|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.9.2013 14:26:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu patrino)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   [Brisano sporočilo]
20.9.2013 14:35:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu patrino)
  Neposredna povezava do sporočila: 102
   [Brisano sporočilo]
20.9.2013 14:37:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu patrino)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
   [Brisano sporočilo]
20.9.2013 14:42:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu patrino)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
   [Brisano sporočilo]
20.9.2013 14:42:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu alda)
  Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 15:49:27   
ronja
hej, o kom ti govoris? user posted image ti si strpna? user posted image jz pa preganjalec?

Hej, saj veš, da je p. vedno pridigala o strpnosti in do so vsi ostali agresivni...

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   [Brisano sporočilo]
20.9.2013 16:28:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 16:57:08   
patrino
user posted image Metulj hej, zakaj ne ustaviš konjev?Kdo pa tu napada tebe in tvoje otroke?Meni sicer dol maha za vse skupaj, samo ravno s takim odzivom pokažeš tisto, na kar je opozoril tisti uporabnik Tehnofil. Da povsod drugot iščeš krivdo za svoje težave, samo pri sebi ne. Tu te ni nihče napadel. Vsaj kot sem jaz videla ne. Le nekateri smo ti povedali svoje mnenje in predloge iz prakse, nekateri kot Ronja, pa ti je servirala svoje znanje iz knjige. Skupno vsem nam je bilo, da ti želimo pomagati. Vendar si ti s svojim odzivom ( žaljenje, norčevanje in tako naprej), sama odgovorila na kopico vprašanj, ki smo jih skušali skupaj rešiti. Ga ni psihologa, ki bi lahko pomagal otroku, katerega mati želi poslušati le sladke in lepe besede o njej in čisto ven pade, če ji kdo ne napiše ali pove tistega , kar bi ji po njenem moral.
Žal mi je Metulj, če si užaljena. Niti pod razno ni bil to moj namen. Naslednjič, ko vidim, da odpreš novo temo s problemi tvojih otrok, se je bom na daleč izognila.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 17:24:15   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: patrino

Naslednjič, ko vidim, da odpreš novo temo s problemi tvojih otrok, se je bom na daleč izognila.


To ti nikoli ni uspelo. Ne prej, ne zdaj user posted image

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 17:40:43   
ronja
patrino, brez zamere, ampak izkušenj z otroki imava točno enako 3:3 (baje;), tako da lahko nehaš s knjigami in prakso, ok?user posted image Glih toliko jih ti vzgajaš kot jaz;).

Hendrixu pa res nisi niti mičkeno podobnauser posted image ,vsaj po karakterju ne.
Res? Sta si bila na tiuser posted image No, potem zagotovo veš, da je bil tako čudovita, neponovljiva in briljantna oseba kot jaaaaaz

Ne, je umrl še preden sem se rodila, ampak vsi, ki so delali kdaj z njim oz. vsi arhivi itd... ga opisujejo kot zabavnega, nedolgočasnega, karizmatičnega in noben ga ne opisuje kot pridigarskega;).

patrino, velikokrat iste uporabnice mislimo drugače: s tehnofilom se recimo praviloma vedno strinjava v vzgoji, nikoli pri veri. Z uškinomamo se ne strinjava glede števila otrok, ki si ga par "sme" omislit, pa se strinjava v marsičem drugem. Z mateyko se strinjava/nestrinjava/ okoli večine stvari... Vsaka po svoje razmišlja. Z lili se včasih strinjava, včasih ne, velikokrat se, pa vsaka po svoje pove. Tak da ni ravno nek strašen klan;). Edino z Ankico se pa res v večini tem strinjava, ker imava pač zelo podoben način razmišljanja in gledanja na svet. Se pa gotovo najde kakšna, kjer sva na nasprotnih bregovih, samo da pač od naju takrat navadno ne frči perje in potem ljudje niti ne opazijo;). Ampak če je zate ankica "pes čuvaj", potem pa bog ti pomagaj, čisto res... To je čisto resno najbolj diplomatsko bitje, kar jih poznam.

Optimist. Ma ne optimist, utopist user posted image . Že veliko ljudi je poskušalo, a so vsi obupali in bili sami prevzgojeni

Ankica, I'll take that as a compliment, če dovolišuser posted image

mnja, zarad pelin je umrla meni zelo ljuba tema, tko, da upam, da patrino res ni pelin

Ma, ni bila ravno samo ona kriva - ona je pač začela in nadaljevanja od drugih so vsaj mene streznila, da si ljudje zelo različno razlagajo to pisanje sem gor. In kadar ima kdo konkreten problem, se mi zdi cost - benefit še vedno v plusu, ker je vseeno možnost, da avtorici teme pomaga kaj od napisanega. Tam pa je bila tema samo o idejah in če te niso sprejete kot dobro, kot neko nesebično vračanje tega, kar si iz neta dobil... ampak kot filanje ega, potem je brezveze in se ti ne da ravno opisovat, kaj vse se da z malimi počet... Lahko pa si piševa po mailu, hehe;). Ali pa naredimo en zaprt krog za dobromisleče mamice, heheuser posted image

kar me, konkretno moti, je tvoja prepricanost v to, kar napises - pa ceprav bi s podvprasanji dobila podrobnejse opise. vendar se ti to ne zdi vredno, ker si situacijo ze ocenila in te niti ne zanima vec, kaj je se zadaj.

Ja, no, to mene moti pri p.

metulj, kar je po moje hotel povedat tehnofil, je, da otroci dostikrat odsevajo tudi kakšne naše skrite (ali ne tako skrite) skrbi, strahove, stiske... pustimo ADHD ob strani, ker za tole debato niti ni tako pomembno, saj vsak otrok zazna, če kaj v družini ne štima in potem reagirajo vsak po svoje: eni se borijo, težijo, jočejo, se jezijo, eni se zaprejo vase, itd... To lahko potegneš ven iz njegovega posta - da če se mi spremenimo, se spremenijo tudi drugi okoli nas - sploh otroci, oni res najhitreje reagirajo.
Ti sama najbolje veš, ali se tvoj mali res tudi tepe, ali tepe bratca, ali se počuti nesiguren. Zato pravim, da je tako zelo nujno, da ga razumeš, ali se on umika od družbe zaradi strahu, nesigurnosti, nespretnosti pri družabnih aktivnostih ali zato, ker uživa bit sam s seboj, s svojimi mislimi, v svojem svetu. NI treba, da smo vsi enaki, je pa za vse, samotarčke in nesamotarčke fajn, če jih starši razumemouser posted image .

prvi je očetov, drugi od mame, tretji od obeh, potem se pa ponavlja naprej...

A tako? No, pa pravijo, da sem komplicirana?user posted image Drugo dete je najbolj izi, ne res, če je ta "moja", potem sem res lahko zadovoljna...user posted image

PS: Pomlad, a si že videla patrino citiratuser posted image ?

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 17:45:35   
ronja
luluuser posted image

Takrat po moje veliko bolj pomaga in spodbuja kakšen kompliment (tudi ljudje s preveliko težo lahko izžarevajo erotično privlačnost), razumevanje in ne le bič in pogojevanje v smislu

Patrino, lej, kopirano iz druge teme - popolnoma jasno ti je, da rabi debela ženska spodbudo in ne karanja in pogojevanja. Ampak popolnoma isti princip deluje tudi pri drugih temah, pri izmozganih mamicah, pri marsikaterem problemu. Včasih rabimo tudi brco v rit, nič ne rečem, ampak velikokrat boljše sprejmemo nežne nasvete kot grajo.

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 17:49:26   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: patrino

O kristus Tehnofil a si ti bolj nov tule gor tako kot jaz ali si ti še iz prejšnjih časov revolucije na RR, saj veš tistih, po katerih je nekaj uporabnikov skrivnostno izginilo, kot nekoč politični zaporniki v Sibirijouser posted image Če si, me čudi, kako ti je uspelo preživeti.A si mogoče pogrešana Stanka ali celo slavna pelin pod drugim nadimkomuser posted image . Gre se za to, da se igraš z ognjem oz. z jato uporabnic, ki ne dovolijo nikomur, da je bolj pameten kot oneuser posted image Dam ti en droben nasvet: niti za živo glavo ne reči nič čez Ronjo ali njene nasvete, čez vzgojo Metulja ali kaj podobnega,niti pod razno pa ne dajaj psiholoških nasvetov, ker je nekaj uporabnic ravno doktoriralo iz psihologije.
Tehnofil, veliko varneje se je zadrževati na drugih temah- recimo hišni ljubljenčki in podobno. Tam še ni monarhije in je še republikauser posted image

Metulj, glede nasilnosti tvojega malega. V zvezi s tem, sva si midve prišli navzkriž že v eni drugi temi, ki si jo ravno zaradi tega odprla. Tudi takrat si meni z vsem začudenjem odgovorila od kot mi ideja, da je tvoj otrok nasilen, pa si sama navedla slednjem, ko si opisovala, kako se ti mulčka vsako jutro zgarbata. Res, da se vsi ne poznamo med sabo in se zato nekateri pač opiramo na zadeve, ki jih ti napišeš tule gor. Če se že spraviš spraševati tule gor za nasvete, je škoda pričakovati, da ti bodo odgovarjali le tisti, ki te bolje poznajo oz da bodo vsi odgovori v stilu Ronje. Ne rečem, da se v vsem strinjam s Tehnofilom, vendar nekako ne stopiš ven iz tega emocionalnega kroga in vsa hvaležna ploskaš Ronjinim nežnim nasvetom,ki ti pomagajo premagati slabo vest, ki jo več kot očitno čutiš glede svoje vzgoje pri fantih. Pomagajo tebi, fanta imata pa še vedno težave v enakem ali še večjem obsegu. Kaj ko bi enkrat poskušala za dobro vzet tudi takšne bolj realne in na prvi pogled trde nasvete in pomislila tudi na to, da je terba pozdravit tudi otroško dušo in ne le tvojo.
Ta teden sem imela čast poslušati g. Juhanta v živo. Lepa izkušnja, ki ti jo privoščim. Najverjetneje bi ti bilo ob njegovem predavanju marsikaj lažje in bolj jasno, kaj ti nekateri ( ta tečni) hočemo povedat. Pa tudi marsikomu drugemu na tem forumu.


http://1.bp.blogspot.com/-dErtJKhfq60/UPl1YBeRqpI/AAAAAAAACzU/bjy4oaJcmpw/s1600/our%2Beducation%2Bsystem.jpg

Sem ena od otrok, ki smo odrasli v obdobju, ko še "ni bilo" ADHD. Ocenjena kot nadpovprečno inteligentna, kar je pomenilo, da je bila vsaka slaba ocena posledica lenobe. Zaradi česar je sledila kazen. Ker se pač nisem bila zmožna skoncentrirati in držati pozornosti na eni stvari, sem začela za izognitev slabim ocenam hvatat vse možne krivine, samo da bi se izobnila kazni. In zdej spadam v normalno generacijo, ki je odrasla brez namišljenih motenj modernega časa. Kakšna čast in kakšno olajšanje! user posted image user posted image

Kaj zdej, naj otroka kaznujem, ker ne pade v obične kalupe? Ali naj mu poiščem pomoč? V katerem primeru je moja vzgoja slabša?

Metulj, ampak res, kakšna vzgoja!?! Da pustiš, da se ti otroka ravsata med sabo!?! In da se ti povrh vsega br.2 ne vkalupi v vrtcu!?! Sej bo kdo še socialno klical! user posted image user posted image

_____________________________

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 17:53:54   
patrino
Ronja, kot mi je znano imaš res tri otroke in če se ne motim je fantič ta najmlajši in dvomim, da ti je v zvezi z agresijo in ostalimi zadevami dal že ne vem koliko izkušenj. Po drugo strani, imaš, kot tudi sama vedno povdarjaš , dve dečvi, ki podobnih težav in izpadov kot jih imata Metuljina, baje nimata. To sem prebrala iz tvojih postov. Poznam pa te osebno ne. In zato pravim, da ti Metulj svetuješ na podlagi prebranih knjig ( sama si to zgoraj povedala), saj takšnih problemov nisi v praksi nikoli reševala. Če to ni teoretično znanje, potem ne vem kaj je potem . Sama sem že v začetku povedala, da imam tudi jaz s svojim srednjim na trenutke podobne težave kot Metulj. Moji trije otroci so starejši od tvojih, nikoli nisem rekla, da z njimi ni težav in mislim, da je to če svetuješ na podlagi lastnih izkušenj precej več vredno kot če o tem le bereš. Se ne strinjaš? gotovo si načitana in zagotovo marsikaj pobereš iz neta in zagotovo boš tudi nekoč malo več vedela iz lastnih izkušenj z otroki, vendar sem , kar se tega tiče realno pogledano vseeno en korak pred tabo.

Včasih rabimo tudi brco v rit, nič ne rečem, ampak velikokrat boljše sprejmemo nežne nasvete kot grajo.
Kje natančno sem Metulj grajala?
Že v prvem postu je vprašala za nasvet. Po svojih močeh sem ji ga dala. S tem ko sem ji povedala in zaupal, da sem imela tudi sama podobne težave, sem ji na nek način dala vedeti, da v nesreči ni sama in da imamo tudi drugi dokaj podobne probleme. Sama bi bila takšnega načina pomoči vesela. Ne bi mi bilo pa preveč v olajšanje tvoj način prekopiran iz knjige, ker grem za to lahko v knjižnico in o tem preberem. Ker sem skozi poste pač ugotovila, da jo moj in način podobno mislečih le razjezi, sem ji povedala, da se bom odtlej njenih tem o otrocih pač izogibala.


Kaj je narobe z mojim citiranjemuser posted image


< Sporočilo je popravil patrino -- 20.9.2013 18:01:10 >


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 18:01:47   
*miska.mcc*



IZVIRNO SPOROČILO: patrino



Kaj je narobe z mojim citiranjemuser posted image
 
ne znaš?   user posted image


< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 20.9.2013 18:02:18 >


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 18:05:10   
ronja
Vidiš, tu se midve razlikujeva: sama ne mislim, da sem strašno bolj izkušena, ker imam 3 otroke, nekdo drug pa 1 ali 2. Ok, dobiš nekaj izkušenj, gotovo, ampak lahko ima nekdo s svojim enim veliko več različnih problemov za reševat in temu primerno več izkušenj. Ti misliš, da imaš vedno največ izkušenj, ker imaš 3 malo starejše otroke, ki so preživeli. Klasičen odziv starih mam: "jaz sem mela 5 otrok, pa vsi so preživeli! Torej je moja vzgoja edino prava!" če malo karikiram. Sama se s tem načinom pač ne strinjam.

Kar se tiče izpadov: ne, moji punci nista meli takih izpadov, sem povedala metulj, kar je bilo podobnega pri moji tamali, ki tudi rabi kdaj mir. In vem, da če bi jo silila v druženje, kadar ji to ne paše, bi jo "ubijala". pa je sicer družabno bitjece in se po besedah vseh vzg., kar jih je imela, vsi radi igrajo z njouser posted image . Vseeno pa to ne pomeni, da takih problemov v praksi še nisem videla - samo pač ne pri svojihuser posted image . Nekateri ljudje se učimo tudi na tujih izkušnjah, probaj kdaj, ti marsikako težavo prihraniuser posted image .

Kaj je narobe z mojim citiranjem

Nič, ker ga še nisem videlauser posted image

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 18:06:24   
patrino
Res? In kje je moj citat z napako? In če smo že pri tem, Ronja , kaj ima to veze s temo? Sicer tudi tebe v večini vidim le kopirati, vendar verjetno znaš citrati, saj tvoje citate iz knjig redno beremo tule goruser posted image

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 18:08:08   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*


< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 20.9.2013 18:02:18 >



kaj si pa te ti tu popravljala? Citiranje?  user posted image  

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 18:08:37   
ronja
Draga p, če bi želela, bi komot rešila "dilemo" in pripopala lep citat v roku pol minute;).
Kaj ima veze s temo, pa vse vemo;).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu patrino)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 18:11:45   
patrino
Jaz ga naj pripopam?user posted image

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 18:18:03   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Draga p, če bi želela, bi komot rešila "dilemo" in pripopala lep citat v roku pol minute;).
Kaj ima veze s temo, pa vse vemo;).

Čeprav odgovora na moje vprašanje ni bilo, sem "prpopala"en citat posebej za Ronjo.

_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 18:18:36   
*miska.mcc*



IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*


[size= x-small]

   

kaj si pa te ti tu popravljala? Citiranje?  user posted image  



maaaaaaa.....
vedno se mi med citiranim in mojim odgovorom karodnekje pojavi prazen bel kvadratek! user posted image

kljub temu, da bi lahko rekla da sem "stara đomba! "


patrino, premalo časa si ocitno tukaj gor, da bi dojela "foro" citiranja. user posted image


P.S.  (tukaj popravljam. Lulu user posted image )

jaz imam tudi 3 otroke. mislim, da "v povprecju"  med starejsimi" in kontra od Ronjinih glede spolov.in moj srednji je tudi najbolj problematicen.

rabi katera kak nasvet? user posted image


< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 20.9.2013 18:24:30 >


_____________________________

******************************************************
....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

*****************************************************

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 18:24:23   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: ronja
patrino, velikokrat iste uporabnice mislimo drugače: s tehnofilom se recimo praviloma vedno strinjava v vzgoji, nikoli pri veri. Z uškinomamo se ne strinjava glede števila otrok, ki si ga par "sme" omislit, pa se strinjava v marsičem drugem. Z mateyko se strinjava/nestrinjava/ okoli večine stvari... Vsaka po svoje razmišlja. Z lili se včasih strinjava, včasih ne, velikokrat se, pa vsaka po svoje pove. Tak da ni ravno nek strašen klan;).


ja, sej sem jo hotela razsvetlit, da nimamo ravno (dveh) strank tle gor user posted image

samo po moje ne bi zaleglo - njeni "vtisi" in "občutki" so verjetno premočni...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 18:25:48   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: *miska.mcc*

P.S.  (tukaj popravljam. Lulu user posted image )

jaz imam tudi 3 otroke. mislim, da "v povprecju"  med starejsimi" in kontra od Ronjinih glede spolov.in moj srednji je tudi najbolj problematicen.

rabi katera kak nasvet? user posted image



user posted image

Jaz imam dva... najbolj problematična sem jaz. Rabi katera kak moj nasvet? user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   [Brisano sporočilo]
20.9.2013 18:27:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Otrok ima v vrtcu samo enega prijatelja...
20.9.2013 18:28:50   
patrino

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Vidiš, tu se midve razlikujeva: sama ne mislim, da sem strašno bolj izkušena, ker imam 3 otroke, nekdo drug pa 1 ali 2. Ok, dobiš nekaj izkušenj, gotovo, ampak lahko ima nekdo s svojim enim veliko več različnih problemov za reševat in temu primerno več izkušenj. Ti misliš, da imaš vedno največ izkušenj, ker imaš 3 malo starejše otroke, ki so preživeli. Klasičen odziv starih mam: "jaz sem mela 5 otrok, pa vsi so preživeli! Torej je moja vzgoja edino prava!" če malo karikiram. Sama se s tem načinom pač ne strinjam.

Kar se tiče izpadov: ne, moji punci nista meli takih izpadov, sem povedala metulj, kar je bilo podobnega pri moji tamali, ki tudi rabi kdaj mir. In vem, da če bi jo silila v druženje, kadar ji to ne paše, bi jo "ubijala". pa je sicer družabno bitjece in se po besedah vseh vzg., kar jih je imela, vsi radi igrajo z njouser posted image . Vseeno pa to ne pomeni, da takih problemov v praksi še nisem videla - samo pač ne pri svojihuser posted image . Nekateri ljudje se učimo tudi na tujih izkušnjah, probaj kdaj, ti marsikako težavo prihraniuser posted image .

Kaj je narobe z mojim citiranjem

Nič, ker ga še nisem videlauser posted image


No in še eden.
Ronja, nikoli nisem rekla, da več vem zato, ker imam tri otroke in ni preveč lepo od tebe, da kaj takega trdiš. Rekla sem le, da se mi zdi več vredno svetovanje iz prakse kot pa navajanje le neke teorije. In ja, tudi na izkušnjah drugih se da veliko naučiti, vendar si pač sama povedala, da s tem nisi imela še nikoli izkušenj. Glede tega , kdo ima o sebi kot o staršu zelo visoko mnenje, bi se dalo dosti povedati. Osebno se zelo dobro zavedam svojih napak in zato ne dajem rada svojega načina vzgoje za zgled celotnemu svetu. Če imam občutek, da lahko nekomu pomagam s tem, da mu povem lastno izkušnjo, potem pač to storim takole . Nikoli pa me ne boš videla, da bi se hvalisala po celotnem obzorju. Kar pa žal ne morem reči zate. Že na forumu je dosti tega, , ko pa sem zadnjič pokukala na tvoj blog, je pa tega resnično za izvoz.


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?