drejka89
|
Hej, hoj majčice 2013. Tudi jaz se vam pridružujem. Stara sem 23, PDP imam 25.5.2013. To je moja prva nosečnost. Prebiram vas že dober mesec in pol, zdaj sem se pa odločila, da je že zadnji čas, da se vam pridružim. Do sedaj mi je čas kar hitro minil. V torek sem bila na morfologiji, vse je ok, nam pa štručka ni želela pokazati, če bo punčka ali fantek. Jaz si zelo želim punčke, če bo pa fantek pa naj bo, samo da bo zdrav. 22.1. imam 3D ultrazvok in takrat upam, da se bo pokazalo, kaj me že tako pridno brca. Imena še nimamo izbranega. Glede vozička sva z fantom dolgo premlevala katerega bi vzela, saj so kar precejšen finančni zalogaj. Strinjava se da bi vzela 3v1 in novega, da ga bomo lahko tudi pri morebitnem naslednjem otroku uporabili. Zasledila sem, mislim da tukaj, voziček babyboom. Moram kar priznati, da mi je zelo všeč, pa tudi cenovno je dokaj ugoden glede na to kar ponuja. Upam da bo še v akciji, ko ga bova kupovala. Drugače me že ima, da bi kupovala oblekice pa vse kar spada zdraven a bom raje še malo počakala, da izvem spol. Sem se kar razpisala za prvič. No lep snežni pozdrav do naslednjič