|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 57 [58] 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2013
20.4.2013 18:15:28   
manibo
Čestitke Dejčka912 in samo da je vse vredu z obema. Jaz sem še 2v1 in naj tako ostane še ene 3 tedne ali pa vsaj do konca 5.maja, ker gre moj še na Irsko službeno za par dni in ne bi rada bila sama v porodnišnici in tavelik otrok sam z babicami, ker bi se mu zmešalo meni pa tudi. Bi verjetno šla ene 12h po porodu domov.

Glede na to da imam rok šele 27.maja, si tudi še nisem pripravila torbe za porodnišnico. Tudi v prvo si je nisem, čeprav sem bila en teden pred PDPjem. Ko je začela voda odtekat, sem pobrala materinsko, jo dala v nahrbtnik in šla. Potem, ko sem rodila in je prišel moj na obisk mi je prinesel brisačo, zobno ščetko in pasto. Noter sem šla ob 1h zjutraj, rodila ob 12ih. Tokrat bova naredila enako, fotoaparat je prinesel, ko sem ga poklicala naj pride nazaj v porodnišnico, da sva naredila prve slikice našega junaka. Ker potem imaš samo skrbi s stvarmi, da se ne zgubijo, založijo...

Glede darila tudi mene zanima, kaj boste ostale naredile. Midva sva tudi razmišljala o tem, ampak otrok star 3 leta in pol, bo že imel logična vprašanja. Kako mi je lahko dojenček prinesel darilo iz maminega trebuščka... pa tudi pojma nimava kaj bi mu kupila, ker igrače so pri nas samo zapravljanje denarja, ker igra se z njimi ne. Pri nas so bolj priljubljene knjigice... Nasveti dobrodošli.

Spanje je fajn zaspim ob tamalem in se zbujam okrog 2h,3h zjutraj in sem na internetu. Tako da če je še kakšna takšna sem z veseljem za kak pogovor preko FB ali skypa user posted image . Nič uživajte v tem lepem vremenu

(odgovor članu Dejčka912)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   RE: Majčice 2013
20.4.2013 18:47:48   
MojaV
Jeeeej, Dejčka! user posted image Bravo! Čestitam tudi jaz! Vesela, da je vse v redu in da si otvorila sezono s tako lepo novičko. Marina je zelo lepo ime. Ja, babe, zdaj se je pa začelo! :)

Glede darila se tudi midva še nisva povsem odločila. Sem pa slišala, da je ena mami svojemu otroku rekla, da je v trgovini z igračami dojenček začel brcati ravno takrat, ko je mami pred trebuhom pridržala tisto igračo, tako da jo je kao dojenček izbral :)

No, mi si takih zgodbic ne bomo zmišljevali, ker po mojem ne bo treba, kupila ji bova pa najverjetneje kakšno fino knjigico, zraven pa še kako sladko malenkost. Mogoče še kaj, kar tako ali tako rabi - kako cunjico, špangice itd. za zraven. Tudi ona dojenčku ne bo prinesla nič večjega - eno pozornost pač, ki jo bo sama izbrala. Se mi zdi, da šteje bolj ta ceremonija kot to, kaj dobita.

Pomembnejše je po mojem to, kako se v prvih dneh vzpostavi ta nova dinamika v družini. Koliko se posvečaš prvorojencu, koliko novorojenčku, kako je z obiski itd.

Po eni strani mi je kar žal, da v porodnišnici tokrat najbrž ne bo prepovedi obiskov. Prva se je rodila v času gripe in so lahko na obisk prihajali samo očki - meni je prav pasalo, da mi niso prišli svetit v porodnišnico razni sorodniki. Zdaj pa nisem čisto prepričana, če ne bodo malce užaljeni, če jim bova rekla, da bi obiske raje preložili na potem, ko prideva z dojenčkom domov. Kaj pa ve pravite na to?

(odgovor članu manibo)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
   RE: Majčice 2013
20.4.2013 18:56:50   
Nastija
zdravo punce :)

Drejcka - cestitam, za puncko. Jaz bi se tudi ze pocasi crkljala :)

Midva z mojim sva ravno danes kupila (bilo je neko znizanje v orbicu iz 36 na 15 eur) eno barbiko ki si jo je full zelela tako k pritisnes na verizico in zacne pet...tako da ce nas kaj prehiti ji bo to bratec prinesel, ce bo pa ob roku bova pa ob placi kupila tist k je na sredini za slikico in na vsaki strani za odtis, tako da bosta oba rokice odtisnila na sredino gre pa njuna prva skupna slikica....:) tako za spomin
Nasa princeska je stara 4 leta in se ie zadovoljila z odgovorom da je to carovnija, ko jo je bratec prasal ( iz trebuha-ful se reda pogovarja z njim) kaj naj ji prinese in ko je prasala kako bo prinesel je bil odgovor carovnija in to je bilo to...
Drugace pa sva midve sle ze cez vse slikice ko je bila ona v porodnisnici in ve da bo mami mogla bit tam par dni in bosta ona in oci imela zurko :) me prav zanima ce bosta potem tudi vse pospravila.tako kot mora bit, hehe.

Jaz sem seznamcek dala stvari kot so sp.hlacke, vlozki, modrc za dojenje, blazinice za dojenje, nastavek za dojenje (ga imam se od tijane, ceprav nisem imela nobenih problemov z dojenjem mi je bilo tako ful lazje, pa se bolelo me ni nic), dudo, milo, krtaco za lase, deodorant, zobno scetko in pasto, tel. In polnilec (obvezno ker imam na telefonu tudi knjige za brat pa glasbo ki jo nameravam tam poslusat) pa dokumente vse skupaj od porodnega nacrta, potrdila o ocetovstvu do materinske sole in placilo prispevka ob porodu pa zdravstvena in mat.kniizica, pa napotnico, darilo za tijano, set za odvzem celic, pa fotoaparat in nekaj za pit, obvezno pa mora bit notri se jagodna frutabela 10 kom :) upam da nisem kaj pozabila...

Lp

(odgovor članu manibo)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
   RE: Majčice 2013
21.4.2013 8:55:18   
babyboooom
user posted image čestitke Dejcka 912, se mi je kr zdelo, da je mogla kera že rodit. Moja teta in hišna pomočnica sta tud Marini :)

(odgovor članu Dejčka912)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
   RE: Majčice 2013
21.4.2013 10:16:23   
*cinca*marinca*
Dejčka912, čestitke ob rojstvu punčke Marine user posted image . Veselo cartanje in veliko lepih trenutkov... Komaj čakam, da se tudi pri nas začne kaj dogajati user posted image ...

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
   RE: Majčice 2013
22.4.2013 16:13:15   
happy85
Drejčka912 čestitam user posted image user posted image user posted image lepo se certajteuser posted image kako počutje? upam, da je porod potekal lepo.



(odgovor članu *cinca*marinca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
   RE: Majčice 2013
25.4.2013 21:23:13   
Pišika
Drejčka, čestitke za punčko, dosti cartanja! Pa poročaj, kako je potekal porod!

Evo, jaz pa sem danes oprala te male cotike za našega fantiča in z mojim sva se končno odločila za ime, bo še skrivnost user posted image user posted image . Jutri samo še operem košaro pri vozičku, ki sem jo kupila rabljeno, potem pa je treba samo še lupinico nabaviti, pa smo kompletni. Aja, pa kuferčke moram še spakirat, moj mi že 3 tedne gnjavi user posted image user posted image .

Se pa že cel čas sprašujem, kako otroka oblečti za odhod iz porodnišnice... Body z dolgimi ali kratkimi rokavi, majčka ja ali ne, pajacek ali hlače in jopica... JAO, ko nimam še nobenih izkušenj...

(odgovor članu happy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
   RE: Majčice 2013
26.4.2013 13:51:17   
kakadoo
Živjoo!

Da še jaz kaj napišem... Čestitke vsem ki ste že rodile! Tale forum bolj malo spremljam.. enostavno nimam časa! Me pa zanima, če na fbk-ju še kaj sprejemate notr?? Bi prosila če me ena doda... Sj je ena enkrat že rekla da me bo, pa ni blo nč iz tega... Skratka.. počasi odštevam.. še 10 dni do PDP-ja user posted image komi čakam da bo tle za mano.. huh.. tale nosečnost je šla mimo kot bi pihnil.. Pripravljeno imam načeloma že vse... Samo psihično se pa še nism, ker pozabljam kako blizu sem že... Mam še toliko enih obveznosti... Pa starejša otroka me čist zamotita in niti v sanjah ni tako kot pri prvem, ko samo čakaš in razmišljaš, pripravljaš stvari.... Enostavno za to ni časa user posted image No kakorkoli, vsem želim čim hitrejši in srečen porod :-)

(odgovor članu Pišika)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
   RE: Majčice 2013
26.4.2013 21:05:04   
drejka89
Pozdravljene.

Najprej čestitke Dejčka912 za hčerkico.

Ja počasi prihaja naš mesec. Jaz in moja pikica jutri dopolnive že 36. teden user posted image hitro je minilo do zdaj. Pred nami je samo še šprint do finala. Jaz imam več ali manj vse pripravljeno na prihod naše punčke. Zibelka je sestavljena, v njej manjkajo samo še obrobe in posteljnina; cotike 56 in 62 so oprane in zlikane; torba za v porodnišnico je polna (vložki, spodnjice, pižama za rezervo, kopalni plašč, brisača, copati, blazinice in krema za prsi, modrček za dojenje, čaj za dojenje, nastavki za dojenje, zobna pasta in ščetka, krtača za lase, tuš gel, šampon, papirji o priznanju očetovstva, izvidi, potrdilo o plačilu za prisotnost mojega dragega pri porodu, materinsko knjigico pa imam tako vedno v torbici), kupiti moram še kakšne čokoladice, da si nesem s sabo; zdaj se pa moram samo še psihično pripravit user posted image

Na zadnjem pregledu sem imela v urinu preseženo mejno vrednost beljakovin, ker naj bi premalo pila; spanje je vedno težavnejše, ustreza mi samo še na levem boku, kar pa ne gre celo noč (dobim mravljince), zato se pogosto zbujam; noge so mi začele otekat, če sedim in jih držim dalj časa dol; drugače sem pa super. S kilogrami sem trenutno na +13. Naslednji pregled imam 30.4.


Nič vas lepo pozdravljam do naslednjič. Uživajte še te zadnje dni s trebuščki user posted image

_____________________________

drejka89

(odgovor članu kakadoo)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
   RE: Majčice 2013
28.4.2013 13:08:38   
natasha19
lep pozdrav vsem

jaz sem tudi majčica po zadnji menstruaciji, rok sem imela 2.5. pisala sem na začetku nosečnosti, kasneje pa sem vas samo prebirala. vseeno pa bi vam rada napisala da sva 24.4. dobila deklico Hano. moj porod je bil kar naporen. Ob 3 zjutraj so se začeli rahli popadki, malo kasneje ko sem vstala pa mi je po nogi kar začela tečt voda, zaradi česar sem mislila da mi je odtekla voda, no to mislim še zdaj, čeprav so na pregledu rekli da se jim zdi da so ovoji še celi. no ob 4.30 min sva prispela v porodno sobo, kjer so se popdaki začeli stopnjevati. ob 8 so mi predrli ovoje, in v 1 uri sem se odprla iz 3 cm na 7 cm. ker so bili popadki zeli močni sem rekla za epiduralno, vendar mi je zdravnik reko, da bom rodila v pol ure in da ni časa. priporočali so mi spinalno, ki sem jo seveda vzela, saj naj bi držala 2 uri, do takrat pa bi naj po mnenju zdravnikov že zdavnaj rodila. no, nisem rodila v pol ure, mislila sem da me bo raztrgalo, spinalna mi je mogoče za kakih 10 do maksimalno 20 procentov zmanjšala bolečine, kar mi je ful malo. sestra mi je morala pomagat, tako da mi je pritiskala na trebuh, kar je bila grozna bolečina. no ob 12.31 sem rodila najino lepotico. bila sem rezana. tri ure sem seveda še ostala v porodni sobi, na oddelek so me pripeljali glih za čas obiskov. do konca obiskov sem začela nenormalno krvavet, in ko so prišle sestre da morem na wc, sem vsatala ter izgubila zavest, zaradi česar sem morala nazaj na porodni oddelek, kjer so ugotovili, da imam raztrgan maternični vrat, dali v narkozo (grozna izkušnja,ko ti skozi nos potisnejo cevko, še vedno me malo grlo boli), ter zašili. v soboto, torej tretji dan sva prišli domov. sva super, edino prsi me tako bolijo da mi včasih gre na jok. ker iz ene bradavice krvavim, se na njej moja lubika noče dojit, saj je bla vsa krvava, in predvidevam da ima mleko drugačen okus zaradi tega, tako da si mleko iz te prsi črpam, toliko da nebi prišlo do kakšnih težav.

no to je moja izkušnja. bilo je naporno, ampak dobila sva najlepšo deklico kar jih je.user posted image

vsem ki čakate želim lep porod.

(odgovor članu drejka89)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
   RE: Majčice 2013
29.4.2013 8:08:06   
ina11
Lp, Majčice!

Malo vdiram na vaš forum...

Če katero zanima, prodam jajčko Maxi cosi cabriofix, nikoli poškodovano, nikjer potrgano... Je v svetlo modri in jeans kombinaciji. Mogoče je malo bolj fantovska, čeprav smo jo mi imeli za punčko. Je zelo lepo ohranjena.
Po simbolični ceni prodam tudi poletne oblekce za punčko dojenčico (bodiji, oblekce, majčke, pajkice) od soliver, hm, zara... Prodam res samo tiste, ki so take kot nove.
Če katero zanima, naj mi pošlje zs...

Lp,
Katarina

(odgovor članu natasha19)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
   RE: Majčice 2013
30.4.2013 7:13:11   
babyboooom
natasha 19, čestitke, žalostno, da si mela slabo izkušnjo...ampak pravjo, da hitr pozabiš ;)
uživite!!!

(odgovor članu natasha19)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
   RE: Majčice 2013
30.4.2013 13:55:18   
nossa
Pozdravljene majčice!

Jaz tudi samo sporočam, da smo mi tudi že dobili našega fantka Maksa. Moj PDP je bil 2.5., maks pa nas je presenetil že 25.4. Porod je bil kar ok, le popadki so se malo vlekli; začeli so se že doma, okoli 2.ure ponoči, v prodnišnico sem odšla ob 9 uri, tam sem še hodila gor in dol dobro uro, okoli 11 so mi predrli mehur, okoli 12-13h naštimali Ultivo, ob 14.40 pa sem že držala svojega sončka v naročju. Vse ok, nič nisem bila šivana, le dan dlje sva ostala v porodnišnici zaradi zlatenice. Vsem želim čimkrajši in nekompliciran porord, ter veliko lepih trenutkov s svojimi majhnimi sončkiuser posted image .
Lep pozdrav!

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
   RE: Majčice 2013
30.4.2013 20:02:10   
Dejčka912
Nossa in Natasha19 najprej želimvama dvema iskrene čestitke ob rojstvu vajinih sončkov. Želim vama, da bi bili zdravi, veseli, dobri jedci in pridni za spat :) Hehe user posted image

No zdej pa vam poročam kako je bilo z mano:
Bila sem v 36 tednu in velike težave s povišanim pritiskom in veliko vrednostjo beljakovin v urinu (4), kljub temu da sem na dan spila več kot 3l vode. Na četrtek so me zaradi tega sprejeli v porodnišnico in imeli na opazovanju. Ker se rezultati niso izboljšali in sem bila v soboto sama od sebe odprta že 3 cm, so se odločili naj pridem na nedeljo 7.4. ob 6h na porodni oddelek in da bodo sprožili porod. Ok sem si mislila, sem sprejela kokr se da flegma ampak ponoči mi ni pustilo spat. No naslednji dan sem šla na porodni oddelek, so me še enkrat pregledali...CTG in potem pripravili vse kar je treba, ob 8h mi je doktor predrl mehur, sami od sebe so se začeli popadki, bolj intenzivni ob 10h in ob 12:33 sem že rodila. Menda so mi dali malo zdravila proti bolečinam zaradi pritiska, ki so mi ga merili non stop med porodom, bil je prvi porod zame ampak res meni ni bilo hudega, se da potrpet. Torej so rekli da je porod trajal 2 uri in pol. Za pomoč mi je edino ena od babic slonela na trebuhu ampak mene to ni neč motilo, še pomagalo mi je, bila sem pa zelo malo šivana, ker so me oni malo prerezali, sam tudi to mi ni bilo potem hudo prenašati, me ni bolelo.

Drugače pa sem bila v porodnišnici s tamalo 10 dni ker je imela zlatenico (2x) in pač zato ker se je rodila toliko prej...imela je 2400g in 47 cm. Bilo je pa drugače vse ok.user posted image

(odgovor članu nossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
   RE: Majčice 2013
2.5.2013 11:19:29   
Naty03
Pozdravljene vse user posted image

Najprej naj vsem, ki ste že rodile čestitam in želim ogromno cartanja in lepih trenutkov.user posted image

Ni bilo skoraj nič časa za net, ker smo imeli totalno gnečo. Končno smo se selili in si vse uredili.
Kar naprej je bilo nekaj. Pa tamali je zbolel tik pred cepljenjem za šolo. Namreč septembra gre v prvi razred. V glavnem skoz je bilo natempirano. Nato si je moj še roko poškodoval in smo tekali po zdravnikih in še kar ga niso porihtali tak ko je treba. Meni pa paše, da je v bolniški in doma, ker mi tako ogromno pomaga. Še malo pa imam rok poroda, ampak se je bratec zmenil s sestrico, da njegov rojstni dan še praznuje v trebuščku, hehe.user posted image
V torek sem bila v bolnici na ctg-ju, ker moje zdravnice ni bilo. Vse je bilo ok. Mi je pa nazadnje na pregledu 23.04. rekla, da ima že 3400 g. Sem bila presenečena, ker sin se je rodil z 3190 g. Tako, da, če rodim na rok, bo imela okoli 3800 g. Upam, da se malo moti, ker razmišljam kak bo to sploh šlo, hehe...user posted image

Kako ste kaj ostale? Meni se zdi, da že nekak cele noči prebedim. Nikakor mi nič več ne paše. Noge in roke mi zelo zatekajo in je moj čist paničen in bi me kar naprej rad na urgenco vozu. Ko počivam je seveda bolje. Imam pa vse pripravljeno, tako, da naslednji teden lahko že kar v ponedeljek grem rodit...user posted image

(odgovor članu Dejčka912)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
   RE: Majčice 2013
2.5.2013 11:51:18   
*cinca*marinca*
Ojla dečve!

Naty03, se popolnoma strinjam s tabo in sem takoj za, da se počasi začne kaj dogajati. Rok imam sicer naslednjo sredo ampak takoj podpišem, da bi blo kakšen dan prej;) Pripravljeno imam že vse, torba za v porod. čaka na hodniku... Zadnje 14 dni sem tudi začela malo zatekati v prste na rokah in gležnje, ampak opažam, da je ful odvisno od tega kok sem aktivna in kolk sem na nogah. Energije mam še zmer oromno, zadnje čase tudi spim kot polh. Sem mela prej kar težave s spanjem- nikakor nisem prišla v udobem položaj, pa WC 100 x na noč, pa boleči kolki... No zdej že nekaj časa ni več teh težav (razen WC, to pa itak;)). Je pa tud mali še zmer zelo aktiven in nič ne kaže, da se bo kaj umiril pred rojstvom... Mi je kar všeč, da je tako, me vsaj ne skrbi in ne štejem panično premikov.
Kako ša ste ve kaj?

Lepo bodite in srečnouser posted image

(odgovor članu Naty03)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
   RE: Majčice 2013
3.5.2013 6:35:48   
športnica
Cestitke vsem novopecenim mamicam in ockom .....

Vse ostale, kje ste? Sigurno je se kje kaksna ki se ze carta s svojo strucko, pa se ji se ni uspelo pofockati tu na forum.

Jaz odstevam, imam dobra dva tedna do poroda ... Bi ze kar sla, da ga cimprej spoznamo user posted image pocutim se ok, vcasih mi zatecejo stopala, ponoci se zbudim okol 5h in bedim do 7h, nakar me spet zmanjka. Vsak dan pa dve urci nadoknadim popoldne. Top ;) mali se ful zivahen, ze dlje casa je ze zelo nizko spuscen, sem mislila da bo zato kaj prej, pa nic ;) vse je ready in tipi topi. Dons grem se na pedikuro in frizerju ker pol bo bolj mal cajta ... Pregledi zdej ze vsak teden ... Cist pred finisem smo ;)

Zelim vam lep in miren petek ter dooooolg vikend. Upam da bo vsaj malo zazivel tale forum user posted image



(odgovor članu *cinca*marinca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
   RE: Majčice 2013
4.5.2013 5:00:29   
babyboooom
nossa, čestitke še tebi :)
športnica, kako mi je znano to bedenje od petih do sedmih ;) ko bi moj le vedu, da nism edina, me že čudn gleda, če se kej slučajno zbudi al pa pol k mu povem.
pol zjutri bi šla pa prec po zajtrku lahko spat, pa trpim ke vsaj do po kosilu :))
tale forum pa ne bo nikol zaživel...zarad FB!!! Kera ga je sploh odprla??? grrrrrrrr ker če ne pišemo zdej, ko mamo še kao čas, pol zihr ne bomo. pol se bomo bl srečale na kaki temi: krči, zobki al pa gosta hrana ;)
uglavnem, vsem ki še čakamo dan d, upam da hmau pride in da bo tik tak za nami :)
zdej grem pa nazaj v posteljo...

(odgovor članu nossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
   [Brisano sporočilo]
4.5.2013 8:59:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu babyboooom)
  Neposredna povezava do sporočila: 1444
   RE: Majčice 2013
14.5.2013 10:45:07   
tacamuca
Pozdravljene!

Po doooolgem času sem se odločla, da se malo javim, da nas ne bo na drugo stran vrglo.
Čist je zamrl tale forum zarad fb-ja. Tam pa nisem aktivna in spremljam kar malo še junijke, ki so zelo pridne čvekice.

Najprej čestitke vsem, ki ste že rodile, ostalim, ki še čakamo pa lahke porode in predvsem zdrave otročke.
Moje počutje je kr ok-pač stanju primerno. Do pdp-ja imam še 13 dni, sam se še nič kaj ne dogaja. pričakujem, da bomo dobil kar eno junijsko dete. Pa še prva hči je bla 8 dni čez rok. Upam, da me preseneti. Pripravljeno je vse zauser posted image , jaz se nalivam s čajem iz malinovih listov, plahtice, kopriv-pa da vidmo, če bo kaj nucal. user posted image Škodit ne more. V četrtek imam pregled, upam da tudi ctg, da vidmo, če se kaj dogaja. Pol pa verjetno okrog roka šibam kar v Postojno na kak pregled. Bom verjetno vzela EA če bo čas, če bo šlo pa hitro, pa še boljše.

Moja Taja je šla z vrtcem v Kekčevo deželo, majo super vreme. Jaz pa uživam na sončku in lenarim, dokler mam še čas. Si kar ne znam predstavljat, kako bom potem z dvema lumpama. Pa ljubosumje me mal skrbi, ampak bomo že.

Fajn bodte uživajte na sončku, pa naj se katera javi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
   RE: Majčice 2013
15.5.2013 12:46:13   
manibo
Pozdravljene, tudi jaz sem še 2v1, čeprav je konec aprila kazalo, da se je naš fant odločil, da pride ven. Sedaj se mu pa nikamor ne mudi, čeprav upam, da počasi vseeno pride. Je že cca. 3 tedne spuščen, hoja na wc je nujna po malih količinah, umiril se je tudi že zelo. Upam, da pride pred 20. Včeraj se je tako umiril, da niti 10 gibov v 12h urah ni bilo, tako da sva šla za vsak slučaj preverit, če je z njim vse ok in je bilo.

Rada bi že šla rodit, saj mi je vsak dan bolj naporno, sploh za prvega otroka, ker takoj ko grem na kakšen sprehod mi vse otrdeva, ne morem prav hodit in se mi smili, čeprav je zelo razumevajoč moj lepi veliki fant.

Nič uživajte in želim Vam lep porod!

(odgovor članu tacamuca)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
   RE: Majčice 2013
15.5.2013 21:02:28   
babyboooom
oj, mi smo pa v 37 3/7, 11. maja ob 23,27 rodili 3970g in 53cm velikega Martina. porod je bil mala malca. brez vseh protibolečinskih zadev v slabi urci in brez šivov. :) včer sva pršla domov in zdaj vsi 4 uživamo sto na uro. upam, da bojo vaši porodi isti!!!!

(odgovor članu manibo)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
   RE: Majčice 2013
16.5.2013 7:36:23   
Nastija
Babybooom čestitam, ful dobr da si imela tako lahek porod :)

Jaz sem tudi še 2v1 oz. v enem kosu - sam ne vem ali sem za to vesela ali ne (ne vem kakšnega smeškota izbrat) Zadnje čase samo še jamram, kako me boli križ, pa noge mi zatekajo, pa spati ne morem (čeprav sem danes spala 6 ur sasmo s tremi obiski wc-ja user posted image ) pa hodim kot pingvin in mali Aleksander me ne uboga že zdaj...se pogovarjam z njim da je zdaj pa res že čas da pride ven, da ga vsi komaj čakamo, da ima sestrica čez 14 dni rojstni dan in da ne moreva biti takrat v porodnišnici in da naj se ne obira, pa kar vztraja in ne uboga....saj moški lepo jim je udobno (v lastnem bazenu, priključen na hrano in vodo) in nočjo nič spremenit user posted image .

Jutri je 40. teden - jaz pa sem prakticirala že vse kar bi vsaj malo pospešilo (naravne metodo - brez zvarkov user posted image ) od dolge hoje (kot da me že tako ne boli križ in noge) pa ni nič pomagalo, tuširanja s toplo vodo, hoje po stopnicah (sploh ne pomaga, mali se lepo spustu, ampak potem se je malo premaknil in je imel noge pod mojimi prsmi, ne vem ali je tako velik ampak občutek imam da enkrat je že čisto spuščen in tudi pod prsmi imam za celo dlan prostora, potem se pa malo premakne in spet gor spleza) stimulacije bradavic in sex-a pa nič ne pomaga. Se mi zdi da z mojim že dolgo nisva tako veliko sexala (prej 3-4x na teden, zdej mu pa vsak dan "težim", samo se nič ne pritožuje) user posted image .

Je imel pa smešno izjavo in sicer, ko sem mu rekla dragi veš morava sexat da pospešiva vso zadevo, pa potem še dragi veš moraš mi bradavičke lizat in božat vsak dan 1 uro, da pospešiva vse skupaj....se je nasmejal in rekel veš draga sem bral da za preprečevanje impotence na stara leta ga moraš vsak dan pol ure do eno uro lizat....umrla sem od smeha.

No lepo se imejte, sporočim ko bom rodila....upam da kmalu

(odgovor članu babyboooom)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
   RE: Majčice 2013
16.5.2013 8:38:45   
športnica
Jaz imam se 6 dni, vec kot mesec je spuscen zelo nizko, pa nic. Slabo ze spim, noge mi zatekajo, roke mi ponoc zaspijo, ko grem na dolg sprehod mi vse otrdeva in dol prtiska. Da o lulanju ne govorim. Vsake 20 minut sem tam user posted image

Komaj cakam da se zacne dogajat, ne glede na to kaksen scenarij me caka. Bi ga ze rada spoznala, kaj sva ustvarla user posted image


(odgovor članu Nastija)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
   RE: Majčice 2013
17.5.2013 14:09:53   
Janejane
Pozdravljene po dolgem času,

najprej čestitke vsem, ki se že veselo cartate.

Med takimi smo tudi mi.:)
Rodili smo 09.05.2013. Porod se je začel spontano s popadki doma. Ker nisem bila prepričana ali je to to (popadki so se mi na začetku namreč zdeli šibki), sem še nekaj časa doma predihavala popadke in čakala. V porodnišnico sem prišla 9 cm odprta, tako se je celotno dogajanje v porodni sobi odvilo v cca pol ure, ko je na svet privekala naša Zoja. Zdaj se doma vsi 4 navajamo na novega družinskega člana.:)


Lp

(odgovor članu športnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 57 [58] 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 57 [58] 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?