Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Pa zdravnikom je treba verjet, ce imajo za povecano tveganje sele rezultat pod 1:300 potem res ni skrbi...
. Sva ga dolgo iskali, ampak na koncu je pa bil

glede na to da resssss ne rada hodim k zdravniku, razen ko je res res nujno ima vrjetno moje telo kje gum za resitiranje in bolečine izginejo
začutim
!
Lp
Zdej sem čisto zmešana ker je govorila o dveh možnostih ampak ena od njih naj bi bila ta krvna preiskava, ampak a pol ta rezultat ni nujno dokončen? Ker 750 eur lih ni tok malo....sem prou iz sebe in sploh ne vem več kaj pa kako. Aja drgač je po oceni tam spodaj blo videt
. No, saj nekaj boljše je, ampak vseeno...
Pač moje razmišljanje.....mogoče se katera druga ne strinja....vsaka po svoje. Ja, je pa res da me nekako ni niti probala potolažit, samo razlagala je možne preglede...jaz pa z mislimi itak vsepovsod drugje. Saj sem že včeraj kar nekaj prebrala in še danes malo brskam kolikor mi čas dopušča in z nestrpnostjo čakam ali na njen klic ali na njen mail....še dobro da sem danes tukaj samo do 13h, potem pa koristim ure, ker se mi bo sfuzlalo drugače.
. Sem iz lj in če se nas res nabere dovolj, lahko kar začnemo.