Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Meni se tej dnevi tako počasi vlečejo, komaj čakam 14.12 da vidim kaj se dogaja, se mi zdi še takoooo daleč
Ali se mi vse samo dozdeva?, je to normalno? 
upam, da mine to, drugač bo moj bogi, bogi...
. Srčno upam, da bo sedaj O.K. Slabosti ni a mislim da še bodo. V prvi nosečnosti sem 8 mesecev bruhala in tako shujšala 13 kg, tega si ne želim, a če je taka cena za otroka, potem mi ni panike spet živet samo ob kokakoli in krekerjih.
za slabost ti pa raje kot coca colo priporočam ingver, ki je dobro znano domače zdravilo proti nosečniški slabosti. probaj. škoditi ne more.
Vse, kar je treba, je pri novem zdravniku podpisati izjavo o izbiri osebnega zdravnika oz. ginekologa, potem pa pokličeš, naj pošljejo karton k novemu zdravniku. Tudi jaz sem zdaj zamenjala ginekologa in mi je sestra od prejšnjega rekla, da bodo poslali fotokopijo kartona, kar mi tudi ni bilo všeč (kaj pa bodo počeli z mojim originalnim kartonom, a jih dohtar zbira namesto trofej na polici??), ampak se nisem hotla pregovarjat. Sicer pa niso delali težav.
. V najslabših dneh sem bruhala 4x, 5x na dan in ko sem odkrila da mi kokakola pomaga- ALELUJA! Seveda sem se bala kako bo to vplivalo na mojo pikico v trebuhu, a ginekolog mi je samo rekel- če je to edino kar ti pomaga, potem brez skrbi!
pa prav ja, kr povej kdaj morm
, pa js tko neeee... pa prav pa si nrdila test? mhm... ja povej, ane. pa tko ja ne morem še... k mi boš sprajs pokvarla, pa itak da je vedla... in zdj mi kava jutr ne uide, da se bo lahko v miru veselila, da bo pol v soboto tih
.