|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decembrke
15.9.2005 11:20:18   
MansY
ojoj, to pomeni, da imaš apetit in to je ful fajn! Boš pa potem mičkino bolj 'pazila'... :P

Jaz bom po vsej verjetnosti rodila kar v LJ, pa čeprav sem iz Šempetra pri Gorici. svetovali so mi dr. Blejec Tanjo. A jo kdo pozna?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Decembrke
15.9.2005 11:25:02   
Pajaca
MansY... mehurčki so na začetku.... če se ti tele brce zdijo konkretne, počakaj še malo.... da otrok še mal moči dobi, pol bo šele hudo.

Jana nisi najbolj rejena decembrka, sva kar skupaj, jaz tudi +15. Tako da skupaj vodiva. Ampak kile gredo itak komot dol, edino kanta ne smeš postati ko začne otrok jesti in napol pojedene frutke metati v smeti..... prvič delovalo, pa bo še sedaj.

evo malca je pršla.... letim papat, da me Jana po kg ne prehiti!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Decembrke
15.9.2005 11:34:53   
MansY
srečke, jaz pa totalno brez apetita ... In pomslite, da sem bila pred zanositvijo vedno bolj debeluška. Vedno sem imela tiste 5-7 kg preveč... vedno probleme s tehtnico in vedno preeeeeevelik apetit. Upam le, da me ne bo po porodu prijel 'nenormalni apetit' in da se ne bom šele potem ful zredila. Tudi to mislim, da je možno. Čeprav je moja mama brez problemov shujšala in od prvega otroka ni imela več problemov s kg...
Bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Decembrke
15.9.2005 12:52:50   
XXYY
Ojla! Pajaca, kdaj pa maš ti rok, al okrog 20.12.?    Bo božiček prinesel darilo.

Katera pa gre od vas 3 oktobra na materinsko šolo v Ljubljano? Kolk prej se pa moraš prijavit za ta termin? Al sm že prepozna?    . Saj se bom jutri malo sprehodila do porodnišnice in povprašala kako je s tem terminom, če ni zasedeno vse.

Ali bodo šli vaši        zraven na predavanja ali bodo šli pol posebej v očetovsko šolo? Joj sem firbčna.
   

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Decembrke
15.9.2005 16:39:00   
Anonimen
Jana, imaš slabe izkušnje iz MB? V devetih letih pa je menda ja šlo kaj na boljše. Kako pa je z Grazem? Ti bi se s popadki kar tam pojavila ali se boš šla prej dogovorit? Malo firbec pasem, čeprav o Grazu res ne razmišljam. Kaj pa SG?

Jaz grem tudi v materinsko šolo oktobra, ampak sem se odločila kar za ZD Šiška. Imam pred nosom, pa kaj veliko slabše tudi ne more bit kot v porodnišnici. Gre še katera v Šiško, da se spoznamo?
Ovčka, kolikor vem, se ti v porodnišnici ni treba prej prijavit, samo nalepke enkrat dopoldne dvigni.

Pa še to: včeraj sva kupila voziček. Na koncu sva se odločila za PP Venezia, imajo nove barve in rdeče/siva kombinacija mi je bila full všeč. Je pa prodajalka rekla, da grejo 1.10. cene komplet gor (razen za Pramette, ki bo v akciji).

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   Decembrke
16.9.2005 14:07:43   
arielca
Če smo že pri porodnišnicah, potem lahko povem, da se odločam med Kranjem in Jesenicami, da še premišljujem o EA,... En kup vprašajčkov v moji glavi in upam, da mi bo kakšna decembrka z izkušnjami znala konkretno pomagati.

Sicer pa v mojem trebuščku tut ni več mehurčkov, ampak so obrati in brcike. Mali akrobat ima očitno še dovolj prostora za svoje gibalne podvige.

Lepo se imejte pa izkoristite vikend... Aja, pa bušije pobožajte !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Decembrke
16.9.2005 17:11:57   
mml
Živjo vsem decembrovčkom in decembrovkam in seveda njihovim mamicam.

Jaz sem se ravno vrnila s službene poti, ki je potekala brez problemov. Dete je bilo ves čas živahno , na mojo srečo nekaj dni obrnjeno z glavo navzdol, tako da mi ni bilo treba ponoči kar naprej na stranišče. Danes pa mislim, da spet leži počez, vsaj glede na obliko trebuha in smeri brc .
Sicer se pa zadnje dni počutim obupno, nekje sem staknila bronhitis in predvsem ponoči se mi pojavljajo napadi kašlja, da me že vse boli in mi gre na bruhanje. Pojma nimam, kaj naj naredim , tako da bom vesela vsake vaše ideje .
Sicer sem pa na dopustu, ker moram pred porodniško, ki jo začnem v začetku novembra izkoristit še ves letošnji dopust in moram priznati, da mi čisto paše .
V torek imam UZ, G je na zadnjem pregledu rekla, da se spodobi, da pogledamo, kako dete raste ...tako da mislim, da bom imela dokonca nosečnosti, če bo vse OK, poleg tega še ena 2 UZ. Me zanima, če bo spol še vedno držal , na morfologiji je namreč dete kazalo hrbet in tiščalo noge skupaj, na NS in še enem UZ pa je G videla , no ja bomo videli. sicer v hecu pravi, da bo kar malo razočaran , če ne bo punčka (po mojem kakšnih 5 minut).
No sedaj grem pa naprej kašljat in se smilit sama sebi

Prijeten konec tedna vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Decembrke
16.9.2005 20:17:30   
Yasminka
Ola decembrke!
Končno sem premagala vnetje sapnic, vstala iz postelje in se nehala nacejat s čajem. Juhu!!!
je vsak večer zelo aktivna. Zdaj se je postavila pokonci in me pridno suva v mehur. Drugače pa sem do sedaj nabrala +10kg (od tega 6kg v prvih treh mesecih) in prišla do košarice 80F (iz 75C).
Počasi že razmišljam o šoli za starše v začetku oktobra in vsak dan komaj čakam, da dobimo voziček (rdeč Pramette) .
Rodila bom najverjetneje v LJ verjetno brez EA (okol božiča bo najverjetneje mal možnosti), čeprav sem takšna boječka, da mi mora zobozdravnik že za vrtanje dat inekcijo. Če pa pikice do silvestra še ne bo, gremo pa še na kakšno novoletno žurko .
Ja...december bo za vse nas zelo lep.
Pozdravček.
Y

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Decembrke
17.9.2005 6:09:10   
Anonimen
Spet jaz...
Včeraj sem imela pregled... uspelo mi je pridelati 6kg (od začetka nosečnosti)... pritisk 100/70 - spodnja meja normale, je rekla, in da naj grem na kavo...
Robi brca in dela salte, poslušali smo srček...
Spet neke napotnice za laboratorij za kri in urin... za sladkor še ne vem, kakšni so izvidi... bo že...
Začela me je peči zgaga, trtica je še kar obup...
13. oktobra bo naslednji ultrazvok - pa jih je že en kup za mano: najprej potrditveni, potem rutinski na prvem pregledu, potem eden na ginekološki kliniki, pa nuhalna svetlina, pa potem morfologija, zdaj pa baje spet rutinski... ginekologinja mi je rekla, da ne bo nič škodovalo, če se mace večkrat pogleda, glede na to, da sem kadilka...
Sem pa ugotovila, da je Robi velikokrat obrnjen z nogama navzdol, saj me dobesedno z notranje strani brca v rit...
PDP imam za Božič, no, pa upam, da bo malce prej, da ne bom res za praznike v porodnišnici...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   Decembrke
17.9.2005 8:36:34   
Anonimen
Yasminka, jaz pa sem naročila rdečo Venezio in sem jo že dočakala Samo še iskat jo moram it.
Sva z probala dat oba modela v avto in ugotovila, da gre Venezia bolj komot not, ker je Pramette še skoraj predolg. Še dobro, sem se bala, da bo obratno.
Ampak te nove barve so res prava osvežitev glede na stare. Vsaj tako temni vozički niso več. Meni je pri Pramette lepa tudi svetlo modra, pri venezii je ni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   Decembrke
17.9.2005 10:56:00   
GATA
Jaz imam pa v sredo (21) pregled. Upam da ne bo kaj narobe.
Brcanje je pa zlo čudn . So mehurčki pa tud konkretne brcike oz. že kar brce. Me pa brca tud v rit tko k je kerensa rekla. Ma ne vem vsepovsod ga je zadost.

Aja, sem že hotla rečt enkrat nazaj da se pofočkajte na listo nosečk. Sem opazila da enih ni

Božajte bušije in lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Decembrke
17.9.2005 13:12:58   
kofetek2010
ful sem prehlajena, smrkam, kiham, kašljam, grlo me boli

materinska šola - ne bom šla, pa moj tud ne

voziček - še ne vem, mogoče, mogoče, mogoče, mogoče Stokke, če pa ne ta pol pa črn Quinny Buzz

oblačila - mislim, da sem vse nakupila (ima Mothercare v Emporiumu znižanje, 7-kom bodijev nekaj čez 3 jurje in 3-kom pižamice tud za to ceno), kupit še moram še kopalni plašček in kozmetiko, stekleničke, dudice ter pleničke

posteljica & previjalna & čebriček - še za kupit

kilogrami - grejo gor, hitreje kot tedni a če mi je prvič uspelo dol spravit vseh 20, mo jih bo tud tokrat moje ljube kavbojke št.36 spravim samo še čez kolena, že par mesecev ležijo v omari in so vedno manjše, ožje, matr se nekaj čudnega dogaja z njimi

porodnišnica - MB zihr ne bo PO kar OK

lepo se imajte, grem mal ležat, se mi oči preveč solzijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Decembrke
17.9.2005 14:24:36   
arielca
Jana73,

Mene moj tolaži, da so se kavbojke vejetno v pralnem stroju skrčile, ker si v tem trenutku niti ne predstavljam, kdaj pa kako sem jih dala nase. Mogoče mava enak problem, glede na to, da so moje tut številka 36 .

Sicer pa upam, da boš kmalu zdrava... Držim pesti!

Pozdravček vsem decembrkam in njihovim pikicam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Decembrke
17.9.2005 15:21:34   
Kofi
Pozdravček vsem!

No po dolgem dolgem času se mi je uspelo spravit na Forum. Morem rečt, da sem v službi vsake tolko prebrala kaj dogaja z vami, napisat kaj pa mi ni uspelo, ker me je vedno kdo kaj motil.

Zdej bom 2 tedna na dopustu, da ga ponucam do porodniške. Kako mi bo lepo, čeprav ne vem kaj bom delala doma. Z mojim sva kupila do sedaj samo voziček. Posteljico bi mogli počasi it kupit, cunjice pa mam ene samo sem lih zdaj pogledala in so samo 3 bodiji številka 62. Ostali so vsi ogromni. Mogoče še kaj dobim od prijateljic, ki so pred kratkim rodile.

Ne vem kaj se dogaja zadnje cajte, samo jaz bi kr naprej spala . Danes, sicer je res sobota, sem se zbudila zjutraj ob 8, vstala, šla v dnevno, tam zaspala spet do 11, pol sem popila kakav in pojedla neko sadje in šla nazaj v posteljo. Ne boste verjele - do 14ih!!!! Kr zmanjkalo me je. Pol pa sem šla cunjice razvrstit po velikosti   

No, zgleda, da bom naslednji teden večkrat z vami, ker ne bom mela kaj delati
Pridne bodite in imejte se rade...pa bebico tudi, pa svojega dragega in seveda otročičke, če jih že imate.

Lp, Pegica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Decembrke
18.9.2005 10:39:19   
Anonimen
Pegica, ti ne greš nič več v službo? Al boš zdaj dopust ponucala potem pa še malo delala?
Jaz tudi že odštevam. Imam še 17 dni dopusta, ki ga bom porabila tik pred porodniško, tako da grem samo še 14-krat v službo. Štejem kot kaki mali otrok, ki čaka počitnice.
No, da vam napišem, da so se moji šefi malo k mizi vsedli in našli način, da mi podaljšajo pogodbo do konca porodniške. To je zame pravo olajšanje, sem že nekoč pisala o vseh težavah, s katerimi sem se srečala, in ne bi spet ponavljala. V glavnem, iz NIČ porodniške bo nastala kar ena konkretna porodniška.

Pa ve, imate vse poštimano v službah, da boste lahko brez skrbi cartale svoje sončke?

Lep nedeljski dan, čeprav bo zgleda malo moker

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
   Decembrke
18.9.2005 11:08:09   
Yasminka
Someone, ti prav zavidam.... Jaz bom delala do 29.11. Pod nosom se lahko obrišem tudi za dopust (za naslednje leto), saj lahko v šolstvu koristimo dopust samo v času počitnic - takrat bom pa na porodniški . Prav tako ne vem kaj bo s službo, ki jo imam za določen delovni čas (do 31. in jo bom verjetno izgubila sredi porodniške.
Pa se niti ne sekiram! Uzivam v pričakovanju in pridno pripravljam naš "gnezdek".
En šopek vsem decembrčicam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Decembrke
18.9.2005 11:17:51   
XXYY
Dobro jutro, decemberke!

Kako ste kaj? Pa vaši    .

A je že katera začutila, kako vaš sonček kolca? Jaz sem to danes prvič začutila. Zelo zanimivo. Buši je kar poskakoval, gor in dol.

Pazite nase in na svoje bušije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Decembrke
18.9.2005 12:32:33   
mml
Lep deževen dan vsem,

ovčka jaz še nisem začutila kolcanja, je pa tale prebivalka v mojem trebuhu precej aktivna in očitno jo tole vreme prav nič ne moti . Se mi zdi, da je sploh aktivna okoli polne lune, tako da bom videla kako bo nocoj.
Na srečo imam službo za nedoločen čas, tako da mi vsaj glede tega ni treba skrbeti, sem bila pa prej 7 let zaposlena za določen čas in tu je bil tudi eden izmed razlogov, da se nisva prej odločila za (čeprav mi je mogoče sedaj malo žal...). Sicer sem pa po ta novem na dopustu do porodniške , čeprav imam še kar nekaj stvari, ki bi jih rada dokončala preden bomo trije

Lep, čeprav deževen dan vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Decembrke
18.9.2005 12:45:12   
cuma
Pozdravljene decemberke!
Ja, danes bo polna luna, mogoče pa zato moja mala dela kepe že cel vikend.
Sej, če jo lepo prosim, da se premakne, mi ugodi !
Ne vem kako je pri vas, ampak meni je malo neprijetno, ko se tako zloži in naredi bulo. Seveda sem pa vsa srečna, da se skozi odziva na dogajanje in da zelo ceni, ko ji dam poslušat njeno pojočo igračko - ovčko z Mozartovo melodijo. Včeraj se je tako navdušila, da jo je skoraj brcnila dol s trebuha !
Eno vprašanje:
Koliko vas je že kupilo modrc za dojenje in kako ste izbirale številko???
Jaz namreč ne vem, kaj naj pričakujem? Naj kupim malo večjega kot bi ga sicer za trenutno stanje ali ne?
Hvala za nasvet in lepo se imejte!
Cuma

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Decembrke
18.9.2005 17:13:18   
šnucika
dan...decemberke!

zoprna deževna nedelja je danes.......

Tako kot cumo tudi mene zanima glede modrčkov za dojenje...včeraj sem si sicer kupila še dva navadna,ker sta bila ful poceni .Balončki so mi zrasli iz 75b na 90 b odkar imam mojega sončka v bušiju.
Pa bi najraje že kupila kar tiste za dojenje...pa ne vem,če bo to še kaj raslo in kako naj številko izbiram...

Kerensa....tudi jaz imam groooozne probleme s trtico in sicer že od 3. meseca.Boli in boli.....cela rit včasih...
sedenje je prava muka


Pozdravček.....

šnucika


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Decembrke
18.9.2005 21:18:22   
kofetek2010
Yasminka - kaj pa če greš na porodniško 42 dni prej? ; no jaz grem prej

modrci - ta teden sem kupila 85-C in upam, da bo vzdržal do decembra tokrat imam še za časa nosečnosti tolk prsi, kot prvič med dojenjem sem pa narasla iz 75-C imam enega za dojenje 80-C, ki bi ga naj uporabljala za spanje, a sem že parkrat ponoči obupala in ga slekla če bom videla, da potrebujem v času dojenja še večjega, ga bom pa takrat šla kupit

brcike - naša je ful aktivna, dirigira z rokicami v spodnjem delu, tako da me prav žgečka in nogice preteguje, da se delajo majhni hribčki na trebuščku in rito kaže, še posebej se odzove, ko jo bratec požgečka, ful ga je lepo gledat kako boža trebušček in se pogovarja z njo s sinom sva dogovorjena, da mu bom vzela v šoli fraj že en teden pred novoletnimi počitnicami, tako da bomo mal več skupaj
še vedno kiham, smrkam, grlo me boli - zdravnica mi je zagrozila, da mi bo predpisala antibiotik, a upam, da bo jutri že boljše in kar je najhuje - uporabljam vložke, kr mi ob kihanju in kašljanju kar voda uhaja, matr nosečka in vložki

čuvajte se in pocrkljajte bušije!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   Decembrke
18.9.2005 21:30:19   
Pajaca
HOJLA!!!

Pri nas se ful dogaja. Pajacki smo kupili novo omaro za obleke, ker njen predalnik rabimo za dojenčka in je sama znosila vse dojenčkove (njene stare) cunjice v predal.... sem misnla, da bo težje. Tako da sem si končno naredila en mini seznam kaj vse še kupiti in sploh nimam pojma kaj naj sploh nabavim. Pa še da se mi ne kaj dosti.... kje je zdaj to slavno gnezdenje????

Modrci za dojenje so moja nočna mora. Ne maram jih, tako da dva imam, tako za doma bosta že, pa predvsem za prve dni ko si bolj ležeč. Potem bom pa kar navadne modrce gor dala, so mi bolj praktični. Pri dojilskih mam joške čist do kolen, ker nimajo nobene pametne opore... bohvar narest modrc s kostjo!!! Pa tisto zapenjanje me je stalo tolko živcev, da mi je bilo lažje kar modrc gor povlečt...... No ja če bomo sploh kaj dosti dojili.... Tako da če bo treba se bom s tem ukvarjala drugo leto.

Drgač je pa naš dojenček ful aktiven. Brca na vse pretege, da me že vse boli. Sploh se ne pomiri niti pod razno. Kadar Pajacka kaj nagaja se sigurno oglasi. Tako da bo še eno zelo aktivno in nagajivo dete. Bo pa bolj zabavno.

Punce fajn se imejte.... pri nas naj bi čez 3m bili že v porodnišnici.... tako da se je zadnje tromesečje že začelo..... in to s prvo ponovno nadlogo.... potem ko sem 3m normalno hodila na wc, sem šla danes vsaj na vsake pol ure....


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   Decembrke
19.9.2005 11:09:30   
BlankaT
Lep pozdrav še z naše strani. Pri nas je vse po starem.    lepo prca in se vsake doliko časa oglasi. Pruh mi dela vedno večje probleme, sedaj skoraj nič več ne naredim stoje. Najbolj pa mi je smešno, ko grem v kakšno trgovino in me po kakšnih 10 minutah hoje prične boleti in si ga z roko primem in potisnem nazaj, potem si ga še nekaj časa držim in tako hodim po trgovini , a si me predstavljate . No verjetno si bom še danes šla kupiti nosečniški pas, pa bomo videli, če bo potem kaj bolje. Me je pa strah kako bo potekal kaj porod in potem po porodu, dokler ne grem na operacijo .

Jaz se še ne obadam z nosečniškimi modrci, si jih bom naknadno nabavila, ker so se mi pri prvi nosečnosti po porodu povečale še za eno košarico. Res pa je tudi, da mi v tej nosečnosti rastejo hitreje in veliko prej. Sem že sedaj na 75E , medtem ko sem pri prvem s to številko končala. Torej, pustimo se presenetiti . Moj nima nič proti, če tako lepo rastejo .

Bratec pa se tudi zelo veseli novega člana družine . Me vsak dan sprašuje kdaj bo sneg, ker smo mu povedali, da ko bo snegec bo on dobil ali

Imam pa eno vprašanje. Kaj ste že kaj gledale nahptnike iz DM? Meni so dokaj lepi in praktični, sploh ti tanovi, pa še dragi niso tako (cca. 4.000,00 SIT). Sem v prvi nosečnosti imela torbo ob Penaten-a, pa sem bila sicer zadobvoljna z njo, vendar pa bi sedaj raje imela nahrbtnik. Zelo lep pa mi je tudi nahrbtnik od AVENT-a, samo kaj ko pa pride skoraj 15.000,00 SIT.

Lep deževni pozdrav, Blanka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   Decembrke
19.9.2005 13:43:29   
Kofi
Someone, seveda grem nazaj v službo po odsluženem dopustu. Tega morem porabit da ne bo šel v "luft". Pol pa mam v službi še neka predavanja v oktobru in neke izpite za narest, tko da bo še pestro. Ma se ne sekiram. V glavmen, da se zaenkrat še dobro počutim in nimam skoro nič problemov.

Me je pa G šokirala, ko mi je na prejšnjem pregledu (prejšnji teden v sredo) rekla, da sem že v 27T. Jaz pa vedno teden zamenjam na petek. Tko da sva mal diskutirale o tem. Očitno tisti krogec, ki ti pove v katerem tednu si, meni ne kaže prav. Pa tudi na vseh ostalih straneh, kjer si lahko izračunaš tedne, mi pokaže tako kot si jaz predstavljam - torej, sem šele zdaj v 27T. Sicer pa bomo vidli kdaj bo beba pokukala na ta svet

Pozdravček vsem,
Pegica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   Decembrke
19.9.2005 13:43:41   
Anonimen
Jaz pa sem kar nabavila 2 modrca, z enim sem po moje zgrešila, drug pa bo verjetno fajn. Tega sem kupila v Interšparu za spodobno ceno, od te firme že nosim en modrc in mi je super. Zato sem si še enaga navadnega kupila, ker sem tudi jaz bolj navajena modrcov s kostjo.
Takih problemov kot ve nimam, prej sem komaj napolnila B košarico, zdaj pa kupujem malo večje, vendar še vedno B. Saj pravim - upam, da nisem mimo vdarila, ampak sem se zadnjič zamislila, ko je ena nosečnica spraševala, kje naj kupi modrc za dojenje, ker ji noben ne stoji dobro. No, na koncu je napisala, da bo problem rešila tako, da bo svojega poslala po nakupih, ko bo rabila. Tega pa jaz mojemu dragemu ne privoščim.


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?