|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Peg Perego book plus
22.4.2013 10:05:05   
KulGirl
Voziček je novejši in ne najdem nobenih osebnih izkušenj.
Zanima me, če ima katera ta voziček in kako je zadovoljna z njim. Kako se obnese na neravnem terenu? Glede košare za "prtljago": lahko veliko naložiš notri in ali se košara povesi in drsa po tleh (tak občutek sem dobila, ko sem gledala v trgovini).

Za vsa mnenja se zahvaljujem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Peg Perego book plus
22.4.2013 13:50:12   
Lili11
pozdravljena....

mi smo imeli peg perego gt3 (ga prodajamo) in smo bili zelo zadovoljni....kosara za prtljago je zelo velika in se da dosti notri...mi smo dajali samo cunje za otroka ali svoje, drugo ne, zgleda pa zelo trpezna, nam se ni vozila po cesti...lep pozdrav

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Peg Perego book plus
27.5.2013 14:51:57   
_saskia_
Še nima nobena izkušenj s PP Book Plus?user posted image
Jaz sem zaenkrat navdušena, rabla bi še sam kakšno mnenje, da se ne prenaglimo z nakupomuser posted image

Upam, da se katera najde..

Lepo boditeuser posted image

(odgovor članu Lili11)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Peg Perego book plus
27.5.2013 21:10:55   
mayci
Ima ga moja prijateljica, sem ga pri njej tudi podrobno pregledala.
Voziček se meni zdi super, ima veliko uporabnih malenkosti, se ga z lahkoto vozi, dobro se zloži, športni del se obrača v obe smeri, strehica je dovolj velika, v kompletu dobiš čisto vse, kar potrebuješ (tudi dežno prevleko, previjalno torbo). Meni je zelo všeč in če bi ga spet potrebovala, bi bil eden od mojih favoritov!user posted image

_____________________________

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu _saskia_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Peg Perego book plus
28.5.2013 10:34:07   
KulGirl
Ja zanimivo, da se nobena lastnica ne javi. Pa mislim, da jih ne prodajo ravno malo. Do poroda imam še ogromno časa ampak se verjetno ne bom premislila glede vozička. Še največji pomislek imam glede rukanja po slabših poteh, ker so kolesa bolj mestna. Ampak je toliko drugih dobrih lastnosti ...

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Peg Perego book plus
28.5.2013 11:07:51   
_saskia_
Hvala Mayciuser posted image
Ja, res zanimivo, da se nobena ne javi...Jooj, najraje bi ga kar naročila, meni je čist hud. Včeraj sem ga vozla malce po BC in je super. Grem gledat do sosede GT3, če ne bo vse tipi topi, vzamem bookauser posted image user posted image .
KulGirl sporoči, če zveš kaj novegauser posted image

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Peg Perego book plus
7.7.2013 21:54:57   
rose21
pozdrav!
No jaz sem uporabnica peg perego book plus. Moram reči da je voziček super, samo ko ga en čas uporablaš začne malo podvozje škripati. ker je le plastika. Kar se tiče nakupovalne vrečke, je uporabna samo za kakšen časopis, saj se upogne in drsi po tleh. Moja je že luknjasta, ker smo bili malo nepazljivi in je vreča drsela po tleh. Kar se pa tiče uporabnosti, teže in načina zlaganja ga pa ne menjam za noben voziček, ker ga spravim še v najmanjši avto. Pa tudi po bolj gorskem terenu je dobro vodljiv, saj sama ne živim v mestu in imamo kar nekaj peska in trave v okolici. user posted image

(odgovor članu _saskia_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Peg Perego book plus
6.11.2013 22:23:41   
kiirii
Pozdravljeni! Tudi jaz imam book voziček,...tako kot je že napisano, čez nekaj časa začne škripat, s košaro nimam težav, tudi če je veliko naloženo. Fuuul me pa motijo kolesa ker so res mestna,....makedam, travniki,...porazno.brat ima gt3 in je za take terene superca. Vse je ok, samo kolesa so pa le za mestno vožnjo,...no tko je pr nas. Poskušam dobiti zračna kolesa za ta voziček,....upam da mi rata.

lp

(odgovor članu rose21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Peg Perego book plus
13.1.2014 13:57:44   
triquetra
Naj še jaz delim svojo izkušnjo ...

Za Book + sva se odločila, ker sva imela priložnost od sestre dobiti košaro Peg Perego Navetta, nakup katere bi sicer precej podražil nakup vozička. Ker sva se torej odločala med Peg Peregi, sva se po temeljitem razmisleku odločila za Book +. Nisva namreč privrženca trikolesnikov (zaradi nestabilnosti), hotela pa sva čvrst, dokaj modern voziček, ki se fino zlaga in ni težek. Book + je točno to. ODLIČNO vodljiv, lahek (aluminijasto podvozje), zelo preprosto se zloži (z eno roko), lepo zgleda in je res uporaben. Nakupovalna košara zelo dobro prenese tudi velike nakupe, ne da bi se pri tem posedala. Jaz sem vozila v košari že dve polni veliki vreči iz trgovine. Kar se makadama tiče, odlično prenese makadam tipa Tivoli, PST, Rožnik. Tud po večjem blatu smo vozili in se je, glede na to, da nima velikih napihljivih koles, zelo dobro obnašal. Škripa mi morda, ko ga res močno naložim, drugače pa ne. Imamo srebrno podvozje, zgoraj pa bež tekstil, ki je fajn, ker se lahko samo obriše z mokro cunjo in je čist. Športni del je res prostoren in prijetno mehak. Košara Navetta je pa itak zakon! Jaz sem z njim ful zadovoljna.

Če torej povzamem: odličen, stabilen mestni voziček, več kot dober tudi na sprehodu po makadamskih poteh, predvsem pa preprosto zložljiv in lahek.

(odgovor članu kiirii)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Peg Perego book plus
25.4.2014 9:56:27   
sonche
Pozdravljene!
Sem v pričakovanju in se nikakor ne morem odločiti glede vozička...Peg Perego Book Plus mi je takoj padel v oči
user posted image , nekaj sem že na forumih že prebrala, zanima me še kako se obnese na "makedamu", saj nismo doma ravno v mestu, nekatere mamice pravijo, da je fajn da ima voziček napihljiva kolesa da otroka ne "zbuja", saj naj bi se takšna kolesa po alsfaltu zelo glasno slišala....Prosim za nasvet, saj je odzivov na forumih zelo malo...user posted image . Zanima me še, če katera prodaja Peg Perego Book Plus??
Hvala za odgovore user posted image

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Peg Perego book plus
25.4.2014 12:42:18   
emajulija
Hojla!

Tudi mi že eno leto uporabljamo voziček Book in nam je res super :-)

Plusi so:
+je zelo lahek
+izjemno vodljiv (lahko ga vozim z eno roko)
+podvozje nam zaenkrat še nič ne škripa
+čisto enostavno se zloži (kot knjiga, od tod tudi ime Book)
+športni del je prostoren, udoben in zračen
+ko ga voziš po asfaltu se nič ne sliši (tako da lahko dojenček mirno spi :-) )
+v košaro spodaj lahko veliko naložiš in se ne posede

Pri nas imamo asfaltirane poti, ravnine in hribi, povsod gre brez problema .... jaz sem rodila sredi aprila, zato smo kupili le športni del (torej, brez košare in jajčke), takrat so mi svetovali, da je aprila že dovolj toplo in ne rabim košare oz. če bi jo kupila, bi jo verjetno uporabljala le kratek čas ... športni del gre v popolnoma vodoravni položaj, malo sem le zadekala in položila dojenčka :-) pri nas se je to izkazalo za super, saj pupa že pri treh mesecih ni hotela več ležaati in sem ji mogla naklon dvigniti.... če bi pa rodila pozimi ali pozno jeseni pa bi ziher kupila tudi košaro...

Minusi:
-po mojem mnenju ni primeren za makedam (ko smo bili na morju je bilo tam precej makedama in se ga ni dalo lepo peljati in ker nameravam imeti ta voziček tudi za naslednjega dojenčka, ga raje ne bom vozila po makedamu, če ne bo nujno :-). )

Skratka, mi smo z njim zelo zadovoljni :-)

(odgovor članu sonche)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Peg Perego book plus
25.4.2014 12:50:37   
emajulija
Aja, še en plus: športni del se da obračati v obe smeri (pri nas si mala zdej non stop zmišljuje, enkrat bi gledala naprej v smeri vožnje, enkrat pa bi raje gledala mene :-) )

(odgovor članu emajulija)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Peg Perego book plus
25.4.2014 15:16:47   
sonche
Hej, super hvala za odgovor EmaJulija- vse izvedela, mislim da se bomo odločili za nakup...user posted image če pa mogoče pozna katera koga da prodaja Peg Pergo Book Plus, pa naj javi, lp

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Peg Perego book plus
28.4.2014 12:15:40   
emajulija
Če boš slučajno kupila novega, se splača počakati na kakšno akcijo...midva sva ga kupila v baby centru, takrat ko so imeli akcijo 50-10, tako da sva za vsakih 50€ dobila 10€ dobropisa in sva potem s tem kupila se ostale potrebščine :-)

(odgovor članu sonche)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Peg Perego book plus
15.9.2014 23:05:15   
MalaRoža
Tudi mi imamo booka v uporabi že 8 mesecev, od januarja 2014. Tako da smo ga lahko preizkusili v vseh možnih vremenskih pogojih. Na splošno sem z vozičkom zelo zelo zadovoljna in bi se še enkrat odločila za ta model!
Iz plusov tako kot so že punce pred mano napisale - resnično je lahek in kompakten! Zloži se zelo enostavno in ne zavzema veliko prostora. Lahko se ga zloži skupaj s športnim delom. Košara je topla in ogromna, ima prevleko ki se fino dvigne in s tem zapre otročka pred mrzlim zrakom - ni potrebe po zastiranju s tetra pleničko. Podvozje je lahko vodljivo z eno roko. Vozi se lepo tudi po normalnem makedamu kot je na PST-ju. Kolesa so iz mehke gume in ne ropotajo. Za zdaj tudi nič ne škripa. Nakupovalna košara je tako velika da notri spravim dve polni vreče hrane in še dve vreče lahko obesim na "kaveljčka" za držalo za flaško. Strehica na športnem delu je zelo uporabna! Zelo je velika in otroka lahko praktično pokriješ do nog! Športni del je tudi zelo prostoren in udoben. Popolnoma se poleže in se ga da obrniti v obe smeri. Sam material prevleke se lepo očisti in po 8 mesecih uporabe je kot nov. V kompletu je dežna prevleka.
Minusi - težko se vozi po zelo zahtevnem terenu, kot naprimer pesek na plaži, sneg. Srebrno podvozje se je hitro opraska.
Mene osebno plastični del na ročaju žuli in ko je voziček zložen, glih ta del se drajsa po tleh. V športnem delu na strehici je brezvezno prozorno "okence", čez katero poleti seka sonce(odvisno od položaja strehice) in tudi čez to okence ob močnem dežju zamaka, kar je tudi odvisno od položaja strehice.

_____________________________

Everything is possible...Impossible just takes a while longer

(odgovor članu emajulija)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Peg Perego book plus
22.11.2014 12:31:12   
SanSta
Zdravo,
tudi sama gledam vozičke in sem se nekako kar zaljubila v Book+. Ali mogoče katera prodaja rabljenega? :)

(odgovor članu MalaRoža)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Peg Perego book plus
7.6.2017 22:52:25   
chocolatecake
Že stara tema, pa vseeno mogoče kateri pride prav.
Pozitivno je da je lahek, se enostavno zloži v vsak avtomobil, košara je super, strehica na športnem delu, možnost obračanja športnega dela, fajn in hvaležen tekstil za čiščenje...
Negativno :imeli smo ga kot drugi voziček in je nekje pri enem letu začel škripat, čeprav smo kupili novega je precej zmahan. Za po makedamu žal ni, sedež je butasto zasnovan s kratkim sediščem in malenkost nagnjenim delom za nogice in je moj sin nekje pri enem letu oz 12 kg nerodno visel na pasovih namesto udobno sedel. Stopnička za nogice je pa prenizka, da bi jo otrok sploh lahko dosegel in uporabil kot oporo za noge. Pozimi, ko del prostora poberejo še debela oblačila je neuporaben. Neprimeren je za visoke starše in vse, ki radi kdaj malo hitreje stopijo, saj z njim nikamor ne prideš, oziroma meni se je dogajalo, da sem z nogami pri večjih korakih skoraj brcala v voziček. Torej super za mestno vožnjo, manjše starše, ki ne bodo hodili na dolge sprehode in za manjše otroke, nikakor take, ki imajo pri enem letu 12 kg.
Z gt3 ni primerjave. Gt3 ima vse česar nima book. Razen za v prtljažnik je noro neroden in težak. Pa športni del se ne obrača.

(odgovor članu SanSta)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Druga nosečnost in rojstvo: dejstva in nas...
Se opogumljate, da bi se ponovno podali na pot? Za vas imamo nekaj koristnih nasvetov.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?