Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ja prolaktin me je hecal , zdaj bova vidla kaj nam bodo rekli . Sva dobila datum za na razgovor začetek meseca takoj po praznikih kaj ponavadi sledi na tem razgovoru imava v mb a mogoče katera ve ? mislim da se bo itak vse skupaj zavleklo v naslednje leto ker kot sem slišala imajo v mbju da pred postopkom piješ še kt , piše nam da je začetek postopka predviden v novembru decembru tako da bomo videli ...
Punce, nujno rabim Prometrium 200mg , ga ima mogoče katera na zalogi, da mi ga proda oziroma posodi? In da je iz okolice Ljubljane oziroma Ljubljane? Sem opazila, da ga imam samo še za en dan in pol, če pa ga naročim ga ne dobim tako hitro po pošti. Se pravi, bom morala v Italijo jutri
Uh bom vesela, če se katera najde
Drugače pa naj povem, da sem pred enim tednom zagledala ++++, v drugem postopku z zamrznjenčki tako da sedaj trepetamo do prvega pregleda! Srečno vsem in čim več
Mickybap- si imela danes uz, se potem vidiva na punkciji v soboto. Tut midva sva pri dr. Drobniču drgač. Sej pomoje od danes nas ni lih velik za punkcijo v soboto, ker se slišala ko so se pogovarjal notri, da so do zdej 2, no pol sem bla še jest.
Smo pa zdej dobil ene druge tablete namest utrogestana
Občasno preberem tudi to temo in od srca se razveselim, ko vidim, da kakšni "stari borki" uspe. Se mi zdi, da to prinaša upanje v še ostalim. Pikapolonca, čestitke in lepo nosečnost.
Občasno preberem tudi to temo in od srca se razveselim, ko vidim, da kakšni "stari borki" uspe. Se mi zdi, da to prinaša upanje v še ostalim. Pikapolonca, čestitke in lepo nosečnost.
punce, ali lahko eno vprasanje? prooosim, mene zanima, ali ste imele spolne odnose od prenosa zarodka pa do testa? ali je bolje, da se vzdrziva? in ce ze - ali je "nevarna" penetracija sama ali orgazem, ki ga lahko dozivis tudi drugace? ali lahko kaj od tega vpliva na vgnezditev najinega pingvincka? hvala lepa!
zivijo punce danes sem imela punkcijo in super je blo,malo boli nič strašno mal jajnici bole.. imela sem 6 celica zdaj ne vem ali je to dovolj ali je to sobro