Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

.
 .  

V  bistvu se ne obremenjujem preveč, če bo bo če ne pa ne, ker me je malo skbelo, da ne bi na potovanju prišlo do kakšne slabosti...   ampak moram pa priznati, da od kar berem vaše poste me že pošteno matra firbec kaj bo 29.12. in že komaj čakam :)
  V  bistvu se ne obremenjujem preveč, če bo bo če ne pa ne, ker me je malo skbelo, da ne bi na potovanju prišlo do kakšne slabosti...   ampak moram pa priznati, da od kar berem vaše poste me že pošteno matra firbec kaj bo 29.12. in že komaj čakam :)  

. Itak da sem še vedno kinderjajčka
  . Itak da sem še vedno kinderjajčka  

. Vsem ostalim , ki vam ni ratalo
  . Vsem ostalim , ki vam ni ratalo  

in uspešne
   in uspešne  . Tudi za nas bo prišel čas . . . očitno nam še ni namenjen.  Po mojih uradnih podatkih (na 28 dni) bi
  . Tudi za nas bo prišel čas . . . očitno nam še ni namenjen.  Po mojih uradnih podatkih (na 28 dni) bi  morala dobiti 24.12. , ampak glede na to, da je moja O malo pohitela bo že nasledenji teden dan D. Velikih pričakovanj ravno nimam, ker mi ta teden že nagaja PMS, ampak vseeno bo treba počakati.
   morala dobiti 24.12. , ampak glede na to, da je moja O malo pohitela bo že nasledenji teden dan D. Velikih pričakovanj ravno nimam, ker mi ta teden že nagaja PMS, ampak vseeno bo treba počakati.  
    .. Če mora tvoj partner na spermiogram mora imeti svojo napotnico, ki jo dobi pri svojem zdravniku. Za naročanje bodo pa ostale verjetno kaj več vedele :).
  .. Če mora tvoj partner na spermiogram mora imeti svojo napotnico, ki jo dobi pri svojem zdravniku. Za naročanje bodo pa ostale verjetno kaj več vedele :).  

navijam za vse, ki se cakate pluske...upam da jih bozicek prinese veliko!!!
  navijam za vse, ki se cakate pluske...upam da jih bozicek prinese veliko!!! 

....tako da gremo v novi krog z januarjem......za vse ki ste dobile
 ....tako da gremo v novi krog z januarjem......za vse ki ste dobile  .
 .