Iz lune
|
no, pa spet lahko dodam par vrstic. Možek pohaja, punci spita, mama sita...ma kaj bi več želela Kako ste kaj punce? Pridno pišete, berem vse, otroci pridno rastejo. Naša piška tudi. Vsak dan izumi kaj novega. Zdaj že dva dni vadi črko a na več načinov. Zelo se strudi, da vsakič ko se pokaka, spravi kakec iz pleničke. To ji odlično uspeva. To pomeni, pač da jo moram večkrat na dan skopat...aha...torej, mogoče pa se tako pokaka, ker želi biti skopana...hmm Tretja vaja pa je obrat za 365 stopinj seveda pohrbtu naokoli. To je smeh, da padeš dol. Bok, hrbet, bok, hrbet itd, dokler ne pride do željene poze...oziroma dokler ne omaga po mojem. Četrta vaja, kako si naredit, da bruhnem (upam da ne bo kakšne anoreksije špilala v mladosti, ki leti čez okno) To pa zgleda tako, da si tlači rokice, eno, obe, skupaj z igračko, neprestalno v usta. Smeh na kvadrat. In čim začuti kaj okoli ličk, začne na široko odpirat usta in vlečt k sebi in jao meni...sni pa se, da ne povem koliko, vsakič ko jo dam past kravice, naredi bohinjsko jezero pod seboj. Moram dat past njo in še viledo zraven. Drugače pa je taaak smejko, dobrovoljček, pohajačka. Pa še brez dude. No, da ne bom preveč nakladala o svoji. Aja, z uvajanjem goste hrane pa začnemo v januarju. Komaj čakam. Bravo tacanja, da si boljša. Ja ja enaki gibi so hudič. Je treba kar poze menjavat in se gibat. Jaz tudi, ko jo podojim in vstanem, hodim kot kak invalid, ker sem tako pomečkana, poležana in zakrnela. Da o bolečem hrbtu niti ne govorim, ker je res zelo težka. In prav nič vam ne zavidam nedoječim. Vse ima svoje prednosti in slabosti, vendar verjamem da je toliko dela s temi flaškami. Radirka, super, da sta se malo pogovorila in bomo držali pesti, da bo bolje. In bo, bosta videla. V zvezi je tako, da se moramo vsi pošteno truditi. Nič ni samoumevno. Včasih je potreben korak naprej, dva nazaj, kaj potrpet, kaj premlet, veliko pregovorit, važno pa je da se imaš rad. Sama obožujem svojega moža, svoja otroka in bom vse naredila, da ostanemo skupaj. Srčno upam, da nam uspe v tem krutem svetu in času. Ste pa že kar veliko hrane probali. Pridni. Jaz si še ne upam. Bogi dojenčki s tem polivanjem in meni se je prva tudi tako smilila, vendar se nisva nič zdravili al kaj, ker sploh nisem vedela, da ne sme toliko polivati. Pa nasploh je bilo s prvo en sam kaos. Poletje2012 boš vidla kako bo kmalu mljackala z žlice in res brez sekirancije in primerjanja. Eni so hitri, drugi gurmani. ima meno vprašanje. Zdaj ko so starejši in rabijo več tišine pri dnevnem počitku. Kam jih date spat čez dan? Me zanima, če bi jo dala v sobo v posteljico, da bi si pokvarila nočno spanje, ker trenutno še prespi celo noč. In trepetam, da se bo kdaj ponoči zbudila, ker res nimam pojma kaj bi naredila. no to...spet nakladam. Lepo bodite, spečite biškotke in se beremo
|