|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 25 [26] 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrčki 2012
25.11.2013 16:28:36   
Izabelina
evo končno, danes 1. leto :)

Me pa že prijema za tretjega... še malo bova počakala (kakšen mesec, dva) potem pa bo čas... user posted image

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   RE: Novembrčki 2012
25.11.2013 16:52:23   
rakica82
Mi smo pa včeraj dopolnili 1 letouser posted image , praznovanje smo pa prestavil ina drug vikend , da smo se do konca pozdravili.

Izabelinauser posted image za odločitev. Mene je po tej moji zahtevni žabi minilo za tretjega za nekaj časauser posted image

sej bo ga imela ampak bomo pa še malo počakali, ne bi mela glih treh v 3 letihuser posted image

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 627
   RE: Novembrčki 2012
25.11.2013 19:29:35   
Jakisonček
Tudi mi smo čez vikend upihnili 1. svečko. In je bilo lepo. Danes sva imeli posvetovalnico in še vedno smo zelo drobčkeni. Moja miška ima 8,5 kg, velika je 76. Zdaj se je pediatrinja končno odločila, da malce bolj razišče kri in tudi blato. Ker se nikakor ne redimo. A hkrati tamala čisto lepo je in ima rada praktično vse. No bomo videli, kaj bomo slišali z izvidi.
Sicer pa še ne hodi, ampak pa vseeno zelo rada raziskuje vse kar ji pride pod roke in kar doseže. Komaj čakam da bo shodila, ker dediju in babici zelo trpi križ. user posted image
Vsem bodočim nosečakam že zdaj želim srečno. Mi smo pri dveh otrocih končali.

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 628
   RE: Novembrčki 2012
26.11.2013 7:04:31   
Špelička
Naša pupa tudi že hodi, če jo držiš za rokice. In zelo uživa na dveh nogah.

jaz sem dobila službo tako da se mala sedaj čuva pri babici in dedku. Pa je čist zadovoljna. Jaz pa tudi ne razmišljam toliko kako ji je, ker imam delo z uvajanjem in ni časa, bo že ok tako.

Izabelina super, da sta takoj za stvar. Midva vsaj eno do dve leti ostajava pri enem otročku, potem pa v akcijouser posted image .

(odgovor članu Jakisonček)
Neposredna povezava do sporočila: 629
   RE: Novembrčki 2012
26.11.2013 8:00:17   
rakica82
špeličkauser posted image user posted image za službo. super.

Jaz sem tudi v iskanju, upam da bom čimprej našla kaj, da grem malo ven iz hiše med ljudiuser posted image

jakisonček vaša pupa je pa res drobižek, zanimivo da ti tako lepo je pa se ne pozna.

moja je priden jedec, je skoraj vse, sira recimo ne mara, ampak se ji tudi pozna, pregled imava šele 5.12 bom takrat vidla kok smo veliki samo ima tako na oč nekaj čez 9kg, je pa majhna ene 70 cm po moje.

tudi naša hodi tako da jo držiš za rokice in bi itak zdej počela samo to.


_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 630
   RE: Novembrčki 2012
1.12.2013 9:48:54   
Špelička
rakica82 držim pesti za službo, kar javljaj se na čim več razpisov, ni druge. Je pa luštno it spet med ljudi, jaz sem misnla, da se mi bo ful luštal po mali in domu, pa ni krize. Paše spet vklopit možgančke, se ne pogovarjat samo o nočnem (ne)spanju in izraščanju zob, ne mislt samo na to, kaj bom kuhala in kako pospravljala.

Jaz sem se ful bala, kako bom furala vlogo mame, gospodinje in "poslovne" ženske, pa morm rečt, da ni tak bav bav. Verjetno, ko sta dva otročka pa vrtec in šola, je to večji podvig user posted image . Če te cel dan ni doma, itak nimaš kaj dosti za pospravljat, kuhamo kar čez vikend, pa pol v skrinjo, likat sem pa že zdavni nehala, edin možu srajce user posted image . Kako ostale kaj uskljajujete dom in službo? Kakršen dobr namig je dobrodošel user posted image .

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 631
   RE: Novembrčki 2012
15.12.2013 15:12:19   
tinka986
Kako ste kaj, mamice? In kako vaši otročki?

Mi smo na stadiju, ko je mama vredna vse, ostali pa bolj malo ali nič. Vedno tišči samo k meni, če jo varjem, bi rada na tla, če je na tleh, bi rada k meni. Če se ji zazdi, noče jest. Vglavnem, postala je prav naporna. Drugače je še vedno pridna in vse, samo ma pa trenutke v dnevu, ko je vse zgoraj opisano res, mogoče celo potencirano.

Kar je pa največji problem, je pa umivanje zob. In to je postalo kak teden nazaj. Dere se, kot da bi jo dajali na pol in tišči usta skupaj. Ne gre da si kdo poleg nje umiva zobke, ne gre, če si jih malo jaz, malo ona, ne gre zlepa, ne gre zgrda. Ne vem več, kako naj jo obrnem, da bi ji lahko umila zobke... Se še katera spopada s podobnimi težavami?

(odgovor članu Špelička)
Neposredna povezava do sporočila: 632
   RE: Novembrčki 2012
16.12.2013 7:20:51   
rakica82
Hej nej,

m ise borimo z enim zoprnim prehladom že 14 dni in malo več. Je bila res boga ,en teden vročino, puščal nosek, očke tudi čisto gnojne, zjutraj ji htudi odpret ni mogla. Zdravnicaje na prvi pogled takoj rekla to bo antibiotik ampak na srečo se je vse skoncentriralo na glavi in ni blo treba. je blo pa res hudo, še nismo nazaj v rotmu, zbuja se mi zgodaj, poje in hoče naza jspat, evo danes isto, potem je akkpni 2 uri pokonci pa spet sitna, če jo vprašam če bi šlaspat jo kar ubriše proti sobi se usede pred posteljo in kaže notri.

skratka naporno v vseh pogledih, ker ji je čsito sesulo ritem, poleg tega smo kar naenkrat hudo zbirčni ,eč ji nekaj pljune ven, če hočeš da je, se dere...na srečo vsaj pije dovolj, j oje pa vseeno malo pobrala ta bolezen,še vedno nisva mele pregleda pri 1 letu tako da sem jo sama zvagala samo je šla vmes skoraj pol kile dol.

tudi moči ji je kar pobralo ,prej je še skoraj hodila, potem kar naenkrat ne več, vstala je sama ,da bi hodia ni šlo, itak pa je hola bit samo pri meni v rokah, da jo nosim okrog ali sedim pri njej na tleh.

seveda sem potem zravne zoblela tudi jaz, in logično mala bolna, velika doma ker ji ne nos puščal jaz pa komaj živela, ko sta še zvečer spat sem samo padla v posteljo.


tinka umivanje zob, moja prva je imela tako obdobje, sva vztrajala da je treba umivat in je hitro minilo. res pa je da jima dam malo zobne paste gor in pol z veseljem odpreta usta

obdobje mama in noben drug ima pa moja skoz, edino še tati je doberl vse ostalo ni šans



_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 633
   RE: Novembrčki 2012
18.12.2013 15:16:41   
Izabelina
Dan!

Sm mal pozabla spet na tole temo... ja naša je tut najbolj zadovolna pri meni, v naročju seveda user posted image

Zobkov ne mar kej poreveč umivat, ampak se kr ne dam... tut tišči usta skupej ampak jo kr mal pripravim do dretja, da jih potem odpre... še najbolj pa pali, če si zobe zraven umiva tavelika, takrat pa tko drži odprta usta, da se samo smejem...

Je pa dobila prvo pikico včerej, nam je končno uspelo prit do zdravnice tako, da je čisto zdrava... zaenkrt nobene reakcije, upam in molim, da tako ostane!!

Vidim pa, da je že prava malčica in mi je kr mal hudo za dojenčkom (sej zvečer, ko je treba spat je še taka nebogljena, tako da si dam takrat duška) user posted image

tinka - kako vama kej gre z načrtovanjem naslednjega otročka? sta se odločla, da malo počakata al delata na tem? (če nočeš odgovorit ni panike, me mal firbec matra) midva začneva delat na tretjem za novo leto (če uspe v prvo bomo spet meli septembrčka)...

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 634
   RE: Novembrčki 2012
19.12.2013 11:50:24   
tinka986
Midva že delava odkar se je dalo pa še vedno nič :(

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 635
   RE: Novembrčki 2012
19.12.2013 12:09:17   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: tinka986

Midva že delava odkar se je dalo pa še vedno nič :(


midva sva na tadrugo čakala skoraj 1 leto... ampak sm potem vidla, da je blo že prav tako, ker mi je bla nosečnost izredno naporna in potem prvi meseci po porodu tuti, če bi bla tavečka eno leto mlajša ne vem kako bi zmogla, tako je pa bla stara 2 leti in 2 meseca, dokaj samostojna (brez pleničk, sama jedla, sama šla spat, lepo hodila in govorila) in je še kar šlo...

Tko, da Tinka, mogoče je ok, da se še ni "prijelo"... bo pa se, nič bat, ko bo čas pravi boste spet zibali... mi pa tut :)

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 636
   RE: Novembrčki 2012
26.12.2013 15:21:34   
tinka986
Vsem želim (še naprej) lep praznični čas in obilo zdravja! user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 637
   RE: Novembrčki 2012
1.1.2014 20:17:19   
rakica82
Drage mamice vsem srečno v 2014! naj bo tako kot si same želite

Tinka ko bo čas pravi se bo ziher prijelouser posted image .

pri nama je v prvo trajalo 1 lwto, v drugo takoj. Zato sta narazen 16 mesecev in tudi zato se še ne upava delat na novem, jaz rabim malo časa za zadihat, je blo zadnje leto kar naporno. Sploh, ker je mala kar zahtevna, sko jo kaj matra, ima že 13user posted image zobkov in novi rastejo, ni čudno da ni najboljše volje. vstajamo zgodaj, zbuja se mi okoli 5h, tu pa tam spim do 6h, kar je že cel luksuz. skratka pestro.

sej mi ni žal ,da sta tako skupaj, ker sta tako lušne, radi se imata ful, je pa naporno na začetku precej.

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 638
   RE: Novembrčki 2012
4.1.2014 21:06:20   
tiši
Srečno v novem letu tud iz moje strani.

Se že kar nekaj časa nisem nič oglasila, tako da sem imela kar dosti dela, da sem se "prebila" skozi vsa neprebrana sporočila. Naš si zobke umiva kakor kdaj. Včasih si jih rad, včasih je pa nemogoče. Veliko bolj pusti očku, tako da je to trenutno kar njuna zadeva. Eno krtačko ima mali v rokah, da se malo zamoti.
Je pa hodit začel šele okrog božiča. Mogoče malo prej. Je pa še zmeraj po štirih zelo hiter in mu je ta tehnika še vedno ljubša. :)

Midva sva na prvega čakala skoraj dve leti, tako da sva se kar hitro odločila, da nehava pazit in se je tudi takoj prijelo. Nisva pričakovala, da bo šlo v drugo tako hitro. Zdaj detece že veselo razgraja po maminem trebuhu. user posted image Narazen bosta 18 mesecev. Vem, da bo naporno, ampak se nič ne bojim. Bomo že...

Tinka in Izabelina, držim pesti, da bo kmalu veseli plusek.user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 639
   RE: Novembrčki 2012
4.1.2014 21:44:12   
Izabelina

IZVIRNO SPOROČILO: tiši

Srečno v novem letu tud iz moje strani.

Se že kar nekaj časa nisem nič oglasila, tako da sem imela kar dosti dela, da sem se "prebila" skozi vsa neprebrana sporočila. Naš si zobke umiva kakor kdaj. Včasih si jih rad, včasih je pa nemogoče. Veliko bolj pusti očku, tako da je to trenutno kar njuna zadeva. Eno krtačko ima mali v rokah, da se malo zamoti.
Je pa hodit začel šele okrog božiča. Mogoče malo prej. Je pa še zmeraj po štirih zelo hiter in mu je ta tehnika še vedno ljubša. :)

Midva sva na prvega čakala skoraj dve leti, tako da sva se kar hitro odločila, da nehava pazit in se je tudi takoj prijelo. Nisva pričakovala, da bo šlo v drugo tako hitro. Zdaj detece že veselo razgraja po maminem trebuhu. user posted image Narazen bosta 18 mesecev. Vem, da bo naporno, ampak se nič ne bojim. Bomo že...

Tinka in Izabelina, držim pesti, da bo kmalu veseli plusek.user posted image



ooo user posted image user posted image čestitke tiši, sm se spraševala, da bo zagotovo kšna kmalu sporočila novico! Kako se počutiš, še mal pa boš na polovici! Super!
Zdej sva pa midve na vrsti Tinka boš vidla user posted image

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tiši)
Neposredna povezava do sporočila: 640
   RE: Novembrčki 2012
5.1.2014 9:14:47   
rakica82
Tiši čestitkeuser posted image . kako lepo. ja v drugo zna presenetit, pri nama je bilo čisto isto. se je še ginekologinja smejala ko sem prišla v drugi nosečnoti na pregled, ker je ratalo v prvouser posted image

kot sem že rekla ,itak da je naporno, samo verjemi je vredno, sej jst dostikrat malo pojamram da je blo težko na momente ampak mi oziroam nama niti zatrenutek ni žal da imava dve princeski, ki bosta dejasnko rastli in odraščali skupaj. je noro lepo res.

Izabelina in Tinka držimo pestiuser posted image

aja moja žaba še vedno ne hodi, je bila cel december precej prehlajena, še ni čisto ok, vmes je shujšala za pol kile takrat in ko je malo prišla h sebi kar naenkrat ni imela moči za nič več. pred prehladom je že naredial kakšen korak ,potem pa se je samo dvignila ob kavču in stala ,ni mogla nikamor. jo je pošteno zdelalo. zdej se pobira, naredi kakšen korak ,še vedno pa najraje šiba po vseh štirih. drugače pa obvlada stopnice, gre gor sama ,na kavč in dol z nega prit noben problem, morem skoz gledat ker mi nonstop kam pleza

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 641
   RE: Novembrčki 2012
5.1.2014 10:54:44   
tinka986
Naša tudi še ne hodi čisto sama. Saj že prehodi celo kuhinjo al pa celo dnevno, samo včasih je zelo nezaupljiva in se hoče držat za roko pa fertik. Če ne pa na vse 4 pa gremo :)

Tiši, čestitam! Izabelina, zdaj držimo pesti še samo za tebe. user posted image Nama se je prejšnji teden pokazal PLUUUUUUUUUUUUS user posted image - ampak bova počakala še en čas, da poveva najinim veselo novico. Vam tukaj pa lahko user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 642
   RE: Novembrčki 2012
5.1.2014 13:45:03   
Izabelina
IZVIRNO SPOROČILO: tinka986

Naša tudi še ne hodi čisto sama. Saj že prehodi celo kuhinjo al pa celo dnevno, samo včasih je zelo nezaupljiva in se hoče držat za roko pa fertik. Če ne pa na vse 4 pa gremo :)

Tiši, čestitam! Izabelina, zdaj držimo pesti še samo za tebe. user posted image Nama se je prejšnji teden pokazal PLUUUUUUUUUUUUS user posted image - ampak bova počakala še en čas, da poveva najinim veselo novico. Vam tukaj pa lahko user posted image


user posted image user posted image pismo zdej sm pa res sam še js... sam glede na pogostnost najinega user posted image bom še neki časa čakala... no ja, bo ko bo!

aja, hehe pozabla napisat: ČESTITKEEE!!

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 643
   RE: Novembrčki 2012
5.1.2014 19:30:59   
rakica82
Tinkauser posted image čestitam

same lepe novičke tukaj, kako je to lepo

Izabelina midva sva pri drugi v celem mesecu enkrat mogoče da je blo dvakrat se ne spomnem točno ,pa je gilh tko bil plususer posted image . tako da kar pogumno

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 644
   RE: Novembrčki 2012
7.1.2014 11:15:33   
tinka986
Ma ja, saj tudi midva nisva bla tak pogosto aktivna... user posted image Preveč sva mislila na to in potem podrejala seks "plodnim dnem" pa ne vem kaj še vse. Ampak še to ne da bi takrat res na ful, ampak mogoče dvakrat, trikrat. Potem sem pa decembra rekla da bom miklavžu nastavila user posted image in je očitno pomagalo da se nisva več tak osredotočala samo na to da mora biti plus. Pismo, nikdar nisem pomislila da je to lahko tako psihično naporno user posted image . Kaj šele tisti, ki jim po več let ne uspe user posted image

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   RE: Novembrčki 2012
29.1.2014 21:58:58   
tiši
punce kje ste kej? Vse čisto zaposlene... saj vem kako gre. Jaz zvečer še komaj zberem malo moči zase in mogoče računalnik.

Potrebujem pa en nasvet... Zdaj sem noseča že tam nekje 6 mesecev (sploh ne vem čisto točno). Že približno dva meseca nazaj se mi je ponovno pojavila dimeljska kila. Imela sem jo že pri prvi nosečnosti. Takrat mi ni povzročala večjih težav. Zdaj pa pride tudi do take bolečine, da noge ne morem dvignit niti na pločnik. Poleg tega imam pa tudi grozne bolečine v spodnjem delu trebuha. Včasih celo tako močne, da lahko spim samo na hrbtu. Me čisto preveč boli, da bi se na bok prevalila. Če pa že zberem moč in se obrnem na bok, ne morem premakniti desne noge zaradi kile. Vse to se mi sicer ne ponavlja vsak dan, je pa kar pogosto.
V torek imam pregled in ne vem, ali naj zatežim zaradi bolniške ali ne. Že na prejšnjem pregledu mi je ginekologinja rekla, da me lahko da delat za samo 4 ure in da bi težko dobila bolniško... Ko pa berem druge forume in objave pa vidim, da so nekatere brez problema na polni bolniški.
Problem je tudi v tem, ker jaz nimam sedeča dela. Delam namreč v vrtcu in je moje delo zelo razgibano. Sem sicer v skupini z otroki starimi od 3 do 6 let in večino stvari postorijo sami. Je pa vseeno veliko sklanjanja, čepenja, vstajanja... skratka gibanje, gibanje...

Joj... sploh nisem hotela da bi izpadlo kot jamranje. Bom pa vesela kakršnega koli nasveta.

hvala

(odgovor članu tinka986)
Neposredna povezava do sporočila: 646
   RE: Novembrčki 2012
2.2.2014 19:34:08   
rakica82
tiši po moje kar reči za bolniško. Glej, druga nosečnost je že tak onaporna ker imaš doma že enega malčka, poelg tega še delo v vrtcu. Jaz sem imela v drugi nosemčnosti zadnje dva meseca težave, me je dejansko uščipnilo v riti, ni bil išias, ampak pač dve nosečnosti v kratkem času, vezi zrahljane...nisem mogla se niti na školjko usest brez da bi zadržala dih, bolelo je za znoret. In ni lušno, tako da glej na sebe, tvoje detece in se čuvaj.

pa sej ne jamraš, moje kolsegice ki delajo v vrtcu so bile vse na bolniški.

drugače pri nas, pestro mala je končno začela delat po par koarkov, gre pa še vedno najraje po vseh štirih, hitra ko strela. imamo 16 zobkov user posted image , govori ko nora, ponavlja vse, tudi že sama papa z žlico. končno se je malo odlepila od mene, je pa zdej tati na tapeti, ko pride domov ne sme stran od njeuser posted image

skratka pestro

_____________________________

ti si najlepša pesem življenja mojega...

(odgovor članu tiši)
Neposredna povezava do sporočila: 647
   RE: Novembrčki 2012
3.2.2014 10:51:57   
Izabelina
tiši, če ti je mučno in te boli je pomoje bolš, če greš na bolniško, sej boš vidla kaj ti bo G predlagu, ti vse povej kokr je pol pa itak on pove kaj je najboljš... je pa res, da se morš pazit, ti si odgovorna zase in za fižolčka, in je bolš, če se mal bolj paziš kot pa mal premal!

drugače pa iz dneva v dan ugotavljam kok je naša lumpa res LUMPA, razbojnik... meče stvari, tolče, praska, grize... ma samo gledaš, res spleza povsod, skoz jo lovim, mamo un antilopa stolček iz Ikee, ja sama not spleza (!) ker si pririne tavelik stol zraven in naprej na stol potem pa v stolček in potem po možnosti še na mizo... tko, da skoz samo gledam kje je in kam pleza!!

morm pa rečt, da tok kokr pa js čakam pomlad in poletje, pa noben drug user posted image da bomo lažje zuni in da bomo lepo delale na vrtu ma super bo!

kako ste kej ostale? pa naše nosečke? kako se počutite?

_____________________________

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu rakica82)
Neposredna povezava do sporočila: 648
   RE: Novembrčki 2012
8.2.2014 0:43:23   
44gatti
Hojla.
Ali mogoče kdo pozna mamico novembrčka, rojenega 30. 11. 12, ki je bil danes (8. 2. 2014) zvečer na Metelkovem? Če ja, jo lahko prosite, naj me kontaktira?
Hvala :-D

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 649
   RE: Novembrčki 2012
8.2.2014 9:53:43   
tinka986
Oh Izabelina, kaj naj rečem... Plodu je nehal bit srček, tako da nisem več nosečka. user posted image In sedaj vem, da nikoli nikdar nikomur povedat prej kot pri skoraj treh mescih (če te že prej ne pogruntajo). Sicer midva nisva povedala nobenemu, razen eni moji prijateljici, pa tukaj na forumu. Ampak mi je že za to žal. Zdaj sem se s tem sprijaznila, je že moralo biti tako. Ampak pozabiti pa ne moreš, ne zdaj in najbrž nikoli.

Je pa kljub temu pri nas kar živahno. Naša mala punca zdaj res že sama hodi, papa še ne sama, sva pa v fazi učenja. Nekam počasi ji gre sicer, ma bo že user posted image . Pleza, meče igrače, včasih se strma, ampak tako je. Je pa res pravi dobrovoljček in hvala bogu, da je tako. Poka frise, se smeji, pljuva in me spravlja v dobro voljo vsak dan znova. Se pa je zdaj naša začela lepiti na mamico. Sicer je tudi ati ok, ampak mama je pa zakon.

Tiši, ti kar povej, kako je, pa ti naj svetuje. Tudi jaz sem mela malo kile pred porodom (oz. samo sum na kilo ali kako je že bilo) pa mi tudi ni bilo vseeno. Ampak jaz ki ne hodim na šiht, sem si pač vzela malo na izi. V vrtcu delat pa to prenašat je pa res hudo, tako da najbolje, da poveš kako je in prosiš za bolniško.

< Sporočilo je popravil tinka986 -- 8.2.2014 9:55:06 >

(odgovor članu 44gatti)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 25 [26] 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 25 [26] 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pomladna potepanja z dojenčki in malčki
Lepi pomladni dnevi kličejo po dolgih sprehodih z dojenčki in kavico s prijateljico, kajne? Da bodo daljši sprehodi udob...




raje sin ali hcerka?
TinKkara

Raje fantek ali puncka?

puncka (28%)

fantek (12%)

vseeno (53%)

kar se nimam (7%)


Število vseh glasov: 552

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!