Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 20:03:51
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, nisem uspela nič kaj gor ta teden več. V glavnem jutri (petek) za kavico katera? Žal jaz ne morem, začnem jutri delat. super za službo jaz mam na morju čas, da v miru razmislim o vsem, bo treba v kratkem v posle se podat....Imam polno vsega, od zamisli do načrtov....preveč..ampak...od ideje do uresničitve je dolga pot samo res, ly, sem ti že čestitala za službo? spomin mam kot kura skratka, čestitke (ali prvič, ali drugič, saj ne vem )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 20:05:47
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 pa veselo googlam ter iščem vse mogoče informacije glede našega dopusta kam grete na morje? na Zakintos
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 20:06:59
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* čer Malo "srfam" po netu, kavo ravno popila. Po vrtcu smo večina vsak dan v parku, ali na igralih ali pa kolesarita, se je M naućila brez pomožnih in je sedaj..akcija... A dopoldne pridno hodi v ZPM in tam ustvarja svoje umetnine...tak da jima ni dolgčas.. Evo z eno nogo že na morju, še pikico.....pa smo le dočakali, kak se je vleklo...grrrrrr.. Samo po novem tak kompliciram....prej nisem nikoli , em se zgleda tu nalezla....pakiranje je muka .... ta vikend grete na morje? zakaj pa kompliciraš? glede česa?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 20:25:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Dan, nisem uspela nič kaj gor ta teden več. V glavnem jutri (petek) za kavico katera? Žal jaz ne morem, začnem jutri delat. super za službo jaz mam na morju čas, da v miru razmislim o vsem, bo treba v kratkem v posle se podat....Imam polno vsega, od zamisli do načrtov....preveč..ampak...od ideje do uresničitve je dolga pot samo res, ly, sem ti že čestitala za službo? spomin mam kot kura skratka, čestitke (ali prvič, ali drugič, saj ne vem ) Hvala, sam to še ni služba. To hodim samo legalno delat. Če pa bo služba pa bomo še vidli.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 20:29:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 pa veselo googlam ter iščem vse mogoče informacije glede našega dopusta kam grete na morje? na Zakintos Res, super. Za informacije pa bi samo do mene prišla bi ti pokazala slikice pa še kavo skuhala. Kako si te uspela tvojega prepričat in kam točno greste?
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 20:56:17
|
|
|
|
majakla
|
Zakintos? Mmm... lušti. Arabela - Kam pa vi? --- No, pa imam kolesarja. --- Se vidimo jutri, bova probala čimmanj zamujat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 21:08:49
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla No, pa imam kolesarja. Super. Nas se že tudi vozi brez pomožnih koles cca. 14 dni. ( morem se malo pohvalit )
< Sporočilo je popravil ly117 -- 31.7.2013 21:09:34 >
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 22:49:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla No, pa imam kolesarja. Super. Nas se že tudi vozi brez pomožnih koles cca. 14 dni. ( morem se malo pohvalit ) naša tud.....kak ga šiba... v eni uri se je naučila..
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 22:50:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Arabela - Kam pa vi? Biograd na moru
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 22:51:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 na Zakintos ufff, vi pa kar na hard...na brzake... super, jaz bi tud, samo mi je daleč....pa letalo..eh
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 22:52:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To hodim samo legalno delat. Če pa bo služba pa bomo še vidli. vsaj delo je...
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 31.7.2013 22:53:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 zakaj pa kompliciraš? glede česa? nasplošno pr pakiranju in vsemu ko smo bli nazadnje v toplicah za tri dni, sem od živcev fasala angino, vročino tam
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.8.2013 7:38:47
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 pa veselo googlam ter iščem vse mogoče informacije glede našega dopusta kam grete na morje? na Zakintos Res, super. Za informacije pa bi samo do mene prišla bi ti pokazala slikice pa še kavo skuhala. Kako si te uspela tvojega prepričat in kam točno greste? saj sem te enkrat zadnjič že zasliševala na kavi, kak pa kaj čeprav se dodatnih info in kave ne bi noben branil v Argassi gremo, v hotel Family inn (in nimam pojma kaj na pričakujem). mojega? ej, še sama ne vem, če bi to vedla bi že za drugo leto začela lobirati zaj pa upam da noben ne zboli do takrat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.8.2013 7:39:47
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 zakaj pa kompliciraš? glede česa? nasplošno pr pakiranju in vsemu ko smo bli nazadnje v toplicah za tri dni, sem od živcev fasala angino, vročino tam kak že ona pesem gre? vzem si ga na izi manj stresa = več zdravja. (ok, vprašaj me čez kaki teden ko bom jaz pakirala )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.8.2013 7:40:15
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: arabela* IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 na Zakintos ufff, vi pa kar na hard...na brzake... super, jaz bi tud, samo mi je daleč....pa letalo..eh letalo je faaaajn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.8.2013 7:41:32
|
|
|
|
oktober11
|
jutro čestitke za vse kolesarje, očitno so to poletje vsi začeli kolesariti vam bom javila ko bo moj vsaj pedale na triciklu zavrtel se vidimo na kavi pozneje
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.8.2013 8:33:02
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 se vidimo na kavi pozneje to je beseda!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.8.2013 9:07:52
|
|
|
|
karmen7
|
Jutro! Jaz sem že malo pozabljena tukaj, ampak tiste ki greste na morje: uživajte na polno!!!!!!!!! Pri nas kar dogaja: mali je po enem mesecu počitnic danes spet zaštartal z vrtcem. V soboto imamo rojstni dan na sporedu, naslednji vikend če bo ok vreme grem kampirat, ati gre v BIH na fantovščino. September pa itak dogaja: poroka, sindikalni izlet na morje , potem pa še vikend v Termah 3000 Dogaja, dogaja...aja pa trije rojstni dnevi v septembru - auč denarnica.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.8.2013 12:55:25
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Jaz sem že malo pozabljena tukaj, ampak tiste ki greste na morje: uživajte na polno!!!!!!!!! Pri nas kar dogaja: mali je po enem mesecu počitnic danes spet zaštartal z vrtcem. V soboto imamo rojstni dan na sporedu, naslednji vikend če bo ok vreme grem kampirat, ati gre v BIH na fantovščino. September pa itak dogaja: poroka, sindikalni izlet na morje , potem pa še vikend v Termah 3000 Dogaja, dogaja...aja pa trije rojstni dnevi v septembru - auč denarnica. nisi pozabljena, brez skrbi vam pa dogaja, dolgčas vam res ne bo dopust boš še mela kaj, da prideš na kako kavo? al pa če med službo ven skočiš? sklepam da nimaš tak daleč do železničara
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.8.2013 12:57:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 saj sem te enkrat zadnjič že zasliševala na kavi, kak pa kaj čeprav se dodatnih info in kave ne bi noben branil Saj do 11-ga je še 10 dni.
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.8.2013 12:58:08
|
|
|
|
oktober11
|
sem probala prej dudo ukiniti, pred spanjem. ko se je 45 minut drl sem obupala in šla po dudo. vztrajni otrok, popustljiva mama
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.8.2013 12:58:53
|
|
|
|
oktober11
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 saj sem te enkrat zadnjič že zasliševala na kavi, kak pa kaj čeprav se dodatnih info in kave ne bi noben branil Saj do 11-ga je še 10 dni. to je pa tudi res
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.8.2013 13:02:53
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 sem probala prej dudo ukiniti, pred spanjem. ko se je 45 minut drl sem obupala in šla po dudo. vztrajni otrok, popustljiva mama ja, ker je v domačem okolju. zato pa ti pravimo, da to naredi prvi dan na morju.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.8.2013 13:04:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: oktober11 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Jutro! Jaz sem že malo pozabljena tukaj, ampak tiste ki greste na morje: uživajte na polno!!!!!!!!! Pri nas kar dogaja: mali je po enem mesecu počitnic danes spet zaštartal z vrtcem. V soboto imamo rojstni dan na sporedu, naslednji vikend če bo ok vreme grem kampirat, ati gre v BIH na fantovščino. September pa itak dogaja: poroka, sindikalni izlet na morje , potem pa še vikend v Termah 3000 Dogaja, dogaja...aja pa trije rojstni dnevi v septembru - auč denarnica. nisi pozabljena, brez skrbi vam pa dogaja, dolgčas vam res ne bo dopust boš še mela kaj, da prideš na kako kavo? al pa če med službo ven skočiš? sklepam da nimaš tak daleč do železničara Karmen super za dogajanje, ti vsaj ni dolgčas . Pa videti je, da uživaš tukaj v službi .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,25.del 1.8.2013 13:18:13
|
|
|
|
bambixxx
|
kaki cuker je mala Sara , sem kar lušte dobila .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.