|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2014
10.10.2013 16:05:30   
brioš
Živjo punce, kako ste na ta super deževen dan user posted image ...stanje pri meni : počivam in lenarim. Zjuraj sem opazila še rjav/ prozorni izcedek ( vlečljiv - kot se mi je dogajal od O do M ponavadi ), sedaj pa je tak rumenkast, vlečljiv. Rahlo me špika po jajčnikih...če ne bi bila user posted image , pa bi bila sedajle okoli O se mi zdi. No ja glede na tako vreme, je tudi pri meni počutje gor in dol. Danes sem v službo javila šefici in ji rekla naj ostalim ne pove, saj veste je še zgodaj. Ahh za nami je enko tako težko leto in tole je samo še pikica na I vsemu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Junijke 2014
11.10.2013 11:27:15   
pupika29
Brioska user posted image kar brez strahu in vse te negativne misli odzeni daaalec stran. Ti kar pocivaj. Kako se pa nasploh pocutis danes? Imas kaj apetita?
Rumenkast izcedek sem opazila tudi jaz vceraj, sicer pa mi je, hvala bogu od vceraj malo lazje danes ze drugi dan...prej sem morala namrec skoraj en teden dobesedno skoraj ves cas (razen ob krajsih izboljsanjih) lezati zaradi take vrtoglavice in slabosti. Bruhanja pa k sreci (se) ni.user posted image Odstevam dni do torka ko bom ravno dopolnila 7.teden in me caka uz...in res upam, da tokrat vidim srcka...
Drugih tezav nimam, razen morda zadnje tri dni malo bolj prisotna topa bolecina v predelu maternice in jajcnikov...pa vceraj ko sem sla v trgovino sem dojela, da ne prenesem vec kavbojk ali cesarkoli kar bi me "tiscalo" okoli buhija.user posted image

Kako ste kaj ostale?

Veeelike user posted image user posted image user posted image vsem

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Junijke 2014
11.10.2013 12:00:34   
brioš
Zivjo...pupika sem zdaj malo boljse, od vceraj zjutraj se kaj rjavega, krvavega izcedka ni pojavilo tako da sem ok. Danes mi rahlo, rahlo slabi..apetita pa nimam nobenega, delno tudi od skrbi. Obcasno me spika po jajcnikih in danes malo po trebuhu, jaz pravim da so to dobri znaki.:) Doma mi je pa dolgcas, ne morem na sprehod z mojo pupo ki tako uziva...no bova nadoknadili. Juhuu kmalu imas pregled, drzim pesti...in super za tvoje pocutje. Jaz imam pregled v petek in upam da vidimo srcka. Kako ste ostale, vse pod kontrolo:)

(odgovor članu pupika29)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Junijke 2014
11.10.2013 13:54:24   
anschek
Pozdravljene srečke nosečke!
Da se vem še jaz pridružim. ;) Sem že nekaj časa sumila, danes pa nalulala user posted image . Sem sicer zelo, zelo vesela hkrati pa tudi malo presenečana saj nama je tokrat v prvo ratalo! user posted image To je moja tretja nosečnost, doma imam že dva otročka, tako da bo verjetno nosečnost precej aktivna. Veselim se čvekanja z vami!

(odgovor članu brioš)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Junijke 2014
11.10.2013 14:17:56   
Anonimen
Jaz sem danes imela ene 3 x močne krče in temno rijav izcedek skoraj črni user posted image po 3 ss me je kar strah kaj bo....danes uradno bi mogla dobit M. noseča sem 4t/4 dni.Sem poklicala ginekologinjo in mi je rekla če bojo močnejši krči in svetlo rdeče kri naj kar pridem.

(odgovor članu anschek)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Junijke 2014
11.10.2013 15:11:35   
brioš
Anonimma :( drzim pesti...mocno,mocno da bo vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Junijke 2014
11.10.2013 15:38:11   
Anonimen
hvala!
IZVIRNO SPOROČILO: brioš

Anonimma :( drzim pesti...mocno,mocno da bo vse ok.


(odgovor članu brioš)
  Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Junijke 2014
12.10.2013 11:28:13   
naty87
Pozdravljene!

Čvekate na polno, jaz pa zamujamuser posted image No stara sem oz bom konc leta 26, prihajam iz NM.
Zadnje dneve se počutim katastrofalno, no skoraj. Ne mine dneva da ne bi imela usaj malo slabosti, en dan mi je bilo po kosilu tako slabo, da je bilo še huje ko sem samo videla hrano na Tv. Na srečo ni bilo bruhanja. Danes sem zajtrk jedla 1 uro user posted image . Zvečer ne hodim spat pred 11, vstajam pa komaj nekje med 9 in pol 10. Dojke niso več tako občutljive, me pa usake toliko cajta špikne tam spodi, vendar na srečo nimam kakega sumljivega izcedka, samo beli tok. user posted image

Punce, kako kaj skrbite za rekreacijo v tem deževnem vremenu? Sama delam vaje, ki jih najdem na internetu, vendar ne več kot pou ure. Če je vreme v redu, grem tudi na sprehod.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Junijke 2014
12.10.2013 14:11:02   
K12345678
danes je zadnji dan 5. tedna user posted image user posted image full sem vesela, ker zaenkrat nimam nobenih težav... zdej sem premagala najdaljši čas v katerem sem imela do sedaj splav in poskušam še naprej razmišljati pozitivno. Tokrat mam občutek da bo vse tko kot mora bit user posted image Imam le manjši beli tok...ampak to ni nič hudega a ne?
pred 2. dnevoma (5 t in 5 dni), sem bila na UZ, kjer je gin. videla gestacijsko vrečko veliko 8mm in notri rumenjaček. Ploda se še ni vidl. Sej če je videla rumenjaček, potem to pomeni da mora biti zraven tudi plod, le da je bil še malo premali a ne??
Zdej že težko čakam svoj prvi pregled, ki ga imam 23.10, in upam da zaslišim tudi srček :)
Lep vikend vam želim user posted image

(odgovor članu naty87)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Junijke 2014
12.10.2013 16:54:25   
Anonimen
hej punce.

Žal nisem popolnoma vsega brala, pa vseeno vprašam. Verjetno se vam bom pridružila, še čakam dan D, ampak imam pozitiven občutek.

Imam boleče prsi, in nenehno špikanje desno. Ste imele ve predno ste delale test že kakšen tak občutek "znake", da ste že sumile?

Hvala.
lp

(odgovor članu brioš)
  Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Junijke 2014
13.10.2013 0:34:10   
K12345678
Jaz sem imela ves cas obcutek/krce, kot da bo prisla user posted image
Sem pa imela res dober obcutek da nama je tokrat uspelo, potem sem pa koncno docakala magicni user posted image user posted image ti kr bodi se naprej pozitivna in bos slej ko prej tudi ti zagledalauser posted image Stiskam pesti ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Junijke 2014
13.10.2013 11:21:31   
brioš
Živjo,

dobrodošle noveuser posted image
Anonima glede znakov pred M, jaz sem imela tak čuden občutek v želodcu..kaj drugega pa mislim da ne.Sem že malo pozabila, bi mogla prav pogledati v temo pričakujemo septembrauser posted image

Kako ste kaj ostale ? Vse pod kontrolo ? Danes je sonček, moja2 se igrata zunaj, mami pa je na bolnišk in žal ne more. user posted image Krvavitve od srede ni bilouser posted image in upam, da tako ostane. Jem Dabroston na 8h,ter pijem magnezij. Eno vprašanje, kako ste s kg. Jaz sem izgubila 1kh ? Verjetno zaradi strahu ali pa zato, ker sem vzpostavila 5 zdravih obrokov na dan ? No saj vem, da jih bom nadoknadila prej ali slej. Posebnih znakov pa nimam že 2 dni ? Tako,da težko čakam pregled v petek, da vidimo, če srček bije in če je vse ok ?
Držim pesti za tiste, ki imate ta teden pregled.

Lepo nedeljo !!

(odgovor članu K12345678)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Junijke 2014
13.10.2013 15:29:38   
Anonimen
Pozdravljene nosečke, ki boste rodile v juniju 2014.

Se vam pridružujem tudi jaz, potem ko je moj prvi UZ izračunal, da je PDP 1.junija. Doma imam že 2,5 starega sončka, sicer pa je to moja 3. nosečnost. Pred zadnjo sem imela žal abrazijo, saj je plod v 5. tednu odmrl. Zdaj pa nam srček že veselo bije, velikost je ustrezna in seveda upamo na najboljše.
Trenutno sem na bolniški, ker imam bolj slabo počutje in zaradi tudi prejšnje neuspele nosečnosti.

Lepo nedeljo vam želim, pa kakšen kostanjček, ki je baje zelo zdrav za nosečke saj vsebuje en kup vitaminčkov. Pa seveda domač jabolčni sok.




(odgovor članu brioš)
  Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Junijke 2014
13.10.2013 17:24:35   
Anonimen
jst sem tudi že kar dva tedna preden se je pokazal user posted image čutila, da je to to..napete in povečane prsa ter špikanje..se je pokazal komaj 36 dan ciklusa..pri prvi user posted image user posted image je bilo tud isto...

moj pdp je pomoje okrog 14.6...točno bom izvedla na pregledu 24.10..komaj čakamo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Junijke 2014
14.10.2013 0:26:02   
pupika29
Drage moje.

Drzim pesti za vse.
Sama sem imela danes grozen dan. Cakanje do torka ko imam pregled postaja grozno tezko. Vse bolj me bega prazna GV pred dvemi tedni in danes nenaden obcutek zjutraj ko sem se zbudila...namrec kot da je vsega konec.:-(((( Nobenih znakov, nic...pa ni psiha, ker se fizicno res danes pocutim cisto drugace po hudih slabostih preteklih dveh tednov. Ubija me cakanje na torek na ta ponovni uz. Tako me je strah da sem danes potocila kar nekaj solz.

Drage moje, objemcke vsem in stiskam pesti za vsako od vas

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Junijke 2014
14.10.2013 8:24:14   
Anonimen
jutro user posted image user posted image

ja hvala za vspodbudne besede. jaz sem ta k še "ni potrjena" user posted image
mene še vedno špika, malo me že skrbi,da ni to kaj narobe, ker me desni jajčnik vsak dan špika. Danes mi je pa slabo...

sem ostalim česttike, in srčno upam, da se vam pridružim user posted image

(odgovor članu pupika29)
  Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Junijke 2014
14.10.2013 8:30:02   
brioš
Jutro...

pupika29 ravno to se je danes naredilo meni. Kar naenkrat fleš pred petkovim pregledom, znakov nosečniških nimam ne vem kaj in strah, da je nosečnost propadla. Začelo se mi je vrteti..:( mislem za zjokat. Tako me je strah, da je nekaj narobe, da ne moreš verjet. itak sem doma še ta teden in čist preveč časa za razmišlat :( Pupika29 držim pesti in pošiljam user posted image za jutrišnji pregled.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Junijke 2014
14.10.2013 9:06:03   
Anonimen
Jaz sem imela bol težke dojke pa izcedek rjav bol črni na dan ko bi dobila M in je trajal sam en dan pa sem mislila da bo M.prišla pa je ni blo
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

hej punce.

Žal nisem popolnoma vsega brala, pa vseeno vprašam. Verjetno se vam bom pridružila, še čakam dan D, ampak imam pozitiven občutek.

Imam boleče prsi, in nenehno špikanje desno. Ste imele ve predno ste delale test že kakšen tak občutek "znake", da ste že sumile?

Hvala.
lp


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Junijke 2014
14.10.2013 10:59:54   
sakuL
jaz imam joške teške že ene 10 dni in bolijo me, včasih cele, imam pa občutljive bradavice.
test mam namen delat, kaj pa vem v soboto... user posted image
upam na user posted image

_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Junijke 2014
14.10.2013 11:10:30   
Anonimen

Wei, so user posted image !

Meni je + pokazal 2 dni pred zaostankom M...znakov pa nisem imela (razen špikanja v jajčnikih-ma to me še zdaj vsaketolko), no mislim da so vsak dan bolj izraziti - predvsem bradavice in moje (tečno) razpoloženje in apetit...Danes je 6t 0 d, morem klicat gin za pregled, pa itak ga nebom imela pred 10t. Kako pa je kaj z vašim libidom?user posted image Meni je v minusu...mislim, prav moteče mi je vse. A so tolko hormoni al kaj, ma paše mi prav nič ne.
AKTIVNOST: v prvi user posted image sem po 3m začela hodit na telovadbo in bla aktivna do zadnjega tedna pred PDP, bla parkrat v adrenalinskem parku in podobno...letos bom tudi...s tem, da imam doma banditko, ki itak ni 2min pri miru, tko da že zaradi nje bo veliko bolj veselo (če bo seveda zdravje vse to dopuščalo).

Vsem, ki še čakate user posted image srečno...ostalim pa čimmanj skrbi in user posted image na pregledu...saj bo vse ok!
Sončen pozdrav iz obale,

Auser posted image A

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Junijke 2014
14.10.2013 11:18:23   
sakuL
user posted image

_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Junijke 2014
14.10.2013 13:05:52   
pupika29
Brioska draga moja..user posted image user posted image user posted image hvala ti iz srca za vse spodbudne besedice. Tako hvalezna sem ti zanje.user posted image Zame je bil vceraj najtezji in najhujsi dan. Resno vsi znaki so cez noc izginili, pa so bile slabosti res hude pa prsi polne, napihnjene, pa spikanje v krizu obcasno pa se kaj bi se naslo...in potem kot bi odrezal.
In sem bila tako prestrasena, da mi je bilo jasno, da do jutri nikakor ne bom zdrzala in sem sla danes na dezurno in sem rekla, oprostite ker prihajam kar tako ampak imam obcutek da je nekaj narobe. Moj strah je bil toliko vecji ker na prvem uz nisem videla plodka ampak samo vreckica...
...no in draga moja, ti moram povedati, da imam za naju obe odlicne novice...namrec mocno verjamem, da se pri tebi dogaja enako in je vse to povsem normalno.
Jaz sem danes prvic videla svojo pikico in srcka...in so se mi tako solze ulile v ambulanti, da se se nikoli v zivljenju nisem pocutila tako kot tisti trenutek.user posted image user posted image user posted image In sem zdaj cisto iz sebe...
In zato VEM, da bos tudi ti dobila v petek odlicne novicke draga moja in bom stiskala pesti zate vsak dan do petka in potem nestrpno cakala da mi sporocis naaajlepse novickeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cestitam tudi vsem ostalim, ki prihajate na novo in zelim vse naaajlepse in vso sreco skozi to lepo obdobje user posted image

(odgovor članu sakuL)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Junijke 2014
14.10.2013 13:17:07   
Anonimen
pupika29, to si pa tako lepo napisala, da je še meni na uč prišla solzica veselja za tebeuser posted image

brioš: zate pa držimo pesti. user posted image user posted image

(odgovor članu pupika29)
  Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Junijke 2014
14.10.2013 13:37:08   
brioš
Pupika29 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image happy zate, joj kar potočila sem solzico. Enostavno THE BEESSTTTT !! Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Junijke 2014
14.10.2013 14:54:10   
Anonimen
Živijo!

Punce naj vas nekaj vprašam. Ali vse jeste folno kislino? In to redno?


Lp

(odgovor članu brioš)
  Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?