Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Zimska vreča Lodger Bunker 10.11.2012 8:45:32
|
|
|
|
baloncica
|
Men je super! Sicer ne bi temu rekla.zimska vreca,prej ena verzija ovcke za v vozicek,pozim bo pa treba met se pajacka. Je pa siper,lahko sam nogice pokrijes,velga zavijes,ful je prijetna pa se dvoplastna je,tko da lohk kombinoras glede ma vreme. Lp ;)
|
|
|
|
RE: Zimska vreča Lodger Bunker 10.11.2012 11:49:34
|
|
|
|
LiliMia
|
Se pravi, da bi morala našo malo pozimi dati v zimskega pajacka potem pa še v to vrečo? Izgleda mi pa res super prijetna za dojenčke.
|
|
|
|
RE: Zimska vreča Lodger Bunker 10.11.2012 20:33:16
|
|
|
|
Sonček in poletje
|
Jaz ga nisem nič dajala v kombinezon, spodaj žabiče in trenirko, zograj bundo, sem ga zavila okoli in okoli. Pa mu je bilo včasih še prevroče.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiNapiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Mama, ki doji v bazenuMama štirih otrok deli prelepe fotografije, s katerimi želi poudariti lepoto in naravnost dojenja.
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?