativni, nato pa, ko sem mislila, da sem ze cisto nora, da je z mano ne vem kaj narobe, pa naredim se zadnji test in to tocno na 40 dan ciklusa ( ceprav sem ga imela 28dni), pridem iz kopalnice cela objokana se vlezem v posteljo, nato pa gre fant za mano v kopalnico, kjer sem test od sile kar pustila in pride ven nasmejan s plusekom v roki :)). Tako, da pozabi za kaki teden na to, ne delaj testov vmes in ga naredi naslednji teden npr. v soboto- moja sobota je bila carobna ;). Pa lepo nosecnost vsem user posted image :)

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Majčice 2013
7.9.2012 19:58:00   
pupika29
Noseckec23 saj ne vem kako bi opisala ta val čustev, ki me je preplavil ob branju tvojega posta. Iskrena ti hvala, ker si delila to izkušnjo z mano, ker sem že čisto obupana...uh, torej imam še upanje....user posted image ...so se mi kar oči zarosile...user posted image

Presrečna sem zate, ker te že v februarju čaka mala štručka.user posted image Upam, da imaš čim manj težavic v poteku tvoje nosečnosti in da jo krasijo sami prijetni občutkiuser posted image

Še enkrat res iskrena hvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu noseckec23)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Majčice 2013
8.9.2012 12:35:58   
Lorna4
kje ste čvekice? vse uživate zunaj na sončku? user posted image user posted image pa saj je prav tako...jaz malo pospravljam, ob 2h moram bit pa že v službi user posted image sem pa zjutraj malo dalj pospala, ko ni blo treba vstat, sva se z mojim zmenila, da je on vstal ko se je tamala zbudila, tko da sem se res spočila... me kar matra utrujenost poleg tega pa še ta slabost...katera ve za kak preizkušen recept proti slabosti?

lep dan vsem srečkam nosečkam user posted image

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Majčice 2013
8.9.2012 14:39:45   
pupika29
Lep pozdravček tudi od mene.user posted image

Kako ste moje srečke nosečke?
Moje user posted image še kar ni...tako me ubija ta negotovost - ko bi vsaj vedela kaj se dogaja in če že ni nosečnosti, naj se vsaj prikaže ta presneta user posted image da lahko potem začnemo novi krog upanja...takole je pa...zoprno k strela.user posted image

Lorna4, menda pomaga ingver.user posted image

(odgovor članu Lorna4)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Majčice 2013
8.9.2012 19:05:10   
nksrv
Ojla, po dolgem času user posted image

Vsem novim Majčicam: ČESTITKE!! user posted image user posted image

pupika29 ti kar pogumno! Pozitivne misli pomagajo user posted image Boš videla, da bo vse tako kot mora bit.

Meni so znaki nosečnosti izginili.....no edino napihnjenost je ostala, ampak to sem nekako pričakovala pri drugi nosečnosti.

Na pregled grem pa v ponedeljek, ker gremo pol z avionom na dopust in bi rada pred dopustom vedela, da je vse tako in tam kjer mora bit user posted image

Lepo se imejte, v ponedeljek pa poročam novice s pregleda.

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Majčice 2013
9.9.2012 14:37:58   
Anonimen
tudi meni je skoraj konstantno slabo... kar se pa hrane tiče pa zelo malo jem, ker se mi enostavno ustavi kljub temu da sem lačna... danes sem bila po zajtrku čist zanič, sem šla sam nazaj v posteljo, pol pa kmalu bruhat user posted image . Malo sem pojedla čokolina pa je bilo nekaj časa uredu, zdaj pa spet enako... Ampak te slabosti bom že nekako premagala, samo da bo z najinim user posted image vse uredu user posted image .
Drugače pa že komaj čakam prvi pregled in odštevam dneve... še 9 dni user posted image

anonimna user posted image

(odgovor članu coeur)
  Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Majčice 2013
10.9.2012 8:40:49   
ROXY_
jutro, na hitrco sem vas prebrala...ravnokar iz mini dopusta, joj kako paše...user posted image user posted image
mene tudi tarejo slabosti zadnje par dni, sem čist adijo....nimam posebnega apetita, bolj kot ne mi vse smrdi, pa skoz utrujena in zaspana user posted image
komaj čakam petek in pregled user posted image .
Pupika29 upam, da boš le nalulala user posted image user posted image !!
nskrv želim ti prijeten dopust!! Aja, pa vsem ostalim majčicam, ki ste se nam pridružile čestitke in dobrodošleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Majčice 2013
10.9.2012 9:36:00   
zvezdicax
Ojla...pravkar s pregleda, vse je v redu, srček bije, sem pa user posted image 6t6d, imam pa predpisano počivanje zaradi prejšnje nosečnosti. Naslednji pregled imam pa 2.10. ko bom pa pri ginekologu, tokrat sem bila v porodnišnici.
Pri meni se slabosti pojavijo zgodaj zjutraj, pol nič in pozno popoldne se zopet vrnejo. Kako ste pa ve?

(odgovor članu ROXY_)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Majčice 2013
10.9.2012 10:57:02   
nanita
Da se vam javim:D Prvi pregled imam 2.10., ko bom v 10tem tednu, ponavadi so prvi pregledi ravno v tem času. Punce je že katera naročena na nuhalno svetlino? Boste vse šle?.


(odgovor članu zvezdicax)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Noro brcanje v trebuščku
video
Poglejte si nenavadno močno brcanje, ki ga je tale mamica doživljala v nosečnosti. Njen trebuh je dobesedno oživel, se p...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?