Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
...stanje pri meni : počivam in lenarim. Zjuraj sem opazila še rjav/ prozorni izcedek ( vlečljiv - kot se mi je dogajal od O do M ponavadi ), sedaj pa je tak rumenkast, vlečljiv. Rahlo me špika po jajčnikih...če ne bi bila
, pa bi bila sedajle okoli O se mi zdi. No ja glede na tako vreme, je tudi pri meni počutje gor in dol. Danes sem v službo javila šefici in ji rekla naj ostalim ne pove, saj veste je še zgodaj. Ahh za nami je enko tako težko leto in tole je samo še pikica na I vsemu.

kar brez strahu in vse te negativne misli odzeni daaalec stran. Ti kar pocivaj. Kako se pa nasploh pocutis danes? Imas kaj apetita?
Odstevam dni do torka ko bom ravno dopolnila 7.teden in me caka uz...in res upam, da tokrat vidim srcka...
. Sem sicer zelo, zelo vesela hkrati pa tudi malo presenečana saj nama je tokrat v prvo ratalo!
To je moja tretja nosečnost, doma imam že dva otročka, tako da bo verjetno nosečnost precej aktivna. Veselim se čvekanja z vami!
po 3 ss me je kar strah kaj bo....danes uradno bi mogla dobit M. noseča sem 4t/4 dni.Sem poklicala ginekologinjo in mi je rekla če bojo močnejši krči in svetlo rdeče kri naj kar pridem.
. Zvečer ne hodim spat pred 11, vstajam pa komaj nekje med 9 in pol 10. Dojke niso več tako občutljive, me pa usake toliko cajta špikne tam spodi, vendar na srečo nimam kakega sumljivega izcedka, samo beli tok.
Krvavitve od srede ni bilo
za jutrišnji pregled.
Meni je v minusu...mislim, prav moteče mi je vse. A so tolko hormoni al kaj, ma paše mi prav nič ne.
na pregledu...saj bo vse ok!
A