Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Nekaj bi se že sigurno moralo videt, vsaj gv v maternici pa mogoče še rumenjakov mehurček v njej. Drugo ti itak ne preostane, brez uz-j lahko samo ugibamo. Stiskam pesti zate!
! Tudi jaz se vam pridružujem. Že kar nekaj časa vemo za plusek in predviden pdp( moj izračun) je 13.7.
rojeno 14 julija 2012 in če bo vse vredu bo za svoj rojstni dan dobila družbo.
js bi na tvojem mestu kr tvojga poklicala, da naredi UZ. pdp si izračunaš tako, da od datuma punkcije odšteješ en teden in prišteješ 9 mesecev. drugače pa, trezno rečeno, bom rekla, da tista slabše vidna črtica ni dober znak. krvavitev še ne pomeni nujno konca. bi pa črtica morala biti vsekakor močnejša. mogoče je tud kakšna napaka v testu? držim močno pesti, da ni nič hudega, pojdi pa vsekakor OBVEZNO čimprej k dohtarju.
Kar nekako pomeni, da PREveč jem. No, ja, glede na to, da sem suhica, se zaenkrat še ne obremenjujem. Tudi trebuščka še ni, razen ko sem napihnjena, ampak to ne štejem
.