Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
)....sem ob istih količinah zaužite hrane kot danes to vzdrževala s vsakodnevnim športanjem (kako uro plavanja, kolesarjenja, orbitreka, trebušnjakov itd. na dan).....potem sem nehala športati, jesti pa ne....in sem pridelala številko 42......edino trebušnjake še delam, da mišelink nimam
) - no, saj je logično, ker zadnje čase zvečer bolj v članke buljim... Intima je bolj na stranskem tiru trenutno.
. Hišo/stanovanje/del hiše/whatever kupujeva že več kot 1 leto, pa nama še ni uspelo, še vedno istega partnerja mamo bolj ali manj vse tukaj, tako da to nek super uspeh ni, doktorata še nimam, majhno stanovanje pa... a zamenjaš za večje?
, pa ne paše vedno isto;). Verjetno pa to nekak spada pod tisto "večletni partner" kategorijo in ni nek svoj uspeh zraven. Jaz sem kampanjic, ko delam nekaj, delam navadno na ful, težko mi je pa lovit ravnotežje med več stvarmi. Lahko delam kdaj par stvari hkrati, ampak nisem pa disciplinirana in pridna, da bi imela lepo razdeljeno, kdaj kaj... In to me velikokrat nese. Se trudim poboljšat, še vedno pa je to definitivno moja šibka točka. Tak da - nič bat, ni vse zlato, kar se sveti, kot rečeno tudi musklfibra od seksa že dolgo nisem mela, trenutno mi noči krajša tamlajši moški v naši družini s svojim bruhanjem
)