|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Šentvid
8.4.2013 10:35:17   
pipamipa
Pozdravljene,

rada bi slišala vaša mnenja, izkušnje glede ene določene situacije...
Mi smo v vrtcu letos zadnje leto; nakratko bom opisala našo izkušnjo z vrtcem Šentvid. Do zdaj smo zamenjali že 6 vzgojiteljic in pomočnic. Kar je za otroka seveda stresno, ampak če je vzgojiteljica v redu se zelo hitro prilagodijo-vsaj naš se je. Njemu so bolj pomembni prijatelji-še posebaj zdaj, ko je star že 6 let. Na eno izmed pomočnic so se otroci zelo navezali in mi starši tudi. Ravnateljica se je odločila, da jo prestavi v drugo skupino in mi tu nismo mogli nič user posted image  (smo poskušali-zbrali smo podpise in se obrnili na ravnateljico, kjer nismo dosegli popolnoma nič. Odgovor je bil, da je to njena odločitev.
Sama se sicer osebno do pred kratkim nisem niti obrnila na ravnateljico- pa ne zato ker nebi bilo težav o katerih bi se želela pogovoriti, ampak ker sem slišala da itak nič ne posluša oz. ne upošteva staršev.
Zdaj zadnje leto pa imamo težave s pomočnico-otrok mi že od septembra toži, da zelo vpije na vse njih, če jo ne slišijo jih pa za roko po tleh zvleče na drugo stran sobe. Do zdaj se nisem niti hotela preveč izpostavljat ker se preprosto bojim, da bo še bolj nesramna do mojega otroka, ko mene ne bo zraven.user posted image
Verjamem, da je naporno skrbet za 24 6-letnikov, ampak ker te osebe vzgajajo naše otroke skupaj z nami jaz pričakujem lepše obnašanje!
Ker se je naš tamal norčeval iz neke druge deklice v skupini (seveda ni prav in o temu smo se pogovorili tudi doma) je pomočnica dovolila, da je mama od tega otroka našega poklicala v garderobo in ga tam oštevalauser posted image  kar ga je seveda zelo prizadelo. In kako naj mu razložim zakaj ga ne morem zaščititi? Zakaj so take stvari dovoljene? Seveda sem se obrnila na ravnateljico vrtca Šentvid, ki ni naredila NIČ.
Neposredna povezava do sporočila: 1
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...
Še zadnjič: besede, ki jih mora prebrati v...
Ko ženska postane mama, se življenje obrne na glavo. Nič ni več tako kot prej. Vsaki mamici se kdaj zgodi, da hrepeni po...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?