|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
1.8.2013 9:34:18   
Neala
Ja, res je, avgust je tu.... Madonca gre hitro čas... Ker je julij bil dokaj modro obarvan user posted image , upam, da se vse preselijo/mo na to temo in bomo vse rozaste user posted image . Držimo pesti torej!!!

(odgovor članu ela23)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
2.8.2013 10:48:17   
Čukica
Živijo punce:)
tudi jaz se vam bom pridružla v tem čakanju, ki je že kar mučno. Ne pričakujem je 5.8. - jaaa to bo kmaluuu...upam da se je spet znebim za dolgo obdobje (enkrat sem se je že, imam 2 leti starega sinčka). Tokrat sva šele v I krogu, tako da...sem pa zadela OD z OPK, tako da statistično imava 25% da se bo prjel.:)
Danes sem 10 DPO, test je še negativen za enkrat.
Držim pesti za vse nas:)

Lp

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
2.8.2013 11:08:18   
Neala
Zdravo punce... Sem prišla malo pogledat pa še kar neko zatišje tu... No, dopusti so in avgust se je komaj začel user posted image .

Pozdravljena, Čukica. Midva sva pa zdaj v drugem krogu. Prvi krog ni bil uspešen in sem bila kar razočarana, ker sem nekak naivno mislila, da bo kr ratalo, ker je tudi prva hčerka ratala v prvo. No, potem pa sem malo padla na realna tla in vidla, da so ciklusi kar zanimiva zadeva in da je telo lahko ena velika uganka. Zdaj ta mesec pa sem se kar obremenjevala s temi O dnevi - da bova ja izkoristila in potem, ko vmes kaj nisva, sem kar mislila, da sva pa zdaj sigurno kaj zamudila, itd....
Čakanje je pa res mučno, a ne da? user posted image  V bistvu, ko minejo O dnevi in je "garanje" za nami, bi pa potem jaz kar hitro že hotela vedet rezultat... Ne pa potem še čakat dva tedna. 
Držim pesti, da vama je uspelo in da boš te dni sporočila veselo novičko!!!! user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
2.8.2013 11:38:40   
Anonimen
Kaksno ste mele M po klomifenu? Moja je Bla 30.7. Komaj kaksna kaplica, 31.7. za 1 vlozek, 1.8. pa recimo za 1 dnevni vlozek in dons je ni vec ... nic vec mi ni jasno user posted image

(odgovor članu Neala)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
2.8.2013 11:39:42   
Anonimen


user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


5.8.

Čukica

Anonimnauser posted image


8.8.
Sisley


10.8.
CECA 1


11.8.
Neala


16.8.
Agnes27
Mamica deklicam


19.8.
ela23


22.8.
Cikacaka


25.8.
mala jagodka


26.8.
sončenk


x.8.
zlatolasek



SKUPAJ NAS JE : 12
user posted image NOSEČK:


user posted image NAVIJAČICEuser posted image

Katte, Mamica deklicam, CECA 1, LittleSun, Tippi, niinii, witch, Žabinčica



Evo mene. Zaenkrat še nisem nobenega testa naredila, ker ni denarja za zapravljanje :) bom kar počakala verjetno do ponedeljka.. moj mi pravi da se je itak prijelo, ker sem tako tečna user posted image in imam obdobje da ne morem jest ker mi je malo slabo.. ampak to jaz pripisujem vročini.. JAZ NE MARAM POLETJA.. se potim, vroče mi je, pa skoz na plaži in na mivki se igramo in vse je pol umazano doma..sej vem da bi me zdej najraje udarile tiste ki ne živite na obali.. ampak zdej bi bila raje na kakšni pokljuki :) v glavnem imam raje kako jesen, pomlad :)..

to je to..

Anonimnauser posted image

(odgovor članu pathra)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
2.8.2013 14:57:19   
Čukica
Anonimna tudi jaz sem z obale in se strinjam da je danes ta kombinacija T in vlage neznosna. In čeprav večinoma ne plavam v našem morju (ja to je neka bolezen nas tukaj, ki imamo morje 5m stran) se v tem času kar trudim da grem proti večeru zaplavat: za rekreacijo, da bom pripravljena na user posted image in zato da se sprostim - ker to čakanje je res težko:) Kot si Neala lepo povedala, tudi jaz bi že rada kar takoj že dan po ovulaciji vedela, ali je uspelo:) Pri dolgih ciklih je čakanje da prideš na drugo stran kar dolgo...trenutno sem v 42 dnevu cikla:S
Drugače sem pa imela na 3 DPO lažno pozitiven test (ja nisem zdržala da ne bi preverila, nekako se tolažim, da je itak samo 1,5eur en test..), potem pa vse nadaljne z vključno danažnjim negativne:S No bomo vidle, upanje umre zadnje:)
Sva pa midva tudi prvič zanosila v prvo tako da statistično pričakujem, da tokrat ne bova take sreče...PCO. Tako da pri meni lažno + testi niso redkost...tudi med REDNIM jemanjem KT ne.

A drugače vas že dajejo kaki "simptomi"?
Mene blazen PMS - tako da se ne da neki razbrat iz tega, so si znaki preveč podobni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
2.8.2013 15:24:25   
snika

IZVIRNO SPOROČILO: sončenk

Kaksno ste mele M po klomifenu? Moja je Bla 30.7. Komaj kaksna kaplica, 31.7. za 1 vlozek, 1.8. pa recimo za 1 dnevni vlozek in dons je ni vec ... nic vec mi ni jasno user posted image



Živijo, jaz sem tudi jemala 3 cikle klomifen, nažalost nama ni uspelo. Je blo pa tako da prvi cikelj jemanja sem imela bolj šibko M, a vseeno 4 dni, 2 cikelj sem imela M le 3 dni a prvi dan je bila zelo močna, kr v kosih, ker sem poleg pila tudi čaj krvomočnice, ki naj bi debelila steno. No naslednji cikelj sem naredila pavzo ker je biu takat ko naj bi bila O moj odsoten in se mi je zdelo bz. da jem tablete če ga ni...no M je bila s5 le 3 dni, no zadnji cikelj je bil s5 z klomifenom in je bila M spet 3 dni prvi dan kr normalno močna potem pa skoz bolj šibka. Ponavadi je blo tko da je blo po 4 dan le še rjavi tok.

Je pa baje normalno, da je M manj obilna saj naj bi klomifen tanjšal steno sluznice in je zaradi tega posledično tudi M šibka...

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
2.8.2013 16:48:18   
Neala
Ojej, Čukica, tako dolge cikle imaš? Meni je danes 21. dan cikla, M pa pričakujem oz. NE pričakujem šele naslednji vikend. Madonca, je to še daleč user posted image .
Ja, jezus kak hud PMS mam ta mesec... Za crknit. Pa ne vem kaj je to zadnje čase. Res je, da opažam morda zadnje leto al pa predvsem zadnje mesece vse hujše tele cikle kar se počutja tiče. Že od ovulacije dalje me dostikrat noro prsi bolijo, jajčniki bolijo, maternico kot da čutim... noro. No, ta cikel tokrat pa isto: po O takoj boleče prsi (zdaj me bolijo za crknit, kar skelijo). Jajčnikov ne čutim veliko, sem pa nekak izredno čustveno nemirna... Ne vem kaj mi je. Ne počutim se ravno dobro, neka raztresena sem, napeta (kot da bi čakala na nek izpit)... Tile hormoni so katastrofa. Zdej pa ne vem, ali ima kaj veze, ker sem že čez 30 in se mi zdi, da vsako leto bolj čutim ovulacije in potem, ko je O konec, sem 14 dni v groznih PMS-ih.
Aja, pa že v ovulaciji in zdaj mi je skos čist rahlo slabo. Ma vsi tisti tipični znaki, ki so lahko pred M (ali pa v začetku nosečnosti). Tak da, ko pride M postanem prava kamilica (vse v meni se umiri) user posted image .

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
2.8.2013 16:49:01   
Radenska_
Jaz avgusta samo navijam, O itak ne bo, v začetku septembra pa IUI in se vam potem takrat pridružim v čakanju (kot že tolikokrat poprej :P )user posted image

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
2.8.2013 22:07:48   
pikapolonica 85
je katera, ki gre 29.8.2013 na pregled ali razgovor v mb k prof.dr.Rejliču?

pikapolonica 85

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
3.8.2013 14:02:24   
pižmovka
Dajmo punce! Navijam za vas! Drugače bo pri aprilčicah 2014 dolgčas! 
Mi smo 29.7. koončno spet dočakali user posted image  in sedaj komaj čakam 1. pregled (malo s strahom). Tokrat MORA biti ok!
Želim vam vsem roza barvo! 

(odgovor članu pikapolonica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
3.8.2013 15:43:18   
Radenska_
Pikapolonica85, jaz sem pri njem že imela razgovor.
Če te kaj zanima kar vprašaj.

_____________________________

"Če ne prideš ne prvič ne drugič do krova in pravega kova, poskusi vnovič in zopet in znova."

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
4.8.2013 13:16:31   
zlatolasek
Hej bejbe, I`m back! user posted image

Sem bila malo odsotna, dopustniško, zdaj pa se vam spet pridružujem v upanju, da ta mesec zagledam user posted image !

18.7. je bil prvi dan M, takrat sem tudi začela jest maco, z dragim pridno user posted image , ampak zgleda, da še ni bilo O...ponavadi me precej špika in imam kar veliko izcedka, kar pa do zdaj še ni bilo. Opažam veliko razliko v povečani energiji od kar jem maco, pa povečan libido tut user posted image Naj bi krajšalo cikle, bomo videli. Ali tudi katera tukaj je maco? Izkušnje dobrodošle user posted image

Če do 20.8 ne bo nič imam spet pregled pri G in dobim Klomifen. Vem, da se bo tole slišalo uiber freh, ampak nekako si ne predstavljam biti visoko noseča v taki vročini, ker mene tole ubijaaaaaaaa user posted image Mah brez veze, samo da bo in da bo zdravo, a ne user posted image

Uživajte in upam, da kmalu kakšna nalula kakšen plusek!

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
4.8.2013 14:16:41   
Netipa
Hejla,

evo, še jaz se pofočkam...M ne pričakujem 21.8. Vsaj po izračunu koledarčka. Sem pa danes ponoči imela O (imam zelo zelo močne bolečine), je nekam prehitela izračunan termin. Pa 1. sem probala malo bolj za hec, O test. Čist iz firbca sem ga naredila včeraj popoldan, ker se mi je itak zdelo še nekam zgodaj in je pokazal testno za eno pikico svetlejšo od kontolne. Po navodilih bi to moralo pomeni, da O še ne bo....in je prišla točno 12 ur po testku. Zgleda da sem celo malo zamudila s testkom. Danes sem spet za hec naredila in ni bilo več črtice. Tako, da očitno (vsaj pri meni), blažja T črtica ne pomeni nujno, da ni čas za O, ampak tudi da se čas izteka ali šele prihaja...ker po navodilih, je + rezultat samo, če je T črtica močnejša ali enaka C črtici. Ok, sem "zakomplicirala", ane user posted image

MACO sem jaz jedla en čas nazaj, ampak ne iz razloga, da bi zanosila in iskreno....čist so mi ponoreli hormoni, M sem dobila prej in vmes celo neko kravavitev (sklepam, da ovulacijsko), da ne govorim o tem, da me je čist razganjalo po user posted image user posted image Tako, da jaz zelo verjamem v njen učinek!

Vsem želim vso srečo ta mesec!!! Mislim, da moramo popravit modrino prejšnjega meseca! user posted image

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
4.8.2013 20:02:24   
Neala
Hej punce!
Ja, julij je bil katastrofalno moder, zato se zdaj zelo veselim tega avgusta, ker enostavno VEEEM kako fejst rozast bo user posted image .

Jaz tele ovulacije več ne štekam veliko... V bistvu je tako, da se ne smemo obremenjevat kdaj točno kateri dan je, ker od konca menstruacije naj bi imeli spolne odnose vsak drugi dan in s tem ovulacije ne moreš zgrešiti. Pušenjak je na forumu pisal, da ko te na sredi meseca začnejo boleti prsi (za tiste, ki jih bolijo že od O dalje), je to znak, da je ovulacije že mimo. Da v bistvu takrat, ko bi še lahko zanosila, prsi še ne smejo bolet. Tako, ko pa začnejo bolet, pa je ovulacija kao že mimo. Pri meni je blo spet tako ta mesec. Prsi bolijo nenormalno že od O dalje oz., če sem natančna, od konca O dalje.

Aja, pa še nekaj mi ni čist jasno. Vedno sem mislila, da naj bi O bila nekak na sredi ciklusa. Ko pa berem kakšne članke pa piše različno. Kao da je res na sredini ciklusa, a po drugi strani pa, da od ovulacije do M kao mine natanko 14 dni. A to pomeni, da če ma recimo ena 40 dni dolg cikel, da ima potem O na 26. dan in ne recimo okrog 20. dne?? Ker če bi jaz opazovala svoje telo (cikle mam okrog 30 dni dolge, dva, tri dni plus ali minus), se mi zdi, da imam res nekje na sredini ovulacijo in nikoli res točno 14 dni pred M.. Mogoče pa se motim. Eh, zakomplicirala sem, vem user posted image .

(odgovor članu Netipa)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
5.8.2013 7:33:16   
Tippi
Prišla samo povedat, da sem še v navijaškem duhu in da to nameravam ostat, dokler ne boste vse rozane!! user posted image user posted image

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
5.8.2013 7:36:13   
Čukica
Živjo Naela, ti bom probala čim bolj enostavno odgovorilt glede O.
Cikel ima hormonsko 2 dela: 1 del = do O (prevladujejo estrogeni) 2. del = po O (prevladuje progesteron). Prvi del lahko nepredvidljivo variira v dolžini, drugi del pa je pri neki ženski vedno enako dolg. To nujno ne pomeni 14 dni, ampak lahko od 10 do 16dni (po O). Lahko je pri tebi vedno 10 dni, pri meni vedno 15, pri neki tretji vedno 16. Jaz recimo dobim M vedno točno 14 dni po tem, ko čutim špikanje v jajčnikih. Zdej to špikanje je lahko že naprenjanje jajčnika pred O, in bo O nastopila naslednji dan in je moja druga polovica v resnici dolga 13dni...lahko pa je to špikanje že znak po ovulaciji, zaradi razlite krvi v trebužni votlini, ki povzroča bolečine in je v resnivi moj 2.del dolg 15dni. Pač natanko zelo težko oceniš točen dan O - razen če upoštevaš vse: si meriš T cel cikel in jasno vidiš T preskok, imaš + LH test pred O, imaš jasne znake sluzi, G vidi O na UZ.
Skratka...1 del cikla lahko variira vsak cikel, nič te ne vpraša. Lahko zaradi stresa, prehlada, ker greš na dopust, ker nekaj spremeniš v prehrani/navadah/telovadbi... Tako imam jaz cikel lahko dolg 28dni, 32dni ali 45dni. Ampak ko začutim špikanje, nastopi M vedno 14dni za tem. Ta mesec me je recimo špikalo na 32.dan ciklain zato danes pričakujem M (zjutraj sm že obrisala rjavo...še vedno upam, da se ne bo ulilo), prejšnji mesec pa na 18.dan cikla, tako da se je ulilo na 32.dan.
Tako da sem se naučila, da ne čakam več na slepo, kdaj bo prišla M...ampak kdaj bo špikalo. Po tem vem, kdaj bo M:)

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
5.8.2013 7:37:09   
Tippi
Aja, pa še nekaj mi ni čist jasno. Vedno sem mislila, da naj bi O bila nekak na sredi ciklusa. Ko pa berem kakšne članke pa piše različno. Kao da je res na sredini ciklusa, a po drugi strani pa, da od ovulacije do M kao mine natanko 14 dni. A to pomeni, da če ma recimo ena 40 dni dolg cikel, da ima potem O na 26. dan in ne recimo okrog 20. dne?? Ker če bi jaz opazovala svoje telo (cikle mam okrog 30 dni dolge, dva, tri dni plus ali minus), se mi zdi, da imam res nekje na sredini ovulacijo in nikoli res točno 14 dni pred M.. Mogoče pa se motim. Eh, zakomplicirala sem, vem user posted image .


kolikor se jaz spoznam na te zadeve, O nastopi 14 dni pred naslednjo M, torej ni nujno, da je čisto nasredi ciklusa. odvisno pač koliko je ciklus dolg. poleg tega, znano je, da so mnoge zanosile tik pred menstruacijo, kot tudi takoj po njej, torej je ovulacija bolj kot računica, čudež user posted image  nekatere jo imajo tudi dvakrat v ciklusu, tudi to je znano. zato se zanašat na računanje ne gre. začneš slončkat takoj po M in si vztrajen do naslednje M, potem jo zagotovo ne zgrešiš user posted image

< Sporočilo je popravil Tippi -- 5.8.2013 7:40:46 >

(odgovor članu Neala)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
5.8.2013 7:41:14   
Čukica
Aja...pa vsi vedno upoštevajo da je cikel dolg 28dni in zato pade O kao na sredino cikla...je pa jasno, da nimamo vse na 28dni. Tudi trajanje nosečnosti G štejejo glede na dolžino 28.dni. Tako so pri meni za prvega otroka zgrešili PDP za 2 tedna - ker je bil cikel dolg 42 in O ne 14.dan ampak 28.dan

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
5.8.2013 7:44:57   
Čukica
Tippi, Ovulacije je 1x dogodek in se zgodi samo 1x v enem ciklu. Lahko pa se ti sprosti več jajčec hkrati ampak to ne pomeni 2 ovulaciji. Ne mešat teh pojmov.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
5.8.2013 7:53:45   
Čukica
Pa kao ti pred M zanosijo tiste, ki pojma nimajo kdaj imajo O. Kar računajo da imajo M vedno na recimo 28dni, pol pa se jim en mesec zamakne, ona jo še vedno pričakuje na 28dni, v rednici pa je na 26dan komi O imela...in pol kao "ja zanosila sem tik pred M" - seveda.Še vedno je zanosila cca 24dni pred M, le da je ni upravičeno pričakovala na dan, ko jo je. NE MOREŠ VEDET KDAJ BO O, LAHKO PA VEŠ, KDAJ BO M PO TEM KO ZAZNAŠ O. Čisto hormonsko je nemogoče, da bi dobila M 2dni po O. Ker m sproži padec progesterona, katerega vzdržuje rumeno telesce ki nastane ob ovulaciji. Slednje ima rok trajanja okoli 14dni +- 3dni.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
5.8.2013 7:56:20   
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: Čukica

Tippi, Ovulacije je 1x dogodek in se zgodi samo 1x v enem ciklu. Lahko pa se ti sprosti več jajčec hkrati ampak to ne pomeni 2 ovulaciji. Ne mešat teh pojmov.


brez panike, jaz sem povedala to, kar jaz znam, če se motim, se pač motim. ne me zdej v žlici vode utopit no user posted image

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
5.8.2013 8:09:32   
Čukica
Ne, sorry, sej nisem tako mislila:) Čisto dobronamerno razlagam. Sam učasih tok not padem, da pol kar napišem izpade ful hladno.
pa zatipkala sm se tm, kjer sem napisala da je zanosila cca24dni pred M...v bistvu 14.
Drugače pa, če te zanima, ali katero drugo, o teh zmotnih "več ovulacija na 1 cikel" je tukaj lepo razloženo: http://www.justmommies.com/getting-pregnant/understanding-your-cycle/can-you-ovulate-twice-in-one-cycle

Na kratko: Lahko se sprosti več jajčnih celic na enkrat v roku 24ur...ovulacija je 1, ker gre za hormonski dogodek ne glede na št sproščenih jajčnih celic - tako nastanejo dvojajčni dvojčki.
Ne moreš pa pričakovat, da imaš lahko eno ovulacijo npr. na 10dan cikla in pol še eno na 25dan.
Ne bi rada, da bi, ko že tako upaš upaš in pol ni, da bi upala še bol, ker pa mogoče boš imela še 1 ovulacijo ta mesec.

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
5.8.2013 8:52:54   
Neala
Čukica, te lahko kušnem?? user posted image user posted image  Točno to sem rabla, eno takšno človeško razlago o tem, kako vse skupaj res deluje. Saj vse drugo sem že vedela kako gre, le zmedli so me članki, kjer je ponekod pisalo tako kot je Tippi tudi predvidevala (da M nastopi kao točno 14 dni po ovulaciji, ne glede na to, kako dolg je cikel). Res je dosti nejasnosti okoli samega dogajanja v ciklu. In ti si to zdej super razložila!

Jaz sem tudi vedno čukasto gledala, ko so pisale, da zanosi tik pred M ali tik za M. Ali pa da imaš dve ovulaciji v mesecu itd. Ženske o svojem ciklu ne vejo veliko in potem je teh predvidevanj in prepričanj na forumih veliko.

(odgovor članu Čukica)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: II pričakujemo AVGUSTA 2013
5.8.2013 9:08:04   
Neala
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Prišla samo povedat, da sem še v navijaškem duhu in da to nameravam ostat, dokler ne boste vse rozane!! user posted image user posted image


Hvala Tippi!! Fejst drži pesti!! Jaz pa tebi tudi pošiljam en koš dobre energije, da boš še naprej uživala zdravo nosečnost! user posted image

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Živila, ki lahko povzročijo splav
Čeprav velja, da nosečnost ni bolezen in da lahko ženska počne skoraj vse, je dobro vedeti, kaj so pokazali rezultati ra...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?