|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj naj?
23.1.2013 10:36:37   
tafi
saj ne vem, če ste prebrale vse...
torej anonimna je partnerju težila, ker je imel stike z eno deklino in to zaradi službe. in da bi jo pomiril jo je predstavil, in deklina se je zdela anonimni kar ok punca, samo malo mlada (ja, ker starost svojih sodelavcev in poslovnih partnerjev si lahko vsak izbira kot mu paše ane). no in je prekinil stike.
in jih je znova navezal, ker je verjetno deklina res simpatična in fajn za pogovarjat. in je vedel, da bo itak spet ona znorela in je raje zavil vse skupaj v celofan.
iskreno povedano? ON je naredil napako, da je sploh prvič popustil, glede na to, da je imel popolnoma čisto vest, ker sta bila pač službeno v kontaktih, kdaj pa kdaj pa verjetno še kakšna kava, ker sta se pač štekala (ampak to pa bog ne daj, da se zgodi, s sodelavci se moraš hudo grdo gledat, da ti ja ni v užitek biti na delovnem mestu ane). meni je to bolestno ljubosumne, res. ne upravičeno ampak bolestno. že od samega štarta. in iz tega ljubosumja potem izhajajo njegova nadaljnja dejanja, ne ljubosumje iz dejanj.
če pa misliš iti pa pojdi, nehaj samo groziti, da te ne bo imel enkrat res poln kufer in ti kovčke spakiral kar sam. če je pa kaj hujšega kot iz dneva v dan poslušati brezvezno izsiljevanje in pogojevanje potem pa ne vem kaj to je. ali se skuliraj ali pa zaključi. ne pa groziti in kvariti s svojimi izpadi vsakega dneva, ki bi lahko bil lep.

_____________________________

Only two things are infinite: the Universe and human stupidity.... but I'm not sure about the Universe. (A.Einstein)

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: kaj naj?
23.1.2013 14:26:37   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tafi
potem pa ne vem kaj to je. ali se skuliraj ali pa zaključi. ne pa groziti in kvariti s svojimi izpadi vsakega dneva, ki bi lahko bil lep.



ja, ko bi bilo tak lahko..Vedno se mi pred očmi porajajo otrociuser posted image

on je zakuhal, ne jazuser posted image

(odgovor članu tafi)
  Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: kaj naj?
23.1.2013 14:35:39   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mislim katera noramalna žena/mati bi spokala kufre zaradi smsov?



to sem še hotela komentirat.

Nisem hotela spokat in it. Hotela sem mu dat samo kak teden premora, da v miru premisli kaj sploh želi. Da bo imel tisti svoj mir, v aterem bo lahko počel, kaj bo hotel, tam, kjer ga nihče ne bo "kontroliral", lahko bo šel kamorkoli.

Pa ni želel, res me čudi zakaj ne, sa ne bi nič slabega iz tega nastalo, kvečjemu kaj boljšegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: kaj naj?
23.1.2013 15:07:58   
pelin
Upravičeno ga sumi...na osnovi SMS -a...ojoj...Mislim da avtorica in tudi ti pelin nista dali NIČ v življenju skozi da zaradi vsranih SMS - ov delate cirkus in je takšno ljubosumje upravičeno.
Pripravi naj partnerja do pogovora...pa saj ji vedno tnobva pove dajo ljubi, da hoče biti z njo...ampak...ona išče išče išče dokaz da mogoče pa le ni res in ko ga najde pa naj bo to SMS ali kar koli drugega...


Mislim, da to koliko sem dala skozi v bistvu ni niti pod razno tvoja zadeva...če pa ti bo lažje , ti zagotovim, da daleč preveč, da bi dopuščala , da se mi partner laže...in to avtoričin super duper ljubeči mož počne ....lahko stokrat naložiš, se zgražaš nad ravnanji partnerke...človek laže...in kot sem že rekla....če ti toleranco do laži in prikrivanja v zakonu opravičuješ s tem, da je drugim ženskam, ki jih dedci tepejo, zmerjajo in drugače maltretirajo, še slabše, potem imej po mili volji takšnega mačota v hiši....ne moreš pa zahtevati od drugih ( po moje manj zahojenih in bolj realnih) ljudi to, da zavržejo svoje samospoštovanje in v zakonu požrejo takšna dejanja...
In zadevščina ima daleč bolj globlje vzroke, kot so po tvoje vsrani SMS-i...saj ji tipček ni prvič lagal....

iskreno povedano? ON je naredil napako, da je sploh prvič popustil, glede na to, da je imel popolnoma čisto vest, ker sta bila pač službeno v kontaktih, kdaj pa kdaj pa verjetno še kakšna kava, ker sta se pač štekala
Ja tu se strinjam...samo , kot sem že večkrat napisala....on je očitno slabič...ne upa si odkrito vztrajati pri stvari, ki jo želi, temveč se mevžasto skrije za laž....in ko to večkrat naredi...in ko to njegova partnerka večkrat odkrije in pritisne nanj....mevžasto vso krivdo zavali nanjo, ker je kao čisto brez vzroka " bolestno " ljubosumna...in to nanj...super može, ki jo vendar tako zelo ljuuuuubi....ti packa ti....namesto da bi bila zadovoljna, ker jo ni napral ali pa vso svojo žalost zaradi nje utopil v litru cvička.....

iz tega ljubosumja potem izhajajo njegova nadaljnja dejanja, ne ljubosumje iz dejanj.

Svetujem ti, da v bistvu ti dobro prebereš avtoričine poste, ker to kar pišeš ne drži ravno....laganje in prikrivanje sta se začela pred avtoričino ljubosumnostjo, ki ste jo nekatere diagnosticirale za bolestno...

če pa misliš iti pa pojdi, nehaj samo groziti, da te ne bo imel enkrat res poln kufer in ti kovčke spakiral kar sam. če je pa kaj hujšega kot iz dneva v dan poslušati brezvezno izsiljevanje in pogojevanje potem pa ne vem kaj to je. ali se skuliraj ali pa zaključi. ne pa groziti in kvariti s svojimi izpadi vsakega dneva, ki bi lahko bil lep.
Ja hujše kot vsakodnevno poslušati brezvezno ( ki za moje pojme v tem primeru sploh ni) izsiljevanje ,je poslušati vedno nove laži in izmikanja....če ni huje, je pa precej enakovredena tečna zadeva....definitivno pa je huje živeti v stalnem strahu, sumničenju in pričakovanju partnerjevih laži, še posebej, če le te konstantno doživljaš...
Ja strinjam se , da bi bilo dobro nekaj konkretnega narediti...če jima ne uspe rešiti zadevščine je res prav, da se stvar ne pelje dalje....kajti le tako bosta oba lahko videla, bodoče lepe dni, ki jih sedaj vztrajno prekriva laž in ljubosumje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: kaj naj?
23.1.2013 17:16:21   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Ja strinjam se , da bi bilo dobro nekaj konkretnega narediti...če jima ne uspe rešiti zadevščine je res prav, da se stvar ne pelje dalje....kajti le tako bosta oba lahko videla, bodoče lepe dni, ki jih sedaj vztrajno prekriva laž in ljubosumje...



saj pravim, nekako sem se tud sama morda bolj nagibala v tisto smer, kao saj ni nič tako drastičnega storil.

Ne ni. To vem, se popolnoma zavedam. Boli samo to, ker ni za vnaprej zaupanja, nisem mirna, me razžira, v stilu, kaj pa če...odkrito se pogovarjava o vsem; o mojih občutkih in vsak dan znova mi razloži, da se brezveze sekiram. Ko vidi, da sem morda zamorjena, takoj pride in hoče vedeti zakaj, kaj je spet narobe, naj mu povem zakaj sem taka. Do mene je čist taki kot je bil, v sebi čutim da me ne vara. Morda sem naivna, morda ne. Imam visoko razvito intuicijo, s pomočjo katere sem v življenju že marsikatero zadevo prehitela, odkrila, skratka hvalabogu da jo imam. ravno zaradi takih, vsakdanjih pozornosti je seveda težje prit nekomu na sled.

Ja, da pa sem od nekdaj bolj nezauplive narave, to pa drži, tud on ve, ve tud da je on veliko k temu pripomogel. Pravi, da je ravno zaradi mojega nezaupanja tak, da mi marsičesa noče/ne upa povedat. Kolk pa je od tega dejansko res, pa ve samo on.

(odgovor članu pelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: kaj naj?
28.1.2013 17:18:07   
Anonimen
Nekaj časa je minilo, kar sem nazadnje pisala.

Imela sva lepe dneve, ves čas skupaj, ko ni bilo službe, nikamor ni šel, izkazoval ljubezen, pozornost, čist vse štimalo.V tem času sem se ohladila, dost sem delala na sebi, nisem čutila nezaupanja. Vsak trenutek ko sva bila skupaj, je bil lep, skoraj kot na začetku zveze.

Včeraj pa sem v njegovi torbi našla en listek, ki ponazarja, da je kupil drugo sim kartico. Sem pred njim vprašala kaj je to, pa ni znal razložiti, rekel je samo da so smeti in da ni to to, kaj jaz mislim.

Spet mi je sesul vse skupaj. Sesel z svojimi lažmi ta cel teden, ki sva se imela zelo lepo.

Zdaj se spet sprašujem, zakaj ne prizna, zakaj laže, še malo pa bom prislala na psihiatriji, ker to so pa že preveč podle igre zame.

Kliče me že ves dan, pošilja sms, jaz pa ne odgovarjam, ne vem kaj naj. Piše, da me ima preveč rad, da mi nikoli v življenju ne bi naredil česar takega, da me nikoli ne bi prizadel. Kako lahko, kako je sploh možno, da je ves čas zravn mene, kot da mu pomenim cel svet, potem pa tako laže.

V sanjah si ne bi mislila, kom že začela spet zaupat, potem pa tole.

user posted image user posted image user posted image , jočem, ker ne vem, kaj naj storim, jočem ker se igra z mano na najbolj podel način, bojim se, da se spet sesujemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: kaj naj?
28.1.2013 17:58:20   
hmm...
Očitno te res vrti okrog prsta in tukaj bi se pri meni končalo.

_____________________________

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: kaj naj?
28.1.2013 19:46:58   
pelin
Samo tole pa jaz res ne kapiram sori...kaj je zdaj s to sim kartico?Pa ti res ves čas najdeš nekaj " sumljivega"...sama narediš zaključke...nič se ne pomenita do konca, ti se sesuješ, jokaš...joooj...kaj narediti?A se lahko zbereš in se do konca pomeniš z njim? A se nehaš sama seb tako zelo smilit, se sesuvat, jokcat.... in pober jezo in trmo s pet in malo zaropotaj....čezdalje bolj se mi namreč zdi, da ma tvoj ene mutne posle, ti to nekako veš, sumiš...skačeš na vsako sumljivo smet, se igraš detektiva, sklepaš po svoje in se nekako očitno iz istega razloga izogibaš odkritemu pogovoru, razčiščevanju zadeve do konca....oba je očitno strah, da bi se pod preprogo, ki bi jo dvignila pokazale ogabne zadeve....Zdaj je očitno na tebi...ali si želiš živeti v takem odnosu...ves čas nekaj sumiti, brskati po stvareh, nič speljati do konca temveč le jamrati, se jokcati in obtoževati partnerja.....ali imaš dovolj poguma, da ga steraš ob zid....mu daš krepko vedeti, da se tako ne boš šla in v končni fazi želiš priti do resnice...ne glede na to kakšna je....ne pa da prideš do polovice, potem pa zlezeš skup in javkaš....v takem odnosu bi se vsakemu odpeljalo....in za tako stanje v njem si ti enako kriva kot on...on le dela tisto kar mu pustiš....
V končni fazi...spravi se v red....kakšna psihiatrija....če bi vsi takoj, ko se v partnerstvu pojavijo takšne in podobne težave takoj šibali tja, bi že popokala po šivih...ti po tvojih besedah najdeš čudne sms-e, čudna sporočila, račun za sim kartico...verjamem, da je hudič, če te ves čas žre nek črv in sumiš in sumiš....ampak to še ni razlog, da se čisto predaš, čisto zlezeš vase in namesto, da bi se ujezila in postala v tej jezi bolj aktivna se ti raje smiliš sama sebi...a veš, da marsikatera ujame tipa direktno pri delu...v postelji z drugo.....v pisarni..na počitnicah....pa se tudi vsem ne odpelje.......če ti je kaj do partnerstva oz. v prvi vrsti do sebe, spelji stvar do konca....pomenita se...če se z njim ne da.....se ti ni treba....pojdita narazen....oh...ljubi Jezus...kakšna bedna agonija.....

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: kaj naj?
28.1.2013 22:42:26   
aknela123
... kaj pa si ti pri njem v njegovi torbi iskala?
mojemu sploh na kraj pameti ne pade, da bi mi šel v torbico kaj iskat, tudi če bi imela roke polomljene, bi ga mogla brcnit, da bi mi šel kaj iskat noter.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: kaj naj?
28.1.2013 22:58:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

... kaj pa si ti pri njem v njegovi torbi iskala?
mojemu sploh na kraj pameti ne pade, da bi mi šel v torbico kaj iskat, tudi če bi imela roke polomljene, bi ga mogla brcnit, da bi mi šel kaj iskat noter.



sam mi je rekel, daj mu dam eno stvar v torbouser posted image

(odgovor članu aknela123)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
   RE: kaj naj?
29.1.2013 6:43:57   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Samo tole pa jaz res ne kapiram sori...kaj je zdaj s to sim kartico?Pa ti res ves čas najdeš nekaj " sumljivega"...sama narediš zaključke...nič se ne pomenita do konca, ti se sesuješ, jokaš...joooj...kaj narediti?A se lahko zbereš in se do konca pomeniš z njim? A se nehaš sama seb tako zelo smilit, se sesuvat, jokcat....


Če je življenje na videz idealno,bojd, je potrebno nekaj drame.

Anonimna, zdolgočasena si, nagnjena k pretiranem ljubosumju in manipulacijam. Zberi se in nehaj igrati dramo queen, ker zato nisi nič bolj zanimiva. Kot majhen otrok si, ki cepeta, da bi ga enkrat opazili.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 161
   RE: kaj naj?
29.1.2013 7:12:17   
polho3006

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Če je življenje na videz idealno,bojd, je potrebno nekaj drame.

Anonimna, zdolgočasena si, nagnjena k pretiranem ljubosumju in manipulacijam. Zberi se in nehaj igrati dramo queen, ker zato nisi nič bolj zanimiva. Kot majhen otrok si, ki cepeta, da bi ga enkrat opazili.


Zelo dobro napisno!!!

Draga avtorica teme, pa ti imaš moža za zelo neumnega, ne...rekel ti je da daj nekaj v njegovo torbo ne? Če bi bilo v torbi kaj, kar bi moralo ostati skrito tvojim očem, VERJEMI njegove torbe niti od daleč ne bi videla, ne pa da bi ti dovolil da se je celo dotakneš.

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 162
   RE: kaj naj?
29.1.2013 9:23:25   
diana 28
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

... kaj pa si ti pri njem v njegovi torbi iskala?
mojemu sploh na kraj pameti ne pade, da bi mi šel v torbico kaj iskat, tudi če bi imela roke polomljene, bi ga mogla brcnit, da bi mi šel kaj iskat noter.



sam mi je rekel, daj mu dam eno stvar v torbouser posted image



Oprosti, mogoče se motim ma včasih deluje, kot da si vesela, da ga najdeš na laži, da dokažeš njemu in sebi, da imaš prav. Nekam čudno je vse skupaj.

On očitno res želi s to punco ohranjati oz. navezati stik saj nova SIM kartice ni kupil kar tako, še posebej po tem, kar se zadnje čase dogaja. Brezveze se je slepiti.
Močno dvomim v to, da ti je sam rekel naj mu daš eno stvar v torbo...tu se mi zdi, da kar malo polepšuješ sliko in sebe. Malo otročje igrice se gresta. Oba.

< Sporočilo je popravil diana 28 -- 29.1.2013 9:24:35 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 163
   RE: kaj naj?
29.1.2013 15:13:08   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: diana 28
...Nekam čudno je vse skupaj.

Ni čudno, za njiju. To je igra, ki jo igrata oba. On jo poskuša prelisičiti in ona ga poskuša pri tem ujeti. vse ostalo niti ni pomembno. Vprašanje je bolj, zakaj enemu in zakaj drugemu takšna igra ugaja (ker če enemu ne bi ugajala, je ne bi igral, pa čeprav "izgleda" kot da je v igro prisiljen).

Bom ugibal. On ne razume, da jo s takšnimi dejanji prizadene, ona pa je zadovoljna, ko vidi da ima njena "grožnja" še vedno vpliva nanj in s tem dobi potrditev "da mu še vedno nekaj pomeni".

Torej ali gre za sms-e, maile, kavice ali seks. Nepomembno. Pomembno je to, da v tem plesu vsak dobi svojo potrditev. zaenkrat

(odgovor članu diana 28)
Neposredna povezava do sporočila: 164
   RE: kaj naj?
20.2.2013 13:40:25   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006


Draga avtorica teme, pa ti imaš moža za zelo neumnega, ne...rekel ti je da daj nekaj v njegovo torbo ne? Če bi bilo v torbi kaj, kar bi moralo ostati skrito tvojim očem, VERJEMI njegove torbe niti od daleč ne bi videla, ne pa da bi ti dovolil da se je celo dotakneš.



Ja je rekel naj dam denarnico noter. Pa sem na dnu videla en listek, kot , sicer samo en mali košček, je pa bilo razvidno da je od slednjega. On trdil da ni.

(odgovor članu polho3006)
  Neposredna povezava do sporočila: 165
   RE: kaj naj?
20.2.2013 13:48:23   
Anonimen
Po dolgem času se spet oglašam, prva anonimna.

No kratek povzetek, ker nisem prej poročala.

Sva ostala skupaj, me je spet uspel prepričat, da ni kupoval druge kartice, zahteval da ga gledam v oči in prisegel na otroke. Sem mu v obraz rekla, da mu ne verjamem in konec. Dolgo sem se bojevala sama s sabo, se zapirala notri, jokala, tuhtala, skoraj vedno bolj postajala ljubosumna; saj kako pa ne bi.

Potem sem temu naredila konec, brala sem literaturo na temo samospoštovanja, samopodobe, ljubosumja in odkrila da enostavno nima smisla. Da je živlljenje prekratko, da bi se obremenjevala z stvarmi, na katere enostavno nimam nikakršnega vpliva. Enostavno sem se prepustila usodi; pa je zaenkrat vredu, on je nonstop z mano, samo služba in domov, niti najmanjše želje, ne volje nima kam it, je ves srečen, ko se približuje vikend, da bo z mano, izkazuje mi ljubezen, kot običajno, objemi, poljubi, čez dan, skrtaka funkcionirava kot ena zaljubljena najstnika. samma sebi sem rekla, da bom uživala v vsakodnevnih trenutkih z njim, ker če se bo slučajno kdaj kaj zgodilo, itak da garancije nihče nikomur ne more dati, da ga bo večno ljubil in ne bo varal;bom se pa takrat sekirala. Ker dokler pa je tako lepo, ko smo skupaj, pa se mi enostavno ne da.

Moram pa rečr, da je bilo težko priti do spoznanja, da sem sama sebi na prvem mestu, imam sama sebe najraje, pa naj se zgodi karoli. Tud ljubosumja več ne pokažem in se bolj spoštujem.

Ne pričakujem nič, le vsak dan izkoristim maximalno.

Hvala za vsa vaša mnenjauser posted image

(odgovor članu tehnofil)
  Neposredna povezava do sporočila: 166
   RE: kaj naj?
20.2.2013 18:48:05   
gsatalema
pa je zaenkrat vredu, on je nonstop z mano, samo služba in domov, niti najmanjše želje, ne volje nima kam it, je ves srečen, ko se približuje vikend, da bo z mano, izkazuje mi ljubezen, kot običajno, objemi, poljubi, čez dan, skrtaka funkcionirava kot ena zaljubljena najstnika.


Pa ti si prava profesionalka... na momente bi pakirala,... drugič pa takšen odgovor.
Nič mi ni jasno....kot zaljubljena najstnika user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 167
   RE: kaj naj?
26.3.2013 12:19:28   
emalina
Ne vem zakaj ženske mislite, da so moški menihi? Moški mislijo na seks 10_x_ pogosteje kot me, radi bi poseksali vse kar jim pride na pot, ampak to še ne pomeni, da vas nimajo radi in, da nočejo seksat z vami. Hvalabogu, da imamo take moške, samo razumeti jih je treba. In kaj potem, če poleg vas poseksajo še katero? Vam se bo sesulo življenje, podrla prihodnost in preteklost? Mojbog... namesto, da bi se predale z njim užitkom, ga podite stran... Nočete uživati? Potem ste se pa v zakon spustile hudo neodgovorne! Nune bi vas sprejele odprtih rok. Ja, res, bolje si je zamisliti nek zakon skregan s človeško naravo in smatrat, da je človeška narava mati vseh katastrof... Prepričujete me, da so za propad zakonov krive primarno ženske.

Še to. 2 stvari sta. Ali moški išče samo seks ali pa moški išče svoje drugo življenje. Vprašajte se najprej zakaj to počne. Verjetno si je tudi sam kdaj prizadeval kaj spremeniti pri vas, pa verjetno ni šlo ane?

< Sporočilo je popravil emalina -- 26.3.2013 12:23:29 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 168
   RE: kaj naj?
26.3.2013 14:49:06   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: emalina

Ne vem zakaj ženske mislite, da so moški menihi? Moški mislijo na seks 10_x_ pogosteje kot me, radi bi poseksali vse kar jim pride na pot, ampak to še ne pomeni, da vas nimajo radi in, da nočejo seksat z vami. Hvalabogu, da imamo take moške, samo razumeti jih je treba. In kaj potem, če poleg vas poseksajo še katero? Vam se bo sesulo življenje, podrla prihodnost in preteklost? Mojbog... namesto, da bi se predale z njim užitkom, ga podite stran... Nočete uživati? Potem ste se pa v zakon spustile hudo neodgovorne! Nune bi vas sprejele odprtih rok. Ja, res, bolje si je zamisliti nek zakon skregan s človeško naravo in smatrat, da je človeška narava mati vseh katastrof... Prepričujete me, da so za propad zakonov krive primarno ženske.

Še to. 2 stvari sta. Ali moški išče samo seks ali pa moški išče svoje drugo življenje. Vprašajte se najprej zakaj to počne. Verjetno si je tudi sam kdaj prizadeval kaj spremeniti pri vas, pa verjetno ni šlo ane?

No, sej v bistvu se mi smiliš.

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 169
   RE: kaj naj?
29.3.2013 13:28:10   
emalina

IZVIRNO SPOROČILO: nyna84


IZVIRNO SPOROČILO: emalina

Ne vem zakaj ženske mislite, da so moški menihi? Moški mislijo na seks 10_x_ pogosteje kot me, radi bi poseksali vse kar jim pride na pot, ampak to še ne pomeni, da vas nimajo radi in, da nočejo seksat z vami. Hvalabogu, da imamo take moške, samo razumeti jih je treba. In kaj potem, če poleg vas poseksajo še katero? Vam se bo sesulo življenje, podrla prihodnost in preteklost? Mojbog... namesto, da bi se predale z njim užitkom, ga podite stran... Nočete uživati? Potem ste se pa v zakon spustile hudo neodgovorne! Nune bi vas sprejele odprtih rok. Ja, res, bolje si je zamisliti nek zakon skregan s človeško naravo in smatrat, da je človeška narava mati vseh katastrof... Prepričujete me, da so za propad zakonov krive primarno ženske.

Še to. 2 stvari sta. Ali moški išče samo seks ali pa moški išče svoje drugo življenje. Vprašajte se najprej zakaj to počne. Verjetno si je tudi sam kdaj prizadeval kaj spremeniti pri vas, pa verjetno ni šlo ane?

No, sej v bistvu se mi smiliš.


Ne moreš si misliti kako se ti meni smilišuser posted image

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 170
   RE: kaj naj?
29.3.2013 13:38:42   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: emalina


IZVIRNO SPOROČILO: nyna84


IZVIRNO SPOROČILO: emalina

Ne vem zakaj ženske mislite, da so moški menihi? Moški mislijo na seks 10_x_ pogosteje kot me, radi bi poseksali vse kar jim pride na pot, ampak to še ne pomeni, da vas nimajo radi in, da nočejo seksat z vami. Hvalabogu, da imamo take moške, samo razumeti jih je treba. In kaj potem, če poleg vas poseksajo še katero? Vam se bo sesulo življenje, podrla prihodnost in preteklost? Mojbog... namesto, da bi se predale z njim užitkom, ga podite stran... Nočete uživati? Potem ste se pa v zakon spustile hudo neodgovorne! Nune bi vas sprejele odprtih rok. Ja, res, bolje si je zamisliti nek zakon skregan s človeško naravo in smatrat, da je človeška narava mati vseh katastrof... Prepričujete me, da so za propad zakonov krive primarno ženske.

Še to. 2 stvari sta. Ali moški išče samo seks ali pa moški išče svoje drugo življenje. Vprašajte se najprej zakaj to počne. Verjetno si je tudi sam kdaj prizadeval kaj spremeniti pri vas, pa verjetno ni šlo ane?

No, sej v bistvu se mi smiliš.


Ne moreš si misliti kako se ti meni smilišuser posted image


Ne brini ti za mene. Imaš sama s sabo in svojim partnerjem očitno dovolj skrbi, da ti ni treba skrbeti še zame..

_____________________________

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 171
   RE: kaj naj?
29.3.2013 14:19:09   
josephine27

IZVIRNO SPOROČILO: emalina

Ne vem zakaj ženske mislite, da so moški menihi? Moški mislijo na seks 10_x_ pogosteje kot me, radi bi poseksali vse kar jim pride na pot, ampak to še ne pomeni, da vas nimajo radi in, da nočejo seksat z vami. Hvalabogu, da imamo take moške, samo razumeti jih je treba. In kaj potem, če poleg vas poseksajo še katero? Vam se bo sesulo življenje, podrla prihodnost in preteklost? Mojbog... namesto, da bi se predale z njim užitkom, ga podite stran... Nočete uživati? Potem ste se pa v zakon spustile hudo neodgovorne! Nune bi vas sprejele odprtih rok. Ja, res, bolje si je zamisliti nek zakon skregan s človeško naravo in smatrat, da je človeška narava mati vseh katastrof... Prepričujete me, da so za propad zakonov krive primarno ženske.

Še to. 2 stvari sta. Ali moški išče samo seks ali pa moški išče svoje drugo življenje. Vprašajte se najprej zakaj to počne. Verjetno si je tudi sam kdaj prizadeval kaj spremeniti pri vas, pa verjetno ni šlo ane?


sorry pomislit na seks al pa dejansko seksat z drugimi ženskami okrog zame ni eno in isto ampak daleč od tega. hvalabogu, da mi tega ni treba razumet. čudna ljubezen je to. in kaj zato? recimo, da ti prinese kakšno spolno prenosljivo bolezen al pa še enega nezaželjenega otroka... ne vem kakšen užitek je to, če se daje dol z drugimi, lahko se sicer tudi jaz ampak v čem je potem point, da sva skupaj kot par, mož in žena. če bi si to želela bi bila zgolj ljubimca ali seks prijatelja. zame so pravi moški tisti, ki imajo jajca, da če ne gre v zvezi pač naredijo konec ali pa skušajo to popravit ne pa sedijo na dveh stolih. zakaj to počnejo pa me prav malo briga, ker morajo to razčitit sami pri sebi. za razpad zakona sta pa po moje vedno "kriva" oba. sem mislila, da je že vsem kristalno jasno, da drugega človeka ne moreš spremenit. očitno še ni.



_____________________________



(odgovor članu emalina)
Neposredna povezava do sporočila: 172
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?