|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mamice Julije
13.9.2005 21:31:23   
Anhelo2

Halo!

Pravljica, naš Liam je kar zaspal v kengerujčku. Do polovice poti je bilo tako, da sem se seveda morala kar nekaj krat vstaviti in me je Liam kar preganjal s svojim godrnjanjem. No potem pa je kar zaspal. Sem se gori vsedla in odpočila je malo pogledal in nato zopet zaspal do dol. Tako, da mislim da mu ugaja, no bomo videli v četrtek ko zopet grem.

LP Buu

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Mamice Julije
13.9.2005 21:55:23   
pravljica
pa kar sama ti to oz vidva? pridna in kako dolgo sta porabila? hmm, bi lahko jaz tudi kdaj...vsaj probala

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Mamice Julije
13.9.2005 22:03:28   
Anhelo2

Hodim skupaj s punco od mojega brata in mojo nečakinjo. Obe imava odspredaj kenguruja in babyje not. Ona sicer malo večjega in težjega, je nečakinja stara 6 mesecev in ima dobrih 7 kg. Se nama mimoidoči kar malo nasmihajo.
Gor sva porabili 45 minut dol pa 30 minut.

Pravljica, definitivno je za probati, jaz sem se včeraj zvečer počutila vsaj 10 kg lažja in tudi danes se odlično počutim če izvzamemo boleče noge.

Priporočam, in tudi tamali potem spi cel dan - ga je Pohorski luft čisto zmatral.

Lp

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Mamice Julije
13.9.2005 22:12:18   
malika
Buu ti si asica .Jaz sicer imam kondicijo(no zdaj niti ne več), pa sem do trikotne vedno sopihala kot stara lokomotiva. Nekak mi je lažja pot na Areh-je bolj položna.

Kdaj pa ste dale svoje bebije v kengurujček? Moj je star 7 tednov in že razmišljam, da bi se šla malo šetat. Saj še ni prehitro a ne?

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Mamice Julije
13.9.2005 22:15:54   
Anhelo2

Liam bo star 19 septembra 2 meseca, prvič sem ga dala včeraj. Toraj skoraj 2 meseca.

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Mamice Julije
13.9.2005 22:59:59   
bobek05
Anej je še vedno ful priden.. Anej prespi CELO noč BREZ hranjenja.. Recept??? Kaj pa vem, mislim, da je to, da se je nekak navadil, da zadnjo rundo pred spanjem več poje kot skoz dan in potem ga nič več ne zbudi danes je npr. grmelo, pa se bliskalo in mislim, da je celo udarilo nekje ful blizu (še alarmi v avtih so se sprožili), on pa nič..
Mislim, da pri nas VELIKO odtehta tudi to, da smo na samo na nadomestni hrani, ker nimam več mleka , pa je verjetno bolj sitostna
Začela sem hujšat... Kaj pa mi je drugega preostalo? Nekaj KG je šlo dol po porodu, ampak ne dovolj, ker se med nosečnostjo nisem nič pazila, pa moram zdaj dol spravljat.. Saj se itak ne dojiva več, tako da je lažje hujšat..
K aerobiki pa se še vedno ne morem spravit!! Zadnjič sem naredla 10 trebušnjakov, pa me je naslednji dan kar fajn trgalo pri šivih od CR Tako, da mi ostane še samo odrekanje hrane

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Mamice Julije
14.9.2005 7:58:42   
CIPRESA
Bobek meni je rekla G da trebušnjake ne smem delat še kake 2 meseca ker ko jih delamo vse notranje organe dol pritiskamo in to ni dobro če pa je CR pa še toliko bolj ne smeš zaradi šivov in vsega. No to mi je ona rekla. Jaz sedaj le tečem in tek je odlično zdravilo za moje ušesa pa glavo pa še moje odvečne KG. Probaj kako urco na dan boš vidla da si kot prerojen.
Buu to bomo mi tudi probali samo mi smo dobili kot darilo tisti ruzak ko je za v hribe in daš noter otroka, pa komaj čakamo da ga sprobamo!!!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   Mamice Julije
14.9.2005 9:10:44   
pika_b
Pozdravljene mame julije!

No končno se je tudi meni uspelo javiti na RR-u, sem pa verjetno zadnja julijska mama (31.7.).
Žal je pač tako, da primanjkuje časa. Pospešeno obnavljamo stanovanje, tako da je zraven našega še vedno nekaj za uredit in potem ostale stvari padejo na stranski tir.

Sicer pa je naš Gal pridnen le tu pa tam se mu čez dan ne ljubi spat, zato pa ponoči nadoknadi.

Vidim, da ste že ful aktivne. O buu ti pa kar tako na Pohorje. Ta je pa dobra. Mi imamo tudi kengurujčka, vendar se mi zdi, da še ni ravno primeren za Gala.
Kako pa mu glavica stoji v kengurujčku?

Cipresa kako pa kaj tvoje počutje? No jaz sem ujela še zadnji vlak v juliju, sem pa zasledila, da se ti je vse skupaj kar lepo zavleklo v avgust!

Mamice julije, želim vam lep in prijeten dan s svojimi ! Midva pa greva danes Galu na občino urediti osebno!


lp, pika_b



(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Mamice Julije
14.9.2005 9:13:01   
LONA13
jutro,
vidm da ste pridne.
Mi smo navsezgodej že letali po salonih keramike, pa je bilo vse zaprto-se konec oktobra seliva pa mava še uiber z nabavit. Tamalček je pridn, mal ga krči dajejo, pa fu je razvajanček.


(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   Mamice Julije
14.9.2005 9:30:49   
bobek05
Dobro jutro, vsem skupaj..

Danes se spet odlično počutim (ampak verjetno ne za dolgo, ker nekdo vrta pod našim oknom ). Anej spi - danes je spet podiral rekorde - zaspal je ob 20h, se zbudil ob 7h, se najedel zdaj pa spet spi. Zdaj ko razmišljam o tem, se mi zdi, da je to le ena faza, ker je skoz dan ful aktiven (vso to brcanje, kriljenje in oglašanje, pa na koncu še kopanje) ga verjetno ful utrudi (čeprav tudi skoz dan malo dremlje) in po moje, ko se bo 1x navadil na vse to, bo mogoče kaj manj spanja... Vsaj skoz dan. V glavnem upam, da bo čim dlje trajalo, ker se kar navadiš tako preležat do jutra ..

Zdaj grem pa malo čistit (čeprav se mi zdi, da vsak dan čistim), ker nikamor ne pridem - likalne deske sploh ne pospravljam, ker vsak dan likam (za znoret!! ).. Posodo sem že umila, posesat še moram (ko se Anej zbudi), grem pa SPET likat, pa gor brisat

Cipresa, saj vem, da se moram šparat.. Mi je moj G (ki je bil tudi moj porodničar) rekel, da lahko traja en čas, pa da prve 3 mesece boljše da nič ne delam, potem pa po počutju.. Nisem pa človek za jogging. Rada imam aerobiko in takšne zadeve, pa fajn divjo muziko zraven .. sem si jo že celo nosečnost navirala (pojma nimam zakaj mi paše - prej niti ne), pa še zdaj si jo naviram. Se mi zdi, da se s tem sproščam (kakšen čuden način sproščanja ) - ja, vsak po svoje..

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   Mamice Julije
14.9.2005 9:33:22   
bobek05
Da ne bo pomote - naviram si jo, ko Aneja ni doma... V bistvu le takrat, ko sem sama, npr. včasih v avtu..

Kaj hudiča ne mislijo nehat vrtat???

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   Mamice Julije
14.9.2005 11:13:14   
pravljica
jaz sem ga tudi dala prvič v kenguruja malo pred 2. mesecem...glavico mu čist dobro drži (zanzibarja imam)...lepo je fiksen ob meni, edino pač v pokončnem položaju je ...imam v albumu fotko

zunaj ga še nisem sprobala, tu pa tam ga v stanovanju navajam, da se ne bi preveč drl, ko ga bo treba dat vanj...nabavila sem ga, ker je treba vsak dan veliko piko spremljat do šole in bi nastal problem, ko bi deževalo...tkao pa lepo v kengorujčka, pokrit (ima zraven takšno pregrinjalo) pa z dežnikom ...najbolj zato, pa upam, da ga bomo tudi drugače kdaj uporabili...eh, seveda ga bomo

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   Mamice Julije
14.9.2005 15:33:17   
bobek05
Mi smo tudi kupili kengurujčka (Babybjorn) pa ga zdaj navajam nanj - zaenkrat še ni preveč navdušen. Nekako še zdrži če ves čas hodim po stanovanju gor in dol.. Mislim, da bo dobil večje veselje, ko bo lahko naprej gledal (ko bo glavico lahko sam držal) - čez kak mesec (UPAM!!)..

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   Mamice Julije
14.9.2005 18:59:05   
CIPRESA
Ja pika s mi je zavleklo pošteno v avgust samo se še vedno pri julijah javljam. Drugače se pa počutim čisto vredu že delam in migam kot prej.

Tudi naš Žiga je ratal zelooooo razvajen in joka kar brezveze. Pa me pol začne skrbet ker kar tuli po pol ure in pravijo da nesme pol ga pa dvignem in zato je tak kot je - razvajen.
Koliko se pa kaj vaši jokajo???? Moj se kar skos če ne spi in ne je se pa joka!!!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   Mamice Julije
14.9.2005 19:46:43   
pika_b
Naš Gal pa skoraj ne pozna joka. To se zgodi le tu pa tam, kadar je zelo lačen. Drugače je pa zlato dete. Če je sit in previt tudi po dve do tri ure leži v ležalniki ali na postelji in veselo gleda po zraku. Sedaj se že malce zanima za okolico.

No tukaj sem pa lahko resnično srečna mamica. Ampak nikoli ne veš kdaj se lahko čez noč spremeni. Zaenkrat tudi zaspi sam v svoji postelji, ki pa jo ima v prostoru zraven spalnice.

Le spi bolj malo čez dan. Morava kar na teren z vozičkom, da ga malce preruka in potem zaspi. Čeprav sva danes urejala osebno na občini in je kar nenehno nekaj jamral, potem pa ga je zmanjkalo.

Urejanje osebne je bila danes prava veselica. Prvo so nama na občini rekli, da niso vredu slike, da morava prinesti druge. Seveda pot pod noge in k fotografu. V trenutku ko sva stopila v foto salon je Gal zaspal in ga nismo mogli zbuditi, da bi ga slikali. No potem sva veselo odkorakala domov in popoldne takoj ko se je zbudil gas nazaj v salon. Ampak, ko sva prišla v salon je spet veselo zaspal. Potem smo ga malce budili in ga za hipec prebudili, da je lahko naredila hitro en posnetek. Ko je bilo vsega konec pa se je čisto prebudil. Prava norišnica. Ampak smo zrihtali. Do petih sva oddala slike na občini in drugi teden dobi osebno in v četrtek veselo na !

Malce sem se razpisala, zdaj imam čas, ker sem Gala malo prej zrihtala za spanje in že veselo spančka!!

lp, pika_b

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   Mamice Julije
14.9.2005 22:05:39   
LONA13
Pozdravljene!
Da se vam malo javim. sem bila dons že besna kot -rihtala sem zavarovanje za tamalga, za en mesec mi je falilo od njegoga rojstva do takrat ko mi e pogodba v službi pretekla. Mi smo bili pa ravno takrat v Angliji na operaciji )mi morjo stroške povrnt).
Sm bla dvakrat na ZZZS pa dvakrat na CSD in dvakrat v službi -za ****. POtem sem pa še dve ure ploščice iskala za kuhinjo * pa jih še nism najda.Jutri grem spet v akcijo.
Lp in mirno noč
Lona

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   Mamice Julije
15.9.2005 21:12:08   
CIPRESA
Ohoj !!!! Jaz sem pa danes takooo povožena nevem mislim da bom že dobila tardečo ker imam malo krvi na vložku vsakič ko grem na WC in še mal me boli trebuh. Ah upam da ni kaj drugega pa saj čišče že nimam kar nekaj časa. Pomoje ker ne dojim bo to M.

Bo že javite se kaj!!!!

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   Mamice Julije
16.9.2005 10:30:09   
LONA13
ojla punce,
Cipresa verjetn jo boš res kmal dobila. G je men rekla, da tud če je malo dojenja se m pojavi.
Drgač pa smo pridni -jemo in spimo, čez dan pa se ful igramo...Nejca čist vse zanima, najboljpa luči in slike - pomoje bo kakšn umetnik ko bo velik .
Se še kej beremo-zdej grem pa risat razporeditev ploščic za v kuhinjo - sm se že ene petkrat premislila kaj bova imela.
Lp, Lona

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   Mamice Julije
17.9.2005 17:29:06   
LONA13
Sm nas mal višje spet prestavla.
Vidm da mate uiber dela.
Jest sm ravno z urgence pršla ker sm mela prometno nerečo, ni nič hujšga samo vratne mišice mam nategnjene - zdej morm pa opornco nost. Dobr da tamalčka ni blo v avtu.

Lep vikend vsem

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   Mamice Julije
17.9.2005 17:43:37   
Anhelo2

Ma si pa res imela srečo, da ta malega nisi imela zraven.
No upam,da čim prej okrevaš. Drugič pa bolj počasi in pazljivo.

Upam, da ni konec lepih dnevov in da bodo v bodoče takšni kot sp danes.
Meni se začne mešati če ne morem vsaj za nekaj uric ven iz hiše!!! Danes smo se pač šli sprehajat po nakupovalnem centru ko pa veni lije.

Hvala bogu za te centre!!!

LP Buu

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   Mamice Julije
18.9.2005 10:20:58   
bobek05
Cipresa, jaz sem danes tudi imela nekaj rdečih kapljic na vložku - pa vse skupaj še ne izgleda podobno pravi M, ampak zgleda da se pripravlja..

Lona13, res sreča, da malega nisi imela zraven.. Želim ti čim hitrejše okrevanje...

LP

Bobek

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 46
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?