Chania
|
Heeej. Res je zatišje na tejle RR, škoda. Jaz nimam časa tud na fb ne pisat. Sploh nimam časa za nič. Cel dan pripravljam hrano, hranim, se igramo, uspavam, dojim, spi na rokah, če je vreme, sprehod, fizioterapije, obiski... To je to. Spi še vedno nič več kot prej. S hrano je tudi dosti dela - ker v celem dnevu potrpi sam samo pet do deset minut, spi pa samo na rokah, večinoma na mojih... Jaz se pa ukvarjam z vrtcem, službo, varstvom do vrtca, torej s skrbmi. Vesela sem, da imam službo, ampak tale porodniški dopust itd. je bistveno prekratek. Ko bo končan, še zdaleč ne bo jedel vsega, ne verjamem, da bo jedel sam, ne hodil, ne govoril... Kar na jok mi gre, ko pomislim... Mene pa vsaj devet ur dnevno ne bo (pa raje več, pot v službo tudi vzame precej časa). Ah, pustimo to. Malo sem zamorjena, ker je tudi vreme tako zanič - ja, vem, dva dni delnega sončnega vremena, ampak toplo še vedno ni in tudi to sonce je tako tako... Ni še pomlad. Drugače sem tudi jaz vesela zaradi fizio, na zadnji ni nič jokal, sicer ga je fizioterapevtka tudi malo pogruntala in smo se vsi potrudili, pa je lepo preživel. Plazi se lepo kot vojak. Drugače se pa vzpenja ob vsem, ob čemer se je mogoče, ampak ne smemo pustit, ker še ni dovolj močan za to in ga je treba skoz lovit. Saj vse lepo poteka in lepo napreduje, vse okoli ga zanima, cveti kot rožica. Ko bi še spali malo bolje in več in ne vedno na rokah oziroma nujno v neposredni bližini (ponoči). Če se bo še katera kaj oglasila - a ve jim že vse dajete za jest? Jaz se še vedno trudim s temi kašičami, posamezno sadje, zelenjava, meso, ni preveč navdušen, če vse mogoče skupaj zmešam... Ma ne vem, jaz najbrž glede vsega preveč kompliciram... Tacanja, blagor ti za morje, uživajte sto na uro!!! Mi bomo letos verjetno prekočili, je situacija bolj slaba... Bomo še videli. Jaz bom že malo srečnejša, če bo vsaj kaj od pomladi in poletja. Nič, mi ne dovoli več, moram končati. Upam, da se še kaj oglasite. Na fb bom pogledala pa nasledniič, ko mi rata prit do računalnika (upam, da še ta teden ). Lepo se imejte!
|