Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) in kupiš tisto, kar dejansko potrebuješ......
. Lubi je recimo včasih vedno zapravil v trgovini precej manj kot jaz, ampak je bilo potem treba če max. 3 dni spet it v štacuno, ker smo že vse požrli:D. Zdaj se je že navadil, da res "tolk pojemo", pa ni problem. Nam se najbolj splača, da ne hodimo prevečkrat v trgovino (predvsem zaradi časa, nama to ni glih v užitek). Vsak ima svoj sistem:) Nekateri pa lažje grejo samo po par malenkosti z določeno vsoto denarja, nekateri kupujejo samo z gotovino, meni je recimo vseeno: če vem, da bi bilo fajn kaj prišparat, potem mi je vseeno, s čim plačujem na koncu in ne kupujem bedarij, če si rečem, da se bomo pocrkljali, pa tudi. Poznam pa precej ljudi, ki so jim kreditne kartice res zelo - kako bi rekla - nestvarne (pravijo, da imajo občutek, da si lahko s tem pa vse privoščijo, čeprav imajo dohodke iste kot brez kartice, tega ne štekam čisto, ampak sem že od več ljudi slišala).
Je bil pa dan, ko sem vstala ob 6.00 zjutraj, z vročino in cela zmedena...
Npr. nam se zagotovo ne more zgoditi, da bi jedli mesne kroglice brez mesa.
), ok vrečke za smeti sem še kupila, ker so nam zmanjkale, potem sem si zaželela pa še nekaj dobrega in sem kupila še smetano za stepanje, sladoled, čokoladni preliv sladki greh ...