Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sem v prvem krogu in še čakava, če bo uspešen.. 
.
Js sem že zdaj v prvi rundi začela z Utrogestanom - 17.dan ciklusa in ga moram, v primeru zanositve, jemati prve 3 mesece, če ne pa zopet tako kot prvi mesec najprej Clomid, potem U. Je pa tudi meni ginekolog rekel, da tega ne smem jemati več kot 3 mesece... Se mi pa zdi, da sem zaenkrat prebrodila tiste konstantne misli na vse to, tako da mogoče pa rata kaj
)
...kaj če sem noseča pa mi še ne pokaže, jaz pa sem nehala jemat Utrogestan...je lahko kaj narobe potem?
), tako da so zaenkrat moje težave razjasnjene in danes začenjam drugi krog s Clomidom... me še pa vedno zanima kako je z jemanjem folne pri hormonski terapiji, če katera mogoče ve. Hvala! Lep pozdrav
. Sej bo, Anonimen, pa vseeno čestitam za službo! Pol pa držim pesti, da bo ratala kura s Clomidom (s par mesečno zamudo).
midva v šoku in je reku se je par krat zgodilo....Tako da imam rok oktobra.Meni je pomagalo matični mleček in maca (kapsule) novembra sem začela stem čeprav nisem verjela v to