|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcki 2013
14.10.2013 12:04:32   
Raven
Ojla vse!

Fuuul je fajn ko pisete kako vam gre..lahko malo primerjam...pa se kaj naucim...pa vidim a je kaj fajn al ne...itd

HVALA vsem, ki nas, ki nimamo mlekarne se na polno zalaufane tko lepo vzpodbujate!!!

natali...sem 2 dneva brez dodajanja, samo dojila in je shujsala. Stara je ze vec kot tri tedne in ima samo 3 kg...zato ne upam kar samo dojit...ker je res suhica in se mora redit. Kaj pravis, glede na to, da je shujsala - bi ti se poskusila brez dodajanja? Pase slisat tvoje mnenje, ker imas izkusnje.

soncek - moja lumpa ful bolj pridno pije...bolj golta in dalj pije pri emni, ce sedim med dojenjem. Ce lezim prej zaspi...tako da zdaj kar sedim...jo zgleda skos mal rukam...ker nimam lih švarceneger rok :) in jo to bolj budno ohranja al kaj in bolj pije. Mam pa tud bradavicke pol bolj unicene.

nastavki - jaz sem probala tudi brez pa je isto dolg pila, kot z nastavki, tako da po moje nic manj ne dobi z nastavki.

Krči
--- iz več razlicnih virov sem dobila nasvet da pomaga čaj iz kurjih črevc (navadna zvezdica je rastlina ne po domace poimenovana al nekaj takega). Tega plevela se ne da kupit a raste skoraj na vsakem vrtu. Jaz ga ze susim..probat ni greh...bom porocala! https://www.google.com/search?q=kurje+%C4%8Drevce&num=30&newwindow=1&client=firefox-a&hs=kC1&rls=org.mozilla:en-GB:official&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=IcFbUqC5MuaJ4AS0toGoCA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1432&bih=764&dpr=1#facrc=_&imgdii=_&imgrc=RdUkTDcvzzSYgM%3A%3BYZQ2PnxP_R3X-M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.vmn.si%252Fgeatv%252Fgeatvstara%252Fe_files%252Fnovice%252Fzvezdica%2525201.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.vmn.si%252Fgeatv%252Fgeatvstara%252Findex4e89.html%253Fpage%253Dnovice%2526page_id%253D1600%3B250%3B187
--- moja ima krce samo 1x na teden. Pa ji dajeva Plivit D vsaka dva dneva. Zdi se mi da ima krce, ko nama ne rata fajn kupcka podret. Da jo tisti pogoltnjeni zrak v crevesju tok boli ko potuje. Ker se dere...potem se slisi ko se nekaj pretaka in takoj potem utihne.

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: Septembrcki 2013
14.10.2013 13:48:51   
lollipop07
oh kok je fajn prebrt, da vam otročki cele noči spijo...nam še ni uspel, se mi pa zdi, da je vedno boljše in da nas kmalu tudi čaka prespana noč...no verjetno bom vsa napsihirana, ko se prov dolgo ne bo zbudla, in jo bom hodila gledat če še spi :)
prva mi jo kopamo vsak drug dan in brez vsakšnega mila ali olja...take napotke smo dobil od patronažne...a ni zanimiv kako se navodila za eno tako naravno stvar, kot je kopanje dojenčka, tako razlikujejo...user posted image men jo, na srečo, uspe sama skopat, sm jo pa na začetku ene 2x res skorej potunkala ko sm bla tok štorastauser posted image je pa res, da je pridna ko se jo kopa in jo lahko sama, drugač si sploh ne predstavlam kako bi blouser posted image
mi mamo pediatra naslednji tedn in komej čakam, da povejo kolk je zrasla in kolk se je zredila...no sej že po bodijih vidm, da je mal dobila in v višino in v širinouser posted image

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: Septembrcki 2013
14.10.2013 17:42:50   
natali1
UUU Raven pol ji rajš kar dodajaj, če je bolj suhica, ni druge. Če ne gre, pač ne gre, ni konc sveta user posted image ... Glavno da je drugače zdrava punčka... Mojo lubico je pa včeraj tako šravfalo, kaj takega še nisem videla, pa sem misla, da je ta starejšega najbolj.. Katastrofa. Ne dam ji teh vitaminov več, dokler ne bo čisto brez krčev, zdaj pa res. Je preveč boga po njih..
Ne razumem, da ne najdejo oz.naredijo zdravila, ki bi olajšalo in to 100°% olajšalo te grozne bolečine..
Šele pridejo na svet, pa morajo tako trpeti. boščeki mali user posted image

_____________________________

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: Septembrcki 2013
14.10.2013 17:43:58   
natali1
Raven prosim poročaj glede čaja user posted image

_____________________________

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: Septembrcki 2013
15.10.2013 8:05:16   
Prva anonimna
Evo spet mene, ker piska se pancka. Tudi vceraj sem vstala ob pol osmih in ne pol sedmih, kot sem vceraj napisala, sem prelena, da bi takrat ze vstala user posted image . Mala je pancala od pol 11h do 4h, kar je super, izgleda, se ta njej spalni interval zares podaljsuje. Ampak zvecer je bila pa spet tecna pa se drla, tako da se med nama potem spala.

Kako se vasi palcki cez dan zamotijo? Koliko casa zdrzijo v lezalniku? Jim je igralni lok ze interesanten? Nasi se ni? Kako jih animirate, ce niso v lezalniku? Ker naso je treba kar po rokah nosit. Ali pa ce je dobre volje, jo dam na noge, pa proti sebi obrnem in se pogovarjava pa smejcka se takrat full lepo user posted image . Ampak mora biti res dobre volje.

Midve sva bili pri pediatru, ko je imela 7 tednov in en dan. Kdaj ste bile ve? Pri nas je kao taksna guzva in zato se ne narocajo pri enem mesecu.

Robika, koliko je imel vas Nejc kg in cm pri 7 tednih? Babkaa, pa vasa pikapoka?

Nasa po flaski sploh noce piti, tako da si brez zveze sem in tja nacrpam mlekec, ko kam grem, ker itak strajka, dokler se joska ne vrne domov user posted image . Bi morala vztrajati in ji veckrat flasko ponujati? Robika, vas jo lepo sprejme, ne? Pa dudo tudi se kar ven pljuva, mogoce bi ji morala tisto znamke MAM nabavit.

Koliko imate zdaj pikce oblecene? Midve imava doma bodi pa se en dolg rokav cez, ce greva ven, dava pa se bombazno jaknico s kapucko cez pa kapco bombazno ima spodaj. Jim vi bodije vsak dan zamenjate?

Ob kateri uri jih kopate in kdaj jih dajete spat? Mi se kopamo ob kaksnih 6h ali 7h, spat gre pa ob 9h.

Zadnjic, ko je fasala virus, je imela revcka kar 10 dni zabasan nosek. Vi ste vsi kar zdravi?

Kako dolge sprehode delate? Midve sva sli vceraj kar za dve urci v kosu hodit in je bil potem cisto pokakana. Mogoce bi morali najvec eno uro skupaj hodit user posted image ? In ali jih sprehod utrudi ali se oni spocijejo, ko spijo takrat v vozicku? Ker nasa je doma spet vsa zaspana, ko se vrneva s sprehoda pa ne vem ali jo spet uspavat ali ne. Koliko casa na dan so vasi budni? Nasa kar dosti. Je res sreca, ce kdaj se za tri urce skupaj mrkne popoldan.

In kako se vam rata zjutraj stusirat? Ali vedno vstanete prej kot pikci ali pac pustite, da jokcajo tiste tri minutke? Mene se navadno uspe vedno stusati, predno se zbudi, ampak se ja pa tudi ze zgodilo, da je jokcala, ko sem nazaj prisla.

Malamut, vas mali hoce spati v posteljici? Imas prav, ce nimate mlekca, pac dodajajte brez slabe vesti!! Glavno, da je dete sito!! Ce se sekiras, je mleka res samo se manj.

Tejci, kako ste vi? Daj se spet malo oglasi, da ti bom spet malo fous user posted image .

Izkoristite tudi danasnji soncek in napisite, kako se vi rihtate!

< Sporočilo je popravil Prva anonimna -- 15.10.2013 8:12:05 >

(odgovor članu natali1)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: Septembrcki 2013
15.10.2013 11:55:44   
lona4
Pozdravljene,
jupi kako je fino, ko je zunaj sonček. user posted image Dan je kar drugačen,ko lahko greš z bebiko ven. Midve se še vedno pol dojima pol pa sma na Novalacu, saj se ni dovolj redila in smo morali začet dodajat. Na srečo smo to ugotovili kar hitro-dva dni po prihodu iz porodnišnice. Ker pa je bila ob rojstvu med lažjimi nam ni preostalo drugega. Zdaj že pridno napreduje, tudi prva posvetovalnica je že za nami.

Tudi za nami je že prvi nahod (še vedno traja).Nosek pridno čistimo s fiziološko raztopino in iz dneva v dan je boljše. Ponoči pridno spi v svoji postelji, po navadi od 23.00 pa do 4.00, po hranjenju pa še do 7.30 ali 8.00.Čez dan veliko časa preživi v zibki.

Zadnjih par dni opažam čez noč premočene plenice. Se vam to tudi dogaja?Katere plenice uporabljate?

Lep sončen dan.

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: Septembrcki 2013
15.10.2013 14:02:44   
babkaa
prva anonimna...midvi se kopama vsaki dan med 6-7 uro, vsaki drugi dan se umivama z milom, vsakič po kopanju dam vsa oblačila v pranje, oblečem ji kratki bodi, prek pa dolgega, spodaj hlače, ko grema ven še jopco prek, ko je tak toplo kot danes ji ne dajem kape, oblečem jo kot sebe, meni bi blo vroče v kapi... v ležalniku je kak dolgo zdrži, loki ji niso zanimivi, verjetno ker leži, ležalnik pa še kar, včasih mi not tudi zaspi, jo postim, ker če jo nesem v pojslo se zbudi... veni sma kak dolgo nama je, ne kompliciram... posvetovalnico sma mele pri enem mesecu, zdaj imama pri dveh mesecih... malo jo mučijo krči, dajem ji probiotike, če kaj pomaga nevem... midvi sma na flaški od tretjega tedna, kaj hočem, se sploh ne jezim... pri hrani je bolj lena, sploh ponoči mi poje po 70-90 in zaspi, potem pa je cez dve uri lačna, groza, in ni šanse da bi še jedla.... tak, da noči so bolj tak, kar naporne... počasi boma šle na št. 56... dudo imama

(odgovor članu lona4)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: Septembrcki 2013
15.10.2013 14:09:09   
robika
Midva sva imela posvetovalnico pri enem mesecu in enmu dnevu starosti mali je bil velik 54,5 cm in težek 4210g,tak da je dobil slabo kilco in zrastel za pet cm in pol,ponoči imamo mi večje pleničke gor ker drugače smo zjutraj mokri,spimo ob 21 pa tam do 2h,pa zizamo pol pa je kako urco mir pa spet zizamo vstanem on pol šestih da počešem pa polupčkam moje damice predno grejo v vrtec,Nejc pa spi do pol sedmih sedmih,odvisno od dneva,čez dan bi se kr varval,uspe nam da zaspi za kako urco dve skupaj,po šesti uri pa gledamo da je buden,da gre pol ob 21h spat,najbolj uživa ko mama sesa,on pa gleda naokoli,se že prav fletno smeji in spušča glasove...
Je priden dojenček,sem mislila da bo težje zdaj ko so štirje otročki pri hiši,pa ni panike..
Mi smo doma v bodiju in hlačkah pa kakšna tanka mikica čez,ko greva ven da damo jaknico pa kapico gor,čez nogice se pa z dekico pokrijemo..

Lepo bodite pa uživajte v sončku!

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: Septembrcki 2013
15.10.2013 15:20:27   
Raven
Pa ste zihr da so krci od Vitamina D?
Ker moja jih ma vsakih par dni...ceprav dobiva vitamin nima vsak dan. Po moje ce bi blo od tega bi vsakic dobila krce po teh kapljicah...?

Dans sem sla na prvo kavico z mojo mickeno na soncka :) pas eit malo v lajf :) haha

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: Septembrcki 2013
16.10.2013 0:09:17   
Larisa5
No pa se se jst malo oglasim. Prvi pregled je ze za nami, piska mala je zrasla 4 cm in se zredila za mal vec kot kilo, ja zelo rada papca, tako da je tudi dodajam, ket imam premalo svojga mleka.Ponoci spi, od 10-ih do 7-ih , ko jo bratec zbudi, ker jo mora polibckat preden gre v vrtec, no pol jo nahranim in spi se do 10-ih, pol je malo budna in po hranjenju spet zaspi. Potem greva ven za kaksnr dve do tri urce ce je lepo vreme, drugace pa za urco, seveda v vozicku skoz spi ta nasa zaspanka.Ko priideva domov spet papca, pol je mal v lezalniku, da pripravim kosilo in mal pospravim, ampak ponavadi tudi v lezalniku zaspi. Potem greva po bratca v vrtec in ko pridemo nazaj se naje, se malo pogovarja z ockom in bratcem, ki komaj caka, da se bosta igrala in zaspi do osmih, potem je dve urci budna, da jo skopava, zrihtava, jo nahranim in okol desetih gre ajat. Uh ja tak je najin da, za zdaj super, v bisttvu samo spi in je, je bil pa bratec isto tako priden. Je pa zdej se lepse se mi zdi, ker sta dva in je sreca tako dvojna.

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: Septembrcki 2013
16.10.2013 17:07:50   
SrečnaBodočaMamica
No pa da se se jaz javim!
Mi pa zaspimo okoli 9, se zbudimo okoli polnoci, pa potem spet okoli 3, pa okoli 5,6...
Cez dan pa malo dremamo
Najraje na rokah
Ko jo odlozim se kar predrami:)
Mleka nimam skoraj nic vec
Mamo novolac
pa ne bom se vec sekirala ravno tako bomo zrasli
Vceraj smo bli stari 3tedne:)
Upam da kdaj prespimo celo noc. Se pa rada vozicka in vozi v avtu...
Kr velik bljuva vcasih zbruha cel obrok:-/

Kaka pa skos po vsakem obroku skoraj
En dan smo meli ful krce pol nisem vec dala d3 pa je mir

Katera podobno:)?

(odgovor članu Larisa5)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: Septembrcki 2013
16.10.2013 18:52:02   
malamut
Prva anonimna, naš tamali spi izključno v svoji postli, nima kej delat v naši. user posted image user posted image Pa sej moram rečt, da je prov priden, sej prespi celo noč, oz od 00h-7h, pa še tkrt ga moramo zbudit, kr čene ne vem, kdaj bi se zbudu. Taku da trkam na veliko po lesi, po glavi, da tako ostane.
SrečnaBodočaMamica, naš tudi občasno poliva ali pa zbruha, pa sej nej bi blo to normalno, oz pogosto pr dojenčkah. Mi rešavamo s tem, da večkrat vzamemo flašo iz ust, pa podiramo kupčke, če malo poliva, počakamo enih 15 min, da se mu hrana poleže, pa spet mal dodamo. In ne nardimo kompleten obrok, nardimo večinoma, 3x po 30, tako da ma cejt mal prebavit, da se poleže mal hrana. Pa čim manj ga prekladamo. Ma še vedno pa kdaj mal poliva. Taku pač je. Aja, smo pa ugotovili, da kadar se napenja za kakat, skorej zmirm zbruha, tako da glede tega pa res ne moremo neč.


(odgovor članu SrečnaBodočaMamica)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: Septembrcki 2013
16.10.2013 18:59:39   
Matty
Pozdravljene,
naš mulček je tudi zelo priden dojenček. V primerjavi s prvim, sploh ne morem verjet, da je lahko dojenček tako zelo priden. Star je 5 tednov - pri 1 mesecu smo bili v posvetovalnici: 5.070 g in 55 cm. Polno dojen, duda Nuk, tiste z ravnim cucljem ni maral, dajem 2 kapljici D3. Ima nekaj krčkov, vendar nimam občutka da bi to bilo zaradi vitamina D. Kak dan jih ima več, naslednji dan skoraj nič, ne vem. Prvemu sem dajala AD3, pa ni imel krčev, tako da ne vem no. Mu dajem sicer Biogaia in se mi zdi, da zdaj bolj pogosto kaka. Sploh ima veselje se fino pokakat, ko je razvit na previjalni, da fino nese vse naokoli. No tole s kakanjem in lulanjem ko je nagec, se bova še morala malo pogovorit. Danes je uspel sam sebe po glavi polulat - za crknt no. Moram tako pazit kam je lulček nagnjen!
Jaz uporabljam Pampers mini, pa ga moram ponoči previjat, drugače je zjutraj čisto polulan. Dvomim da bi kakšna plenica toliko zadržala. Podnevi ga previjam vedno pred hranjenjem - drugače bi šlo tudi vse skozi.

(odgovor članu malamut)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: Septembrcki 2013
16.10.2013 19:01:47   
Matty
Ja, ja. To sem tudi jaz opazila, da poliva ko se napenja za kakat, prdat ali kaj drugega. Včasih že kar takšno sesirjeno mleko.

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: Septembrcki 2013
18.10.2013 11:10:21   
Tejči
Hej mamice,

saj mi je kr nerodno, da se nisem nič oglasla, a enostavno mi ni uspelo. Ko mala spančka, je toliko enega dela doma za opravit - še vedno pač hočem imet vse tipi topi.. V glavnem tako je pri nas: pri enem mesecu smo imeli posvetovalnico - zredila se je 900 g in zrasla 2,5 cm, tako da smo še vedno mičkeni 3520 g in 50 cm - naša mala babikauser posted image Včeraj sva imeli še UZ glavice in je na srečo vse OK in nadaljnje kontrole niso potrebne. Sva pa dobili še napotnico za razvojno, ker je tak mičkena prišla na svet. Je pa še vedno pridna, zaspi tam okrog 21. ure, potem se zbudi okrog 4. ure, popapa in dalje spančka tam do 8.30, ko spet papa in potem še spi tam do 12.00. Potem jo lepo zrihtam, se napapca in greva en dolg sprehodek - tam 2- 3 urce, po večini mi v vozičku fejst spi, redko da gleda. Popoldan pa je pokonci, takrat ima svoj čas za prdanje in kakanjeuser posted image Kar pomeni, da se skoraj vsake pol ure - uro previjama. Med 18.30-19.30 sledi kopanje - se vsak dan kopa, saj full uživa, sicer samo v vodici, ob sobotah ji pa glavico perem s šampončkom. Potem ponavadi papca, odrema pol urce, potem pa se še malo pocartamo in potem spančkanje - v svoji posteljici. Čez dan mi redko podere kupčka, ponoči pa takoj, ko jo dvignem in prestavim v posteljico (ponoči se dojima leže). Prejšnji teden sem imela jaz dva dni zelo pestro - sem zakuhala, 40 vročine in očitno je pupika to čutila in bila ravno ta dneva full tečkana, ni zvečer mogla zaspat...je bilo prav naporno, pa še sama sem bila..komaj sem jo previjala in rihtala... Od česa je bila vročina ne vemo, saj sem imela dežurnega zdravnika na domu, je pregledal prsi, grlo, pljuča...vse OK..samo vročina je bila, ki kljub dvema lekadoloma naenkrat ni padla pod 38,5. Dobila sem Hikoncil, se prepotila in je bilo vredu. Potem pa sem ves vikend prala odeje, koce, posteljnino - ker sem vse prešvicala... Pestro, ni kaj. Je pa minilo in je sedaj spet vse OK. Tak, da Prva anonimna - nič mi ne bit faušuser posted image
Aja, kapljic D3 še ne dajemo - odkrito povedano, ne upam tvegat krčkov..bom še počakala z njimi kak mesec, da mine to "krizno" obdobjeuser posted image
Previjam jo tudi ponoči - tako jo vsaj malo zbudim za hranjenje, ker ona tudi ponoči ne joka, ko je lačna, samo nekaj jamrika in če bi jo pustila bi vrjetno spala do jutra, samo te bi meni joškice razneslouser posted image Tako, da tisto minutko kaj jo previjem - boljše to, kot zjutraj cela mokra. Imamo pa Pampers sensitive, še vedno 1.
Aja, nekaj še me je ena spraševala o bakteriji, pa ne vem zdaj točno kaj...dobila jo je v porodnišnici, od česa se ne bo nikdar vedelo, glavno, da je bilo zdravljenje učinkovito in je mimo. Če še katero kaj v zvezi s tem zanima, pa naj kr vpraša - obljubim, da bom takoj odpisala!user posted image
Tako, malo sem se razpisala, sicer bolj poredko, a berem vas pa redno, nič batuser posted image
Lepo bodite, grem še cotike dat prat, prej ko se malecka zbudi in greva na šetnjo.

Pozdravčke, uživajte v sončkuuser posted image

(odgovor članu Matty)
Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: Septembrcki 2013
18.10.2013 11:13:26   
Tejči
Aja, sem zdaj še na hitro videla - jutranje tuširanje: s tem zaenkrat nimam težav, ker mi mala tako skoraj do 12.00 spi in se imam zlati čas zrihtat. Občasno imam zjutraj težave, ker morem tavečji zajtrk naret in frizuro za šolo, istačasno bi pa tamala rada zizo..pol pač mora malecka malo počakat - na srečo ni preveč glasna, bolj po tiho protestirauser posted image

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: Septembrcki 2013
23.10.2013 23:13:51   
miša80
pozdravljene,

se opravičujem ker vdiram v vaš forum. Če katera rabi adaptirano mleko Novalac 1, mi je ostalo 2x 800g in ga ne potrebujem več, ga prodam po ceni 11 eur za kos.
Uživajte z vašimi sončki.
lp

(odgovor članu Raven)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: Septembrcki 2013
24.10.2013 15:40:32   
lollipop07
evo pa smo še mi opravli prvi obisk pri pediatru...v 5 tednih nabral 1300g, zrasli za 3 cm in po neprespani noči skorajda prespal pregleduser posted image
tuširam se priložnostno user posted image oziroma ko pride moj domov in jo mal pomerka...sm pa zdej ene parkrat mlek spumpala vn, da jo je lahko ati nafutrov in morm rečt, da me je res bolel ko sm pumpala in tut bradavica je bla res ogromna ko sm zaklučla...a to kej mn boleče rata, ko večkrat spumpaš al je normalno, da boli?gre pa precej mn mleka v nič, ko pije po flaški, ker ko se dojiva ji kr teče povsod okol...
kako ste kej ostale?koristite še zadnje lepe in tople dneve za sprehode?je bla že katera na kakšnem daljšem izletu?

(odgovor članu miša80)
Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: Septembrcki 2013
27.10.2013 15:22:43   
minxie
Živjooo user posted image

Mi rastemo in rastemo, tisti mali nebogljen novorojenček postaja že pravi čudoviti fantek user posted image
Rad je, se smeji, spi, se vozička, vozi z avtomobilom in nosi po rokah. JE izredno radoveden in pravi mali migec (ker ni pri miru, ko je buden, niti 3 sekunde) !! Dojiva se ne, sva na Holle 1, prej sm mu dajala Novalac CC, AC, pa mu nič ni pasalo - s Holle so se pa tudi krčki umirili na minimum (in se pojavljajo samo še nekaj minut, ko se zvečeri) in se zdej veliko več spi. V bistvu joka samo še ko kaka, ali pa ko je lačen user posted image

Previjanje je OK, zelo je potrpežljiv, sploh ko mu oblačimo stvari čez glavico, ali na glavico! S kopanjem sem pa imela malo več težav, ker se je drl tako, da se je skoraj zadavil vmes in kopanja nikoli nisem mogla dokončati. No, zdaj sem težave rešila s tem, da ga najprej v banici umijem po telesu, potem pa ko je že zunaj zavit v predhodno ogreto brisačo, pa še s krpico glavo umijem. Očitno ne mara polivanja vode po glavi, ampak tut to bo še pršlo na vrsto! user posted image

Najbolj pa sem vesela tega, da sem ga navadila spat ponoči v svoji postelji, s tem da se 1x ponoči še zbudi za hranjenje, ampak takoj pridno zaspi nazaj. user posted image tako da zdaj ko je še mami naspana, je svet takoj veliko lepši user posted image

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: Septembrcki 2013
30.10.2013 10:33:56   
Prva anonimna
Hej, punce, kako ste? Nam vsem bolj malo rata na netu biti. Dajte mi povedati, od kdaj do kdaj vasi palcki cey dan spijo. Nasa v vozicku zaspi tudi za dve urci, doma se pa ze cez dobre pol ure zbudi. Ponoci pa ok spimo, se le dvakrat zbudi. Zdajle je na joski, mami pa z desno roko tipka user posted image .

(odgovor članu minxie)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: Septembrcki 2013
30.10.2013 14:08:56   
minxie
naš zlooo malo spi čez dan. edino, če se ga da v voziček in se ga okol fura eno uro, da zaspi. potem pa spi še kakšni 2 urci. je bolj radoveden taček user posted image

(odgovor članu Prva anonimna)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: Septembrcki 2013
30.10.2013 16:38:02   
Penny
Tudi naš čez dan skoraj nič ne spi, na rokah seveda občasno kaj zadrema med dojenjem, čim ga odložim je pa v 5 minutah sirena user posted image . Na srečo imam vsaj 6 ur nočnega spanca v enem kosu, potem pa po dojenju podaljšava še za urico ali dve. Ampak sem vseeno neprespana, ob 7h zvečer že zeham.
No včeraj mi je cel dan večinoma spal, ker sem mu dala kamilice. Namreč že par dni ni kakal in ga je zvijalo, revčka, pa prdel je sto na uro. Pokakal se je sicer šele po zelo sladkanem mleku, ampak kamilice pa tudi niso bile tako nekoristne user posted image .

(odgovor članu minxie)
Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: Septembrcki 2013
1.11.2013 0:01:11   
natali1
Pozdravljene,
Malo več časa pa le imamo a neuser posted image Naša pikica tudi vedno manj spi, drugače je pa zelo pridna. Ponoči je enkrat, se dojima. Zelo rada je zunaj, zato se veliko vozičkama. Odkar pijem otroški čaj Krtek, jo veliko manj šravfa, če jo, jo zvečer in to zelo malo.. Redi se pa ful, tk da je prava bajsika že user posted image
Veliko se pogovarjama, pa ful se že smeji. Res je fajn, pri pobih mi je vse tk hitro mimo ušlo..
Edino kar naju jezi je to, da je dobila neke izpuščajčke po telesu, sedaj jih ima samo še po glavici, pa mislim, da so od pralnega praška, saj jih je ta srednji pob tudi dobil, pa je zdaj že bolje. Ma moj je kupo nek lepi prašek, sem bla tk jezna..
Še ma katera podobne težave??

Lepo se cartajte, nočko!

_____________________________

Leon - 05.11.2000
Jurij - 05.05.2005
Leja - 02.09.2013

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: Septembrcki 2013
1.11.2013 0:06:10   
Larisa5
Nasa pupika zelo rada spi, po vsakem obroku zaspi in se zbudi kaksne pol urce pred naslednjim obrokom, ce je vzunaj pa skoz spi, ne glede na to, da je cas za mlekca. Ponoci spi od 7 do 8 ur v kosu, se zbudi okol okol sestih, poje in pol potegneva do 9 al pa do 10 ih. Tako da je prava mala zaspanka, dans je pr kopanju skor zaspala, mi je bila tako smesna. Pa najlepse je, ko se zbudi in me zagleda in se nasmeji in recee agiii, kot da bi hotla rect mami daj mi mlekca....ja cuzala bi pa skoz...

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: Septembrcki 2013
1.11.2013 23:18:21   
Costella80
tudi jaz se prijavljam med septemberčke, naša pupa se je rodila 17.9.2013.

(odgovor članu Larisa5)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?