Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

!
Noro!
, drugače jih pa lahko zapnem.
Upam, da čim prej mine...
, krasno se mam
Najbrž imam preveč časa za razmišlat
žal mi je zate
, kako veselo telovadi. Joj kakšen občutek. 7.1. imam pa NS. Spet bo šlo malo živčkov dokler ne bom vedela ali je s pikico vse uredu.
sam da bo mali zdrav. 18.1 imam nuhalno jej
tako da upam, da nekaj časa tako tudi ostane. Nisem pri tasuhih imam kar nekaj kg preveč in upam, da se najprej "ponucajo" te zaloge in da se bomo redili potem....Kar se pa hrane tiče mi je pa groza! Zadnjič sem ga poslala po krof. Čez dan mi niti ne paše, zvečer bi sam jela vse od a do ž. Od ladkega, slanega, ni da ni. Mislim, da se bom mogla malo zabremzat, da zvečer ne bom jela. Slabo pa še vedno. Elevita skoraj ne spravim dol, ponavadi pristane v lijaku
. Ve ga kaj uporabljate? Verjetno ga bolj uporabljamo tiste, ki smo bile na umetni. Je pa menda priporočljivo do 14.tedna.