Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 13:12:54
|
|
|
|
alda
|
a nima vsak najboljši sosed v svojih kompleksih tudi trgovino Accessorize al kako! tam imajo tega na tone!
|
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 13:22:55
|
|
|
|
enea
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda a nima vsak najboljši sosed v svojih kompleksih tudi trgovino Accessorize al kako! tam imajo tega na tone! NE, alda, ima ga qlandija, ampak ne v vseh po Sloveniji, ta trgovina spada v kompleks Bag`s and more in La´mansa oz firma je Acron iz SL. Gradca,.. imajo pa mogoče v Bags and More kakšno reč, ki bi avtorici kaj pomagalo,..
< Sporočilo je popravil enea -- 10.4.2013 13:24:05 >
|
|
|
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 14:50:06
|
|
|
|
alda
|
v Ajdovšni ,v Idriji sem 100% da je v kompleksu mercatorja, za drugje pa zna biti tako kot ti praviš.
|
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 14:57:36
|
|
|
|
dayya
|
svoj čas je bla v tuš planetu kranj (me že nekaj časa ni blo tam ampak pred mesecom dni je še bla), pa v lescah v merkator centru je tudi ta je še vedno ;)
|
|
|
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 17:30:55
|
|
|
|
sončnica14
|
V Tušu ni več, v Mercatorju tudi ne in v Qlandiji tudi ne.
|
|
|
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 18:09:46
|
|
|
|
korni13
|
v Idriji je 100 % ni več že en čas
|
|
|
|
|
RE: trgovina z bižuterijo- Kranj? 10.4.2013 18:19:59
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: korni13 v Idriji je 100 % ni več že en čas o to pa nisem vedla! No saj tudi v Idriji nisem bila že ziher 1.leto!
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
RABLJENE IGRAČEmisolinkaAli bi otroku kupili rabljeno igračo?DA (
61%)

NE (
39%)
Število vseh glasov: 140Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!