Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Le glej, da bomo lahko drug teden čestitale!
če se članstvo manjša, potem morete pa kako na nov sprejet, da bo spet uravnoteženo
Za zanositev rabiš jajček in spermij in če en manjka, ne gre, pa če se postaviš na trepalnice. Lahko da imaš ravno v mesecu zanositve ful pozno ovulacijo, ampak potem bi v primeru nezanositve menstruacija zamujala vsaj dober teden. Tako da ja, lahko zanosiš npr. 26. dan cikla, ampak ne, ne moreš zanositi 2 dneva pred menstruacijo
So še tiste ultra redke, ki imajo >1 ovulacijo na cikel, ampak še to se zgodi večinoma znotraj nekaj dni.
... Tnx. Obup od hormonov. Do dneva D pa še dober teden.
dobila naj bi jo 14. ali 15. tako da vse je še mogoče.....gate so zaenkrat še bele
.
, ki ti bo avgusta prinesla dva lepa
, včeraj sem bila pri G in mi je naredil vaginalni pregled. Rekel je, da je sluznica zelo odebeljena in me poslal delat še enkrat urinski test pri njih in je bil -. Rekel je da mi ne more dati tablet za sprožitev
ker me tako heca vse skupaj.