Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
za skupino tud mene zanima. bi se pa z veseljem pridružila po 1.pregledu

noseča 9t1d. Popoldan sem imela pregled, kjer pa ginekologinja ni videla NIČESAR! Rekla je, da ne more oceniti kje se nosečnost nahaja in sem dobila napotnico za v bolnico kamor grem jutri zjutraj na ponoven uz in odvzem krvi. Prav tako grem na odvzem krvi ponovno čez 2 dni, da bi izključila izvenmaternično nosečnost.
Kot kaže je hematom še vedno prisoten in se čisti. Vam pravim, prava živčna vojna. Sem pa trenutno, če se ne motim ja
je ogromen ( no ne rečem, da ga ni malo ostalo od 1
.
No, vsaj bruhala nisem - tudi to nekaj šteje
. Zaenkrat še pali...bomo vidli kako dolgo (rada bi do prvega pregleda počakala). Tudi jaz se zvečer počutim napihnjeno...prav grozno. Pa lulat hodim non-stop...tudi ponoči vstanem vsaj 1x...jao, upam da čimprej to mine in da se do zadnjega tromesečja naspim, ker potem spet nebom spala nič...ko pride
pa se itak zaključi
. Tamala je začela spat pri 11m, tko da vem kaj pomeni nespanje in kronična utrujenost. Sem pa začela zvečer jemat še homeop. granule kamilco, da malo umirim svoje možgane in želodec pred spanjem.
A
naproti
in danes sem vzela prvo tableto za prekinitev nosečnosti