Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Joj, Paštetka a res ti je tako všeč ? Vino je od mojega očeta, olje pa prav naše (ne vem če sem vama to s Tutan napisala) Pravzaprav , kje je Tutan? Da ona že ne pestva? Tako , da majčica, vina ne prodajamo .
Nočko pupe, grem še jaz nastavit Miklavžu
Res mi je všeč. Barva je pa tak čista in močna, da imaš občutek, da je kakšna tempera zraven dodana
evo jaz sem pa danes zjutraj v znak zahvale našemu mestnemu pobiralcu smeti, ker se mi vsak dan pozdravi in nasmeje, plačala čaj. Ne vem zakaj sem tak hepi , ampak revež se mi je zasmilil, ko mora 8 ur ali koliko že zunaj pobeirati smeti "za nami".
nič tempere. Že grozdni sok trte refošk( veš, da sta vino refošk in teran produkta ene vrste trte posajene na različnih tleh?) je tako temen in močen, da si po trgatvi moraš roke s citronko ribat
Lulu in tippi, mislim, da sem videla ta zloglasni pekač v reklami za L'eclerc, stane cca 7 € trenutno. Ne vem če je čisto isti, ker ga nisem mela v rokah, ma zgleda pa tako. Lulu, 2 škatlic ne pokadiš, pa ga maš . Tippi, ti si ga pa kar tako privošči, da te malo v dobro voljo spravi .
Tippi, ti si ga pa kar tako privošči, da te malo v dobro voljo spraviuser posted image .
Bom. tenkju a lahko katera da vsaj kakšen link, da vidim kako ta pekač sploh zgleda. bemti, se grebem za neki, kar sploh ne vem kako zgleda to pomeni, da vam zaupam, da je res dober in Tippi ga bo imela
Bom. tenkju a lahko katera da vsaj kakšen link, da vidim kako ta pekač sploh zgleda. bemti, se grebem za neki, kar sploh ne vem kako zgleda to pomeni, da vam zaupam, da je res dober in Tippi ga bo imela
Nekak tak je pri meni... pojma nimam kaki je. Zdaj ga grem gledat. Mogoče ga celo imam, pa ga ne uporabljam
Mogoče ga celo imam, pa ga ne uporabljam user posted image
za crknt
Ronja men je komplet kompjuter zablokiral, ko sem želela pogledat hvala za trud vseeno
Ti kaj sodeluješ še tam na kuhanuju. Jaz sem mislila danes se oglasit in napisati, da nisem nič kuhala. Pa ne vem ali to kaj šteje.. ali sploh kdo kaj tam še šteje
Ti kaj sodeluješ še tam na kuhanuju. Jaz sem mislila danes se oglasit in napisati, da nisem nič kuhala. Pa ne vem ali to kaj šteje.. ali sploh kdo kaj tam še šteje user posted image
Ah, ja... sirov burek, ki ga je ronja omenla. Saj mogoče dobrega del, ampak ne more delati boljšega od kake 50 letne Bosanke, ki ga pripravlja že 40 let. Ni šans. Ne gre... Tudi sama ga seveda ne znam tako narediti. Ali pa pasulj... obstaja vojaški pasulj (ki ga ne poznam, le od drugih slišala, kakšen je) in bosanski pasulj. Ko vidim, slišim... kaj vse kolegice ali pa njihove mame dajejo v pasulj... ajoj... ta jed že mora imeti čisto drugo ime. Mogoče fižolova juha, ki jo je Zlatolaka oboževala Bom morala do te Bosanke, ker res že dolgo nisem jedla burek, pa mesni... njami
Glede na to, da mislim, da nisi bosanka... ne mi sirovega štrudla/zavitka ponujat.
Če bi bila prava Bosanka, ti po difoltu ne bi mogla sirovega bureka ponujat, ker tam to ne obstaja: obstaja burek (mesni) in sirnica (naš sirov burek) . Ampak mi temu rečemo burek, pa pika. Je pa tudi premalo masten za pravega Bosanskega. Okus ma vsak svoj, enim je bolj všeč masten, pravi bosanski, enim pa bolj lahek, nam pač slednji;). Kar se pa kuhe tiče... ne vem, si upam trdit, da kuham precej boljše od svoje babice oz. kot je ona kdajkoli kuhala;). pa verjetno nekak tako kot druga babica, samo z malo večjim razponom, ker takrat pač niso meli na voljo toliko sestavin in informacij/znanja/tujih kuhinj oz. receptov. Tudi vsi italijani ne delajo doma testenin, mi pa jih, vsi Kitajci ne vlečejo nudlov, mi pa (zaenkrat še ne preveč uspešno, nimamo prave moke, ampak jo bomo že našli:), itd... NI vse samo v koreninah;). Sicer se mi pa burek ne zdi nekaj težkega za naredit, to je pa res simpl:), smo ga delale skupaj z malima:)
IZVIRNO SPOROČILO: ronja sirovega bureka ponujat, ker tam to ne obstaja: obstaja burek (mesni) in sirnica (naš sirov burek) Sicer se mi pa burek ne zdi nekaj težkega za naredit, to je pa res simpl:), smo ga delale skupaj z malima:)
To si na Kulinariki prebrala? Se ne strinjam. Dober pravi burek je težko narediti. Ok sirnica, ... sirova pita, namesto burek. Lahko so vse pite. To je njihov izraz. Potem pa še vsaka ima svoje ime... z krompirjem je krompiruša, z sirom je sirova, z mesom pa BUREK! in tako lepo naprej... in zdaj imam slino na tipkovnici, kak se mi je cedit začela