Anon2012
|
IZVIRNO SPOROČILO: pluseki Test sem delala danes , vendar je bila spet ta "lepa" belina Mogoče je še prekmalu ali pa je tetka malo na dopustu. Nevem, malo še počakam, če prej ne pride , delam test v nedeljo. Bro Jutro! Kateri test si uprabila, pluseki? jaz sem kar baby check - so tako poceni (v primerjavi z CB), da mi niti ni škoda denarja. pluseki, torej bova skupaj ponavljali test. jaz predvidoma jutri v soboto. sem mislila, da ne bom zdržala in kar danes že delala, pa mi je intuicija zjutraj rekla: "ne, tole kar stran zlij. verjetno samo tetka zamuja." v vsakem primeru pa si želim, da , će ima namen, pride čimbolj točno, saj si ne želim spet zmešanih ciklov. v začetku leta se mi je to zgodilo, nato sem dobila hormonske tablete, tromesečno terapijo, med katero nisem smela zanositi... In tako sem imela po lanskoletni zanositvi, SS, abraziji, zmešanih ciklih več kot enoletno "pavziranje" :( sem pa utrujena toliko - v sluzbi je na polno stresno, in ko padem v posteljo, me takoj zmanjka, s tem da danes ko je petek, še komaj "gveram"/zdržim in komaj čakam vikend. verjetno moji pisani prispevki zato malo zmedeno delujejo :) ena_stajerka in mamicadeklicam :) nice, da smo vrstnice. mi je prav v spodbudo. pa, polivam z ROZA!!!
|