vesper
|
hej punce nitta jaz ti svetujem da ji nehaj dajat te kaplice. Če pa jih želiš dajat, pa pojdi raje po tiste v Avstrijo, baje po tistih nič ne šraufa. Še boljše, pojdi na sonček in bo dobila zadost D vitamina. Moje mnenje duda mi jo obožujemo, sicer imamo najraje mam, avent ni najbolj priljubljena, ampak duda je zakoooon čaj s tem čajem sem jaz skoraj doktorirala, ker mi mali noče pit, dva šluka še nardi, ko pa ugotovi da ni mleko pa začne delat take grimase da je joj. Pa kr nekaj ven špuka Jaz mu ga probam vsilit vsaj malo, čeprav zdaj že ene tri dni nisma nič čajčka pila. Lula pa sicer ogromno, upam, da ni nič narobe če ne pije toliko, nočem pa ga silit. Imam pa drugače od hippa komarček al pa mu kr skuham doma in mu dam malo janeža, miceno kumine in dva cveta kamilice, pa tudi tega noče pit. midva sva bila danes cel dan zunaj na sončku, mali tak uživa na zraku da je joj. Pa tudi posončila sva se malo, tako da imava za nekaj časa dovolj vitamina D Upam, da ne bo snega tako kot nekaj napovedujejo Mah jutri bo pri nas na Štajerskem še zagotovo sonček, tako da spet gasa ven. spanje zadnji teden mi spimo v enem kosu 5-6h skupaj in sem presrečna upam, da tako ostane zaspimo pa zvečer najkasneje ob 23h. Jaz tudi če ima včasih okice kot sovica, midva vgasneva luči in TV in se vleževa in spiva. Mali še malo gleda ali kaj jamra, ampak potem zaspi. Nič se ne nosimo in zaenkrat tako funkcionira.