|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Moška Neplodnost
9.5.2014 9:02:19   
lastovica
Moje laično mnenje je, da ne bodo izboljševali. Saj če jih ima vsaj nekaj dobrih plavalcev, potem je že to dovolj za umetno. Ker v mojem primeru jih partner sploh nima. Baje, da pa paradižnik zelo pomaga pri količini plavalcev. user posted image Kdaj pa imata vidva s partnerjem kakšne preiskave ali posvet?

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Moška Neplodnost
12.5.2014 7:01:07   
snika
Danes prvic z zdravnikom sm kr nervozna....

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Moška Neplodnost
21.5.2014 11:06:48   
snika
Joj kok sm jezna...
bila pri svoji G, ker so mi v lj rekli da potrebujem napotnico, da obravnavajo še mene in se gre naprej v postopek.
In napotnice mi ne dajo, ker jih na vrat na nos ne pišejo, če želim sama od sebe kao v lj.
In po jim dotolmačit da se nism sama izmislila da bi šla naprj v lj. da so mi oni tako naročili..in opisovati kaj sva do sedaj dala že skozi...in po mi reče da naj pridem naslednji dan.
50 km sm nardila da sm prsla do tja, čakala 1,5 ure v čakalnici za prazen nič...Ko ji rečem, da bi me lahko po telefonu opozoril, bi že tam povedala zakaj rabim napotnico, mi reče tako delikatnih stvari se po telefonu ne pogovarjamo...bull...če je to standardni postopek bi se mogl...kt pa da na sihtu jemljem prosti dan in ga nakoncu zabijem v njihovi čakalnici.user posted image

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Moška Neplodnost
22.5.2014 7:58:29   
lastovica
Samo to je pa res čudno. Če imaš težave z zanositvijo, mi res ni jasno, zakaj tako komplicirajo, da napišejo tisto eno napotnico. To zdravstvo je res čedalje bolj čudno. user posted image Mogoče bi morala zamenjati svojo G.

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Moška Neplodnost
29.5.2014 18:17:46   
snika
Ja saj sem jo hotla samo ni nič frej...kao imajo une prednost, ki je sploh nimajo. Sj zej sm itk v lj na neplodnostni...tk da upam da te malo drugače obravnavajo.
Samo se mi čudno zdi, rekli so mi naj pridem danes...kot so dal partnerju datum s svojo napotnico...pa sva to nardila pa sem dobila drug datum zase. Partner pa je dal seme.
In ta datum je šele 18.7. Po je pa še on reku da mam jst takrat datum tk d so še nega takrat dal da naju bodo zej skupaj obravnavali.
Ker naj bi bil spermiogram vredu, za normalno oploditev tud če je samo 3% normalnih..čudno ampak hvala bogu da je tko =).

_____________________________

" The hope is like a lighthouse,it does not stop the turmoil but it still guides in the right direction....."

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Moška Neplodnost
30.5.2014 9:54:51   
lastovica
Do naju s partnerjem so imeli v Lj res korekten odnos in vsi so bili zelo prijazni.

Saj takrat bo G pregledal tebe, potem boste pa skupaj pokomentiral vse rezultate pa se pomenil. Sicer pri nama je bilo tako, da se jaz nisem sploh nič naročala, ampak sem samo z mojim zraven prišla, ko je bil on naročen. Stvari so itak od primera do primera drugačne. Bo pa tudi 18.7. kar hitro tukaj, čeprav se zdi trenutno še zelo daleč. user posted image

(odgovor članu snika)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Moška Neplodnost
10.6.2014 22:31:24   
Endri
Moj je bil danes v genetski ambulanti, kjer so mu vzeli kri, ker sumijo na Klinfelterjev sindrom (nima spermijev v izlivu in zelo majhna moda). Zdaj pa spet en mesec čakat na izvide. Mu je pa rekla zdravnica, naj vseeno greva na biopsijo, čeprav nama je Drobnič rekel, da se verjetno nebi nič našlo (je rekla, da ga bo ona poklicala, če bo kj kompliciru). Meni je do zdaj naredu ultrazvok, ki je bil ok in tudi moji hormoni so ok. Partner ima povišan še povišan FSH. Tako, da zaenkrat čakava izvide partnerjeve genetike, potem pa upam, da gremo še na biopsijo, tudi če je 0,00001% možnosti, da najdejo kakšno semenčico. Kako napredujete ostale?

(odgovor članu lastovica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Moška Neplodnost
23.8.2014 10:54:10   
maychiee
Pozdravljene punce! ;)
Spet se oglašam z novičkami! Je pa tako... V četrtek sem imela prvi UZ po končanem jemanju tablet Femoden. Sem dobila menstruacijo pa nisem vedela, da to tako mora bit oz. nisem niti spraševala kako in kaj. Nakar so mi dali terapijo : Gonal F injekcije ter nato Cetrotide. Včeraj je bil moj prvi dan, ko sem se morala sama pičit. Nevem zakaj ampak bila sem zelooo živčna. Po navadi mi injekcije niso strašne (sem namreč krvodajalka) ampak tole, da se moram sama pičit pa mi je malo "nabilo adrenalin" ;) No, danes je moj drug dan "pikanja"... Po eni strani sem zeloo vesela, da je stvar že tako daleč po drugi pa, se mi vseeno že kar vleče vse skupaj! 29.8. imam ponovno UZ kjer bomo določili kako in kaj naprej ;) Sem pa kupila v lekarno te Femibion tablete (ker te pač priporočajo) in ne vem mogoče so te tablete vzrok da imam glavobole?! Trenutno me ne boli bom pa videla kako bo po kosilu, ko bom vzela tableto. Sem zelo nestrpna in komaj čakam, da se pravzaprav postopek zares začne :)
Kako pa ve kaj napredujete?!
Vso srečo vsem :*
Lp,
Maja

(odgovor članu Endri)
Neposredna povezava do sporočila: 58
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:





Koliko časa po porodu je nosečnost rizična?
Najnovejša raziskava je pokazala, kdaj mora biti nosečnica še nekoliko bolj previdna, da ne ogrozi svojega zdravja in zd...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?