|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nasvet
12.9.2012 10:02:39   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ja vem. Amapk kaj pa naj sedaj spet grem mimo tega, kot da ni bilo nič, sem torej prisiljena tolerirat vsako njegovo potezo, ker drugače bom kaznovana z lažjouser posted image

Pa saj življenje ni črno-belo, kot so nekateri hotli to prikazati. Imaš vmes mavrične barve in nešteto odtenkov. Ne moreš iti mimo laganja, ker je to posledica vsega. Vsesti se morata in pogovoriti.
To bi oba morala brati, da bi vama postalo jasno.
To se ni zgodilo ZDAJ, to se že nekaj časa dogaja in morata ugotoviti zakaj. Oba sta "kriva". Oba bosta morala najti rešitev. Le tako bo veza napredovala in bosta oba zadovoljna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: nasvet
12.9.2012 10:11:24   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu


To se ni zgodilo ZDAJ, to se že nekaj časa dogaja in morata ugotoviti zakaj. Oba sta "kriva". Oba bosta morala najti rešitev. Le tako bo veza napredovala in bosta oba zadovoljna.


saj jaz bi rada rešla, se pogovorila, on pa hoče rešit s tem, da celotno stvar ignorira, kao v stilo, bo že šlo mimo.

ko načnem npr. temo, pa reče da se mu ne da spet eno in isto poslušat.
Kaj in kako potem naj stavr rešima? Jaz je ne znam.
dobro, da bi mu bilo žal, da bi mi rekel oprosti, pokazal, da mu ni vseeno, bi še lahko razumela. Ampak tako?user posted image

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: nasvet
12.9.2012 10:24:16   
ronja
anonimna, tudi jaz bi rekla, da ti laže, ker se te boji - kar je trapasto, ampak kot so že napisale: jezna boš itak, tako pa svoje vsaj ima. Midva sva sicer drugačna in vedno drug drugega prepričujeva, da naj si vendar drugi privošči to, kar si želi, vendar noben ne bi šel čez meje, ker mava pač enak pogled na denar. Eni se pa tu ne strajo, vsak par ma kako reč, kjer se pač ne strinjata in se tam kregata okoli;).
Ampak če se sama postavim v situacijo, da ga vidim, kako gleda na netu nekaj, kar bi rad imel: moje vprašanje ne bi bilo, ali si bo to kupil, ampak ali si to želi, itd... bi se bolj o tem pogovarjala, kako in kdaj bi bilo to izvedljivo. Enako on meni. Potem imava vedno občutek, da drugi ne ignorira najinih želja in ni treba nekaj z glavo skozi zid rinit (res pa kot rečeno tudi sicer nisva taka pri denarju). Ampak mogoče če probaš ta pristop, predno vržeš puško v koruzo. Da enkrat ne reagiraš burno, ampak iskreno: vem, iskreno si jezna, te zastopim. Ampak za to jezo, zadaj, je še nekaj drugega - prizadetost, bolečina. To mora on videt.

Povej mu, da te pri tej laži boli to, da imaš občutek, kot da si ne zaslužiš resnice, da se počutiš prevarano... POmembno je, da mu ne rečeš, da te je s tem prevaral, ampak da ti to tako občutiš. Ker je res. POtem pa poizkusita najt način, kako bi se takim situacijam ognila: vprašaj ga, zakaj to dela: ali zato, ker se te boji, ali zato, ker ne pomisli na posledice, itd... In poizkusita raziskati vzrok. Mogoče če bi on vedel, da ti sprejemaš njegov hobi in da mu boš pomagala, kolikor boš lahko, se ne bi tako egoistično obnašal glede tega. Ne vem, ga ne poznam, to je samo ena možnost.

Predvsem pa poizkusi pri sebi razdelat nekaj: naši hobiji so zelo blizu našemu bistvu - to je tisto, kar si res želimo delat, kar nas zanima, kar na izpolnjuje (poleg družine, dela itd...) Ampak hobiji so s finančnega vidika res metanje denarja stran, vendar v resnici s tem tudi nekaj dobiš. Če se tebi zdi "brezvezna reč" nekaj, kar je "za njegovo dušo", on to poveže... On ima lahko občutek, da ti je brezveze, kako se ta njegova duša počuti... Mogoče bi zdržal brez te hude zadeve, če bi vedel, da ga razumeš, da se ti ne zdi brezveze, da se nekaj igračka... Seveda mora vsak hobi met svoje meje kar se tiče odgovornosti do drugih: ni fer, da bi recimo on ves svoj čas in denar zapravil samo za hobi, pa potem da za družino ni - to absolutno ni prav. Je pa fajn vedet, da te nekdo, ki ga imaš rad, podpira v hobiju, čeprav nekaj stane - štekaš, kaj mislim? Pa potem se da včasih hobije tudi precej prilagodit, če pač ni ravno čas za zapravljanje (takes one to know;). No, bakfark je to malo bolj poetično povedal...

Meni je recimo lubi kupil 4 šivalne stroje (niso v bistvu vsi šivalni stroji, ampak vsi šivajo, za laike torej šivalni stroj;) - investicija vsega skup tudi blizu 2000€ (ok, ni bilo naenkrat, ampak vseeno, en je bil res drag pa je bil tudi v kosu). IN se je dejansko že splačal. Imam pa tudi neskočno veselje z njimuser posted image . Res da ni bilo, da si tega ne bi mogla privoščit, vseeno pa si na splošno privoščiva kaj dosti - rajši manjkrat, pa takrat nekaj res za dušo, kar imaš potem za dolgo časa in te dolgo osrečuje:). Fajn je, če imaš partnerja, ki te podpira. Ni treba, da ti gre zdaj takoj to kupit. Tudi ni nič narobe, če za kakšne stvari počakamo - samo tudi mene bi bolelo, če bi se njemu zdel dober šivalni stroj "ena brezvezna, ampak zelo draga reč". Ker meni ni brezvezna (je pa draga, to ap priznam;). Mogoče bi tudi on rad, da vidiš, kaj mu te stvari dajo... Da jih gledaš.

Sanje in hobije je lepo podpirat, v okviru relanih možnosti, ampak to, da se pogovarjata o hobiju, da mu daš občutek, da es veseliš z njim, kadar mu kaj rata, da mu ombočiš kdaj kako urco za njegov hobi (verjetno si jo sam vzame;),... to pa ne stane nič, da pa veliko.

je okol 2000 ojrov; a si lahk kupim, pa da pol nimam 3 mesce za položnice in za hrano za otroka? za mojo umetniško dušo?

mateyka, glede na tole temo V dilemi, bi ti vesoljna rr seveda rekla, da jauser posted image , go for it, svet pripada pogumnimuser posted image . Sama sicer ne razmišljam tako - ko si zaslužim za to oz. ko bom znala toliko, da bom lahko izkoristila tak potencial, potem si bom tako reč kupila (pač karkoli že, kako malenkost si pa kdaj tudi kar tako privoščim;).

PS: dostikrat pa ljudje lažemo zaradi sebe: ker nam je pred samim sabo nerodno. Moja mami je recimo dostikrat kupila kako drago obleko in jo dala v omaro, pa mela tam 2-3 mesece in ko jo je prvič oblekla, jo je oče vprašal, če ma to novo, pa je rekla, da ne, to je ja že starouser posted image . pa ji ni nikoli težil zaradi oblek in sta se oba popolnoma zavedala te igrice, ampak on ji je pusti njeno veselje, včasih sta se hecala an ta račun, ampak ona je vseeno tako delala, ker je bilo njej pred sabo nerodno, da je toliko zapravila za tako reč, vseeno si jo je pa tako zelo želela, pa sploh jo pri kakih rečeš včasih zanese, sploh če jo zraven kdo kaj nagovarja (v trgovinah pa imaš zato plačane ljudi;). (recimo enkrat je kupila slikovni angleško slovenski slovar - pa je anglistka in ima profi slovarje:D) - ker ji je bilo nerodno rečt ne akviziterju...

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   [Brisano sporočilo]
12.9.2012 10:28:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: nasvet
12.9.2012 10:31:22   
ronja
Povej resnico, jo bom prenesla, pa naj si bo še tako huda.

Ti jo boš prenesla, samo on ne bo prenesel tvoje reakcije. Včasih so ljudje strahopetni. Tudi sama to sovražim, ampak edina rešitev je, da se nas pač ne bojijo preveč;). Ja, je reva, ampak tudi reve lahko ratajo pogumni (zaboga, kaj ti niso nobene pravljice prebrali v otroštvu;)), je pa to lažje, če imaš podporo partnerja.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: nasvet
12.9.2012 10:34:44   
Tutan

IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Vsak po svoje to tolmači, ampak zame to sploh ni "problem"...zakaj? Če bi moj vedel, da si vsak mesec kupim nekaj za oblečt, čeprav me skozi opozarja, da imam preveč cot, dvomim, da bi zaradi tega razmišljal o "razvezi"...meni se to res zdi butasto, oprosti.
Jaz pač o nakupu raje molčim in ne rabim poslušat nasvetov o prepolni omari. Tudi jaz imam alergijo na njegovo naročanje opreme za šport s katerim se ukvarja, ampak da bi si sedaj belila glavo s tem...





Enako.
Ampak ne bi pa brezglavo zapravila denar za nekaj, ko ne bi imeli za položnice, hrano in bi se zadaj kopičili dolgovi. Tu pa tudi meni ne bi bilo vseeno - recimo, da bi imela zadaj položnic za 300€, pa ne bi vedela kako si še priškrnit, da bi jih poplačala, on pa si bi kupil teniški lopar za 300€? tUKAj bi pa jaz tudi obstala in se vprašala: S kom za boga sem se poročila. Dokler pa si deliva stroške, imava dovolj za hrano, za otroka v prvi vrsti, pa jaz tudi ne nergam, če da 300€ za teniški lopar pa - Ker je denar njegov, si ga špara in lej - kamot, nekega posebnega obvestila mi pa tudi ne rabi dajat, da si gre nekaj kupit - ponavadi zvem čez 14dni, ko opazim, on pa zve za moje nove čevlje, ko jih prvič opazi in lahko komentiram: O, to je pa ja že staro :)). Pa je za njegovo/mojo dušo, ne za družinsko dobro user posted image ... ampak družina in redni odhodki, prioritete zaradi tega ne trpijo.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: nasvet
12.9.2012 10:35:47   
josephine27

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: LuLu


To se ni zgodilo ZDAJ, to se že nekaj časa dogaja in morata ugotoviti zakaj. Oba sta "kriva". Oba bosta morala najti rešitev. Le tako bo veza napredovala in bosta oba zadovoljna.


saj jaz bi rada rešla, se pogovorila, on pa hoče rešit s tem, da celotno stvar ignorira, kao v stilo, bo že šlo mimo.

ko načnem npr. temo, pa reče da se mu ne da spet eno in isto poslušat.
Kaj in kako potem naj stavr rešima? Jaz je ne znam.
dobro, da bi mu bilo žal, da bi mi rekel oprosti, pokazal, da mu ni vseeno, bi še lahko razumela. Ampak tako?user posted image


Verjamem da si zelo prizadeta. Kdo pa ne bi bil, če ti partner laže v obraz. Nič kaj lepa situacija. Glede na to da se vrtita v krogu in vsak igra svojo vlogo se bo zadeva ponavljala dokler en ne prekine. Vsaj jaz to tako gledam. Od njega glede na zgoraj napisano tega ne moreš čakat. Mogoče ti moj predlog ne bo všeč ampak če nič ne spemenita bo tako ostalo za vedno in tega si verjetno ne želiš. S tega stališča se splača poskusit.

Svetujem ti, da nehaš kontrolirat partnerja, ne glej in ne sprašuj ga kaj je kupil in zakaj. Tudi če kupi največjo bedarijo na svetu in to opaziš si jezna do amena. Ne odreagiraj takoj ampak se raje umakni in stuli nekje na samen potem pa pojdi do njega in mu na miren način povej, da ti to ni všeč in da te skrbi glede položnic. Ne razglabljaj o tem na dogo in široko in predvsem mu ne pridigaj, ker bo samo še slabše. Samo povej mu svoje stališče na miren način. Važno je, da mu vseeno poveš, da ti to ni všeč drugače te bo to bremenilo. Vem, da to ni tako enostavno ampak z nekaj vaje se da. Samo nikar ne čakaj, da se bo on čudežno spremenil, ker se ne bo. Mogoče se bo začel tudi on sčasoma odzivati drugače. Ni pa nujno. Bistvo je v tem, da ti ne boš več tako trpela.

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: nasvet
12.9.2012 10:38:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*


Imam občutek, da ni problem samo ta laž oziroma problemi, ki nastajajo s temi lažmi, temveč da na splošno celotna vajina komunikacija poteka na nak način, v smislu nadrejeni - podrejeni in ne kot enakovredna partnerja. On se umika in naredi po svoje, ti zahtevaš, tako kot si si zamislila in si potem užaljena, ker je šel mimo tebe, on pa tebi ne zaupa, ker ga ne upoštevaš in naredi po svoje. Oba se vrtita okoli vrle juhe, on se umika, ti ga zasleduješ, rezultat pa je obrambna nastojenost na obeh koncih. Delata eden proti drugemu, namesto, da bi delala za skupne cilje. Torej celostna komunikacija v smislu enakovrednih partnerjev šepa.




ja res je. On svoje trdi, jaz pa svoje, nikoli pogovor ne uspe, morda samo za kratek čas.
Jaz sem taka, da bi vedno storjeno rada rešila, s pogovorom, da to ne leze za nama kot ena dolga kača, ki se je ne da znebiti. Imam rada vse porihtano.Njemu pa ni do pogovorov, ker je po njegovem itak vedno eno in isto.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: nasvet
12.9.2012 10:41:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Povej resnico, jo bom prenesla, pa naj si bo še tako huda.

Ti jo boš prenesla, samo on ne bo prenesel tvoje reakcije. Včasih so ljudje strahopetni. Tudi sama to sovražim, ampak edina rešitev je, da se nas pač ne bojijo preveč;). Ja, je reva, ampak tudi reve lahko ratajo pogumni (zaboga, kaj ti niso nobene pravljice prebrali v otroštvu;)), je pa to lažje, če imaš podporo partnerja.



sem ga vedno podpirala, vendar sva okoli te stvari imela govora, sam je pred leti rekel, da je bila napaka, ker je z to stvarjo že enkrat metal"denar v koš" in da to ni za njega. je sam prišel do te ugotovitve.

Pred časom, ko sem videla spet zanimanje z njegove strani okol tega, sem poskušala karseda lepo na lep način pokazat, da sprejemam, ga na lep način vprašala, če bi spet imel kaj takega, brez kakršnik koli obsojanj. Ni imel razloga, zakaj bi moral lagati. Vedno bolj ugotavljam, da laže pač, da bi me namerno ujezil,da je človek, ki uživa v mojem trpljenju. Nimam druge razlage, žaluser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: nasvet
12.9.2012 10:47:59   
Tutan
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*


Imam občutek, da ni problem samo ta laž oziroma problemi, ki nastajajo s temi lažmi, temveč da na splošno celotna vajina komunikacija poteka na nak način, v smislu nadrejeni - podrejeni in ne kot enakovredna partnerja. On se umika in naredi po svoje, ti zahtevaš, tako kot si si zamislila in si potem užaljena, ker je šel mimo tebe, on pa tebi ne zaupa, ker ga ne upoštevaš in naredi po svoje. Oba se vrtita okoli vrle juhe, on se umika, ti ga zasleduješ, rezultat pa je obrambna nastojenost na obeh koncih. Delata eden proti drugemu, namesto, da bi delala za skupne cilje. Torej celostna komunikacija v smislu enakovrednih partnerjev šepa.




ja res je. On svoje trdi, jaz pa svoje, nikoli pogovor ne uspe, morda samo za kratek čas.
Jaz sem taka, da bi vedno storjeno rada rešila, s pogovorom, da to ne leze za nama kot ena dolga kača, ki se je ne da znebiti. Imam rada vse porihtano.Njemu pa ni do pogovorov, ker je po njegovem itak vedno eno in isto.



Jaz imam kolegico, ki bi vse rada rešila. najprej s pogovorom, potem tam nič ne doseže, potem z jokom, ki je en čas palil, pa zdaj pri njenem ne, ker se je enostavno naveličal, potem s kričanjem, metanjem stvari. V glavnem, da sem jaz njen tip, jo nekam pošljem.
Je pa tak kontrol frik, ja. Vse mora biti porihtano, v odnosu moški-ženska se vedno vse črno na belem pove, tut za vsak klinčevo pijačko po službi, jo mora poklicat, da bo zamudil za pol urce domov. Kot bi bila njegova mama, on pa en mali sinek. In nonstop nerga, za vsako stvar, za vsak štumf, za vsako nespuščeno školjko, za vsako zemljo prinešeno s čevlji do vhoda. Zraven je pa še klinčevo najbolj uboga.
In ker nonstop išče napake in dlakocepi, se pač potem posledično več kregata, beri spet zgorni scenarij in potem je spet najbolj uboga.


< Sporočilo je popravil Tutan -- 12.9.2012 10:48:55 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: nasvet
12.9.2012 10:54:38   
ronja
.imam sodelavko, ki si navleče ogromno novih cunj in jih najprej skrije v omaro, potem pa jih počasi drugo za drugo vlači ven

Haha, vidim, da je več takih:D. Pa tega ni delala zato, ker bi se bala njegovih očitkov, ampak ker je bilo njej nerodno. No, na srečo sta mojadva to bolj s humorjem jemala:D. Jaz bi stavila na tole:
ali pa zato, ker imajo slabo vest zaradi svojih želja, ker mogoče njihov partner res živi sto na uro skromno, oni bi si pa tu in tam vseeno radi kaj privoščili...


Meni je sicer včasih tudi nerodno, če si kaj privoščim, kar se mi ne zdi glih nujno oz. bi se komot shajalo brez, ampak mu vseeno rada pokažem, ker se potem veseli z mano in ne daje tega v nič:).

Stanislava, ni vse tako digitalno: lažeš lahko zato, da narediš nekomu nekaj dobrega, lažeš lahko zato, da se ne kregaš, lažeš lahko iz vljudnosti (si že kdaj komu zaželela dober dan, pa mu ga nisi iskreno želela?;),... laži je ogromno in niso glih vse iste.

Amapk kaj pa naj sedaj spet grem mimo tega, kot da ni bilo nič,

Ne, glih to ne! Zdaj pridi zadevi do dna! ZAKAJ to dela? In KAJ lahko oba spremenita, nekaj ti, nekaj on... Daj mu občutek, da ti njegov hobi ni "neki brezveznega", tako za začetek.

Vsekakor pa sama ne bi tolerirala, da se dela, da ni nič. Bi povedala, da meni to ni nič, pa da se hočem zmenit. POvedala bi mu, kaj me moti in mu dala čas za premislek, če rabi, naj pove, do kdaj ti bo lahko razložil (to dostirkat dobro dela, ker me vse mozgamo v glavi, njih dobimo pačist nepripravljene in valjda nima nobenega odgovora, me pa jezne, zakaj ne pove;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: nasvet
12.9.2012 10:56:18   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

je okol 2000 ojrov; a si lahk kupim, pa da pol nimam 3 mesce za položnice in za hrano za otroka? za mojo umetniško dušo?


mateyka, glede na tole temo V dilemi, bi ti vesoljna rr seveda rekla, da jauser posted image , go for it, svet pripada pogumnimuser posted image . Sama sicer ne razmišljam tako - ko si zaslužim za to oz.



Sori Ronja tale je pa nizka. Mesas jabolka in hruske in ne razumes o cem sem jaz govorila na tisti temi in o cem na tejle temi. Ze tam nisi dojela, da sem napisala da je treba met pogum da sledis svojim sanjam, da pa gotovo ne za ceno ogrozanja osnovne eksistence sebe in svoje druzine (in v prejsnjem primeru gotovo ni slo za to). Tukaj zdej 'svet pripada pogumnim' mesas v ideje, ki s tem nimajo nikakrsne zveze. Sama ne razmismisljam enako kot drugi, ok, norca iz drugih se pa tud ne delam. In na tejle temi sploh ni govora o objeku nakupa ampak o partnerskem odnosu, kjer se dva ne znata na pravi nacin pogovarjat. Pa lahko razpredas na dolgo in siroko, dejstvo ostaja da njo ne boli nakup ampak njegovo 'skrivanje' in nezmoznost o tem se pogovorit.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: nasvet
12.9.2012 11:02:01   
ronja
Njemu pa ni do pogovorov, ker je po njegovem itak vedno eno in isto.
Dosti ljudi ima iz otroštva tak vzorec, ker niso videli, da bi se kaj dalo zmenit, videli so samo kreg in je boljše brez krega, če se da - torej pač "mimo vrste". Pokaži mu, da se da s pogovorom tudi zmenit. POkaži mu, da ga znaš tudi slišat. To gre počasi, ampak se da - lubi tudi ni vedel, da se s pogovorm da kaj rešit, zdaj pa pravi, da je to edini način;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: nasvet
12.9.2012 11:23:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Njemu pa ni do pogovorov, ker je po njegovem itak vedno eno in isto.
Dosti ljudi ima iz otroštva tak vzorec, ker niso videli, da bi se kaj dalo zmenit, videli so samo kreg in je boljše brez krega, če se da - torej pač "mimo vrste". Pokaži mu, da se da s pogovorom tudi zmenit. POkaži mu, da ga znaš tudi slišat. To gre počasi, ampak se da - lubi tudi ni vedel, da se s pogovorm da kaj rešit, zdaj pa pravi, da je to edini način;).



zgleda da nekako tako, ja

jaz sem tiho, odgovarjam trenuto z "ja" in "ne". . čakam, da bo gospod načel temo, pa se še vedno dela, kot da ni nič.

Celo želi se pogovarjat z mano, meni itak da po vsem tem ni, čeprav nisem zagovornik molka, temveč obratno. Me zeze, zelo moti. Ampak je težko bit tiho, ko sprašuje o otrocih, pa vsem podobnem.
jaz pa čakam, da bo "odprl" temo, jaz je ne bom, ker sem zmeraj isto napako naredila, začela govorit, reševat, pa sem vedno dobila servirano nazaj, da samo nekaj nakladam in podobno. Težko pa zdržim čez dan, me ovira tako dejanje tako doma, kot pri delu, sm razdražena, v sebi čutim nenormalno jezo.user posted image . On pa hladen kot zmerajuser posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: nasvet
12.9.2012 11:27:22   
uškinamama
Anonimna, še jaz sem jezna nanj user posted image user posted image .

Po situaciji, ki si jo opisla si prav predstavljam, da bo hotel zvečer še seksat  s tabo .

_____________________________

Najina Uš : staršem prijazen otrok.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: nasvet
12.9.2012 11:29:23   
ronja
Sori Ronja tale je pa nizka. Mesas jabolka in hruske in ne razumes o cem sem jaz govorila na tisti temi in o cem na tejle temi.

Ma, ni tako različno, kot se tebi zdi. NJemu je tole neznano hobi, njej je petje hobi. Ona si želi v to vložit veliko denarja in časa, on tudi. Ona ima vse blagoslove za to, on pa je prasec. To, ali bo ona dejansko kdaj res živela od glasbe, ni nič bolj nujno, kot da je ta reč res tako brezvezna. to je videnje avtoric, ki pa ni nujno resničnost oz. prihodnost.
Mimogrede: mateyka bi za svoje DELO res rabila tistole "igračko" oz. "gadget" in bi ji dejansko zelo koristilo, ker s tem hitrejši in več narediš - torej bi si to sploh morala privoščit. Pri mateyki je ZIHER, da bi s tem služila denar, kar pri dilemi niti ni bilo ziher, če smo glih pri tem.

In ja, vse so sanje: mateyka sanja o cintyku, ninči sanja o glasbeni karieri in tale dečko sanja o svojem misterioznem hobijuuser posted image - vsi sanjamo in ne, situacije niti niso prav zelo različne, sploh pa ne mateykina in ninčina. Vse sanje stanejo, mateyka in ninči bi lahko svoje sanje kasneje tudi vnovčili (pri tem da je pri mateyki bolj ziher, ker to že dela)... Kaj je torej tu tako zelooooo različno? Ker mi resnično ni jasno!

avtorici sem itak odgovorila nekaj čisto drugega, ker nima veze s tem - ampak to, kar je mateyka vprašala, je pa čisto isto kot je bilo na tisti temi: a naj si kupim tole reč, za svojo dušo in za svoje delo, to bi rada delala, je pa drago in si to trenutno težko privoščimo... In sem ji odgovorila, kaj pravi rr na uni temi;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: nasvet
12.9.2012 11:32:40   
ronja
jaz sem tiho, odgovarjam trenuto z "ja" in "ne". . čakam, da bo gospod načel temo, pa se še vedno dela, kot da ni nič.

Celo želi se pogovarjat z mano, meni itak da po vsem tem ni, čeprav nisem zagovornik molka, temveč obratno. Me zeze, zelo moti. Ampak je težko bit tiho, ko sprašuje o otrocih, pa vsem podobnem.

Nič ti ne zavidam, smo bili pa verjetno vsi že v tej situaciji, mogoče ne z možem, s kom pa ziher in ni fajn, se strinjam. Meni se zdi, da se najboljše obnese, če mu poveš na kratko: lej, jezna sem in prizadeta in dokler se ne zmeniva, se mi ne da menit o traparijah. Razmisli in ko boš za, da se pogovoriva, povej, do takrat mi daj pa mir.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: nasvet
12.9.2012 17:20:58   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Razumela? Ne, teženje ni absolutna vrednota. A dejstvo je, da jo navedeno teži.

Da drugače napišem... težiti = gnjaviti... ali gnjavi partnerju ali ne gnjavi (mu teži)


Super logika user posted image , lažnivec, laži mi, čimbolj temeljito user posted image , da bom spoznala svoje napake in zmote.

Ma F+ off. Kar imejte take doma, če vam je laž tako produktivna.

Anonimna, na tvojem mestu (čeprav nisem) bi padla ven. TOTALNO. Mogoče se še on kaj ''globokega'' nauči, ti ne boš težila, ampak boš usekala mimo kot je on s svojim nakupom. Mogoče mu le posveti.

Dober moški najprej poskrbi za svojo družino, POTEM za svoje hobije.

< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 12.9.2012 17:22:34 >

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: nasvet
12.9.2012 18:35:47   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Razumela? Ne, teženje ni absolutna vrednota. A dejstvo je, da jo navedeno teži.

Da drugače napišem... težiti = gnjaviti... ali gnjavi partnerju ali ne gnjavi (mu teži)


Super logika user posted image , lažnivec, laži mi, čimbolj temeljito user posted image , da bom spoznala svoje napake in zmote.

Ma F+ off. Kar imejte take doma, če vam je laž tako produktivna.

Anonimna, na tvojem mestu (čeprav nisem) bi padla ven. TOTALNO. Mogoče se še on kaj ''globokega'' nauči, ti ne boš težila, ampak boš usekala mimo kot je on s svojim nakupom. Mogoče mu le posveti.

Dober moški najprej poskrbi za svojo družino, POTEM za svoje hobije.

Ok, midve se izgleda sploh ne razumeva. Tvoj odgovori mi sploh ne pašejo na moje user posted image
Bi te pa še tukaj popravla... dober moški... ne, se ne strinjam, sploh ne user posted image
Dober moški, dobra ženska, dober človek... vedno mora prvo za sebe poskrbeti, da lahko (je sposoben) za ostale skrbi.
Tudi to smo že prežvekovale na RR in tukaj vztrajam user posted image  Treba je biti malo sebičen...

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: nasvet
12.9.2012 20:16:06   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
In ja, vse so sanje: mateyka sanja o cintyku, ..


well.. sem v prednosti, jest mam tud tok ubrisnaga moža, da se mu to zdi idelano darilo zame (enkrat) user posted image konckoncev ima on 4000 ojrov vredno bass kitaro za svojo dušo in da občasno še kak gig da povrne sčasoma strošek. why not me too? user posted image pa še pol cenejša sem v svojih "sanjah" od njega user posted image

je pa res - ne bi si šla nabavljat dragih štosov, če bi bla v dolgovih in če pol ne bi mela za položnice. sorry, to pa je bottom line.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: nasvet
12.9.2012 20:21:22   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Treba je biti malo sebičen...


Ti kar vztrajaj.

Dober moški bo najprej poskrbel za svojo družino, to je ženo in otroke.
Sodobni metroseksualci, urbani moški, ali pe**čine po domače poskrbijo najprej za svojo egoistično rit.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: nasvet
12.9.2012 20:22:50   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
če bi bla v dolgovih in če pol ne bi mela za položnice. sorry, to pa je bottom line.


Ali črta, kjer bi začela spoznavati svoje šibke točke? Tako pravi mnenje na tej temi.

< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 12.9.2012 20:23:58 >

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: nasvet
12.9.2012 20:52:45   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Ti kar vztrajaj.

Dober moški bo najprej poskrbel za svojo družino, to je ženo in otroke.
Sodobni metroseksualci, urbani moški, ali pe**čine po domače poskrbijo najprej za svojo egoistično rit.

Ja, valjda, da bom...
Če pišem mamicam in ženskam na RR in tudi v živo govorim, da naj za sebe poskrbijo, naj bodo MALO sebične... to potem velja tudi za moške, atije... tudi oni si lahko kaj privoščijo. Ne delam razlik med očetom/moškim in mamo/žensko.
Ampak midve se ne razumeva, tak da me ni več treba komentirati user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: nasvet
12.9.2012 21:08:25   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Ne delam razlik med očetom/moškim in mamo/žensko.
Ampak midve se ne razumeva, tak da me ni več treba komentirati user posted image


Ampak razlike so. Tvoja osnovna predpostavka je napačna.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: nasvet
12.9.2012 21:18:40   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
Ampak razlike so. Tvoja osnovna predpostavka je napačna.

Ti vidiš razlike in pravilno predpostavko, jaz ne vidim razlik in imam napačno predpostavko.
Huh... hvala za sodelovaje in lahko noč user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?